Kendimden örnekleyerek ilk adımı ben atayım kadınla doggystyle ilişkiye girerken ilişkinin zirvesinde hızımı alamayıp anal a girmiştim kadın bu durumu baştan kabullenemesede devam edip daha bir orgazıma gelmişti :)

3 4 farklı posizyonda içine girdikten sonra yüz üstü yorgun yattığında arkadan arasına sürtünürken vajina yerine anala girdiğimde çıkarma devam et demişti mesela. neden yağ gibi girdi çünkü vajinadan spermler oraya kadar akmıştı.
bebe yağı ve kremler penise çok zararlı. deliğinden içine girse ki ihtimal var. dünya soruna sebep olurlar. en güzel 2 yol var. birisi arka deliğe boşalmak diğeri ise su bazlı kayganlaştırıcı jel sürmek. sonuçta bebe yağı denen saçmalığa para veriyorsun aynı paraya kayganlaştırıcı jelde alınabilir.
Tam kadın üssteyken benimkinin üstüne oturması ve ezmesi... Kendinden geçmiş manyak benimki çıkmış haberi yk üstüne oturdu mq
Duşta sevişirken yanlışlıkla ayağım kaymış ve üstüne düşmüştüm ve belini incitmişti o gün bugündür beni aramıyor. 😂😂
Nereye dustun yaa
Yazık olmus ya ama olabilir aramaması ılgınc
Ormanda açık havada çırılçıplak ilişkiye girdim
Yok ya hangi ormandA
Hangi ormanda
Cevap
5Cevap
Kaza mı bilmem ama çok büyük bir penis almıştım içime ve çok hızlıydı çok hafif kan gelmişti
az kalsin hamile kalicaktim :D
Iyıkı olmamıssın
Aynısı bana da olmuştu
Daha önce yapmadıysan kolay girmez ki🤔
canın yandı mı yoksa devam etmesini mi istedin
Çok yandı çıglık attım
demekki kaygan olmadan sokmuş.
Birden hart diye sokunca kaygan olsa ne fayda
kaygan olsa acımazdı. ben vajinasına boşalmıştım onlar arkaya kadar akmıştı sonra bir baktım kendi kendine yağ gibi girmişti arkaya
Hm..
Iyıkı kalmamıssın
Atma ziyaaaaa
O iş o kadar kolay değil
Oğluma yakalanmıştık
ne boş soru cinsel sorular
Kaza yasamadım hiç
sallama be okadar genişmiymiş arkası yuh
Bize ne ya
Hiç yaşamadım
En İyi Cevaplar