Temsili resim Erkeklerin hep merak ettiği bir sorudur bu diye düşünüyorum🤔?

Temsili resim 

zevkten-- ayrica aci yansitan yuz ifadeleride zevktendir aciyla alakasi yok :p
Inanayım mı buna ben acıdan sanıyordum😊
baska kadinlari bilemem ama benim "uzgun" yuz ifadelerim tamamen zevke dayali olur ayni zamanda odaklanmaya --- bir seylere tutunmana carsaflari sıkmana neden olucak kadar aci verici bisey olsa zaten yapmak istemezsin - oyle dusun, yani o kadar aci cekiyosa kadin bak bir tanesi asagi oy kullanmis -- okadar aci cekiyosan yapma zaten salak kari :D
Sanki bu salak lafı biraz ağır oldu be 🤣😂
Hayal gücün çok geniş biraz az izle erotik filmleri :D :D :D
Yorumları oku film değil gerçek acemi değilim senin gibi😊
Benim herkese takip isteğim😊
Zevkten dört köşe oluyorlar. Bazen de senin sırtını çizer
Cevap
0Cevap
Lutfen sorularina davet ederken profile bak.!
Ne yazıyor profilinde bu kız sekse karşıdır dünyaya tesadüfen gelmiştir mi yazıyor 😊seks olmasa sen dünyaya nasıl gelecektin acaba ayrıca sana tacizdemi bulundummu ki bana çemkiriyorsun😊
O zaman senin bu sitede ne işin var bana veya diğer erkeklere neden cevab veriyorsun kendi sorularına cevap vermelerini soru sorup erkeklerin cevap vermesini sağllıyorsun ayrıca senin bu mahremiyetin önemli ise bu sitede ne işin var eşinin bu siteden haberi bile yok gelip bana kızıyorsun evliler bu siteye gelmesin tamam mı?
Esimin haberi yok mu :) sana cevabi o verecekti ama cokta kale almadigim icin devreye girmesini istemedim. Ayrica bu site seks sitesi mi? Senin hayata bakış açın bu herhalde ya da algida secicilik yapip tek o konu basligini görebiliyorsun. Benim sorduğum sorularin hic birinde ask seks vs. seyler yok cunku ben buraya bilgi edinmeye ve bildigim konulari nacizane paylasmaya geldim. Cok faydali seylerde öğrendim insanlara yardimci oldugum seylerde oldu. hatta dostlugumu ilerletip isimiz icabi ticari anlasmalar yaptigimiz arkadaslar oldu. Buradaki herkesi kendin gibi boş ve abazan saniyorsun herhalde. ilginc!
Benim sorularım her telden merak etme benim kimseyle işim olmaz eglenmek icin buradayım profilme bak gör sorularımı ayrıca eşinizide tebrik edrim kaç tane erkek üye karısını takip ediyor birşey demiyor 😂🤣😂🤣😂
Edebilir sorun yok. O arkadaslarda sagolsun efendi cocuklar bir terbiyesizliklerini görmedim görecek gibi olduklarimi zaten engelledim. kisi kendinden bilir isi demisler sen herhalde dünyada karakterli namuslu kadın yok sanıyorsun. Bence konu başlıklarında anne cocuk toplum iliskileri gundem egitim falan takip et biraz ufkun acilir kaliteli insanlar tanirsin. Telefonumda uyelikte sifrede esimin bilgisi dahilinde. En onemlisi once Allahtan korkup sonra da evladimdan utanip yanlis birsey yapmayacagimi bildigi icin güveni tam. Ee bu da karakter meselesi :)
Güzel yazıyorsun güzel oynuyorsun ne diyeyim bu yıl ki oscar ödünü sana veriyorum kal sağlıcakla iyi geceler bidaha yazma yalancılarla irtibatım mubahbetim yok 😂😂😂
Zevkten ve acıdan karışık
Anladım peki teşekürler 😊
Zevkten 😋
Gerçekten mi😊
zevkten
Zevkten
ikisi de
Hangisi daha çok hissedilir
Zevkk
Sende zevk diyorsun öylemi 😊
Zevkten..
Ciddi misin😊
Sen sor diye
Tamam sordum cevabını ver sende 😊
yo ben sıkmıyorum 😁
tam tersi
Sana çarsafı sıktıracak bir ilişki yaşamadığını düşünüyorum
Sence?
Benim ilişkiye girdigim kadinlar bence acıdandi😊
Öylemi dersin filmi izliyorum yoksa benim hayatım öyle sana anlatayım istersen özelden ciddiyim
Cok flim izliyorsun
Yok yaşiyorum sen izlersin bu yaşında ununu eleyip eleğini asmişsin duvara belli 😂
😂😂😂😂😂 diyorsun demekki benim yaşıma gelince senin pil bitecek 😂😂😂
Daha çok var o yaşıma yaşamadan bilemeyiz demek ben doğru tahmin ettim 😂😂😂
Zaman cabuk geciyor dikkat et 😂😂
galiba
Zevkten kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar