Yani ben ünlü olsun ünlü olmasın yani girmiyordur derim bilmem girmeyen yok mudur
Cevabın nedir?
+1 yılBu yıl 42 sevgilim oldu. Hiç biriyle herhangi bir ilişki yaşamadım. Çoğu cinsellik istediği için bitirmiştim. Bazıları doğal nedenlerle biterken bir kaçıyla uyumsuz olduğumuzu kararlaştırıp ayrıldık. Hiç birini aldatmadım. Belki namusu korudum ama bu ruhumun horozspu olduğu gerçeğini değiştirmez. Kimsemi ciddi düşünmez anlamadım. Sağda solda da ağlarlar evde kaldık diye. Ama şunu gördüm. İlişkiye girmezsen evlenemiyorsun. Türk kızı bu işte. Buda beni insanlardan, insanlıktan tiksindirdi. Hayattan soğudum. Erkekleride anlamıyorum ya. Benim bildiğim bir şeyin rakamı miktarı veya adedi az olunca kıymete binmezmi? Buna rağmen 21 gram eden ruhu sevmek varken neden 250 gr? Veya 2 kilo meme? Ya kızlar? İlla min. 25 cm mi olması gerekli? Veya yarım kilo baklava? 2 kilo pazu?
0619 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle kızları duyunca çok üzülüyorum biliyor musun hemde çok yazık diyorum sadece bu dediğim de ilişki isteyen zaman öyle değişmiş ki ayrıca 42 sevgili helal olsun yani birtanesi ile bile uyuşmaz mısın
- +1 yıl
Ya bunun övünülecek veya helal olsun denilecek bir durumu yok. Eminim yerimde olmak isteyen onbinlerce erkek vardır. Ama bu o kadar özenilmesi gereken bir durum değil. Ya şöyle bak samimi söylüyorum. Benim malda mülkte zerre gözüm yok. Ya ben balığım balık balık. Ben sevgi istiyorum samimiyet istiyorum. Cinsellik para ve diğer şeyleri değil. Yani böyle tutup ağzını yüzünü çikolataya boyamak beraber el ele yıldızları seyretmek ne biliyim su savaşı yapmak baş başa bolca vakit tüketmek ya sevmek sevilmek istiyorum sadece. Bu kadar basit. Birisi bana arabam olmadığı için olmaz demişti. Bende, niye? Seni dağa bayıra çekemeyeceğim için mi demiştim küfür edip gitmişti. Bende çokta tın demiştim. Ya bak tamam cinsellik insani zorunlu ihtiyaçtır. Ama ben evlenmeden istemiyorum. Evlenmek için ise cinsel ilişkiye girmem gerekiyorsa bende evlenmem bu kadar basit. Ha burda böyle yazması kolay. İnsanlar düşünüyor ki bu çocukta iş yok diye. İşte onlar çok fena yanılıyorlarda neyse bu konuyu ulu orta konuşmaya ahlakım yetmiyor. Cidden bir kızın sevmesi sarılması sımsıkı falan bu kadar mı imkansız? Muğladan bartın İstanbul İzmir adıyaman adana trabzon rize. Bir çok yere gittim. Yok. Ya para ya cinsellik istiyorlar. Evlilik öncesi ise ben istemiyorum. Yani sonuçta bu mahrem bir şey değilmi? Kutsal bir şey değilmi? Sadece 2 kişi arasında yaşanması gereken özel bir ilk değilmi? Haksızmıyım?
Soran+1 yılHelal olsun derken lafın gelişi söyledim yani ben duysam belki önyargılı olmuş olacağım ama arkadaşlık kurmazdım sizi kız düşkünü biri sanırdım yani bu konuda anlaşalım ben savundugumdan demedim.. Yazdıklarınızı agzım açık okudum sizi tanımıyorum gerçekten umarım yazdıklarınızda samimisinizdir çünkü genelde erkekler kendilerini melek gibi gösterirler sonra bır bakarsın tırt çıkmış diğer erkeklerden farkı yokmuş meğer düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum yani bakıyorum sevgili olunca illa bir erkegın ellemesi ya da öpmesi mi lazım bunu yapmayan yok mu herkes yok seven şöyle yapar böyle yapar ya iyide anacım o benim eşim değil helalim değil yaptı diyelim ayrıldık eee çok saçma değil mi bide bunu yapmayınca ayrılanlar oluyormuş pes gerçekten ayıp olmazsa yaşınız kaç acaba
- +1 yıl
-Aşkım sevişelim mi?
+Evlenmeden olmaz ya.
-İyi sktr git mk kaşarı.
Bu tip benim miğdemi bulandıran böyle tutup kafasını asfalta sürmek istediğim tip. Ya ya sırf ilişkiye girmediği için ayrılmak ne allahın cezası puşşt. Allah belasını versin öylelerinin ya
Yazık günah. Kız ilişkiye yıllarını veriyor hayatını adıyor. Sadece ilişkiye girmediği için meme açmadığı için tek celsede ilişkiyi bitirmek nedir ya. Ya kız öptürmedi diye kızı döven var. Süper kahraman değiliz ki anasını satayım bunları tek tek tespit edip ozonosfer tabakasından aşağı atalım. Yok yok ne ayıbı. 22 yaşındayım. Ve inanın ben söylediklerimde samimiyim. Çapkın bir insan değilim çok şükür. Ben evleneceğim insanı ararken o kadar insandan geçtim. Hiç kimsenin namusuna bile göz dikmedim. En uzunu 4 aylıktı
Acı doluydu. En kısası 3 günlüktü. Yeri geldi buluştuk. Ama kimseden ciddi ilişki sezemediğim için elimi dahi sürmedim. Ha ben melek de değlim. Ak kanatlarım da yok.
Soran+1 yılYani tabiki her insanın hatası vardır ama ilişki hakkında böyle düşünen erkek ilk defa duydum oyuzden şaşırdım dilerim kendinize uygun birini bulursunuz belki zamanı vardır
- +1 yıl
Ya emin ol bunun zaman ile ilgisi yok. Cidden bak. Geçen ay bir arkadaş edinmiştim. Yaklaşık iki haftalık bir arkadaşlığımız olmuştu. Ben üniversitede temizlikçiydim o öğrenciydi. Tanıştık falan ama bak hiç art niyetim yok. Çok sevmiştim onu. Neyse çok özledim falan yazdım ama harbiden özlüyodum ne bileyim beraber oturup beni konuşurken güldürebilen kimsem yok ama o güldürüyordu. Neyse o da işte aynı eski sevgilim gibi konuşuyorsun falan dedi. Dedim alakası yok arkadaş özleyemezmi öyle bir yasa kanun falan mı var diye. Neyse o zaman arkadaşım değilsin sen. Taliplerimden birisisin falan dedi. Bende ona git arkadaşlık kavramını araştır. Beni neyle suçladığının farkındamısın? güvenip güvenmemek sana kalmış dedim ondan sonra bidaha yazmadım. Ya bak böyle bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlarımız böyle işte. O kadar çok değer veriyordum ki o 2 haftada seve seve onun için canımı bile verebilirdim. Ama böyle işte. İnsanlar böyle. Bunun zamanla alakası yok. bir ilişkide insan hem eş hem arkadaş hem dost olmazsa o ilişki yürümez, ki bizim milletimizdekilerden ilişkiyi bırak arkadaşlığı dahi beceremiyor konuyu yanlış yere çekiyor. Bu da bizim abazalar sapıklar yüzünden. Sonra benim gibilerin canı sıkılıyor. İki dakika bir kendini benim yerime koysana? Neden asosyal olduğumu bir düşünsene? Neden bir dikiş tutturamadığımı falan? Haksız mıyım? İki dakika oturup birisiyle muhabbet dahi edemiyorum. Bilgisayar kursuna gidiyordum. Birisi baktım bilgisayar ile cebelleşiyor. Selam yardım lazım mı dedim? Sorarım abi ben okula başlamadan bilgisayar kullanmayı öğrendim 17 yıldır bilgisayar kullanıyorum bilgi birikim çok. Yardım etmeliyim ihtiyacı olana. Döndü bana baktı. Sktr git be sapık dedi tokat attı. Bende ona tokat attım. Oturdu ağladı. Bide millet bana karşı saf aldı. Ya düşün bizim insanlarımız böyle işte. Şimdi kendini bir iki dakka yerime koysan ya? Haklımıyım haksız mıyım? Kim suçlu? Kim? hata kimde? Diğer insanlardan hiç mi farklı olma ihtimalim yok? Hepimiz mi sapığız?
Soran+1 yılBirşey geldi aklıma siz bu 42 sevgiliyi aynı anda bulup aynı zamanda mı konuştunuz yani gerçekten bana bu rakam çok geliyor sosyal medyadan mı yoksa asosyal olduğunuzu diyorsunuz ozaman sosyal medya sanırsam.. Yani şimdi aranızdaki mesafe nasıldı sizi tanımadığım için belki sizi o sapıklardan sanmıştır ya da konuşmalarınızdan çıkarmıştır bu niyeti sizi tanımıyorum size karşı ön yargılı olmak istemiyorum sadece akıl yürüyorum ayrıca yardım etme meselesini o kız abartmış iyi edip tokat atmışsın ben nazik davranan ama art niyetli olmayan erkeklere karşı samimiyetim olur yani içimde ama belli etmem çünkü kadına değer verdiği için naziktir bu yüzden hoşuma gider size bişe diyim mi en iyi arkadaş erkek arkadaşlıktır sevgili anlamında değil yani kanka gibi olmak kızlar içlerinde fesatlık kıskançlık barındırıyor çoğu ama azı iyidir
- +1 yıl
Yok hayır. Hepsi farklı zamanlarda. Ya bazen aynı gün birinden ayrılıyordum sonra bir başkası teselli ederken ordan başlıyordu. Tabi çoğunluğu sosyal medya. 11 kişi ise gerçek hayat. Bunu yapmamın bir başka nedeni insanları tanıyabilmek. Ya şimdi şöyle. Ben ikide bir derste parmak kaldırıp soruları cevaplıyordum tek muhattabım hocaydı. Sonra bir ablayla tanıştım aynı gün aynı saat doğmuşuz sadece yıl farkı var. Aramızda çok iyi haala konuşurum onunla. Ama şimdi bu kız ile göz göze geldiğim bile olmadı. Ya bananesi ondan tanımam etmem derken baktım ki formül yazmakta cidden zorlanıyor. İnsanlar formül yazmaya başlarken ben çokta bitirmiş telefonda oyun oynama kısmına geçmiştim. Baktım hoca ikide bir birisine öyle değil iöyle olcak böyle olcak diye söyleniyor. Merak ettim de baktıydım. Normalde tanımadığım kişilerle konuşurken otomatik olarak alabildiğine kalın bir ses tonunda konuşurum. Ama birinden biraz samimiyet veya iyilik hissettiğimde sesim ona görede nazik ve kibar bir şekilde incelir ve ona göre cümleler kurarım. Ama yardım etmek isterkende kibar şekilde konuşurum. Bu arada erkeklerle arkadaş olmuyorum. Çok iğrenç muhabbetler dönüyor. Miğdemi bulandırıyorlar. Erkek arkadaşım hiç yoktur. Aynı şekilde senin gibi düşünüyorum. Böyle can ciğer olduğum kızlarda olmuştu. Yeri gelir çalıştığım zamanlar bu arkadaşlığı da aşar abiliğe dönerdi cebine harçlık falan koyardım. İstemeseler de ikna ederdim bir şekilde. Çünkü değer verdiğim insanların gülüşlerini mutluluklarını görebilmek adına yapmayacağım şey yoktur. Birisi vardı. Sevgilisi vardı bunlar ayrıldılar. Gittim ikisini de dövdüm. Salakmısınız kaç yıllık ilişkiyi bitiriyorsunuz diye. Sonra tuttum barıştırdım bunları sinemaya falan gönderdim lunaparka gönderdim. Şimdi evli ve 2 çocukları var. Ben öyle şiddet eğilimi olan bir insan değilim ve inan birisine şiddet uygulayabilmek için sabır taşımın çatlatılması gerekli ki o aşırı derecede sabır taşı sert olan bir insanım. Sonra vurdum da canı yandı diye oturur ağlarım
Soran+1 yılNe güzel ama ben iyi insanların kaldığına dair umutlarımı yitiriyorum nerde bir ufak bişey görseler hemen yerme çabaları kızların çok ergence olgun gibi davranmayıp özentilik yapması içten içe kıskançlık duyması ama yüzüne gülüp alttan alttan laf sokmaya çabalamasına girmeleri ya da erkekler sırf kız düşürmek için girmedikleri karakter kalmıyor her erkek ben o erkeklerden değilim diyor ama sonuç gerçekten asla yargılamam takip ederim bakarım ve sonuç hüsran sonra inanç kalmayınca ben önyargılı olmuş oluyorum yaptıklarınız ne güzel birşey gerçekten eger anlattığınız gibiyse herşey umarım hep böyle kalırsınız
- +1 yıl
Hiç kimse iyi olarak doğmaz. Her insan şeytan olarak doğar. Bebeklikten yetişkinliğe kadar da şeytan kalırlar. İyilik sadece bir seçimdir. Şimdi diyeceksin ki nasıl bu şekilde kesin konuşabiliyorsun? Çocuklar melektir bir kere. Yok öyle bişey. Benim yeğenim 2 aylık yavru tavşanları havaya kaldırıp defalarca yere çarptı. Hani şu profilimdeki yavruları. Ağzı yüzü kan revan içinde koşa koşa veterinere yetiştirdim. 3 hafta kıpırdamadılar bile. Bunu yapan şeytan velet daha 3 yaşında. 2 yaşında karıncaları çakmakla yakandan tut 5 yaşında sırf çirkin görünüyor diye hamam böceğine türlü türlü eziyet edeni gördüm. 5 yaşındaki kuzenim parmağını kuşun içinden geçirerek katletti. 13 yaşındaki orta okul öğrencisi oyun yüzünden arkadaşını bıçakladı 15 yaşındaki çocuk kardeşini pompalı tüfekle öldürdü. 14 yaşındaki M. A sınıfındaki sevgilisini hamile bıraktığını öğrenen 14 yaşındaki kızın abisi olan 16 yaşındaki D. R, kardeşinin sevgilisini 6 parçaya bölüp çöpe attı. Kasten ve planlayarak adam öldüren D. R 16 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mexica da yaşayan 7 yaşındaki seri katilin ilk kurbanı kardeşi iken 13 yaşına kadar ifadesine göre toplam 11 kişi öldürdü. Sadece 7 kişinin cesedine ulaşıldı. Geri kalan 4 kişinin cesedinin bulunabilmesi için çalışmalar devam ediyor. 2015
11 yaşındaki mert, sınıfındaki arkadaşlarının ağır hakaretleri ve onu eziklemesi yüzünden kafasına pompalıyla sıkıp intihar ettiğini biliyormuydun? O sınıftaki 9 kişi ise yetiştirme yurduna sevk edilirken aileleri hakında soruşturma başlatıldı. Ve bunun gibi yüzlercesi. Nereden mi biliyorum? Çocukların melek olduğunu savunan saf insanlar yüzünden. Çocuklar melek değildir. Büyüyünce de olamayacaklar. Ama iyilik bir seçimdir. Ama bu seçimi ise herkes yapmıyor. - +1 yıl
Çocukluk aşkımı 8 yıl boyunca ulu bir sabır ile bekledim. Binlerce hayal kurduk. Bir kere bile kötü söz dahi söylemedim. Ama o ne yaptı? Aldattı! İhanet etti ve düğününe kadar sakladı. Saklamaya da devam edecekti. Kardeşi telefonda konuşurken duymuştum. Düşünsene? Aklımı kaybedecek çıldıracak seviyeye gelmiştim. İntihara kalkıştım. Kurtaran da onun babasıydı. Ne kadar acı değilmi? Ne kadar acımasızca vicdansızca? Ama bir yemin ettim. Ben hep eziklenen dışlanan hatta beden eğitimi dersinde futbol oynayan çocuklar tarafından bile reddedilen bir insandım. Hep ezilirdim. Ama o kadar güçlü o kadar zeki ve o kadar farklı olabilmek için bir yemin ettim. Ben hayatım boyunca kimseyi aldatmadım
Kimseye ihanet etmedim. Vurduğum yeri tuz buz edebilecek seviyeye geldim. Ama bir yere vurmadım. Güçlendim geliştim zeki ve yetenekli oldum
Ama asla tanıştığım kötü insanlara benzememeye yemin ettim. Birini dövüp parasını elinden alıp harcayabilirdim. Ama yapmadım. Dövebileceğim ezebileceğim insanları korudum. Canlıları korudum. Öyle zamanlar oldu ki insanlar bensiz bir şey yapamaz hale gelmişti. Onlara nasıl bir ben olabileceklerini de gösterdim. Ama yapılan yanlışları da hiç bir zaman unutmadım. İhanetleri hakaretleri küfürleri dayakları. En büyük güç öfke kin nefret değildir. En büyük güç bunlara sahip olabilmek de değildir. Öfkeni nefretini kinini kontrol edebilmek de değildir. Herkes kızar küfreder döver öldürür. Ama en büyük güç farklı olabilmektir. İyi olabilmek korumaktır. Herkes kötü olabilir. Ama herkes iyi olamaz. Herkes kalleş olabilir. Ama herkes sadakatli olamaz. Herkes birilerini ezebilir. Ama herkes birilerini koruyamaz. Ve en önemlisi. Herkes sevgisine kolayca ihanet edebilir. Amaa. Herkes sevgisini kolayca içinde tutamaz. Büyütemez yetiştiremez. İşte ben o herkesden farklı olabilmek için yaşıyorum. Şu an nasıl intiharla kestirmeden kaçmıyorsam, kaçmadığım gibi sevmeye korumaya ve el uzatmaya da yardım edip Nasıl dik durulması gerektiğini gösterene kadar gitmem. - +1 yıl
Ve son olarak. Nasıl mı 42 kişi? Cevap çok basit. Güzel çirkin iyi kötü demedim. Gerekli bir vasıf yüklemedim. Herkes sevmeyi sevilmeyi hak eder. Herkesin sevilmenin nasıl bir his olduğunu tatmasını istediğimden dolayı. Çok güzel olanı da oldu. Evladım bile denilmez diyecek kadar çirkini de. Hiç birini ayırmadım. Herkese aynı şekilde gösterdim ilgimi sevgimi. Bu yüzden 42.
Soran+1 yıl😢 hayvanlara yapılanlar için çok üzüldüm birazda buna yetiştirilme aile yapısı diyemez miyiz ama iyilik seçilir buna katılıyorum bir insan ya iyi olmayı tercih eder ya da kötü olmayı ama iyilerin içinde de kötülük olmaz mı mesela sinirli bir anda... Ben küçükken eve kedi getirirdim hep bırakınca çok aglardım anlamıyorum bir insan neden nasıl hayvan sevmez ona zarar verir ki gerçekten sebebi olamaz 😢😢...
Şöyle bir sözüm vardır mutsuzluğu hak eden ve etmeyen vardır genelde hak etmeyenler çeker. Bu hayatta ne kadar çok şey görüyoruz yaşıyoruz bizi ayakta tutan şey Allaha olan inancımız olmalı gerçekten degseydi eger bir zamanlar sevdiklerimiz şu an yanımızda olurlardı. Ama en iyisini yapmışsın unutup bir mutluluk arayışına girmişsin o mutluluğu hak eden bulsun dilerim çünkü hak etmeyen onca insan okadar mutlu ki..- +1 yıl
Bende kedi getirirdim. Ya ama üşüyorlardı ben napiyim yağmurda ıslanıyorlardı 😭 tamamen katılıyorum diyemicem çünkü 3. satırında minik bir yanlışın var. insan ya iyi olmayı seçer ya da kötülükle devam eder. Olmalıydı. Evet iyilerin içinde de kötülük var. Ama bu kişiden kişiye değişir. Normalde tamamen pasifim. Ama sevdiğim birine zarar gelince canavardan farkım kalmıyor. O zararın kaynağına büyük bir acı çektiriyorum. Eski iş yerimde beslediğim aşkım isimli kedi. Görsen dünyanın en çirkin kedisi dersin. Ama sırf çirkin olduğu için en çok onu seviyordum. Bu onu bana özel yapıyordu. Diğer kediler onu eziyordu. Bir gün ben onu sevmeye başladığım zaman 2 hafta sonra bir kediyle kavgaya tutuştu. Oradaki hiyerarşideki lider kedi oydu. O kediye o kavga anında öyle bir tekme attım ki. O kadar öfkelendim ki. Kedimin yüzündeki o 1 damla kan beni o tekmeyi atmaya zorladı ki ben kedi manyağı bir insanım. O kedi 20 metre öteye uçtu vurma şiddeti yüzünden. Ve bir daha ne benim nede kedimin yanına yaklaşamadı. Ama hak etmişti. Yavru hatta daha gözü açılmamış bir kediyi boğarken görmüştüm. O günden beridir de o kediden hiç haz etmiyordum. Sevdiğimi sevdiklerimden de korumayı da bilirim. Dur bir fotosunu atayım ama çooooook ama çooooooooook seviyorum onu aşkım yaaa 😍😍😍❤😍❤😍❤😍❤😻😻😻😻😻😻
- +1 yıl
Pardon bilgisayarıma yedeklemiştim. Pc geçince atarım.
Dediğim gibi. Herkes kötü doğar. Bir hayvana zarar vermesi için bir sebebi yok. İsterse yapar. Verir zararı.
Soran+1 yılEvet koruma iç güdüsü benim kuşlarım var bazen birbirlerini gagalıyorlar ve çok korkuyorum çünkü kötü hale getirebilirler birbirlerini bakıyorum diğeri onun yanına gidip kur yaptığı için gagalıyor annesi gagalayan ve annesi büyük oda yavrusu başka yöne uçmasını saglarım ya da elimi araya koyarım (o acıyı tarif edemem) ama ne kadarda zarar versede diğerine verdiğiniz tepki üzdü beni sebebsz evet koruma amaçlı ama bilmem hayvan aklı işte 😞 benimde annem der güzelleri seviyorsunuz çirkinleri de sevin 😂 anneme inat ben güzeli seviyorum diyorum
- +1 yıl
Ya inan o tekmeyi atarken bu dünyadaki en büyük acıyı o an yaşadım. Ama bu kediyi balici esrarkeş tinerci bir tırrek olarak düşün. Öyle bir şeydi. Ben sevdiğim birini, canımı verme pahasına severim. Acı çekerim ama pişman olmam. Ezeni ezmek benim doğamda var. Her zaman ezeni ezerim. Tavşanım yavrusunu ısırdığında orta parmağımla sertçe koluna falan vurmak zorunda kalıyorum. Çünkü yavruyu kovayım derken büyük bir yara açabilir ve yavrunun ölümüne sebep olabilir. Aslında hem anneyi hem yavruyu korumuş oluyorum. Birisi ölmüyor. Diğeri katil olmuyor. Sonra ikisini alıyorum sım sıkı kucaklıyorum öpüyorum. Anlıyorlar. Ne yapmak istediğimi anlıyorlar. Biliyorlar. Ve artık anne ısırmıyor yavrusunu. Yavrusu da emmek için diretmiyor. Bu dünyadaki en acı şey belkide sevdiğin şeyi sevdiğin şeyden korumak. O an mantıklı bir karar veremiyor insan. Sonuç odaklı düşünüyor. Çünkü o an insanın canı daha çok yanıyor. Ben kıyamam ki. Onun kulaklarını kaldırıp bana bakışına kurban olurum ben ölürüm onun atacağı bir sevinç zıplamasına 😭😭😢😢😭😢😭😢😭 kıyamam onlara ama yapmak zorundayım da 😭😭😭😭
Soran+1 yılEvet koruyorsunuz canını acıtmadan belki geriye itseniz alıp bence her hayvanda oluyor vurmak hatta bazı kediler yavrularını yiyormuş galiba yanlış duymuşumdur umarım Tavşanlar çok korkak değil mi çok severim inan korktuğu için yaklaşmam uzaktan bakarım ay çok tatlılar ya hamster ve tavşanlar bayılırım.. Bu arada nereden nereye geldik 😂
- +1 yıl
Zararı yok. Hemen bir ponçikleştin tavşandan falan bahsederken 😂
Bak bak olaya bak. Neymiş. Erkek kedi dişi ile çiftleşebilmek için dişinin yavrusunu öldürürmüş. Al işte. Bide bazen tavşanlarda yavrularını yer. Bir tavşanda 6 meme var diye biliyorum. Açıp bakmadığım için 😂 işte mesela her yavruya 1 meme düşmesi gerekli en az. Ama 7 yavru olursa anne en zayıfını yer. Veya yavrulardan biri hastalıklı doğarsa onu da yer. Veya düşük yaparsa onu da yer. Bu fedakarlığı sırf diğer yavruları için yapar. Ya benim prensesim geliyo böyle ayaklarımı yalıyo falan. Yavruları toplaşıyo etrafına. Onlarda yalıyo. Böyle alıyom 10 tavşanı kucağımı dolduruyom hunharca seviyom şapşikleri 😍 benim kızım çok farklı bir tavşan. Ağzını burnunu yediğim ya. Bu arada yavrular sütten kesildi istersen sana verebilirim birini. Tüyleri yumuşacık yaaaaaaaaaaaaa çok ponçikleeer 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılYa ben hayvan beslemeyi severim ama cok baglandigim icin bise olsa cok aci cekiyorum hersey kış sogunda penceremize konan dişi muhabbet kusu ile basladi sonra ona es aldik derken dişi kacti falan falan yani seviyorum cok hemde acilari yuzunden hayvan beslemeye korkuyorum kendimi onlara adiyorum hastalandiklarinda icim gidiyor topraga verdiklerimde oldu hala acilari icimde😢 buyuzden korkuyorum beslemeye ama eminim sen guzel bakarsin onlara 😊
- +1 yıl
Şey 😅 ben artık yaşlandım. Yetişemiyorum hınzırlara 😅 bende gömerdim hep dostlarımı. Onlarda canlı onlarda hak ediyor. Ama ben kuşları pek sevmiyorum ya 😅 bana daha çok yiyecek gibi görünüyor. Kedimsi olduğum için galiba 😅😅😅 kuş beslemeye korkuyorum. Isınamam gider yanlışlıkla yerim falan 😂😂😂 sonra pişman olur deliririm galiba 😂😂😂
Ya hasta oldumu gidiyorum veriyorum veterinere. Usta bunu tamir et. Bir hafta içinde alırım diyorum. Hem iyileşiyor hemde istirahat ediyor. Hemde olur da bişey olursa diye ne olur ne olmaz 1 hafta kadar veterinerde bırakıyorum. Açık yaralar için bir sprey vermişti. Yavrulardan biri kan revandı ya hani. Yeğen isimli şeytanın işkence ettiği. Dudağı falan patlamıştı. Tuttum spreyi sıktım dudağına. Spreyde mavi yeşil karışımı bişey. Anam çok tatlı oldu ağzını burnunu yediğim. Böyle şekerleme gibi görünüyordu. Öpe öpe öldürüyordum yanlışlıkla. Ya düşünsene bak sanki böyle o renkte bir şekerleme varmış da. Yerken hep ağzına yüzüne bulaştırmış gibi. Anaam yerim yaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılKuş sevilmez mi ya saykolar cok Her hareketlerinde tutup opuyorum kaciyolar ama benden 😁 kuslar malesef cok narin hayvanlar 😞 bir gripte bile ölüyorlar direncleri düşük bir strese girseler bile ölüm sebebi.. bende kedileri sevmiyorum ozaman onlarda benim dusmanim 😁 saka saka.. kiyamam ya insaAllah hastalanmazlar saglikli ömur nasip etsin Allah tam lokmaliklar ya cok tatlilar herseyi kokluyorlar yaklasiyolar ama yavrulari buyukler korkuyor gerci alismaya bagli ama cok poncikler ya 😊
- +1 yıl
Allahım tipe bak ya 😂
Ya muhtemelen sen muhabbet kuşu besliyorsun. Eğri gagalılar her zaman komedi ya. Amerikan dublaj carl. İzle derim yutuptan. Veya
Best birb memes
Yazıp izle. Efsane sayko kuşlar var. Ya çatlarsın gülmekten. Garantisini veriyorum 😂😂😂
bir zamanlar benim de kuşum vardı. M. kuşu böyle omuzmuza kafamıza falan konardı. Parmağımıza çıkardı uçamazdı falan. bir gece hastalandı. Öleceğini anladım. Ama açık veteriner yoktu. Ve öldü. Annemde çöpe attı. O zamanlar gömülmenin ne olduğunu bilmiyordum.
Ya bir ara bu tavşanı ilk aldığımda yerde uzanıyodum. Üstüme çıkıp dudağımı öpüyodu sonra ısırıyordu. Ya öyle komik şapşik ponçik bir his ki. Kesin denemelisin. Hatta bu yüzden sevgilim benden ayrıldı 😂😂😂 tavşandan kıskandı beni ya 😂😂😂 lan erkek tavşandı o diyorum. Teknik olarak aldatamam ve o yavru diyorum. Dinlemedi gitti. 1 hafta gülme krizi geçirdim ya 😂😂😂😂😂 bizimkiler; aha cin girdi içine. Çarpıldınmı lan? Yok yok kesin delirdi. Diye dalga geçtiler. Ya ama hatırladıkça gülüyorum ya elimde değil 😂😂😂😂😂😂 ne yapcam tavşanı ameliyatla kız yapıp onla mı evlencem? 18 ay sonra reşit olunca nikah mı basıcam tavşandan kıskanmak nedir ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılOnlara egri gagalilar diyemezsin 😁 kendi tavsanlarina bak sen eve muhabbet kusu besliyorum ciddimisin 😂 ben omrumde bukadar sacma bir neden gormedim en son gitmeden yine bir resim atsaydin askim gidiyormusun son karar mi diye hahahahagaga😁😂😂😂
- +1 yıl
Ya bırak allah aşkına. Tavşandan kıskanacaksa gitsin 😂😂😂😂 aşkım dememe bile haz etmiyordu zaten. O da beni civcivle aldatıyodu o zaman. Hem onun okuduğu vet. Fakültesinde 400 tavşan vardı. O zaman o da beni 401 kişiyle aldatıyodu dimi 😂😂😂
Soran+1 yılTovbe estf😁🤣 bencede aldatmis ama simdi gidip hesap soramazsin ki tavsanciklardan 😁
- +1 yıl
Kıyamam ki ona ben. O kulaklara o patilere nasıl hesap sorabilirim ki. 😂😂😂
Soran+1 yılBu patilerlerle mi dokundun sevgilime bu dişlerle mi isirdin onu😂
Soran+1 yılBu kuyrugunu mu salladin ona 😂😂
- +1 yıl
Lan yerim o patileri dişleri kuyruğu 😍😍😍😍😍😍boşver o olmasa da olur. Akşam boş musun? Karşılıklı marul yer havuç suyu falan içeriz. Ha ne dersin 😘❤ falan 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂 ay cok severim marulu eslik ederim tabiki hahah
- +1 yıl
Tamam o zaman ne zaman buluşuyoruz 😂😂😂😂 havuç suyunu ben getiririm. Marulu da kendi ağız tadına göre seçersin. Finalde kütür kütür salatalık kemiririz 😂😂😂
Soran+1 yılZaten benim diger adim tavsandir 😁 kıt kıt yer bitiririm
- +1 yıl
Yaaa 😍😍😍 yeriiimm 😍😍😍 artık seni minnak dafşanım ilan ediyoruummm
Sana en güzel marulları lahanaları kivileri elmaları buğdayları yediricem. En güzel yuvayı yapıcam hop hop diye zıplaya zıplaya yaşarsın falan. Severim kulaklarını okşarım filan 😍😍😍😍 dafşanıııımmm 😅😅
Soran+1 yılBeni diğer tavşanlarının arasına koy onlarla yaşıyayım 😂 tanıştır beni
- +1 yıl
İstersen tavşanları üstüne bile yaparım ne diyosuuun 😂
Soran+1 yılYok ben arkadaşlarımı satmam 😂
- +1 yıl
Ya tamam onlarda gelsin nolcak 😂 gerekirse arazi alırım dev bir kulübe yaparım mutlu mesut fıtı fıtı yaşarız ❤😂
Soran+1 yıl😁 tamam onlar varsa bende varım
- +1 yıl
😊 o değilde bir sütlü çikolatalı içecek yaptım çoksel oldu. Çocuk gibi hissediyorum şu an😅. Keşke sende burda olaydın da sanada yapaydım. Karşılıklı içerdik. Tavşanlarada içirirdik falan.
Soran+1 yıl😁 onlarda karşılıklı sohbet ederdi ama bu tavşan uyumaya gider 😂 keyif yapmayı bende çok isterdim tavşan sohbetleri çok güzeldi jdjfkffjjdkffkfm
- +1 yıl
Peki minik dafşanım ❤ tatlı rüyalar sana ❤
Konuşmamıza yarın devam edelim olur mu? Ponçiiklerle konuşmayı çok seviyorum da. Hani şu dünyada sayılı olan değerli kişiler. Hah sen onlardansın işte ❤🙈🙈🙈
Soran+1 yılTeşekkür ederim efendim 😊 sanada tatlı uykular 🐰 tavşancıkları sev yerime 😊
- +1 yıl
Bir gün gelip sende seversin. Kızım çok şirin ve sevilmeyi çok seviyo. Çok meraklıdır sevgi müptelasıdır. Emin ol seni çok sevecektir. Çünkü birazdan gidip ona seni anlatıcam 🙈 tatlı rüyalar 😊
Soran+1 yıl😊 hepsi kız mı yerim tabiki iyi anlaşırım kız sonuçta 😁 birbirimizi çok iyi anlarız
- +1 yıl
Anneyle beraber 2 dişi var. Son doğan 5 tanesine bakmadım. Bende sadece dişi hayvanlarla iyi anlaşıyorum. Mesela 3 kedi beslemiştim 3ü de aşık olmuştu veteriner öyle dedi. Erkek sevmiyorum çok sapık abaza oluyorlar akılları fikirleri şeylerinde. Anne olan çok tatlı ya 😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl😂😂 ya ama olmazki tavşan tavşan dır insan insan insandır 😁 şaka bir yana sahi aşık oluyorlar mı ne kadarda günümüz erkeklerine benziyor hayvanı bile sapık😂
- +1 yıl
Evet aşık oluyorlar. Bu nadir bir durum ama benim alışkın olduğum bir durum. Eee hayvan bile biliyor kıymetimi :D
Ya ama aslında fıtı fıtı yapmak tavşanın doğası. Onlar çabuk çoğalan bir tür oldukları için öyle. Ama bunu insanların yapması abes :D
Soran+1 yılŞaka şaka yapıyorum dünyada en masum varlıklar onlar 😊🐰
- +1 yıl
onların uzun kulakları ponpon kuyruğu ve ponçiiik yüzleri var yaaaaa <333333333333333333 melek onlar melek. Ne bilsinler iyiyi kötüyü masum onlar <3 <3
Soran+1 yılOiy ponpon çok severim duymasınlar 😁
- +1 yıl
Tamam tamam şşşşş aramızdaaa. Tipini yediğim şekerleri ya <3 Ya Bak bu dünyadaki en tatlı 1. Canlı Kedi 2. Canlı tavşan ya. Yumuşacık tüyleri vaaayy <3 <3 <3
Soran+1 yılBide benim sayko kuşlarım 3 ahjdjffjfjjd
Soran+1 yılOnları yok sayamazsın hanım hanım 😂😂 buz devrinde hahahahaha bilmem bilir misin
- +1 yıl
Hanım hanım onlar benim çocuklarım :D :D :D bilirim ya :D :D
Bide senin saykocan kuşların :D
Soran+1 yılHahaha biliyorsun 😂 şimdi onu açıp izliyim
- +1 yıl
Tamam o zaman bende rahatsız etmiyim. İyi seyirler sana. Bitince gel burdayım ben <3 :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendi çocuklarına da izlet 😁
- +1 yıl
onlar tv izlemiyor onlar marul kemiriyorlar :D :D Teknolojiye medeniyete karşı onlar :D tahtadan ev yaptım yiyip bitirdiler. Sırf modern diye :D :D :D
Soran+1 yılNe güzel kendi pomçik dünyalarında yaşıyorlar 😊
- +1 yıl
Ya elektrikler gitti kusura bakma 3 saat yazamadım 😅 keşke ikimiz de tavşan olsaydık ya. Bizim zilloşla beraber 3 tavşan ponçik ponçik takılırdık 🐰
Soran+1 yılAcaba ne konuşuyorlar hep merak etmişimdir aaa bidakka tavşanlar nasıl anlaşıyor hiç seslerini duymadım kesin tavşanların kesti elektrikleri 😁 kıskandılar
- +1 yıl
Ya ama bu haksızlık yaaa. Bu kadar da kıskanmak olmaz kiiii 😔😔😔
Ben biliyorum duydum onları. Erkek çiftleşmek için Böyle gurg murg burg diye sesler çıkartıyordu. Dişiyi yalar iken de, böyle kısık sesle gurgnurgvirg gibi bişeyler mırıldanıyordu. Yavrularda ısırılınca veya kafasını bir yere sıkıştırdığında veya başka bir tavşan tarafından kıstırıldığında viiiiiiikk viiiik viiiiiiiiiiiiiiikkkkkk diye çığrınıyor. Ama bir gün, benim ilk göz ağrım, dişi sanıp alıp adını zilloş koyduğum siyah cabbarım, kucağıma aldığında beni ısırıp kanatıp atlamıştı. İntikamım çok acı oldu. Buletooth hoparlörü koydum yuvasına. Sonra dışarı yem dökdüm. Onun dışında herkes önden çıkıp yemeğini yer. Evin babası ise en son çıkıp yer. Neyse. Hoparlör tam ses. Köpek havlama sesini bir açtım. Bu çığlığı bir bastı aaAAAaaAAAAAaaaaağğğğğ diye. O korku ona bir ömür yeter. Onun ısırdığı yere dikiş attılar. Hiç pişman değilim. Ve yüreğim gram sızlamıyor. Bence hak etti😂😂😂😂😂😂😂😂 sonuçta canını yakmadım öldürmedim ısırmadım 😂😂😂😂 sadece korkuttum 😂😂😂😂😂
Tam olarak şöyle bir sesti 😂😂😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=xUH8hoyEnW0
Soran+1 yılYa kıyamam 😞 çok kötüsün 😞 ya korkudan ölseydi beni de kuşum dişler öyle böyle değil kanatır o derece ama bişe yapmam 😞 üzüldüm biraz galiba
- +1 yıl
Ya biz aramızda öyle hunharca şakalaşıyoruz. Ben varken korkudan ölmezler. Kavga ettiklerinde bile ayırıyorum onları. Bana güvendiğini de biliyorum. Ve ona zarar vereceğimi düşünseydi, verdiğim taze marul lahana pazı maydonoz karpuz kavun muz ve kivileri yemezdi. Herşeye rağmen onlar benim evlatlarım. Zaten sonrasında alıp öpüp kucakladım sarıldım falan. O da üstüme işeyerek intikam aldı 😅
Soran+1 yılYaa mutlu son jfjfjfjfjf
Soran+1 yılBize alışan bir sokak kedisi var tetikte hemen içeri giriyor kapı açılınca haberim yok annem almış kuşlarım da var korkuyorum kapılarını kapatıyorum sonra dediler kedi nerde aradılar bulamadılar gitmiş sandılar Allah dedm kuşların yanına gitmiş olmasın odayı aradım yoktu bizim oda ayrıca balkona da açılıyor yani kapı var cam kapı koltuk arkalarına bakarken birde perdeyi araladım balkonda dışarda koştum açtım balkon kapısını hemen içeri girdi o an çok üzüldüm onu cezalandırdık sanmıştır diye çok üzüldüm anlatamam annemgilin sorumsuzluğu işte onlar gitmiş sanmış 😞 hergun gelir yatar ona kapı önüne kedi evi yaptık evi orası oraya koyuyoruz buyuzden üzüldüm tavşana ama sonda ki hareketini sevdim 😁
- +1 yıl
yaaa patisini yediğim kedisi kıyamam yaa
Eee bizde böyle. Bir ceza veriyorsak bin mükafat vermeyi de biliriz. Onlar benim canım hayatım. Ve yazın hepsini doğaya salmayı düşünüyorum. Yeşilliklerin arasında hoplayıp zıplamalarını toprakla buluşmalarını çok istiyorum. Özgürce koşmalarını. Kulaklarını açıp kafasını bir indirip bir kaldırışını falan. Onlara kocaman bir kulübe ve kocaman bir yağmur suyu toplayıcı stoklayıcı ve bırakıcı yapıcam. Bu sayede susuz kalma dertleri de olmayacak ve üşümeyecekler. Ve gözlerinin gördüğü herşey zaten onların yiyeceği olacak.
Soran+1 yıl😞 ya bence bırakma ama bunu derken bir yanım da üzülüyor çünkü avcılık yapanlar var bide kedi falan parçalar diye 😞 sen tasma takıp gezdirsen 😊 tasma işin şakası yani başlarında dursan onlar zıplasa sonra haydi eve desen 😊
Soran+1 yılBir yanım üzülüyor çünkü doğaya aitler 😞
- +1 yıl
Birisiyle konuştum. Kocaman arazisi var. Zeytinliği var. Dedim gübresi zengin. Kabul etti. fazla sorun olmaz gibi 😕 evde kalırsa bizimkiler yerler. Ondan yani 😔😔😔
Soran+1 yılYaaa kediler mi kedi mi besliyorsun ama kedi köpek bir arada çok gördüm neden ki hayvanlar arasında bu anlaşamamazlık😞😞
Soran+1 yılBende bazen siz diyorum bazen sen ne dedigi mi bende bilmiyorum idare et artık beni 😂😂
- +1 yıl
Yok alıştım ben ya. 😂 bizimkiler dediysem kedi değil. Keşke kedi olsa. Babam ve abim gözünü büyümüş 2 erkek yavruya çok fena dikti. Mangal yapalım diyip duruyorlar. Yedirtmem! Önceden çocuktum karşı çıkamazdım 27 tavşanımı da yediler. 12 tanesi de bilinmeyen bir sebepten öldü. Bu sefer ben eski ben değilim. Artık onları koruyabilirim. Yedirtmem kimseye. Aslında üniversiteye satsamda olur gibime geliyor ama bakıcaz artık. Gelecek para ile bizim sokağa devasa bir kedi evi yapmayı düşünüyorum izolasyonlu. 30 kedi kapasiteli. Veya hepsini birilerine de satabilirim. Büyüyünce hiyerarşi kavgaları başlayacak ve bu kavgalar ölümcül olabilir.
- +1 yıl
Bu arada istediğini diyebilirsin tavşanım benim ❤
Soran+1 yılYaaa nasıl yiyorlar 😞 ben asla yiyemem ama iyi birilerine verin 😞 sen bayağı ticarete atılmak istiyorsun 😊
- +1 yıl
Yok ya. Öyle değil. Birinin hayatını kurtarırken kazanacağım şeyle başka birinin hayatını kurtarıcam. Onun gibi bişey yani
Soran+1 yılKarışık ama anladım gibi 😊 yolun açık olsun ozaman
- +1 yıl
İyi de yolculuğa çıkmıyorum ki? Hem daha sen gelip zilloşu sevmeden bunları yapmam ki. Hatta zilloşu sana vericem ben. 2 tavşan şapşal şapşal seversiniz birbirinizi. Çok güzel olur yaa.
Soran+1 yıl😂 kuşlarıma at olur deh derler
- +1 yıl
Ulan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 gülerken sandalyeden düştüm vicdansııııızzzzz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 yarın mutlu haberi verecem onlara
- +1 yıl
Ona iyi bakarsın dimi? Tavşanların ter bezleri çenesinin altında bulunur. Ve bir cisim eşya bölgeye çenesinin altını sürerek "Bu Benim!" Anlamını yükler. Bu nedenle bazen evcil bile olsa tavşanlar çene altlarını sevdirmez. Ama zilloş sevdiriyor. Bazen kendisi diğer tavşanlar etrafıma toplandığında çenesini iki ayağıma da sürtüyor. Benimsin diyor. O çok özel bir kız
Çok özel bir anne.
Çok ama çok özel bir tavşan o.
Soran+1 yılEminim sende çok mutlu ben baglanırsam çok üzülürüm başımdaki belalar 😂 yetiyor bana ay şaka şaka valla benimkiler çok yaramaz birde iki yavru enerjileri tavan çingene gibi kaçıyorlar elime alınca öyle durup bakıyorlar 😂 sonra kaçma planları yapıyorlar. Ne güzel bir hayvanın kendisini bir yere ait hissetmesi korkmadan çekinmeden
Soran+1 yılBir gemi kalkar bu limandan 😂ben uyumaya gidiyorum izninle pilim bitiyor 😂 tavşancıkları yerime ye o popolarını dişle😂 iyi geceler dilerim efendim
- +1 yıl
Tamam yerim onları 😂😂😂 tatlı rüyalar sana ❤
- +1 yıl
Günaydın 😊
Soran+1 yılİyi akşamlar 😁
- +1 yıl
İyi geceler 😂
Soran+1 yıl😁 iyi geceler
- +1 yıl
Nereye gittin öyle seni çok özledim ya. En son video izliyodum telden. İkidebir açıp bakıyodum yazdınmı diye. İçim geçmiş.
Soran+1 yılNiye özlüyorsun beni ben senin ziilloşunu kuşlarıma deh yapacak kişiyim 😁😂
- +1 yıl
Ya 😂😂😂😂 yapsınlar nolcak ki. Tavşanlar sosyal canlılardır ve diğer tür canlılarla arkadaşlık etmeyi çok severler. Yani hem senin kuşun kaç gram? 50 gram. Benim zilloşum 3 kilo. 50 gramlık canlının yapacağı hareket zilloşumun hoşuna gider 😂😂😂
Özledim işte napiyim 🙈
Soran+1 yılBirtanede küçük dal veririm deh diyip vururlar 😂 ama şimdi zilloş yetmez ki kavga ederler 😂 at takviyesi yapmak lazım
- +1 yıl
Tamam cabbarı da veririm nolcak ki 😅
Soran+1 yılTamam olur iki kişi zilloşa birtanesi de Cabbara😁
- +1 yıl
Şey yapayım direk. Böyle eyer yapayım 3 kuşluk. Otobüse biner gibi binsinler 😅
Soran+1 yılAralarında duvar gibi bişe olsun kavga ediyorlar 😂 çok cingeneler kime çekmişlerse jdjfkffjjdkffkfm
- +1 yıl
Ehehehehsahibinehehehehe 😂😂😂😂
Soran+1 yılGördüüüm 😂 aşk olsun jdjfkffjjd uysalım kedi derler bana fjfjf ısırmam dermişim 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 sen böyle gülüyosun ya hani. Yaşadığımı fark ediyorum 🙈
Soran+1 yıl😊 Aykut elması biliyor musun Yusuf Güney taklidi yapıyor 😂 o benim işte dediği hahahah
- +1 yıl
Uhm. Bilmiyorum. O kimki?
Soran+1 yılVine çeken birisi çok komik vine videolarını izlemelisin 😂 işte dediğim video sana cevabım
- +1 yıl
Ulan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yarıldım ya 😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHahahahaha işte cevabım o 😂 izlemelisin videolarını 😂
- +1 yıl
O zaman ben sonsuza kadar yaşicam gibi ❤🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😊 bak başka da önereceğim youtu. be yaz ki Aykut Elmas Mehmeti şişlemişler ilk videoya tıkla 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 ya sen ne harika bişeysin böyle 🙈🙈🙈 eşkiya faruk yazıp izlesene bir yutupdan 😂
Soran+1 yıl😁 en iyisi lamaydı ne güzel dil çıkarıyor öyle
- +1 yıl
Rakun faruk komedi ya. "Bilader sen hep kendin yiyomuşun he, kazanıp? Çıkar çabuk çıkar. Yemeğini bize ver pis fakir" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 farede komedi ya. "He? Ne? Yok bişey kardeşim öldüm öldüm" 😂😂😂😂😂😂 diğer farede komedi. "He ne? Kimse yok kardeşim. Gaipten duyuyorsun" 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😁😁 birisi daha vardı ya böyle dublaj yapan oda çok komikti kıyamam araba tekerinde sabit duruyor 😂
- +1 yıl
O dediğin amerikan dublaj galiba 😂😂😂 ya fareler çok tatlı geliyo bana. Haala anlamış değilim ama çok şapşal şapşal bakıyolar çok tatlılar ya 😂😂😂😍😍😍
Soran+1 yılAy bizim eski oturduğumuz yerde bodrum katında doğurmuştu korktuğum dan değil tiksiniyorum biraz binaya giremiyorum yavrular başlarını çıkarıp yeri sokuyodular😂 buldum tayfun yılmaz 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂 ya benim dafşanları sık sık sebepsizce fareye benzetiyorum. Sonra "Seni minik fareee" diyip alıp hunharca seviyorum. Onlar benim tek ailem ya. Onlardan başka kimsem yok ki...
Soran+1 yılEvet benziyorlar aynı ailedenmiler acaba 😁 en iyi dostluk hayvanlarla olanlar 😂 şimdi sana bir şey daha önereceğim 😂 utanıyorum ama napıyım komik 😂 bence izle bakayım sende komik bulacak mısın Örümcek-Adam Thug Life Part-3 (Ramazan Özel)
- +1 yıl
Her ne kadar benzeselerde tavşanlar farelerle aynı aileden değiller. Onlar tavşangiller ailesinden. Aynen en iyi dostluk hayvanla kuruluyor. En samimi en sıkı dostluk... Onu izlemiştim galiba aynen çok komik 😂😂😂
Soran+1 yılEvet kemirgiller 😂 ay açtım tekrar izledim yapan ne güzel yapmış 😂 😂😂
- +1 yıl
Sen gülüyosan ne kadar güzel. O videoları yapan kişiye nobel versinler bence. Yüzünde tebessüm olşuturuyorlar ya 😂😂🙈🙈
Soran+1 yıl😂 32 dişle gülüyorum beyle ama bence 32 dişim yok daha azdır 😁
- +1 yıl
Tipini yediğim davşanı ya 😅 32 tane yoksa eksik olanları taktırırız. 32yle gülersin sende 😂😂😂😂
Soran+1 yılTadilat gerekli 😂 düzeltme yapılmalı
- +1 yıl
Bizim sanayide kaynakçı fuat usta var. bir görün istersen. Ön muayene yapsın 😂😂😂😂😂 kaç diş istifleyebiliriz diye. 😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılİyi olur valla 😂 indirim yapar mı bana
- +1 yıl
Ya kaynak başı 10 tl işte. Daha ne yapsın 😂
Soran+1 yılBeyazlatma da olsun yarı yarıya olsun 😂
- +1 yıl
Onu kaynakçı yapmaz ki. Oto kuaföre gidiceksin bir pasta cila tamamdır. F1$H€K olursun fiŞeK.
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılAman tırek olmiyim da fişek olayım 😂
- +1 yıl
Tırreklik bir seçimdir 😂😂😂 istemezsen olmazsın. 😂😂😂😂 ya bişi soracaktım. 50 kuruşun var mı? 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂 olmaz mıııı
- +1 yıl
Bana veysenee eti puuff alıyım ben o payayla 😂😂
Soran+1 yılTiyek mi oyçan şen nxjfjfjfnd
- +1 yıl
Eeveeeeyttt 😂😂
Soran+1 yılTamam aaay tiyek tiyek yaşay gidelis jxjcjcfjfk
- +1 yıl
Ay bende sana veyiyoyum sende tiyyek oll 😂😂😂
Soran+1 yılPende tiyek oydum heeeyyy cjfjfjfjgj
- +1 yıl
Yupyiiii aytık tiyyek olduuukk hadi heykesten elli kuyuş istiyeliiimnm heeeyyyy topladıyımız payayla fişeq alıyıızz 😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 heeeyyy fişekleyy fişekleyy sizi tiyekley yeyler yeyleeeyyy😂 xnfjck
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 sen ne muhteşem bişeysin ya öyle 🙈🙈🙈🙈❤❤❤
Soran+1 yılTiyekliyimdendir ihihihi fmffkgjgn
- +1 yıl
Yaa yeyiiimm hihhi diye gülüyo 😍😍😍😍😍😍😍 🙈🙈🙈
Soran+1 yılİhihihi hiiiii hi hi hihihighi eko yaptım biraz 😂😂
- +1 yıl
Laan yeriiiimmmm 😍😍😍😍😍😍❤😍❤😍😍❤❤😍❤😍 eko yapmışmışmış. Ekonu yeriiiimmm 😍😍😍❤😍❤😍❤😍🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılDj olabiliymiyim fjfjfjgkf
- +1 yıl
DJ ECHO HO HO HO HO 😂😂😂
Soran+1 yılBububuraası tititityeeek fm kfkfkf
- +1 yıl
Rrrrrrrradyo ti i i iii iyyeekk
Tiyyeekk efemm femmm emm mm mmm m 😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılİşe alındın 😂
- +1 yıl
Yıl başına özel 16.9 kanalında 10dan geriye saydıktan sonra radyomuzu açıyoruz hepimize hayırlı olsun.
Ra ra radyo tiy iy iyyek
Rek lam laaarr
😂😂😂
Uyuyabilirmiyim gönlümün efendisi müsaaden var mı 😂🙈
Soran+1 yılEstağfurullah tabiki de bak ben öküz gibi hemen gidiyorum 😂😂 yollar senin tabiki uyu çok geç olmuş tiyek diye diye saati 4 e getirdik 😂 iyi uykular dilerim tiyek bey fjfjfj
- +1 yıl
Senin bu hareketlerine tavırlarına bitiyorum ya. Tipini yediğim 😍🙈 hem sende uyu artık. O gözlerin yorulmasın kıyamam ya. Tatlı rüyalar canını yediğim tiyyeği 😘😍🙈🙈🙈❤
Soran+1 yılBanada bir esneme geldi bende yatıyorum tiyyek kaydeş 😂😂😂 Allaha emanet ol iyi sabahlar djfjfjf
Soran+1 yılAy çok tatlılar yaa nasıl acıkmışlar orda mı yaşıyorlar maşallah nasıl büyütmüşsün😊 bide görünce aklıma geldi beyaz tavşanların gözü kırmızı mı oluyor 😀
- +1 yıl
Orasını bilmiyorum. Galiba bütün beyazların gözleri kırmızı. Ama ben hiç beyaz tavşan koymadım oraya. bir tane süt beyaz bir tane saf siyah yavru var. Onlara koca bir balkonu verdim. Kocaman yeri var. Ve evet biraz açıktılar. Bu gün pazardan bir çuval yeşillik getirdim. O 3 büyük yavru ilk doğanlar profilimdeki tavşanlar. Babasıyla kızını ayırt edemiyorum mesela. Maşallah o kadar büyüdüler. Ama zilloş çok tatlı dimi yaa 😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılEvet hepsi birbirinden tatlı maşallah 😊 şey orda üşümüyorlar mı
- +1 yıl
Arkada kafesleri var. İçi keten döşeli. Çatısı var. Koca bir sandık var. Videoda gördüğün yer ise kafesin dışı. Zaten hiç bişey olmasa bile birbirlerine sokuldukları zaman yine üşümezler. 10 tane tüy yumağı sonuçta 😍😍😍😍
Soran+1 yılAy yerim hasta olmasınlar 😊🐰
- +1 yıl
Hasta olurlarsa anında veterinere ışınlanırım zaten. Ben sadece 2 tavşan aldım. Ama zilloş gebe kalamıyordu. Veterinerleri dolaştım
Ve muğla sıtkı koçman vet. Fakültesinde yardım alabileceğimi söylediler. Gittim ilaç verdiler aşı falan yaptılar. 1 ay sonra gebe kaldı. Ve anne oldu. Nasıl bir şey olduğunu öğrendi. Hep isterdim zilloşun anneliği tadmasını. İlk gebeyken yuvasını gecenin bir saatinde beraber kurduk. Ben çalı çırpı pamuk falan verdim. Zilloş temelini yaptı. Ben genel mimariyle ilgilendim. Son olarak biraz tüyünü yolup yuvaya koydu. Böyle ağzında toplayıp yünü çalıyı böyle nasıl heyecanla yuvasına götürdüğünü hatırlıyorum da. Nasılda heyecanlıydı. Kıyamam aşkıma ya. Çocuk gibi mutlu olmuştu şapşik 😍❤
Soran+1 yılYaaa yerim tüylerini yolduklarını bilmiyordum 😀 işini iyi yapan veteriner çok az kaldı maalesef
- +1 yıl
İşini iyi yapanı geçtim. İşini yapan veteriner görsem dişimi kırarım. Evet anne vücudunun her yerinden sırtından göğsünden bacağından tüy yolup yavruları için yuva yapar. Sırf bir daha hamile kalırsa diye şimdiden 8 paket büyük boy pamuk aldım. Yolmasın tüylerini. Kıyamam ona ben. Çok seviyorum onu. Onun tüyünü yolduğu anlar zaten çıkmıyor aklımdan
Soran+1 yıl😞😢 fedakar anne
- +1 yıl
Yerim onun anneliğini. Kıyamam yaaa 😭😢
Soran+1 yılHerşeyi anneler çekiyor pis Cabbar cici zilloş 😞😊😊
- +1 yıl
Aynen 😂 gerçi ben hem anne hem babayım onlara. Kendi evladım olsa bu kadar sevmezdim.
Soran+1 yılBende anneyim hanım hanım 😂😂 bide ananeyim evet gerçekten hayvan sevgisi bir başka
- +1 yıl
Hanım hanım onlar benim evlatlarım 😂😂😂
Soran+1 yıl😂 bide gitmiş yumurtaların üzerine kaş göz agız çizmiş 😂😂😂
- +1 yıl
Ama çok şirin yapmış ya dimi 😂😂
Soran+1 yıl😂 çok gülüyorum ona hem de nasıl jfjfcjjf
- +1 yıl
Ya o nasıl bir kafadır öyle t cetvel gibi. 😂😂😂😂
Soran+1 yılGözleri hele pörtlek 😂 konuşmasını demiyorum
- +1 yıl
Şen ne şeker bişeymişşin hanimiş benim oğluşum 😂😂😂😂😂 tabi o zamanlar daha s harfi icat edilmemişti 😅
Soran+1 yıl😂 😂😂
- +1 yıl
Konuşmak istemiyorsun galiba :/
Soran+1 yılGüldüm ama beyle 😂 😊
- +1 yıl
Ama insan bir ordamısın falan der yani. Öbür türlü değersiz biri gibi hissettim. Gerçi değerimi belirleyen kimsem olmadığı için teknik olarak değersizim zaten :/
Soran+1 yılÖyle deme kendini degersiz görme senden Birtane var emin ol sende olan özellik çok az insanlarda var
Soran+1 yılAilenlesın diye rahatsız etmek istemedim bide mesajımı görmedin sandım
- +1 yıl
Ha bide beni diğer insanlarla kıyaslıyosun?
(Efsane trip x2)
Soran+1 yılKıyaslamıyorum aksine tersini söylüyorum
- +1 yıl
Ya şaka bir yana çöpü attım bulaşık yıkadım. bir posta yem verdim aşklarıma. Tavuk kızarttım verdim evdekilere. 3 5 sigara içtim tabi. bir ara balkondan düşecek gibi oldum dedim akşam akşam ne düşmesi icat çıkarma başıma diye. İşte ekmek almaya gittim en yakın market 300 metre ötede. Onada motociklet ile gidip geliyorum döndüm eve baktım odayı falan dağıtmışlar toparlayayım derken get the break 2 words belly falan. Çay demledim geldim 😂
- +1 yıl
Ya sen benim bidenemsin sana kızarmıyım hiç şapşal ❤
Soran+1 yılAy bende korktum kırmayı istemem kimseyi bayağı şey yapmışsın utandım şu an 😁 ben de tombala oynadım
- +1 yıl
Ateş su toprak tombalaaa 😂
O ne ki 😕😕 tomb raiderin bir oyunu falan mı?
Soran+1 yılŞaka demi tombalayı biliyorsun, 😞
- +1 yıl
Ultimate asosyal biri olduğumu söylediğimi hatırlıyorum. Cidden o ne ki? Anlatımı uzun bişeyse boşver ya 😅😅 öğrenmesem de olur yani. Bildiğim 6 oyun var. Half life 2, Counter Strike 1.6, 7 days to die, left 4 dead 2, Team Fortress 2 ve minecraft.
Soran+1 yıl😂 tamam ciddi sin https://hizliresim.com/r5ZnQa
Soran+1 yılBak bu
- +1 yıl
Tamam da çikolata falan mı bu? Sakıza daha çok benziyo. Tam kestiremedim 😕
- +1 yıl
Üzerinde sayı falan var ama haala bişeye benzetemedim
Soran+1 yılHahah hayır bak içinde sayı kartları ve küçük numaralar var torbadan sayı çekiyorsun ya gerçekten bilmiyor musun
- +1 yıl
Bilseydim biliyorum demem gerekmezmiydi?
Soran+1 yıl😞 evet anladın mı nasıl bir oyun
- +1 yıl
Hayır ama dur bir google ablaya sorayım bakalım neymiş ne değilmiş. Bu kadar ısrar ettiğine göre. merak ettim.
Soran+1 yılYani bilmemen normal her yılbaşı çıkan bir oyun yani bu oyun oynanır oyuzden
- +1 yıl
😅 cahillik işte.
Bak bakalım anlamışmıyım?
Mesela kağıtta 2 3 4 falan yazıyo
Birisi torbaya taş koyuyo üstünde rakam falan var.
İşte mesela taşı çıkartıp 2 diyo taşın üstündeki rakam yani. Elindeki kağıtta 2 olan kişi bende var falan diyo. Böyle böyle bir satır boyunca dolduran kişi birinci çinko diyo (çinko maden değilmiydi ya bunla ne alakası var ki? Neyse) 4 tane çinko yapanda tombala diyo. Tombala ise italyan köklü olarak tombolo cümlesinden geliyo. Oyun ise italyan kökenliymiş. Böyle ödül olarak bir tabak dolusu deniz ürünü yiyecek veriyormuş. Baya pahalı olsa gerek.
Soran+1 yıl😂 esyahfurullah ne cahillogi tabiki bilemezsin herseyi sadece yilbasinda satiliyor ya ortaya cikiyor buyuzden gozune illaki carpmistir diye hahah ayrica Şu an ben cahil oldum italyan falan bilmiyodum 🤣 aynen dedigin gibi aferim fjfjfjdj
- +1 yıl
Ama internetten baktım ben. 😂😡
- +1 yıl
Pardon emoji kaçtı 😂😂😂😂
Soran+1 yılHaha olsun 🤣 Şu an cahil olan benim
- +1 yıl
Sen cahil olamazsıınn. Çünkü sen bir tavşansın ve ben tavşanları çok severim. Tavşanlar cahil değildir. Cahil olamazlar. Çünkü onları çok seviyorummm ❤❤❤❤❤❤❤
Soran+1 yıl☺🤗
Soran+1 yılTitanik var onu izliyorum atv de 😊
- +1 yıl
Ya gel şöyle kocaman sarılcam sana şapşaal❤❤❤🤗🤗🤗
Soran+1 yılHiiii😁
Soran+1 yılLeonardo dicaprio tam uymuş tatlı sempatik değil mi 😊 tükürük sahnesi var 😂
- +1 yıl
Gülüşünü yediiğim ya 😍😍😍😍😍
Leanorda dicapriyo kim ola ki?
Soran+1 yılTitanikteki ☺ https://hizliresim.com/Em5kjB
- +1 yıl
Ben titaniği en son çocukken izlemiştim galiba. Hayal meyal hatırlıyorum 😂
Soran+1 yılTV de çıkıyor çok nadir ogünlerden biride bugun ☺
- +1 yıl
Yaa. Bende tv yok 😅😅😅
Soran+1 yılTelefon? 😁
- +1 yıl
Kusura bakma onu seninle konuşmak için kullanıyorum 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😁 atma recep
- +1 yıl
Ya açıp biraz izledim senin için 😊
Soran+1 yılşu an titanikte meşhur hareketi yapıyorlar 😁
- +1 yıl
😂😂😂o meşhur hareket birazdan alabora olur 😂😂😂
Soran+1 yıl😁 yok iyi sonuçlandı
- +1 yıl
Buuz dağıııı 😂😂
Soran+1 yılHee evet 😁
- +1 yıl
Adam kokusunu alamadan ben aldım bile 😂😂
Soran+1 yıl😁 üf niye tek gülücük atamıyorum
- +1 yıl
KS böyle çünkiğ 😂
Soran+1 yılÜf kfjfkfkf 😁
- +1 yıl
Üf derkenki tatlılığını tarif edecek hiç bir kelime cümle veya tez daha varolmadı 🙈
Soran+1 yılAnladım şimdi kızların neden senle konuştuklarını 😁
- +1 yıl
Aa nedenmiş kii😕😅
Soran+1 yılSeni gidi seni jcjckf
- +1 yıl
Ya merak ettim söyleee 😅😅😅
Soran+1 yılYazdığın sözlerden jdjfjf
- +1 yıl
Nası yaniii? 😕
Soran+1 yıl😮 şakacı seni 😃
- +1 yıl
cidden anlamadım hiç bişey. Benim ufak bir kanamam varda onu halletmem lazım. Tam olarak neymiş ki sebebi? Yani birazcık da mala bağladım. O kadar tatlı bir üf dedin ki. Beynim istifasını verip gitti az önce 😅
Soran+1 yılHayırdır ne oldu kötü birşey değildir umarım
- +1 yıl
Dikişim açıldı biraz. O kadar önemli değil. Ya hadi söyle cidden merak ettimm yaaa.
Soran+1 yılYaralı mısın 😥 neyin var
- +1 yıl
İki hafta önce arabanın teki bana çarptı da. Farı kırılırken çarptığı yeri biraz derin kesmiş. İşte motocikletimin de ön tekeri yarıldı falan. Öyle işte. Şu tofaşçı tırreğin tekiydi.
Soran+1 yılYaa çok üzüldüm dikkat et kendine bugun bayağı gezdin dinlen uzanman lazım ben grip olunca bile yataktan kalkmıyorum dinlen kendine 😥
Soran+1 yılHerşey yolundadır umarım 😥
- +1 yıl
Ya kıyamam üzülme kurban olduğum. Biraz fazla kan kaybettim. Durmadı. 3 defa sigara basınca durdu. Sonra bir duş aldım üstüm başım kan olmuştu. Az önce kolonya döküp yarayı kuruttum. Kolonya yarayı yaktı ama üzerine tıbbi amaçla önceden sakladığım külü döktüm bandajladım. Şimdi biraz iyiyim. Biraz uykum var. Daha yarın bol bol vişne suyu içmem gerekiyor gibi görünüyor. Ama iyiyim merak etme. Biraz elim kolum uyuşuyor sadece. Yetişkin bir insanın vücudunda 2.5 litre kan bulunur. Yarım litre kalınca durum kritikleşir. Ama tahminen 1 litre 200 ml kaybettim gibi
Daha öncede başıma gelmişti. Ama iyiyim yani kurban olduğum üzülme lütfen. Tamam? Yarın uyandığımda seninle konuşmayı herşeyden çok istiyorum. Şimdilik iyi geceler tatlı rüyalar ❤🤗
Soran+1 yılYaraya sigara basmak mı😧 en azından bir ocağa git yarın tavşancıkları kim besler sonra 😥 git tamam mı belki ilaçta verirler 😥 uyu tabiki tatlı rüyalar iyi geceler
- +1 yıl
Günaydın demek isterdim saat üç buçuk olmuş. İyiyim. Başım çatlıyor. Dediğim gibi önemli bişey yok. Ve haala söylemedin meraktan çatlıyoruumm 😅😅😅
Soran+1 yılBaşını bagla gerçekten bir eşarpla sık böyle sonra uyuşuyor agrı kalmıyor ama ilaç varsa at tabi 😊 boşver boşver
- +1 yıl
Aman senden önemli mi ki? Değil. Boşvermek lazım. Seni üzmeyi kesinlikle istemem ❤😊
Soran+1 yılYok hayır üzülecek birşey değildi 😊 öylesine söyledim
- +1 yıl
Rüyamda bana telefon numaranı verdiğini gördüm. İletişim önemli tabi diyordun. Dedim daha ksde takipleşmedik bile falan 😅 içten içe şey diyodum ulan ölücem de insanlar biliyorda kıymete mi bindik falan 😅
Soran+1 yılJdjfkffjjdkffkfm acaba bu bir mesaj mı
- +1 yıl
Olabilir 😅😂😂
Soran+1 yıl🙁 senle alakali bir durum değil lutfen beni yanlis anlama ama ben prensip olarak kizda erkekte olsa numara verme taraftari deilim yanlis anlamazsin umarim 😞
- +1 yıl
Bende vermiyorum seni anlıyorum 😅 ha birisini seversin o da sürekli konuşmak haber almak bir iletişim içinde olmak için verirsin. Anlarım. Normalde abilerime bile numaramı vermedim. Annemin var. İşte eski iş yerinden bir kaç şefin numarası var. Çok fazla kişi yok. Bide arada diyanet falan kandilimi kutluyor o kadar 😅 ya kusura bakma. Tavşanların yuvasını temizliyodum da. Anca bitti. bir sigara yaktım mola veriyorum. Şimdi çöpü atmaya gidicem sonra bir çarşıya gidicez. Marangoza uğramam lazım. Yağmurlar başladı. Tavşanların yuvasını yüksekte tutmak için bir palet yapmam gerekli. Ama ne zaman şuraya girdiğimde senin yazdığını görsem içimi çocuksu bir sevinç kaplıyor 😅 1 yıldır girmiyordum ksye. Daha gireli 4 gün falan oldu 😅
- +1 yıl
O değilde şimdi çektim bu resmi. Seninde görmeni çok istiyorum. Sencede çok muhteşem bir görüntü değil mi? Tabi insan yapımı şu binalar muhteşem manzaranın %95ini kapatıyor -_-
https://hizliresim.com/7aMOkv
Soran+1 yılDiyanet hahah 😀 çok sevindim yanlış anlamadığına estağfurullah tabi gör işini ne zaman istersen benim için sorun değil tavşancıklara iyi bak 😀 onlar bana lazım
Soran+1 yılDag mı bulut mu gökyüzüne bayılırım çok güzel manzara gerçekten bende binalardan pek haz etmem 😀 aramızda kalsın
- +1 yıl
Sende bendensin ❤ tavşancıklarıma iyi bakıyorum zaten. Sanada bakarım sorun yok 😅 10 kişiye bakıyorum zaten. Sende gelirsin sanada yer yaparız. Zilloşla aynı yatakta yatarsınız 😅 sonuçta tavşanları da çok seviyorum seni de çok seviyorum ❤😍🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😀 ay ben onlarla mutlu mutlu yaşarım ama kuşlarımsız yapamam😞
- +1 yıl
Tamam saykocanlar da gelsin 😍 2 tane kafes var elimde zaten. İki tanesini birleştirir koca bir kafes yaparım. Saykocanlar da orada kalır. Onları da kalöriferin üstüne koyarım mis gibi olur 😊
Soran+1 yılBazen de deh yaparlar 😂 sana ya da tavşanların üzerinde 😂
- +1 yıl
Ben onlara göre bir dağ boyundayım ama bana biraz zor deh yaparlar 😅😅😅
Soran+1 yılGagalasalar görürsün benim parmagımı kanattılar 😂
- +1 yıl
Bir papağanın bile kanatamadığı deriyi senin civcivlerinin kanatacağını pek sanmıyorum 😅😅😅
Soran+1 yılO papağan demek ki acemi jdjfkffjjdkffkfm
Soran+1 yılHanım hanım onlar civciv değil nfnfnfnf
- +1 yıl
Bana göre civciv onlar. Hatta civciv de değil civ. Çünkü civcivler bile 110 gram iken muhabbet kuşları
40 gram 😂😂😂 papağan dediysem çultan papağanı 😂 aklına egzotik papağan gelmesin 😅 şaka bir yana benim eskiden muhabbet kuşum varken çıkıyodular üstüme. 4 ayak bütün evi dolaştırıyordum 😅
Soran+1 yıl😀 ya beni mahvettiler ben dayanıksızım galiba 😂 şimdi sana deh demişlerdir 😂😂😂
- +1 yıl
Deehh deeeeehhhh dediler. En son gittim kumandalı araba aldım onlarla gezdiriyordum 😂
Soran+1 yıl😂😂yaa bende hep istemişimdir oyuncaklara oturtmayı
- +1 yıl
Benim dron var. Altına sepet takarız senin civleri oraya koyar uçururuz olmaz mı 😂😂😂 sana öğretirim kullanmayı 😂
Soran+1 yılYaaa 😂😞 korkarlarr 😂
- +1 yıl
Bayıltıp koyarız hiç bişey olmaz 😂😂😂
Soran+1 yılYaaa işkence 😞😂😂😂
Soran+1 yılNerede yaşıyorsun hiç sormadım 😊
- +1 yıl
En son dünyadaydım ya sen 😅 bende sormadım. Kabalığımı mazur gör. İsmini sorabilir miyim? ❤
Soran+1 yılYaa dalga geçmeee 😊😀 Tuba söyle sıra sende nerede yaşıyorsun 😀
- +1 yıl
Muğlada. İsmim mücahit. Sen neredensin?
Soran+1 yılÇok zıt bir yer Diyarbakır 😊
- +1 yıl
Biraz öyle oldu. Aslen oralımısın?
Soran+1 yılEvet aslen Diyarbakırlıyım 😊
- +1 yıl
Ama memleketime yakınsın 😊 benim memleketim ise doğunun parisi diye bilinir. Pisiciği falan var hatta 😅
Soran+1 yılVan lı mısın 😊
- +1 yıl
Van lıyım. 😅 vanlıları severmisin? Hiç benzemiyorum da. Konuşmam da benzemiyor 😅
Soran+1 yılHer insanı severim 😊 güzel aslında benzememesi kffkfk
- +1 yıl
Verdiğin cevabı tam 1 saattir düşünüyorum haala çözemedim ne yazıcam ne demem lazım beynim yandı 😂
- +1 yıl
Ben her insanı sevmem. Ben babamı bile sevmem. Birisini seviyorsam o kesin farklı olduğu içindir. Bazı insanlar şey diyor. Hadi ordan. Taş gibi kız görsen dibin düşer diye. Ben güzelliğe çirkinliğe bakmam. Aslında nadirliğe bakarım. Bir insan ne kadar nadirdir? Ona göre değer biçerim. Mesela şu hemcinslerimin kateuptona ne bileyim adriana limana bitişlerini hepimiz görüyoruz. Şahsen ben öyle kişileri gördükçe miğdem bulanır. Ne o öyle çıplak çıplak. Herkes o ikisini sevdiği için tiksinirim mesela. Tiksiniyorum da. Mesela her insanla oturup birşeyler konuşmam. Konuşsam bile yıllık 30 dakika olacak şekilde konuşurum. 1 yıl için 30 dakika bile fazla. 25e falan düşürmeyi düşünüyorum.
Soran+1 yıl😁 aslında öyle vanlı istanbullu diye ayırmadan severim demem lazımdı benimde bazı insanları sevmediğim oluyor ırkından değil sadece egoist düşünceleri bilmişlik taslamaları sebebsiz laf sokmaları bu tür insanları sevmem maalesef çevremde varlar neden diye düşünüyorum bazen hiç karşıma ben gibi biri çıkmadı yakınımda mesela arkadaş olarak gerçekten kızlar çok içten pazarlıklı daha öncede demiştim galiba neyse sinirlenmiycem bende adrianayı güzel bulurum fakat wow bir güzellikte değil bence ama Allahı var güzel 😁 😞 sevmek değilde sevilmemek çok acı birşey değilmi
- +1 yıl
İşte ben o tarz insanlardan tiksiniyorum. Hani egoist olanlardan. İyi o zaman herkest egoist olsun yarışmalar düzenlensin. Dünyanın en egoist insanı seçilsin falan. Gerçi o zaman o seçilecek kişi benim altımda kalır. Sonuçta yıllarca bilgi birikimim oldu çok şeyler öğrendim her dalda yeteneğim var. Yaşamın sırrını çözdüm. Evrenin sırrı hakkında tezim var bir elimle piyano çalıp diğer elimle karakalem portre çizebiliyorum. Kendime ait binlerce çeşit şiir ve şarkılarım var. Genel sınıfların ses taklidini yapıyorum ve aynı zamanda komedyenim. Üstün yetenekli yaratıcı bir aşçıyım. Sayacak olsam sabahlamam gerekir. Al ego. Yanlış anlama kendimi kibirlendirmek için değil. Demek istediğim şey, kendimi insanlardan çok üstün görmem için haklı sebeplerim varken diğer egoistlerin ne haddine? Ben böyle bir insanım. Ezeni ezmekten zevk alırım ayaklarım büyük nede olsa. Dünyanın en yetenekli becerikli insanı benim ona bakılırsa. Ben neden ego yapmıyorum peki? Neden hep mütevazi olmaya çalışıyorum? Yapacak olsam yaparım. Ama yapmıyorum işte. İnsanlarla yaşıyoruz. Benim yapabildiklerimden 1 tanesini bile yapabilen var yapamayan var. Kalp kırmak milleti eziklemek kendimi üstün görmek benim haddime değil çünkü. İnsanlar bana çok zekisin akıllısın yeteneklisin dediklerinde bıkmadan hayır ben aptalım cahilim beceriksizim diye kendimi aşağı çekiyorum. Nefsimin eline koz vermiyorum. Çünkü nefsimin eline koz verip kibirlenirsem, diğerlerinden ne farkım kalır? Ben kendimi asla insanlardan üstün görmem. Ama üstünlük ilan edeni ezip geçmeyi de iyi bilirim. Mesela aleyna tilkiyi öyle bir gömerim ki kimse çıkartamaz gömdüğüm yerden. Egonun ne olduğunu herkese öğretmiş olurum. Ama lisede sınıfta kalmış bir kişiden yukarıda da değilim. Ego yapan kimse yokken hep zemindeyim. Ama ego yapan birisi varsa ben zirveyim. Evet insanlar hep içten pazarlıklı. Çoğu sadece çıkarcı ve çok bilmiş. Böylelerinden tiksiniyorum mesela. Her an böyle biriyle tanışırsam ağzını burnunu kırarım korkusundan asosyalim.
- +1 yıl
Benim karşıma da benim gibisi çıkmadı. Ve adriana lima güzel değil. Güzellik dış görünüş ile alakalı bir kavram değil çünkü. Ben çok güzelim diyenlere hep sorarım kaç fakiri giydirip yedirdin diye. Ne alakası var diye pişkin pişkin sorarlar birde utanmadan. Güzellik insanın kalbinin arzuladığı ve yaptırdığı iyi amellerdir. Bir insanın yüzü güzelse o yüzü güzel olur. G. tü güzelse g. tü güzel olur. Vücudu güzelse vücudu güzel olur. Güzelse güzel düşünen güzel şeyler isteyen iyiliği arzulayan olur. Evet sevmemek kötü. Acı verici. Çok sevdiğim ama sevilmediğim oldu. Ama beni sevene ise karşılık vermediğim olmadı. Herkese bir şans verdim. Kayıtsız şartsız. Benimle çıkmak isteyenlerle çıktım hep. Korktum kalp kırmaktan. Çünkü hep benimki de kırıldı. Kimsenin bu acıyı yaşamasını da istemedim. Güzel çirkin gözetmedim. Seni seviyorum sende beni sev diyen çok oldu. Onları sevdim. Yalan değil. İstedikleri sevginin hep fazlasını da verdim. Ama hepsi verdiğim o şansı kötü amellerine alet etmeye çalışınca sorgusuz sualsiz bitirdim. Kimisi aldattı. Sonra yalvardı yakardı. Affetmedim. Ne yani verdiğim sevgi mi azdı? Bende eksik olan neydi de başkasında aradı? Ama sevdiğim kişiler ise hiç karşılık vermedi. Sırf onlar gibi olmayayım diye beni seven herkese karşılığını verdim. Ama sadece sevgimi verdim. Aşkımı sadece evleneceğim kişiye veririm. Ciddi olan insan gibi insana veririm. Ve daha aşkımı kimseye vermedim.
Soran+1 yılAy Allahım yemin ederim ben hayatımda kimseden o kızdan nefret ettiğim kadar nefret etmedim bide onu yücelten sözde ünlü insanlar var çıldırıyorum asla kıskanç biri değilim gerçekten ama bu kız çok kendini bilmiş sanki dünyaları yaratmış bilmiş bilmiş konuşmalar aslada takıp etmem sadece bazen tvde denk gelirim hemen geçerim niye takip edeyim evet bende öyleyim kendimi hep eziklerim bu durum kötü biraz güvensizliğimden dolayı galiba yanlız senin yaptıklarında az wow değil hani 😁
- +1 yıl
2 tane yazdım bu arada. İkincisini de oku. Aleynadan tiksiniyorum ya. Bu gün tavşanların yerini temizlerken açmış şanışer dinliyorum. Araya aleyna tilki karışmış. Nerden gelmiş nasıl girmiş bilmiyorum. bir baktım o sen olsan gari çalıyor. Sinirlendim youtubeyi devredışı bıraktım. Adam akıllı müzik de dinleyemiyoruz ya. Bunu güvensizlik olarak düşünme. Biraz geliştirip mütevazileştir. Oha wow dedi 😍🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😘🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılEvet dış görünüş olarak güzel dedim tabiki asıl önemli olan iç güzellik düşünsene yakışıklı kızlar bakıyor of çekiyor ama seni herzaman aşağılıyor eleştiriyor ne biçim insansın sakarsın ya da bunlar yok diyelim en basidi sen ilişkiye karşısın o gidip seni aldatıyor başkasıyla yani herşey tip değil ama bence herkes birazda olsa tipe bakar ben dürüst olayım yani bakımlı kendine önem veren dikkat ederim yani giyimi falan ama en önemlisi karakter tabiki bende çok korkarım kalp kırmaktan ama şans vermediklerime iyiki vermedim dedim çünkü yanlış insanlardı
Soran+1 yılValla dilberay dinlerim onu dinlemem 😁😀😂 aslında yetiştirilme tarzından dolayı böyleyim inşallah zamanla gider bu durum 😁 wow bak yine dedm djjddjdj
- +1 yıl
Ya ama şöyle bişey var. Sen kızsın. Sen seçerek şans vermek zorundasın. Çünkü güvenli erkek var tehlikeli erkek var. Allah korusun allah korusun başına bir iş gelebilir. Öldürülebilir veya tecavüze uğrayabilirsin. Muhtemelen sezgilerin de o kadar güçlü değildir. Kimin iyi kimin kötü olduğunu kestiremezsin. Yani bir anlık dalgınlığına gelir iyi sanırsın sonra tutar sana bişey yapar. Ama bu benim için sorun değil. Yani bana tecavüz edecek kızı bir kere yaşatmam. Ben 22 yıl saklayacam birisi gelip zorla alacak
Çeker vururum valla. Gözünün yaşına bakmam. Beni alıp kötü amellerine alet edemez. bir kere ben box makinasında 1400ü görmüş insanım. Benden önceki rekor da 904 dü. 1 ay kimse kıramamış. Yani elimi kolumu da bağlayamaz beni zapt edemez. Erkek olduğumdan değil bende deli kuvveti var. Bana zarar verecek kız ya ninja olması lazım ya kungfucu. Taekwandoyu karşılarım. Boxu da karşılarım. Mai tai yi de karşılarım. Ama senin yapamama durumun var. Bütün avcıların gözü sizlerde. Aşağılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama. Ama bir sapığın gözünde zayıf güçsüz savunmasız bir tavşandan farklı değilsiniz.
Ya ben dış görünüşede bakmıyorum. Yarım kilo alçıpanla (evlenme programına çıkan songül vardı ya iğrenç sesiyle şarkı söylüyodu. Nee zaferinden bahsediyorsuuun diye.) Songül gibi birisi bile kleopatraya dönüşebilir. Bkz bülent ersoy.
Dış görünüş benim için yılanın kabuğundan farksız.
Ben yüzü gözü çirkinim,
Ben kalbi güzele bakarım.
Ben yüzü gözü çirkinim,
Güzel kalbe baktıkçada güzelleşirim.
Ben dünyanın en güzel gülüyüm,
Koklamasını bilene kokarım.
Ben dünyanın en çirkin dikeniyim,
Dokunmasını bilmeyene batarım.
Ben özü sözü güzelim,
bir çift tatlı söze ömrümü bile veririm.
Ben yüzü gözü çirkinim,
Bakmayı bilmeyene, günahımı bile vermem.
-Lost Poets
Allahım sen ne harika bir wowsun ya 😍😍😍😍 haala wow diyo tipini yediğimmm 😍😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılHayır hayır katılıyorum sana okadar abaza türemiş ki hepsi afedersin bu kızdan ne alabilirim diye mesaj atıyor zaten veren kızda çok tekrar afedersin oyuzden erkekler pek uğraşmıyor artık kızlar için ne kadar tiksindirici midem bulanıyor hahaha Songül benim iki gözüm yemin ederim o gelsin aleyna gitsin 😂 şu şiiri ilk okuduğumda sandım ki sen yazdın bu kadar olan wow dan sonra şaşrmazdm jddjdjd gerçekten hayatımda korktuğum iki şey deliler ve sapıklar
Soran+1 yılHaha yazdıklarında bir ara maili tayili bişeler okudum neçe konuşuyor acaba dedim hahaha 😂😂
- +1 yıl
Şey lost poets benim 😔
Soran+1 yılNeysin Neysin
- +1 yıl
Bendim 😔
Soran+1 yılHaa şiiri yazan senmişsin bak şaşırmadım 😂😁
Soran+1 yılÇok güzel gerçekten sandım Rus yazar
- +1 yıl
Az önce yazmıştım. 😅
Soran+1 yılBende sana İbrahim tatlıses şarkı sözü yazayım jdkfkfdj
- +1 yıl
Rusyazar derken 😅 lost kayıp poets şair demek
Benim şiirde kullandığım isim lost poets.
Müzikte negatife life
Oyunda zehir
Oyunla alakalı kanalımda son savaşçı
😅 - +1 yıl
Sabah senin için bişeyler yazmıştım. Okumak istersen..
Soran+1 yılEvet şiir anlamını biliyordum ama dikkatli bakmadım soy isim sandım 😁 dalgınım da biraz ay bana mı tabi tabi bekliyorum ihi 😁 şımarık kız oldum iyice kfkf
- +1 yıl
Şımarıklığına kurban olurum. Hele hele şu hareketlere bak ya 😍😍
- +1 yıl
Rüyalar seni anlatsada uykudan uyanmasam
Bir masal misali fısıldanıyorsun kulaklarıma
Yağmuru dinliyorum. Dinliyorum ama bilmiyorum.
Bilmiyorum çünkü bir türlü çıkmıyorsun aklımdan.
Nereye baksam oradasın. Ayda sen. Güneşte sen. Nefeste sen.
Karamsar ruhuma yağan üzgün yağmurlardan
Siluetinin yeşil tarlalarında gülüşünü arıyorum.
Gül. Gül ki gülüşün bu dünyadaki en güzel 2. Şey olsun.
İlkini soracak olursan dön bir bak aynaya. Cevabı camda saklı.
Cevabı bulmak soruları bitirmez. Çünkü cevapsızdır hep sorular.
Yağmur yağınca kapa gözlerini.
Güneşlidir bakışların yağmurları durduran.
Öyle bir gül ki heryerde ilk bahar olsun hep.
Solmasın çiçek ve yapraklar.
Bir elin iğne diğeri sevgin olsun.
Kalbimin en kuytu ve üzgün köşelerine işle sevgini.
İşle ki kalbim aydınlıkla sevgiyle dolsun.
Ruhum diyorum. Emrin diyorum. Emrine amade bir sarhoşum.
Alkol almasam da sarhoşum. İçmesem de bir hoşum.
Bitki miyim ben güneşe uzanayım? O derya gözlerin var iken?
Bu gece sen ve ben. Sen her güldüğünde bir hoşum.
Güneş doğmasın aman ha sakın. Çünkü gözlerin zaten ışık saçıyor.
Temiz parlak ve berrak.
Ama dökülmesin gözünden bir yaprak.
Çünkü gözünden düşecek bir damla yaş, kurutur toprağı. Kırar hasadı.
Ekin boy vermez buza dik durmaz ve kuşlar susuz yaşamaz.
İlk bahar ol ki açsın yüzündeki o çiçekler.
Sesindeki gülüş bülbülleri özendirsin ama üzmesin.
Öyle bir gül ki şu dünyaya,
Koca çöllerde çiçek açsın.
Öyle bir gül ki şu şehre,
Her anında bereket yağsın..
Soran+1 yıl😊 yaaa ne kadar düşündün kim bilir çok güzel kitap falan çıkarsana şiir kitabı gerçekten çok güzel 😊 utandım ihi ay 😳 utandım
Soran+1 yılYok yok o utanma değil 😄 ihi yanlış olmuş
Soran+1 yılAcaba nasıl bulurum utanmayı 😃
Soran+1 yılOf yine olmadı yok bulacam ☺
Soran+1 yılHı buldum valla ☺
- +1 yıl
Keşke bin canım olsada bin tanesini de sana versem. Şu tipe tavırlara utanışa bak yaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl☺ estağfurullah ☺
Soran+1 yılYaran nasıl iyimi
- +1 yıl
Yaram iyi de sen şimdi niye konuyu değiştiriyorsun o kadar çok mu utandın yani 😅😅😅
Soran+1 yılYok yok aklıma geldi valla
- +1 yıl
Annadım. İyi biraz. Sen sorunca aklıma geldi
İki dakka çıkıp pansuman yaptırdım. Şimdi eve dönüyorum. Sırf için rahat olsun diye ❤😊
Soran+1 yılHastane yakın mı ay bu saatte soğuk değil mi
- +1 yıl
5. Kmkarelik bir ilçedeyim. Hastane dibimizde. Ya soğuk olsa kaç yazar. Seni endişelendirmemek için buzun içine bile dalarım ben 😊 sağ salim evdeyim
- +1 yıl
2 kol 2 bacak 1 kafa. Şimdi saydım
Eksik yok galiba. Bakiyim.
Evet hepsi yerinde duruyor. Ama yinede bişey eksik gibi ama anlamadım.
Soran+1 yılAy estağfurullah kendin için git valla ben çok korkarım yaradan kandan çok panik yaparım 😞 dikkat et
Soran+1 yılHiiiii Cabbar eksik 😀
Soran+1 yılTamam yarayıda pansuman yaptığımıza göre lala vakti hihihighi jfjgjgjf
- +1 yıl
Yok cabbar değilde.
Sen eksiksin sen.
Sende olsaydın keşke. - +1 yıl
Hani sen böyle hihihihi diye gülüyon ya. kalbim böyle çıkacak gibi oluyor. ❤ çıksın zaten. Böyle koşup kucağına atlasın hatta ❤
Soran+1 yıl😊 cabbarın papucu dama atıldı küçük papuçları 😀 ben olsam zilloşla uyurdum ay ne güzel ama kendimden korkuyorum uyurken çok hareket ederim 😀
- +1 yıl
Aslında yatağının yanında onun için bir yatak olsaydı uyuyabilirdin. O değilde benim gözlerim hafiften kapanmaya başladı. Yanarım yanarım seninle bu gün doya doya konuşamadım ona yanarım 😔
Soran+1 yıl😀 Cabbar ziiloş şimdi diyor bu sahip niye ayakta hihihighi dj kfjfkfkf dj ne ya jdjfkffjjdkffkfm tatlı uykular cabbarın zilloşun anne babası 😀😁
- +1 yıl
Ya 😍😍😍😍😍😍😍 gülüşüne kurban olayım. Bak ne dicem. Ama kızmak yokkk. Tamam mı?
Soran+1 yılşu an merakla bekliyorum 😁 söyle bakayım
- +1 yıl
Galiba seni seviyorum 🙈
ya da galiba değil bildiğin seviyorum
Yani dümdüz direk seviyorum
Alabildiğine seviyorum. Galiba değil.
Yani öbür türlü bu kadar çocuksulaşmam falan kalbimin pır pır etmesi işte karında karıncalanma falan her yazdığını gördüğümde heyecanlanmam. Bildiğin seviyorum işte. Çok seviyorum hemde çook. 😍❤🙈🙈🙈🙈🙈
Cesaretimi toplayıp söyleyebildiğime göre huzur içinde utancımdan kalp krizi geçirebilirim 🙈
Soran+1 yılNasıl yani ciddi misin görmeden mi bu kadar kısa zamanda mı
- +1 yıl
Düşüncelerin konuşma biçimin tavırların hislerin fikirlerin. O kadar masum o kadar tatlısın ki. Masumluktan tatlılıktan öte bir şey bu. Tarifi yok. Anlamı yok. Çevirisi yok. Kısa olduğunu fark etmemiştim. Görmemin düşüncelerime hislerime bir etkeni yok. Görmem bir şeyleri değiştirmiyor. Ciddiyim. Yani bunun başka bir sebebi varsa bilmiyorum. Ama karnımda oluşan bu his bir rahatsızlık da değil.
Soran+1 yıl😃 teşekkür ederim belki begeni olabilir uyu hadi çok geç oldu yarın devam ederiz olmaz mı uyumak için gidiyordun gidemedin 😀 Allah rahatlık versin 😃
- +1 yıl
Ya şu hareketlere bak hele 😍🙈😄
Allah sanada rahatlık versin ❤❤❤ - +1 yıl
Güüü nayy dıınn 🤗🙈
Soran+1 yılGünaydın mı diyim tünaydın mı 😀
- +1 yıl
Gözümü açtığım gibi hemen telefona ulaşıp güne başlamadan önce ilk kelimelerimi sana yazıyorsam bu benim için günaydın demektir ❤😊🙈🙈🙈
Soran+1 yıl☺☺ peki
- +1 yıl
Ya şey vardı trt belgesel kanalında penguenler vardı. Zıplayan penguen ve imparator penguen. Böyle yeni eş seçen penguenlere bakıyordum da. Aklıma direk zilloşla cabbar geldi. Cabbarın yanına zilloşu getirdiğim gün nasıl da kur yapıyordu. Aşık olmuştu. Attığı sevinç zıplamalarını falan hatırladım. Böyle özenle her yerini yalayıp temizleyişi falan. Cidden çok seviyordu zilloşu. Ve haala da çok seviyor. Sencede çok masum olmuyor mu hayvanların yaptığı kurlar? 😊
Soran+1 yılYaa 🐧 bayılırım bunlara hayvan belgeseli severim ama kaplan aslanların avladıgı belgeselleri sevmem 😞 evet hemde nasıl tatlı masum ya ☺ benim kuşlarım da başlarını sallıyorlar 😀😁
- +1 yıl
Bende çok sevmiyorum onları. Ama hayatın döngüsü bu. Yeşil bitki örtüsünün korunabilmesi için düzenli aralıklarla av olmaları gerekiyor. Öbür türlü av olmazsa otçulların sayısı akıl almaz bir biçimde artar. Bütün bitki örtüsünü tüketirler. Ve oksijen kaynağını kökünden kuruturlar. Ve oksijen ile yaşayan bütün canlıların ölümü anlamına gelir. Hiç sorma. Kuşların kurları tam anlamıyla komedi 😄😄😄 hele yamuk gagaların kurları yok mu 😂😂😂 penguenleri çok severim böyle şapşal şapşal paytak paytak yürüyüşleri yok mu hele 😅😅😅
Soran+1 yıl😞 yazık ceylanları çok severim zürafa en çok onlar gidiyor 😞 fili bile yiyiyorlar.. Ay bide yavrularını bacak aralarına koyuyorlar 😁 hanım hanım benim kuşlarıma yamuk gagalı diyemezsin jfjfjf
- +1 yıl
😅😅😅 tamam eğri gagalı derim o zaman. Yamuk yanlış cümleymiş demekki. O zaman eğri olur. Hatta ata sözü bile var. Doğru oturalım eğri konuşalım.
-Muhabbetus Kuşus
Soran+1 yılYaa egride deyiy 😢
- +1 yıl
Yaa tamam onlay muhabbet kuyu tamam tamam ya 😢😢
Soran+1 yılOnlay düs gagali pikelem suys suys
- +1 yıl
Tamam tamam olay düs gagali ben eyyiyim onlay düs
Soran+1 yılHihihihi eyiksin
- +1 yıl
Eyiiimm hihihii 😍❤
Soran+1 yılEyik tiyek hihihihiih
- +1 yıl
Sende eyik tiyeksiin 😊😊
Soran+1 yılHayıy suys seyn seyn
- +1 yıl
Sendee sendeeeeee
Soran+1 yılSeyn suys Pen deyiy
- +1 yıl
Ulan şeytan diyo ağzına sür reçeli ver tavşanların önüne 😍 yok böyle bir tatlılık yaa 😍😍😍
Soran+1 yılIıı kokalılım beni dişleyley
- +1 yıl
Ulan onlar dişlemezse ben dişlerim şu tipe bak ya allahııımm 😍😍😍❤😍❤❤😍😍❤😍❤😍❤😍😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😍😘😍😘😍😍😘😍😍😍❤😍❤🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılBeni beni alıylay yeyley
- +1 yıl
Onlara bırakmam önden ben yerim alır üstüne çikolata dökerim biraz krem şanti biraz da zilloş koyar ham yaparım ikinizi aynı anda 😍😍😍
- +1 yıl
Bende diyorum niye yazmıyorsun. Mesajı yazmışım göndermeyi unutmuşum. Ne kadar da aptalım 😔😔
Soran+1 yıl😞 estağfurullah
- +1 yıl
Ya üzülme sen kıyamammmmmm 😔😔😔😔😔😔😔
Soran+1 yılKuşum biraz rahatsız ona moralim bozuldu 😞
- +1 yıl
Aaaa geçmiş olsun neyi varr?
Soran+1 yılBilmiyorum ben hamile sandım dişi kuşlar boş yumurta yaparlar eş istedikleri zaman poposu şişti dışkısıda yine bir zaman böyle olmuştu onun gibi dışkı yapıyordu hamile sandım bugun baktım dışkısı anormal geldi bir tanıdık sayfa var kuşçu abla iyi biliyor sordum kuruma olabilir dedi ben kurumadan daha önce bir dişi kaybettim 😢 oyuzden korkuyorum
- +1 yıl
Veterinere götürme imkanın hiç yok mu? Benim kuşlarda o şişkinlikten sonra ölmüştü. Ben çocuktum veterinerin ne olduğunu bile bilmiyordum. Ama imkanım var ve salyası düşse yere, o sebepten veterinere koşuyorum. İyileşme durumu yok mu ya 😔😢
Soran+1 yılŞişkinliğin sebebi çeşitli oluyor bazısı ur oluyor 😞 bu hamile mi yaglanma mı çözemedim kadın yaglanma diyor ama bilemiyorum kurumadan da şüpheleniyor 😞 dışkısından dolayı evet bende bilmediğim için çok kuş kaybettim 😢 çaresizlik çok zor bilmiyorsun neyi olduğunu 😢 veteriner adam akıllı inan yok Birtane biliyorum ona götüreceğim galiba inşallah yumurtadır 😢😢
- +1 yıl
Peki ya bir baby geliyosa? Belki aileye yeni birisi katılacaktır? Biraz iyimser düşünelim şimdilik olmaz mı? Veterinere götürene kadar biraz bide böyle düşün? Şu an aynı zilloş hamileyken benim davrandığım gibi davranıyorsun 😊
Soran+1 yılİnşallah öyledir 😢 yumurta olursa dile benden ne dilersen
- +1 yıl
Şimdilik ümidini kaybetmemeni sabırlı olmanı ve yarın veterinere götürmeni diliyorum ❤❤❤ sevdiğimin üzülmemesini diliyorum ❤🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😢 inşallah
- +1 yıl
Hadi çiçeğim üzülme artık. İyi olacak o. Yavrulayacak. Böyle yavrusu tüysüz görünce tüysüz koyacaksın o saykonun adını. Uçmayı öğrendiği günü göreceksin falan. Tamam mı?
Soran+1 yıl😢 ama eşi yok ki boş yumurta yapacak inşallah yumurtadır boş olacak ama olsun
- +1 yıl
İnşallah kendi kendine hamile kalmıştır. Yani şu saatten sonra söylecek söz kalmadı 😕
Soran+1 yıl😥...
- +1 yıl
Ama sen böyle yapınca çok üzülüyorum ben 😔😔😔😔😢
Soran+1 yılYarın onu gözlemleyecegim 😢 bana bakma sen anlat dinlerim ben
- +1 yıl
Olsun yinede üzülme lütfen. Seni seviyorum ve üzülmeni hiç istemiyorum 😔 sen üzülürsen bende üzülürüm. Al üzgünüm hatta şu an 😔
Soran+1 yılYa gerçekten üzülme tamam üzülmüyorum artık bende
- +1 yıl
İspatla?
Soran+1 yılTamam moralim bozuk olabilir ama iyiyi düşünmek istiyorum
- +1 yıl
Ben onu bunu bilmem. Valla reçelleyip atarım zilloşun önüne. O pürüzlü diliyle ağzını buynunu yalay.
Soran+1 yılBenden korkar hayvancagız:)
- +1 yıl
O zaman gıdıklarım bak. Böyle gözünden yaş getirtiritiritiirim yalvarırsın gıdıklama diye
Soran+1 yılSen git cabbarı gıdıkla ben gıdıklanmam :)
- +1 yıl
Bak kesin konuşmaaaaaa. Bak tikim yoktur diyene dik oturtan parmaklarım var benimmmm gülerken gözlerinden yaş gelir baaakk. Gıdıklarımm haaa 😅
Soran+1 yılBen seni Cabbara havale ediyorum :)
- +1 yıl
Ya bak ne diyicem. Hiç böyle insanlardan uzak paradan uzak doğa ile iç içe bir yaşam düşündün mü? Böyle tatlı su kenarı böyle her yer yem yeşil. Böyle ekin ekip balık tutuyosun falan. Hiç düşündün mü?
Soran+1 yılŞu tlc de çıkıyor alaska diye bir yer var orası hayalim senin peki bir yer var mı hayalin
Soran+1 yıl
şuradaki huzura bakar mısın
Soran+1 yılHep yurt dışında gidip kafamı dağıtacağım böyle yerler istedim hala istiyorum hayallerinin arasında
- +1 yıl
Bende hep istiyordum ve istiyorum. Ne dersin? Öyle bir hayat inşaa edelim mi birlikte? ❤ sadece ben sen ve doğa ❤
Soran+1 yılHadi yarın gidip alalım :)
- +1 yıl
Ama ben ciddiyim ki. Hem alınca olmaz. Her odunu kendimiz yerleştirmeliyiz. Her sıvayı kendimiz yapmalıyız. Evi öyle bir yapmalıyız ki yaptığımız şeyden de gurur duymalıyız. ❤
Soran+1 yılEv yapmayı bilmiyorum 😞
- +1 yıl
Ya prensesim dert ettiğin şeye bak. Ev yapmak çok kolay ki. Ben yaparken sen malzeme hazırlarsın bişey taşırken yardım edersin. Sana da öğretmiş olurum hem. Bir sürü şey biliyorum sanada öğretirim ki hepsini. Bildiğim her şeyi sende öğrenirsin kii
Soran+1 yılİhi Fatma ayse tospik te bişeler taşır 😃 ordan zilloşta getirir bişeler
- +1 yıl
Bizimkilerin tek görevi kendilerini sevdirip bize enerji takviyesi yapması. Başka iş yapmalarına gerek yok 🤗🤗
Soran+1 yılCiddiye almıyorum cevabını yani kuşlarım sence al bunu taşı desem alırlar mı ya da anlarlar mı mecazi anlamda demiştim ciddiye alacağını düşünmedim
- +1 yıl
Aslında teknik olarak senin kuşların bedenine hafif materyalleri bağlayıp birbirimize gönderebiliriz. Teknik olarak benim tavşanları yürüyen alet çantası da yapabiliriz 😅 ama ben o cevabı senin cevabına nazaran demiştim ciddiye almamıştım ki 😅😅
Soran+1 yılBöyle sert bir tavırla hayır onlar bize enerji verir diyince kaldım öyle ben şakasına dedim yani ben onların ayacıklarına kanatcıklarına kıyar mıyım
- +1 yıl
Sence ben kıyarmıyım? O minik patilere o minik gagalara kıyarmıyım hiççç 😍
Soran+1 yılTabiki kıymayız ki biz
- +1 yıl
Çünkü onlar melekler çünkü onlar masumlarr çünkü onlar çok pomçikleerr 😍 dimi?
Soran+1 yılHiiiii pomçikley
- +1 yıl
Hiii diyo yaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl☺☺☺
- +1 yıl
Yanaklarını yediğim yaaa tipe baaaakk 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Şey..
Seni çokdan dahada çok seviyorum ❤🙈🙈🙈😘😘😘😘😘
Soran+1 yılCabbar ziiloş duymasın
- +1 yıl
Söyledim onlara. Biliyorlar yani. Kıskançlık yapmaz ki onlar. Anlayışla karşılarlar hem 😊🙈
Soran+1 yılYaa nasıl masum masum yemek yiyorlar fıçıfıçıfıçı nfjfjd
- +1 yıl
Fıçı fıçı fıçı fıçı 😂😂😂
Soran+1 yılSes öyleydi amaa😞☺
- +1 yıl
Ot yerken ağızları yanakları falan çok tatlı oluyo yaaa şişiyo ya hanii 😍😍😍😍 tombiş tombiş
Soran+1 yılEvet evet aayyy hemde nasıl
- +1 yıl
Onlar bişey yerken öpmek lazım yanaklarını 😍😍 tombik tombikken 😍😍
Soran+1 yılOııyy öperken yemegi diger yanagına götürüyormuş nfjfjd
- +1 yıl
😂😂😂😂 diğer tarafı da öperiz 😍😘😘😘
Soran+1 yılSonra yutuyormuş yanaklar kuru kalıyormuş fmfkfk
- +1 yıl
Kafasını ağzıma sokarım. Kaşınmasın o da. Valla yerim onun ağzını burnunu 😂
Soran+1 yılHdjfjfjf sonra dişliyormuş
- +1 yıl
Ya amacın ne? Tamam sevmiyorum öpmüyorum yesin otunu. Küstüm banane 😔
Soran+1 yıl😀 sonra üstüne atlıyormış sahip diye
- +1 yıl
Küstüm bananee 😭😭😭
Soran+1 yılSonra patisini saçına vuruyormuş burnuyla kokluyormuş 😂 kız sahip diye
- +1 yıl
Ya ama dayanamam kiiii sarılırım kocamaann
Soran+1 yılİhi mutlu son
- +1 yıl
Tuba. Seni çok seviyorum. Artık kesin eminim. Seni çok seviyorum.
Soran+1 yıl🙈 Ay
- +1 yıl
Bu son yazdığından sonra daha bir çok sevmeye başladım ❤
Soran+1 yılAma ben sevmeye dair inancımı kaybettim 😞
- +1 yıl
Neden peki?
Soran+1 yılHissiyatım yok yani tükettiler inanır mısın eski ben olsam şu an hayaller kurardım ama bana hem çok yabancı hem uzak geliyor
- +1 yıl
Bence bu kadar ruhsal yoğunluk bu gün için sana yeterli. Yarın devam ederiz olur mu? Sana söyleyeceklerim var. Biraz da önemli. Ama şu an söylersem ruh halin karmaşık bir hal alır. Şimdi eğer dediğimi yaparsan yarın bir şeylerin değiştiğini fark edeceksin. Biraz rahatlayacaksın. Omuzundan yük kalkmış gibi hissedeceksin. Yatağına uzan ve yorganı üzerine çek. Sırt üstü uzanmaya dikkat et. Ellerin yanda ve bedenin tamamen gevşek bir hal alsın. Bütün kaslarını gevşetmelisin ama. Gözlerini kapat. Sadece diyaframdan nefes al. 4 saniye al 2 saniye tut 4 saniye ver. Her bir nefes alıp verdikten sonra saymaya başla. Aldım verdim 1. Aldım verdim 2. 3 4 5 bunu 20 ye kadar yap. Hiç bir şey düşünmemeye çalış. 20 ye vardıktan sonra geriye say. Aldım verdim 20. Aldım verdim 19 18 17 16 diye. Ladım verdim 0 dan sonra vücudunun titrediğini bazı kaslarının kasıldığını vücudunda karıncalanmaların olduğunu hissedeceksin. Sonra sevgi de. Sevgi. Sevgi. 50 kere sevgi. 50 den sonra, huzurluyum. Huzur içimi kaplıyor. Her aldığım nefes vücudumu temizliyor. Huzur. Huzurluyum. De.
Ama odandaki lambanın kapalı olduğuna emin ol. Bir şeylerin farkına varacaksın. Değişeceksin. Farkına varacaksın ama neyin değiştiğini fark edemeyeceksin. Uykuya daldığında göreceğin ilk çiçeği kopar. Burnuna sür. Ve katlayıp cebine koy. Ve yarın ne hissettiğinin tarifini bir kağıda yaz ve kağıdı rüyanda koyduğun o cebine koy. Bunu yapınca çok şey kazanacaksın. Tamam mı? Denemekten zarar gelmez. Seni seviyorum ve bu hissi yaşamanı istiyorum. Hadi git ve başla. Ama şimdi başlamalısın. Tamam mı ❤
Soran+1 yılTamam şimdi gidip yapacağım kendine iyi bak yarana dikkat et iyi geceler Allaha emanet ol Cabbar ziiloşun sahibisi:)
- +1 yıl
Sende allaha emanet ol kalbimin sahibisi:)
Soran+1 yıl☺günaydın
- +1 yıl
Günaydın meleğim 😊❤ yaptın mı?
Soran+1 yılYa oyle cumleler kurunca ben mahcup oluyorum evet yaptim dedigini:)
- +1 yıl
Daha seni aşka inandırıcam daha evlenicez mutlu bir yuvamız olcak herşey gönlümüze göre olacak bence şimdiden alışmalısın. Çünkü sen benim sevip de karşılığını alabildiğim ilk kişisin. Ve bana verdiğin sevginin milyon katı iadesini yapacağımın garantisini de veriyorum ❤❤❤❤ eee peki nasıl hissediyorsun? Bir şeyler değişti mi? Yeni bir şeyler fark ettin mi?
Soran+1 yıl😁 duyda inanma sen ben evlenecez seninle degil ben evlenecegimi dusunmuyorum hem oyle erkek kalmadi hem inancim ☹ 🙁 Şu an bir degisiklik yok ne gibi bir degisiklik olur
- +1 yıl
Duy da inanma. Evet öyle erkek zaten kalmadı. Ben erkek kadın değilim. Ben insanım. Ben doğalım. İnan tanıdıkça hak vereceksin. Bak az çok biliyorsun beni. Ben sadece sevgi istiyorum. Ve sevgi vermek istiyorum eveeet. Benimle evleneceksin. Hattaaa bissürü tavşan bissürü kuş bissürü beslicezz. Zaten şu an beni seviyorsun. Bir hoşlantı gibi belki. Ama seviyosun. Sevmesen 6 gün konuşmazdık. Sen beni azıcık seviyosun bende karşılık olarak kocamaaaaaann çook bissürü seviyorum 😊❤❤🤗🤗 haala farkına varmadın mı minik kuşumm ❤?
Soran+1 yılYaklaşımın sapıkça değildi yani öyle sezdim dost olalım olmaz mı
- +1 yıl
Lütfen bir daha öyle bir cümle kurma. Sapıkça. Sapık olsaydım seni özele davet edip meme aç demem gerekmez miydi? Senden 18 bişeyler yapmanı istemem gerekmezmiydi? Sürekli senin hakkında bir şeyler öğrenmeyi istemem gerekmezmiydi? Sana hiç "özele gel orada konuşalım" dedim mi? Hiç açık adresini istedim mi? Ne söylediysem gizliye geçmediysem ulu orta burada yazdıysam bu seni gerçekten sevdiğim anlamına gelmez mi? Herkesin sana olan sevgimi bilmesini istediğim için olamaz mı? Sapıkça. 6 gündür seninle konuşuyorum. Ve bana söylediğin kadarını biliyorum. Bana sunduğun imkan kadarıyla seni biliyorum tanıyorum. Sapıkça. Sapık olsaydım ikinci günden sonra seninle konuşurmuydum sanıyorsun? İstediğimi elde etmek için uğraşıp elde edemeyince küfürü basıp engellemem gerekmiyormuydu? 6 gündür sadece bir kaç soruya görüş yazdı bir kaç görüşü yorumladım. Son 3 gündür ise sadece seninle konuşuyorum. Bu sapıkça mı oluyor? Sapıkça. Senden faydalanamadığım zaman başka kızlara yönelmem gerekmez miydi? Benim senden faydalanmak gibi bir niyetim varmıydı? Bir sapık gel evlenelim der miydi? Ya. Ben. Şey.
Kalbimi öyle bir kırdın ki. Konuşamıyorum..
Sapıkça. Nasıl.
...
Soran+1 yılYaa yalnış anlaşıldım galiba ben sana öylesin demedim öyle yanaşmadın evet bu dediklerin doğru bu dediklerini yapmadığın için seninle şu an konuşuyorum bunu demek istedim ben gerçekten
Soran+1 yıl😞 yanlış anlaşıldım
- +1 yıl
Özür dilerim. Ben seni çok iyi anladım. Sadece o cümle ile üzerime bir iftira atıldı. Onu görünce öyle yarama tuz basılmış gibi oldum üzüldüm kötü oldum 😔😔😔 haklısın yanlış anladım. Affet beniii 😢😭 seni kırdıysam çok özür dilerim 😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭
Soran+1 yılYok hayır sende yanlışlık yok ben anlatamadım yalnış ifadeler kullandım özür dilemene gerek yok gerçekten sen bişe yapmadın beni yanlış anlamana üzüldüm buda benim yüzümden
- +1 yıl
Bu arada sana kızıp da 2 saat girmemezlik yapmadım. Bu gün int paketim bitmiş. Ve alış veriş yapmaya gittik. Bizimkilere 50 kilo zengin mama aldım. Yem silosu aldım. Yarım saat kadar önce geldim. Ve mamaları bitti diye direk onlara koştum mamalarını hazıladım altını temizledim. Eşyaları taşıdım falan. 2 saattir içim içimi kemiriyor seni üzdüm diye çok acı çektim 2 saat boyunca. Cehennem gibiydi 😢😭😭😭😭
- +1 yıl
Yok hayır tamamen benim aptallığım salaklığım çook özür dilerim nolurr afet beniii 😭😭😭😭😭😭😭
Soran+1 yılYok bıcırlar daha önemli iyi yaptın tabiki yo gerçekten ben kimsenin benim yüzümden üzülmesini istemem ama canımı yakmışsa isterim o ayrı mesele çünkü iyi bilirim o duyguyu gerçekten sana dargın falan değilim bende idi hata hadi aglama artık dostum🌼
- +1 yıl
Dostum deme ben seni çok seviyorum hemde çooookkk ama çook sen benim meleğimsin ve biz evlenicez. Ben seni çooooookkk seviyorum 😍😍😍😍😍😍😍❤😍❤😍😍❤❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍🚭😍❤😍
Soran+1 yılTavşanlar da uçuyordu zaten 😂
- +1 yıl
Ama ben seni çooook seviyorum ki 🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😞kim sana bu yalanı inandırdı
- +1 yıl
Yalan değil. Uyanınca Gözüm ilk açıldığında seni neden arıyor o zaman?
