Ben cogu zaman dokunmak, okasamak, sevmek, sevismek isteyen birisiyim ama tabularim geregi yapmiyorum bu sizce sorun yaratir mi😒
Cevabın nedir?
Hayır hiç zor değil. Kadınların da libidosu çok yüksek olanları var ve onların çoğu mahremiyetini koruyabiliyor. Demek ki erkek de koruyabilir. Büyük beynini küçük beynine hükmettirmezsen libidon arşa da çıksa bakir kalmak istersen kalırsın. Bana kalırsa çok bir obsiyonu yok seks zevkinin. Bu muydu bu kadar dillendirilen dersin pişman olursun hassas adamsın sen belli. Gerçekten çok sever evlenmeye karar verirsen yaşarsın en güzelini. 5 dakikalık zevklerden çok daha güzel şeyler var hayatta. Sıradanlaşma özel ol!
64 Yorumla
Soran+1 yıl😊 Evet hep cok guzel yorumlar yapiyorsunuz 👍 Bende bu zamana kadar evlenecegim kisi ile yasarim herseyimi diye dusundum ama eger ya evlendigim insan benim gibi olmazsa dusuncesi gelmiyor degil aklima 😕
Soran+1 yılCok dindar birisi degilim kurani hic okumadim. Umarim oyledir 😊 Insan karakterini degistirmemeli ne olursa olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini korumaya devam et eminim Allah karşına senin kadar temiz birini çıkaracaktır
00 Yorumla
Niye sorun yaratsın? AKıl, fikir ve irade sahibi bir insansın; neyin doğru, neyin uygun, neyin seni mutlu edecek olduğunun ayrımını yapıp dilediğin gibi devam edebilirsin hayatına... Ne bunda ne tam aksinde hiçbir sorun yok ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel bir yorum yapmissiniz tesekkurler hocam haklisiniz. 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok zorlanıyorum şahsen ama bakiriz bakir öleceğiz yapacak bir şey yok
11 Yorumla
Soran😅 oyle gibi usta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Zor degil. Iradene sahip çıkacaksın.
27 Yorumla
Soran+1 yılBunca zamandir cikiyoruz da sanirim bosa cikmisim.
Soran+1 yılBen yapmadigim icin baskasinin altina yatan insanlar tanidim. En iyisi kimseye duygusal birsey beslemicen zevkine, sehvetine bakacan
Soran+1 yılGenelde tanisdigim kizlar ozguveni yuksek olanlar oluyor ve evlilikten once iliskiye girmek gayet normal onlar icin.
Soran+1 yılCevap cok basit ama uygulamasi benim icin guc birsey. Bunca zamandir yapmadigim birseyi yoka sayip yapmam gerekecek
+1 yılİraden güçlü ise zor olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılIrade bu konuda cok onemli usta 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor hep içinde yaşamak bunu hisertirememek bence bunu almalısın şeftali yemeden tadını alamazsın ne kadar sevsende 😊👍
00 Yorumla
+1 yılbu bir seçimdir. libido ile ilglsi yoktur
20 YorumlaBiraz zor
13 Yorumla
Soran+1 yılZorlandigim zamanlar oldu ama su an biraz daha rahat hayatim o yuzden daha cok zorlaniyorum
Soran+1 yılNeyse spor yapmaya devam en iyi ilacim o 😄
Hayat kısa anı yaşa
O libido kaç yıl sende kalır00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası