Patronumla ilişki yaşıyorum beni seviyor olabilir mi?

Uzuuun bir yazı olucak oyüzden okuyabilen fikrini söylesin lütfen 😊😀Ben dul bir bayanım bir kızım var, patronum benden 15 yaş büyük, ben yeni işe başladığımda birbirimizden etkilendik ve ilk Aydan itibaren ilişkimiz başladı, şimdi sorum şu benimle işteykende çok ilgili hatta tüm çalışanlardan gizlememize rağmen herkes ilişkimizin farkında, ama tabi çapkında biri hangi kadını istese elde eder, 5 aydır beraberiz... ama ben tanıdığım bir bayanı işe ihtiyacı var diye işe aldırdım ama her ikisininde aralarında bişey var diye düşündüm çünkü arkadaşım bana patron iş konusunda çok yardımcı oluyor çok şakacı biri falan dedi, ve bende bunu patronuma sordum inkar etti hatta çok kızdı ben ona yardımcı oluyorum işi öğretmeye çalışıyorum o ne düşünüyor diye. Ondan sonrada dediki ben onunla ilişki yaşıcam sonrada onu çöpe atıcam o burnunu sürtücem seninde herşeyden haberin olacak dedi, ben baştan kabul etmedim sonrada kabul ettim, çünkü patronumla aramda sadece seks ilişkisi birde güzel bir arkadaşlığımız var ve ikimizde evlenmeyi düşünmüyoruz. Bir hafta uğraştı kız kabul etmiş beraber olmayı ama ben bu zaman zarfında çok arıza çıkarttım çok kavga ettik ikimizde soğuk davrandık birbirimize. neyse kıza gün koymuş şu gün beraber olucaz yoksa işe gelme demiş kızda ondan kızmış işi bıraktı yani amacına tam ulaşmışken ben kızdığım için acele etti ve kızı kaçırdı elinden. bende işi bıraktım Bir haftadır şimdi bana yalvarıp duruyo sen benim nefesimsim sensiz ben olamam falan diye ne olur gel işe devam edelim diyo ama benim ona inancım gitti belkide telde yine görüşüyolardır herşey olabilir. bana diyorki ben onu senin bir saçının teline değişmem o zilli geldi bizi paramparça etti bilseydim böyle olucağını yapmazdım falan,, şimdi sorum şu bu adam beni neden bırakmıyor artık hevesini almış olması lazım sizce sebep nedir çokta güzel biri değilim boyum 157 kilom 56 yani manken gibi değilim sadece orantılı vucudum var, beni seviyor olabilirmi?
Patronumla ilişki yaşıyorum beni seviyor olabilir mi?