Esimle 2 aydir cinsellik yasiyoruz, vajinismustan dolayi 2 ay önce birlesme yasadik ilk kez, ama ilk geceden bu yana icime bosaldigini tuvalete gidene kadar anlamiyorum. Bu normalmi kizlar? Yoksa vajinamda bir sorunmu var :/
Cevabın nedir?
+1 yılİçersinin sıcaklığı spermden daha fazla olduğu için anlaman zor olur ama kasılmalarından anlarsın dimi boşalmasını
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin. Teskkr ederim harbiden en cok senin dedigin mantikli geldi
- +1 yıl
Ricaederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞuanda aklın daha hastalığında olduğu İçin hissetmiyorsun zamanla hissetmeye başlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisini? Ben bu hastaligi farkli boyutla dilatorlarla yendim ve onlar ilk icime girdiginde usume oluyordu soguk diye. Girip cikmalari hissediyorum tek hisstmedigim bosalmasi ve korkum bende bir sorun olup olmamasaydi. Ama cok sukur yok galiba
Cevap sahibi+1 yılSorun yoktur merak etme biraz daha zamana ihtiyacın var sadece zamanla bunu da yeneceksin sen zor olanı başarmışsın gerisi kolay gelecektir...
Hissetmemen normal 😁 bende hissetmiyorum çunkü boşaldığını o yüzden kafaya takma
04 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Soran+1 yılNormalmi? Yabanci sitelerde arastirdim ve normal oldugu yaziyordu. 70% hissetmiyormus zaten. Bence mantikli bir arkadas oranin zaten sicak oldugunu yazmis ve ayni sicaklikta bsyin iceri akmasi cokta hissedilcek bsy degil. Mantikli geldi bana bilmyorum
- +1 yıl
Mantıklı eşin hissetmiyor mu boşaldığunı
Soran+1 yıl@AdanaDemirSporLu hissediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Belki sende aynı anda boşalıyorsun ondan hissetmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir bosalmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinanın otomatik sensoru bozulmuştur muhtemelen sperm kaçıp kisa devre yapmıştır servise git yeni sensor taktir🤣🤣
00 YorumlaYa senin vajina da apse vardır cinsellik yaşarken acıma yırtılma oluyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılAcima sadece girmeden islak degilse oluyor ama onun disinda cok zevk aliyorum diyemem, ama acimiyorda sadece tuhaf bir his. Canim yansa zaten esim devam etmez 5 ay bekledi benim icin korkuyorum diye
- +1 yıl
Eşiniz ön sevişme yapmadan sizin vajinaniz ıslanmadan girmesi yanlış bir tercih
Halbuki vajina ıslansa sende acı cekmesin kocanda daha çok zevk alacak ama benim anladığıma göre vajinada intihap yok sadece kontrolsüz vajinaya girişten dolayı siz korkutmuş ve siz de zevk almiyorsunuz dolayısıyla meninin içinize boşaldigini his etmiyorsunuz
Kocanız 5 sene nasıl size dokunmadan Durmuş ve neden bir dok girunmediniz
Soran+1 yılØn sevisme oluyor gerekirse kayganlastirici kullaniyoruz, v aci yok.
5 yil degil 5 ay
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz boşalıyor olabilir mi?
111 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden anlayabilirim?
Cevap sahibi+1 yılBilemem bunu ama hemen arkasına tuvalete git miktarını kontrol et
Soran+1 yılKontrol ettim daha önce normal geliyor miktar olarak bir su bardaginin dibi dolcak kadar
Cevap sahibi+1 yılSorun yok bence rahatlamaya çalış
Cevap sahibi+1 yılZevk almaya bak yani
Soran+1 yılBu miktar normal dimi? Birde hissetmemek bir problem isareti degil dimi? Tek korkum bu yoksa önemli degil hissetmem
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne sorunu olacak tadını çıkarın
Soran+1 yılTeskkr ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊 tam rahat ol ki ikinizde daha çok zevk alırsınız
Soran+1 yılDeniyorum son gunlerde daha rahat davranmaya calisiyorum ama hala tamamen kendimi rahat birakamiyorum, kasilmalar istemdisi hala devam ediyor. Ama ben yapabildigime sukrediyorum. Canimda acimiyor, cocuk istiyoruz ikimizde yasimiz gec olmadan umarim oda olur
Cevap sahibi+1 yılBence bu konuda seni psikolojik olarak rahatlatması için tecrübeli bayanlardan destek alman gerekiyor. Fikir yani. Se... şmek sanattır iyi yaparsanız mutluluktan uçarsınız.
bunu kızlar bilir kızlara sor normal olmayablr
14 Yorumla
Soran+1 yılBurada kizlar cvplar diye paylastim henuz kiz cvp alamadim :/ cevremdeki kizlara sormaya cekiniyorum sonucta bizim mahremimiz bu
Soran+1 yılTeskkur ederim
+1 yılHamile kalman yakındır
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim 😍😍 istiyoruz zaten
- +1 yıl
Hadi hayırlısı
+1 yılbence garantiye yolla değişim olabilir :D :D D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hissiszleşmiş. bakım yaptırman lazım
00 YorumlaAslında azda olsa hissetmem lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılEsimin geldigini biliyorum ve anliyorum ama hissetmiyorum cidden. Ve bazen dusunuyorum acaba bu hissediyorum diyenler cidden cinsel iliskiye girmis insanlarmi diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus problemini nasıl aştiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılEgzersizlere devam ettim 5 adet farkli boyutta dilator sett verildi bana. Ve yaklasik 3. Ayin sonunda oldu :) esimin yardimi ve destegi buyuktu. Her ne olursa olsun sabirli oldu ve yanimdaydi herzaman
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce mast gibi şeyler yapıyor muydunuz yani isteğiniz var mıydı? Bu rahatsızlık isteksizlikten kaynakli olarak mı ortaya çıkıyor? Bu arada helal olsun eşinize Allah mutluluğunuzu sağlığınızı daim etsin.
Soran+1 yılYapiyordum ama icime herhangi bsy sokmadim hic, yani bakireydim hep. Esimle birlikte egzersizlere basladik. Ve asil isteksizlik bende cinsel iliskiden sonra basladi, ben daha önce cok daha fazla istekliydim :/ suansa tam tersi 2 haftadir cinsel iliskiye girmiyoruz cunki canim istemiyor. Ama korkudan degil 😅 adetim yaklasiyor ve doktor randevum var 4 gun sonra. Rahmimde herhangi bir hastalik var mı sagliklimiyim onu ögrenmek istiyorum ilk. Ve cinsel terapiste basliycaz simdide benim isteksizligim yuzunden😅 onunda caresi varmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal yenge, enişteye selam çok takma bunu.
00 Yorumla
+1 yılSıcaklık gelmiyor mu bosaldiginda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSıcaklığı azda olsa hissetmen gerekir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım