Uzuuun bir yazı olucak oyüzden okuyabilen fikrini söylesin lütfen 😊😀Ben dul bir bayanım bir kızım var, patronum benden 15 yaş büyük, ben yeni işe başladığımda birbirimizden etkilendik ve ilk Aydan itibaren ilişkimiz başladı, şimdi sorum şu benimle işteykende çok ilgili hatta tüm çalışanlardan gizlememize rağmen herkes ilişkimizin farkında, ama tabi çapkında biri hangi kadını istese elde eder, 5 aydır beraberiz... ama ben tanıdığım bir bayanı işe ihtiyacı var diye işe aldırdım ama her ikisininde aralarında bişey var diye düşündüm çünkü arkadaşım bana patron iş konusunda çok yardımcı oluyor çok şakacı biri falan dedi, ve bende bunu patronuma sordum inkar etti hatta çok kızdı ben ona yardımcı oluyorum işi öğretmeye çalışıyorum o ne düşünüyor diye. Ondan sonrada dediki ben onunla ilişki yaşıcam sonrada onu çöpe atıcam o burnunu sürtücem seninde herşeyden haberin olacak dedi, ben baştan kabul etmedim sonrada kabul ettim, çünkü patronumla aramda sadece seks ilişkisi birde güzel bir arkadaşlığımız var ve ikimizde evlenmeyi düşünmüyoruz. Bir hafta uğraştı kız kabul etmiş beraber olmayı ama ben bu zaman zarfında çok arıza çıkarttım çok kavga ettik ikimizde soğuk davrandık birbirimize. neyse kıza gün koymuş şu gün beraber olucaz yoksa işe gelme demiş kızda ondan kızmış işi bıraktı yani amacına tam ulaşmışken ben kızdığım için acele etti ve kızı kaçırdı elinden. bende işi bıraktım Bir haftadır şimdi bana yalvarıp duruyo sen benim nefesimsim sensiz ben olamam falan diye ne olur gel işe devam edelim diyo ama benim ona inancım gitti belkide telde yine görüşüyolardır herşey olabilir. bana diyorki ben onu senin bir saçının teline değişmem o zilli geldi bizi paramparça etti bilseydim böyle olucağını yapmazdım falan,, şimdi sorum şu bu adam beni neden bırakmıyor artık hevesini almış olması lazım sizce sebep nedir çokta güzel biri değilim boyum 157 kilom 56 yani manken gibi değilim sadece orantılı vucudum var, beni seviyor olabilirmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden biliyor musun?
Adam seni iki günde bir s*ikse, normalde onun gideceği bir eskort minimum ondan geceliğine 400 TL ister. 400 x 15, ayda 6 bin TL sırf onun penisi için harcadığı para olacak.
Ancak senle yapınca bedava.
Hem eskort günde milyon kişi ile yapıyor, hastalık riski var. Sende yok. Seni kafalamış anladın? Bedava ve hijyenik.
Ama benim anlamadığım, siz sadece seks için birlikte olurken neden böyle birbirinize atarlandınız? Bence sen ballı lokmayı kaçırmak istemedin gibi duruyor :D012 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀 ballı lokmayı kaçırmak istemedin lafına çok güldüm ama gerçeklik payı olsaydı keşke çünkü dediğin gibi karlı olan o ben değilim çünkü ben ondan en küçük bir hediye dahi almadım sadece sexs uğruna kaybetmek istemedim sanırım bu atarlanmayı bende çözemedim 😂😀
Cevap sahibi+1 yılYani %100 dogru tespit yapmam imkansiz zaten :) ama cogunu tutturmusum degil mi? O seks kismini mesela. Belki de sevistigin kisiyi seksle olusan aodiyet duygusu ile kiskandin. Seks partnerini kaybetmek istemedin
Soran+1 yılEvet bazı söylediklerinde doğruluk payı. Var tabiki ayrıca o hesap olayıda mantıklı yani dediğin gibi bedavadan istediği zaman ulaşıyor😏😏 hımmmm 🤔 şimdi aklımda deli sorular acaba neyapsamda bu birliktelikten birazda karlı ben çıksam yaa 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılHmm bilemedim ben de ama para isteyemezsin sonucta :) benim de senin patronun olasim geldi Şu an :) bu konuda da iyisin demek ki adam senden vazgecemiyor baksana. Diger kadini direk gondermis ;)
Soran+1 yılE tabi patronum olasın gelir böyle enayiyi herzaman bulamaz insan başkaları mazallah bu durumda tavuk gibi yolar adamı 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok hayir ben enayilik vs cinsinden degil yani maddi acidan bakmamistim. Adam senden kopamiyorsa demek ki askla tutkuyla sevisiyosun. Patronun olsaydim keske dememin nedeni buydu :) aska ve tutkuya cok deger veririm.
Soran+1 yılHımm evet doğrudur sebep buda olabilir ozaman herzamanda kötü düşünmemek lazım dimi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Ben de sana birsey soracagim.
Buradaki muhabbetimiz hosuma gitti. Yani frekansimiz falan cok guzel geldi bana.
Senin arkadasim olmani istesem? Denk geldikce konusuruz. Ne dersin?
Soran+1 yılKusura bakma benim boş vaktim yok pek ayrıca nette uzun sohbetleri sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayir belki biz seninle iliski yasayabiliriz istedigimiz zamanlarda. Patronuna bagimli kalmazsin. :D
Cevap sahibi+1 yılSelam ordamisin napiosun :)
Cevap sahibi+1 yılBes gun sonra sana bir selam gonderdim aldin mi :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstese her kadını elde eder yazmış birde😂kendi ucuzluğunu başkalarında da var sanıyor. Adam demiş işte size siz ucuz paralı köpeklerimsiniz diye ve sonuna kadar da haklı. Yarın birgün kızında aynı pisliğin içine düşerse o zaman görürüm ben senin gibileri. Sorunun cevabı yukarda adam zaten sizi paralı işçileri olarak görüyor arada da istedikçe faydalanıyor ne sevgisinden bahsediyorsun elinin altındasın diye gitmeni istememiş hepsi bu.
14 Yorumla
Soran+1 yılİstese oradaki her çalışan kadını elde eder evet çünkü zaten ona asılıyor çoğu ama o yüz vermiyor ondan dedim... ayrıca ben özgür bir kadınım ilişki yaşamam neden ucuzluk olsunki anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılHaha çalıştığın yeri anladım benn tamam ifşa etmiyorum çalıştığın yeri saati ucuza çalıştırmasalar bari onca kadını. Birçok insanın ilişki yaşadığı adamla ilişki yaşayıp ardından adam bak bu kadını kullancam diyip sende patron diye onaylarsan ucuzsundur yani. Ucuza da rağbet çok olur tabiki.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim cevap için
- +1 yıl
"Sevişti bir bakire ile bakire erkeğe milli dediler kadına hayat kadını"
+1 yılPatronunun seni seviyor olma ihtimali yok. Olsa zaten bu kadar çapkın (sapık) olmazdı. O tür insanlar aşk nedir sevgi nedir bilmezler. Onlar için bu eglencedir sadece. Onlarla en fazla arkadaş olunabilir ama mümkünse onu da olma.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabiki terkedilmek adama koymuş hırs yapmış.. adamın derdi belli çakmak. Sende kendini kullandırıorsun bundan da memnunsun senide anlamak zor ama bu toplum senın gibi ve senin patronun gibi insanlardan arınmalı , bu toplumu pisletti bu kafadaki insanlar.
08 Yorumla
Soran+1 yılSen kusursuzan al silahi tara hepimizi ozaman kurtulursun
Cevap sahibi+1 yılHayır kusursuzluktan bağsetmiyorum. İnsan kusurlu olur ve örter durumunu düzeltir ama sağda solda olup insanları zahirlermez.. yaptıysan bir haltı konuyu kapat ahlakını düzelt.. senin sebebinle bu şehvetine düşkün adam. Senden sonra daha da azgınlaşıp millete tecavüze yeltencek , herkez verici değil ya.. kusurlarını ört toplumu ifsad etme derdiim bu.
Soran+1 yılGörüşüne saygı duyuyorum ama benimle bir erkek beraber oldu diye gidip başkasına tecavüz etmez tam tersi arzusunu karşıladığı için daha sakin olur
Cevap sahibi+1 yılPeki bu adam seni elde edebildi arkadaşınada iş oldu onuda elde etmeye çalıştı , senden sonra gelenleride elde ermeye çalışacak bu belli asalak yaşıyor.. ve bu evli bekar takıntısından da sıyrılacak bu sa belli , şimdi bu adam toplumu bozuyor mu düzeltiyor mu? Öte yandan sen dua et adam takıntılı olmasın peşine düşüp başına iş açmasın ! Bu adam belliki sapık ve elinde size koz kullanacak birşeyler bulundurmasın.. sen bu kadın pezevenlerinin o hale gelmeden evel hangi aşamalardan geçtiğini biliyor musun? Dikkat edin pislik bir yol mutlaka çöplüğe çıkar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim uyarılarınız için herşey mümkün tabi
Cevap sahibi+1 yılBen siZe teşekkür ederim dikkate aldığınız için.. ben her insanın iyi bir insan olma potansiyelinin olduğuna inanıyorum. Sadece insanlar nimet içerisinde olduğu için hevesleri peşinde heder oluyorlar farkında olmadan.. aynı zamanda her iyi insanında kötü bir insana dönüşme potansiyeli vardır.. sadece Allah koruduğu için şeytan yeterince zorlayamamış onu.. demek istediğim şu.. ne iyilikle öğünmek lazım nede kötülük konsunda kınamak lazım... yarın ne olucağımızı Allah biliyor ama sizin yazdıklarım karşısında nefis yapıp ters tepki vermemenize sevindim ki bu aslında kaliteli oldugunuzu gösterir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim benimle ilgili iyi düşünceniz için ,, ben ters tepki vermedim çünkü yaptığımın doğru bir yol olmadığını biliyorum zaten ama ben böyle tercih ettim sonuçlarınada katlanmak zorundayım tabiki
Cevap sahibi+1 yılBenden sana nasihat olsun.. güzel bir yol belirler prangalarından kurtul.. ben kötü işlerlerle huzuru yakalayan görmedim, mutluluk soracak olursan onu bile yakalayamadılar... bu hayat çok kısa ve muhakkak devamı olan hesapların görüleceği bir hayat , seni yoktan var eden ne bpşuna yarattı seni nede başıboş bıraktı , seni yarattı ve yolu sana gösterdi , kalbinin ağırlığına göre sana bir kader tayin etti , bunuda senin çabana bağlı kıldı. Ne oldu ne yaşandı hepsini unut ve rabbinle barış onun sana yakımlığını nasıl hissettirdiğini göreceksin , bu karanlıklardan aydınlığa çıktıgını göreceksin... gel senden hiç bir menfaati olmayan bu kişinin sana bu nasihatını dinleki kurtuluşa eresin... gercek huzurun zorluklar içerisinde bile nasıl mutluluk verdiğini göresin... sende bu potansiyel var bunu değerlendir , ticaretin fayda vereceği bu zamanda rabbinle ticaretini yap..
Yav son 3 4 cümleyi yazsaydın tamamdı... resmen kompozisyon yazmışsın ablacım... birincisi kafama takılan seks ilişkisinden ibaret diyorsun ilişkimiz... eee sorun ne burda neyi bu kadar kafana taktın... onu anlamış degilim
04 Yorumla
Soran+1 yılKafama taktığım şey benim işe getirdiğim bayandan hoşlandıysa bana açık açık neden söylemedi çünkü bana öyle bişey olursa sana söylicem demişti ve neden onu kullanıp çöpe atıcam sende gör dedi ,,, ve ben oradan ayrıldığımda neden yalvarıyor gel diye beni seviyormu yoksa ben sevmesini istemiyorum
Soran+1 yılEvet ama diğer bayanda güzeldi hani ben olsam onu tercih ederdim 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadına yapmak istediği şeyi sana yapıyor olabilir...
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten biz ilişki yaşıyoruz.. sanırım yazdığımın hepsini okumadınız
- +1 yıl
Tamamını okudum, ama sen tekrar ona döndükten sonra tatmin olup çöpe atabilir, Dikkat !!!
Soran+1 yılOww hiç bunu düşünmemiştim evet olabilir
- +1 yıl
Karakteri böyle sonuçta...
Soran+1 yılAma 5 aydır zaten tatmin olmamışmıdır ki 🤔🤔
- +1 yıl
Cinsel tatminden bahsetmiyorum. Senin şirkete dönmenle onun istediği olacak. Buradaki tatmin...
Soran+1 yılHımm çok ilginç tedaylar veriyosun 🤔 yani ben şirkete dönücem sonra benimle beraber olucak sonrada beni kovacakmı yani..
- +1 yıl
Olamaz mı, başkasına böyle birşey yapmak isteyen sana da yapabilir...
Soran+1 yılEvet yapabilir tabiki dediğin gibi başkasına yapıyorsa banada yapabilir
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun- +1 yıl
Rica ederim...
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılO vücuda tav olan ve çapkın olduğunu iddia ettiğin patron kriteri olmayan ve seçici olmayan, sıradan avcısı bir adamdır. Başka detaya gerek yok, yatın kalkın o kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani benim vücuduma tav olabilecek insan kriteri olmayan insandır öylemi 🙁 haklı olabilirsin
- +1 yıl
Evet, maalesef öyle.
Seni mutlu ediyorsa sende mutluysan bundan kime ne önemli olan haz duyman ve keyif Alman gerisini sall gitsin gerisini yaşamın tadını çıkar😉
10 Yorumla
+1 yılTek bir soru soracağım sana. Dürüst ol. Zaten gizlisin. Patronun olan adam zengin değilde sıradan biri olsaydı ilişki içerisinde olur muydun?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet olurdum keşke patronum olmasaydı sıradan biri olsaydı güzel sevişiyor sebep bu
- +1 yıl
Madem seviyorsun adamı neden o dediği olayı kabul ettin. İnsan ne olursa olsun sevdiğini paylaşamaz. Madem o kız sıkıntılıydı işine son verseydi. Yok ben onu kullanıcamda bilmem ne. Sahi siz bu kelimeyi dahi hazmetmemeniz gerekmez miydi? Adam ikinizi de bayağı kullanmaya çalışmış. Bakmış olmamış çarşıdaki pirinç için evdeki bulgurdan olmuş. Mideniz kaldırıyorsa kabul edin. Aklı başında bir insan bu dediğini yapmaz. İş akdine son verir. Kullanıp atmak. Ya arkadaşım azcık aklı başında olun ya. Kimsenin kızı bir başkasının oyuncağı değildir. Madem öyleydi alır karşısına uyarısını yapar iş akdine son verirdi. Yazmış kıza senide keklemiş.
Soran+1 yılOnu kabul etmemin tek sebebi biz ilişkiye başlarken hiç birbirimize bir vaatte bulunmadık sadece hoşlantı ve cinsel ilişkiydi yani sevgili olmadık ama ben iş yerindeki erkek arkadaşlarla konuştuğumda oda kıskançlık yaptı.. e tabi böyle bişey yapıncada bende kıskançlık yaptım.. yani çizginin dışına çıkmış olduk.. aslında sevmiyorum ve onunda beni sevmesini istemiyorum oyüzden sordum neden hala geri gel diye yalvarıyor seviyormu diye
- +1 yıl
Olabilir bilemem ama seven adam öyle yapmaz iş akdini fesheder.
Soran+1 yılSevmiyor demekki
- +1 yıl
Bak bende dul birini çok sevdim ameliyatı için arabamdan oldum bankalara borçlandım. Çocuğunu kendi çocuğum gibi sevdim. Kaşını bile kıskandım. O varken yanımda başka kadınla bile konuşmaktan çekindim. Çünkü çok sevdim. Cinselliği bile evlenmeden olmaz diyordum.
Soran+1 yılEe sonuç ne oldu
- +1 yıl
Eeesi terketti gitti. Hani beni seviyordu.
Soran+1 yılCinselliği evlenmeden olmaz dediysen tabiki terkeder...
+1 yılhayır yatakta sevmiş seni şimdide kölen olmuş.. sendeki olan patronundan daha güçlü.. hemen başla ev araba para inek gibi sağmaya.. senden daha iyi yatak arkadaşı bulunca tekmeyi basacak sölimmm
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en net açıklama buydu,,, ahh ahh keşke öyle sağacak bir insan olabilseydim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeee seviyor yavrum
Çok seviyor
Aminiii götünuu kalçani memeni
Acayip seviyor hem de
Ne yiyip içiyor lan bu garilar
Yemin olsun buğday danesi kadar beyin yok bunlarda...02 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmesini istemiyorum zaten bende sadece zevk amaçlı beraber oluyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel çakıyor mu bari 😃
Sana maaşın dışında para veriyor mu hediyeler alıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hediye hiç almıyor sadece maaşıma zam yaptı ekstra parada vermiyor ne çalışırsam o
seni sevmiyor tek sıkıntısı seks oyuncagı alındı elinden:)
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı
Soran+1 yılEvet dönücem sanırım
Soran+1 yılEvet haklısın bende sonradan böyle düşününce dank etti biz sevgili değilizki sadece takılıyoruz ayrıca sevmediğine çok sevindim
Sapik adam uzak dur kimbilir bilmedigin kactane kadini durtuyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben onu bilmek istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde gidince elinde kimse kalmamış onun için seni tekrar istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğeri tekrar işe geri gelmek istedi ama kabul etmedi ayrıca bana dedi sen karar ver gelmesini istiyorsan söyle gelsin ben istemiyorum dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevse bosanir seninle nikahlanir :) seni sevse sana onunla yaticam demez bence yani
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanır derken oda evli değilki 😀 ama haklısın sevse onu demezdi tabii
Cevap sahibi+1 yılEvli sandim :) evli degilse daha iyi seviyorsa neden sana hukumet nikahi yapmiyor :):) sen sevdigin birine ben sununla yatacagim der misin:)
Soran+1 yılYok demem tabiki yani sevmiyor işte emin olduk hep beraber içime su serptiniz 😀
Cevap sahibi+1 yılAslinda sende farkindasin :) seks birlikteliği demissin :)
+1 yılokumaya üşendim seviyordur sevmese şeyyapmaz.
45 Yorumla
Soran+1 yılOkusaydın böyle düşünmezdin 😀
- +1 yıl
Bacım bir özet geçiver ya
Soran+1 yılValla özet geçebilseydim bukadar uzun yazmazdım,,, ama sonucu söyleyim 😀 patronum beni kullanıyormuş ayrıca benim gibi fiziksel yapıda olan biriyle beraber oluyorsa patron zevk kriteri yokmuş her önüne gelenle beraber olabilirmiş öyle diyorlar buradaki arkadaşlar 🤔😉😀
- +1 yıl
evet doğru diyor arkadaşlar.
Soran+1 yılEvet yani burada sonuca ulaştığıma memnunum sanada teşekkür ederim vakit ayırdığın için
Onada aynı şeyleri söylüyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğleniyor ağam benimle canım.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀 He ağam
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye bukadar ayrıntıya takıldınki
121 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim başka türlü içinden çıkamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşa geç niye kıskanıyorsun kim isterse birlikte olsun
Soran+1 yılEvet aslında böyle yapmam gerekiyordu ama meğerse ben çok kıskançmışım 😀
Cevap sahibi+1 yılAdamin performansımı cok iyi nesini bukadar kıskandın baskası tadmamalı dedin
Soran+1 yılevet güzel sevişiyor sanırım başkası elimden alır diye kıskandım ama sonrada ben terkettim bende naptığımı bilmiyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılBelliki bilmiyosun:) paylaşmak bazen iyidir
Cevap sahibi+1 yılSeni baska bir erkekle paylaşmak istese kabul edermıydın?
Soran+1 yılAsla kabul etmezdim nasıl saçma bir soru sordun şimdi
Cevap sahibi+1 yılSacma soru sormqyı severm duymak istemiyosan unut gıtsın
Soran+1 yılYoo duymak istemediğimden değil bağlantı kuramadım ama ne teorin varsa söylede hepsi aklımda olsun
Cevap sahibi+1 yılHıkaye uzun...
Soran+1 yılE kalsın ozaman 🤪
Cevap sahibi+1 yılKalsın zaten sacma diyene soru sorulmaz daha. teori hiç paylasılmaz
Soran+1 yılKonumuz beni başka erkekle paylaşmak istiyor değildi ondan saçma dedim
Cevap sahibi+1 yılVerdiğin tepkıden dolayı tercıh ve zevkını merak ettim sınırlarını merak ettim sadece zevk ve anlayıs mı yoksa sahıplenme isteginmi var merak ettim. ainirlari insanı yansıtır..
Soran+1 yılSahiplenme duygum var direk sorsan söylerdim ayrıca benim olan bişey benimdir paylaşmayı sevmem
Cevap sahibi+1 yılPaylaşılmak ile paylaşmak farklı olgular.
Soran+1 yılYani konuyu. Biraz daha açarmısın sonuç olarak ben paylaşmayı sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılIki ten iki ilgi gosteren birey olucak. buna paylasmak degil hizmetine sunulan bireyler olarak bakabilirmisin?
Soran+1 yılHayır bakamam ikisi birden ilgimi çekmez benim
Cevap sahibi+1 yılOyle olsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzür dilerim ama sevgi degil bu sadece nefs
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle başladık zaten ama öyle devam etmeliydi karıştı sonra
Sana aşık olmuş olabilir mi🤭
04 Yorumla
Soran+1 yılYok erkeklerin sexs yaşadığı bir kadına aşık olacağını zannetmiyorum 😁
Soran+1 yılKötüsün 🤪🤪
+1 yıltek bildiğim ikinizde malsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğer kızın boyu ve kilosu vücut hatları nasıl?
05 Yorumla
Soran+1 yıl167 boy kilo 55 bu arada benden 7 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılAdam ikinizide keyfine göre kullanıyor gerçi diğer kadını kullanamamış, patron diye istediğiyle yatıp çöpe atabileceğini sanıyor. Böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz ya. Diğeri elden kaçınca tabii ki sana yalvaracak. Sorun çıkarmadan istediği zaman yatıyorsun adamla. Ayrıca bu adamda ayırım denen birşey yok. Hangi kadın olsa yatar, kiminle yatarsam kardır diye bakıyor olaya. Patron olmanın verdiği özgüvenle hepinizi elde edebileceğini sanıyor :)
Soran+1 yılSevmiyorumki zaten Benide sevmesini istemiyorum.. bende onunla sadece cinsel isteğimi karşılıyorum ama olaylar böyle karıştı nedense işte çöpe atsın benide artık 5 ay kullandığı yetmiş olması lazım dediğin gibi sevmiyodur umarım.. ama bişey aklıma takıldı ayrım yapmadığını nerden çıkardın sonuçta bütün erkekler biriyle çıkarken başka bir bayanıda hoş bulduğu olmuştur
Cevap sahibi+1 yılAdam kadın avcısı çünkü. En garanti kadını kaybetmiş tabii ki üzülecek. Sende onu cinsellik için kullanıyorsan sorun yok. Karşılıklı kullanın birbirinizi
Soran+1 yılEvet doğru ikimizde aynı amaçla hizmet ettiğimize göre sorun yok Ozaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş farkı doyurucu mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılDoyuruculuğun yaş farkıyla alakası yok
Cevap sahibi+1 yılperformans olarak dedimm. sadece cinsellik var dedin de
Cevap sahibi+1 yıldevam mı patronla?
+1 yılOlabilir
10 Yorumlayoluna bak bence
09 Yorumla
Soran+1 yılArtık bitmiş bir ilişki yeniden başlamanmazmı diyosun
Soran+1 yılEvet çok var zaten ama ben onu seçmiştim
Soran+1 yılYok anlatmaktan hoşlanmıyorum uygulamayı tercih ediyorum 😉
Soran+1 yılYurtdışında biryerde 😀
Bu ne böyle ya 😅😅