Soran+1 yılBelki yalnızlıktan
- +1 yıl
Yalnızlık benim seçimimdi. Ve ben seçimimin her zaman arkasında durdum. Yalnızlık benim canımı hiç bir zaman sıkmadı hiç bir zaman dert etmedim. Seviyorum diyorsam seviyorumdur. Belki tercih belki karar belki hissiyat. Ama bir şey diyorsam beni ilgilendiren bir şey söylüyorsam o kayıtsız şartsız gerçektir. Beni benden iyi kimse tanıyamaz. Ve tutup da kimseye durduk yere yalan söyleyecek halim yok. Seni seviyorum mu diyorum? O zaman seviyorumdur. Bunda şüpheye bile yer yok. Seni seviyorum. Açık ve net ! ❤❤❤❤❤❤❤
Soran+1 yılBoyle soyluyorum dilerim bozulmuyorsun durustce konusmak karsimdakininde durustce konusmasi benim icin onemli seni kandirmak istemem oyuzden soyluyorum tum bunlari. arkadas olarak iyi birisin gercekten
- +1 yıl
İnan bana ben bir arkadaşdan dosttan sevgiliden eşden kocadan daha fazlasıyım. Seni sevdiğimi saklayabilirdim. Eski sevgililerimi de. Yalan da söyleyebilirdim. Nefsine ulaşmak için türlü türlü şeyler de yapabilirdim. Sana meleğim dediysem bil ki kanatlarını görmüşümdür. Sana prensesim dediysem bil ki asaletini görmüşümdür. Sana tavşanım dediysem bu dünyadaki en yumuşak kürkten daha yumuşak olan kalbini görmüşümdür. Sıradan birisi için sadece "insan, kız" olarak anlam kazanıyorsun. Ama benim için çok fazla anlam içeriyorsun. Gördüğüm tanıdığım en muhteşem insan sensin. En ponçiği en iyisi en secimlisi. Şayet seni anlatmam istenseydi ve önüme bir kağıt bir kalem koysaydılar, bil ki kavga çıkartırdım 1 kağıt ne lan diye. Benim gözümden seni anlatabilmem için bir deniz dolusu kum kadar kağıt ve bir deniz dolusu mürekkep gerekirdi. Yere göğe sığdıramazdım. Benim açımdan tarifi olmayan birisin. Benim gözümde 2 nötron yıldızını geçtim 200 nötron yıldızından daha değerlisin. Ben seni çok seviyorum. Ve seni bir evrene değişmem! 2 evrene belki değişebilirim 😅😅 çünkü o zaman senin saykolarına benim saykolarıma rahat rahat yaşayabileceği birer gezegen ve ikimiz için bir gezegen verebilirdim 😅
Soran+1 yıl🙃🙃 yok gercekten okadar buyutme gozunde beni siradan bir insanim ama benzetmelerin fena degil haniiy hdhdhd durust oldugun icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Allahhımmm nasıl da haniy diyo ya tatlılığına kurban oluruuuuummmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
- +1 yıl
Sen normal bir insan olabilirsin ama ben değilim. Deli dolu seviyorum seni 😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl🙂🙃 tiyek gibi yazdim ondan dhfufu
- +1 yıl
Lan tiyekliyini yiyiiimmm 😍😍😍😍😍 allahım ne kadar da muhteşem yaratmışsın bu kulunu. Ya yok böyle bir tatlılık yoookkk canını yediğiiim 😍😍😍😍😍 bak cidden evlen benimle. Gidip baş başa doğada yaşayalım. Ya mantık evliliği olur. Hem evlenince insan ister istemez iki kişi bir birine zaten aşık oluyor. Hem sen istemediğin sürece istemediğin hiç bişeyi yapmazsın. Balığı da ben tutarım odunu da keserim yemeği de yaparım. Taa ki kendi rızanla yapmak isteyene kadar. Kendin isteyerek yapmayı istediğin zaman. İstediğinde ise balık tutmayı da ateş yakmayıda herşeyi de öğretirim sana ben ❤❤❤
Soran+1 yılYok valla sen beni biriyle karıştırıyorsun 😁 yaaa söylediğin şeyler tek filmlerde olur ama zaten o filmler yıktı umutlarımızı
- +1 yıl
Seni sevgi seliyle karıştırıyorum. Birazcık da çilek ekliyorum. Veee 1 bardak mutluluğun tadını çıkarıyoruuumm 😍😍😍😍😍😍
O zaman o filmleri kendimiz çekelim kendimiz yönetip başrolde kendimiz oynayalım 😍😍😍 ben sana bunu gerçekleştirebileceğimizi vaad ediyorum ❤❤❤❤
Soran+1 yılNe güzel söyledin öyle 😊 ilk cümleyi içine biraz zilloş biraz benim saykolarımdan ımmmm
- +1 yıl
Tadından yenmez. bir tutam kekik döküp fırına 😂😂 işte bu zekiliğin ise benim en çok sevdiğim yönün. Başkası olsa kesin anlayamazdı. Ama benim kadar zeki hatta benden daha bir zeki insanlara gurur duyarım her zaman. Ben yapamıyorum bak o yapıyor der öve öve bitiremem. Sende o kişisin. Çok da zekisin maşallah diyeyim nazar değmesin. Çünkü sana bişey olursa ben biterim yaşayamam. Ben seni çok aylavyu ❤😍🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılBen zeki Müren jfjfgkkvkc
Soran+1 yılKabul ediyorum igrenç ti nfjfkfkgkfg
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yarıldım ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 espirinin iğrenç olması değil böylesine bir duvara böylesine denk gelen bir tuğlayı yerleştirebilmek bile büyük maharet ister. Bu senin hazırcevap mizahşör ve zeki olduğunun bir belirtisidir. Şahsen fena güldüm babam kızmaya geldi. O derece yağni 😂😂😂
Soran+1 yılBen KS yi terk ediyorum jfkffk bu utançla yaşıyamam fnfjcj
- +1 yıl
Abartma istersen hem beni böyle tek başıma bırakıp mı gideceksinn? 😢😭 her gün her gece ağlarım valla 😭😭😭😭
Soran+1 yılYok yok aglamazsın cici nono aglama 😂 sana kız çok
- +1 yıl
Ben o ergen gerisi egomastik kendini beğenmiş ukalaları istemem. Ben seni istiyom. Valla senden başkasıyla evlenmem. Evde kalırım. Öyle kös kös otururum hiç bişi yapmam depresyona girer 999 kilo çikolata yer 999 metre peçete ile göz yaşlarımı siler sümkürür acıklı türk filmi açıpp ağlarıım 😢😢😢
Soran+1 yıl😁yok yahu ama bak bigün bulursan birini evleniyorum diye yaz bana unutulmak istemem çünkü 😊
- +1 yıl
Bulduuumm evleniyorum seninleeee.
Şimdi her şey bir kenara.
Hayatıma böylesi bir biçimde girdikten sonra ben sana o kadar çok alışmıştım. Sen şimdi gidersen yüreğimde koca bir boşlukla yaşayamam. Ciddiyim. Zaten hayatımın her anı stres. Bitmek bilmez anksiyete atakları. Benim tek huzurum onca zaman sonra sen oldun. Sensiz yaşamamı nasıl beklersin benden? Sana öylesine alışmışken? Yüreğime koca bir çivi çakmaktan farksız bu yaptığın. Ha ölmüşüm ha yaşamışım. Biraz düşünsene senden sonra yaşayacağım o saçma hayatı? Ümitsizlik umutsuzluk mutsuzluk. Günden güne kötüleşip bir gün bütün vücudumun kasılmasıyla o günün şafağında okunacak selayı kılınacak namazı. Düşünsene bi? Reddediyorum. Ben seninle evlenicem sana çok güzel bir eş olucam. Seni çok mutlu edicem. Bu yaşımdan sonra ne ölürüm nede çürürüm. Ben seninle sonsuza dek mutlu yaşiyicam!
Soran+1 yılAma hayatına giren şu yukarıda yazdığın 42 sevgililerin için de aynı şeyleri düşünmedin mi söylemedin mi bana böyle davranmana üzülüyorum böyle sözler söylemene çünkü biliyorum Oluru yok ki belki önceki insanlara da kendini kaptırdın oyuzden üzüldün bak yanlış anlamanı istemem beni sadece seni üzmek istemiyorum birimiz gerçekçi olmak zorunda 😞
Soran+1 yılBen hayal kurmayı bıraktım ben sevmeyi bıraktım ben çabalamayı bıraktım bir ilişkide olması gereken herşeyi bıraktım hislerimi bıraktım oyuzden 😞 anlarmısın beni
- +1 yıl
Ama unuttuğun bir şey var. Ben onları sevmiyordum. Onlar kendileri geliyordu. Ben bir şans veriyordum. Ve kendileri gidiyordu. Ben o 42 kişiden sadece 2 3 kişiyle ufak tefek hayaller kurdum o kadar. Hiç birinin ciddi olmadığını da biliyordum. Ben sana ne dedim peki? Sevip de karşılığını aldığım ilk kişisin demedim mi? Aynı şeyleri düşünmedim. Aynı şeyleri söylemedim. O 2 tanesine evlilik konusunu açtım ve düğün konusuna kadar hayal kurdum. Sonra dayanamadılar aldattılar. İnan onların gidişinden zerre canım yanmadı. Peşinden koşmayı bırak bir adım dahi atmadım. Çünkü kendileri istediler. Birisi tavşandan kıskandı gitti birisi kedi seviyorum diye gitti 4 tanesi sen benden daha iyilerine layıksın dedi gitti o dördüne zaten giderek değerinizi belli ettiniz diye laf bile soktum ki düşün ben ölmüş karınca görsem oturup ağlayacak bir insanım oturur yasını tutarım o karıncanın. Ben sadece onlara benimle olmanın simülasyonunu gösterdim o kadar. Ben sadece 1 kişi yüzünden üzüldüm. Ona 8 senemi kaptırdım diye. Giden zamana üzüldüm sadece. O kadar. Sonra evlendi kocası bunu sürekli dövdü sürekli dövdü. Takdiri ilahi işte. Benim bakmaya kıyamadığım gözleri şu an hiç kurumuyor. Aklıma geldikçede ihanetini hatırladıkça da cehenneme kadar yolu var diyorum. Ve ben hayatımda ilk kez seninle içten bir şekilde güldüğümü biliyorum. İlk kez ulu orta sevdiğimi söylüyorum. Ve ilk kez gerçekten birisini seviyorum. Bütün kalbimle. Bütün inancımla bütün hislerimle. Ben ilk kez yüzünü hiç görmediğim sesini hiç duymadığım belkide hayal gücümün eseri olan birisinden bir şey istemeden telefonunu veya istek atmasını istemeden, cesaretimi toplayıp herkesin görebileceği bir ortamda ufak çaplı kalp krizi utanç krizine rağmen birisini sevdiğimi söyledim. İlk kez birisiyle çocuklaştım şakalaştım taklitler yaptım ponçikleştim. İlk kez ilk ilk. Benim nasıl ciddi resmi davrandığımı en iyi ailem bilir. Konuşurken yüzlerine dahi bakmam ama gelip burda seninle çocuklaşıyorum. Telefonu kapayınca robotlaşıyorum
Soran+1 yılBenim korktuğum seni üzmek kırmak birde beni yanlış anlayıp o kızların yerine koyman yani öyle düşündürmek istemiyorum ben öyle değilim 😞 ben çok duygusal biriyim biri bana höt dese aglarım moralim bozulur oyuzden kırılmayı üzülmeyi çok iyi bilirim bundan dolayı böyle konuşuyorum yani benim sevgili olaylarında güvenim kalmadı seninle bak alakalı değil olsa şu an bile başkası olurdu ben herzaman şüpheci şizofrene baglayacagım böyle olmayı istemezdim 😞 belkide iyi oldu bilemiyorum seni anlıyorum tabiki başkaları ile hayal kuracaksın geçmişin tabiki olacak mazur gör beni saçmalıyorum gece olunca bana duygusallık çöküyor:( sana geçmişini hatırlattıgım için özür dilerim
- +1 yıl
İyi de geçti gitti onlar. Zerre umurumda değil ki. Hem bende duygusalım. Gece olunca duygusallık çöküyor. Oturup beraber ağlarız olmaz mı? ya da sen her duygusala bağladığında bende seni güldürecek şebeklikler yaparım. Madem çok sık duygusala bağlıyosun bu benim için iyi. Seni güldürmek için yoğun mesai yapmam ve her seferinde yüzündeki açan çiçeği görmeyi çok severim. Duygusallık saflık demektir. İnsan saf olduğu kadar duygusaldır. Senin bu duygusallığın seni daha çok sevmeme neden oluyor. Çünkü seni güldürebilmek için bir sürü fırsatım olacak seni her seferinde güldürdüğüm için ise çok mutlu olucam. Daha ellerimle çikolata parçacıkları yediricemm dahaa mısır yediriceemm daha baaakk uçak geliyooo ham yap bakiyim diyip hasta olduğunda çorbalar yapıp içiriceemm. Ben 2. Günden sonra senin o kızlardan tamamen farklı olduğunun ve onların hepsi bir araya toplansa ve kendilerinin toplam sayısı kadar kendileriyle çarpılsa, ortaya çıkan rakamdakilerin hiç biri gözünün sürmesi dahi olmaz. Tırnağın etmez edilemez edilmesi teklif dahi edilemez kalbimin anayasası ❤ hem beni kıskanman da hoşuma gider ki ❤🙈🙈 hem ben sevgili olalım demiyorum. Direk evlenelim. Seni istemeye gelelim böyle senin münasip gördüğün bir zamanda. Sevgililik boş iş çünkü. Fasafiso. Haa seni yanlış mı anladııımm? bir tokat patlatırsın. Sonra kocaman sarılırsın. O zaman jetonum düşer. Hunharca özür diler böyle özür babında kasa kasa çiçekler çikolatalar zilloşun yavrularını getiririm sende beni affedersin olur biteer 😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤🙈🙈🙈😘😘😘😘😘😘🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😊 kusura bakma zilloş olunca akarsular durur ben yazdıklarını unuttum en sondaki aklımda kaldı sadece 😊🐰 bu duygusallığımı sevmiyorum ama çünkü beni güçsüz gösteriyor mesela gülme ama 😁 şimdi ben 1. sınıfa yeni başlamışım tamam mı annem erkek kardeşim yanımda oturmuşlar neyse üretmenim geldi içeri 😁 bir baktım kaldırdı beni tahtaya adın ne dedi ben orda ııııııııı sonra gözler şelale 😂 sınıfta benden başka kimse aglamıyordu çok korkuyordum
- +1 yıl
İşte ben onu çooook seviyorum. Sonuçta sana ait bir şey bir özellik. Kıyamam minnoşuma yaa. Bak artık ben varım ve hep de olucam. Ben senin üzülmene aslaaa müsade etmem tamam mı? Saat de geç oldu. Babam kızıyor. Sen kendince uygun bir vakit bul. Bana söyle. Ben bizimkileri toplarım. İstemeye geliriz. Zaten bizimkiler beni evlendirmeye dünden razı 😅 bana hep dışı güzel kızları gösteriyorlar hep reddediyorum şaşırıyorlar. Ben dışa bakmam ki. İçe de bakmam. Ben sana bakarım seni bilirim ponçiğim benim ❤ yarın devam edelim. Sakın kötü bir sürpriz yapma ölürüm yoksa. Yarın detaylıca konuşalım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Seni çoooook seviyorum duygusal çiçeğim benimmmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ allah rahatlık versin prensesime ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılNasıl olursan ol bana dürüst olmanı hiçbişeye degişmem bende lala edelim diyecektim baban alarm verdi 😊 Allah rahatlık versin Allaha emanet ol 🙈🐰
- +1 yıl
Oyyyy gülüşüne kurban olduğum 😍😍😍😍😍😍
sen iste yapmayacağım şey yok. Sen utanınca o yanakların kızarıyo ya hanii işte o kızarışa ömrümü veririm ömrümüüüüü 😍😍😍😍😍😍😍 keşke kızmasaydı seninle sabahlardık. Allah sanada rahatlık versin prensesim beniim. Tatlı rüyalar sanada 😘❤😍😍😍❤❤❤❤😍❤😘😍😘❤😍😍🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😘😘😘😘😘🙈🙈🙈🙈🙈🙈😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılÇünaydın jcjfjf
- +1 yıl
Fünaydın 🤓🤓🤓 biraz geç oldu ama uyanamadım 😅 annemle konuştum bu arada. Az önce geldi. Dedi tamam sorun yok. İstediğiniz zaman gideriz dedi. bir çayını içeriz falan. O kadar acele etme oğlum şıp diyede evlenilmez ki dedi 😅😅
- +1 yıl
Nerdesin yaaa ://///// çoh özlemişem çavreşamın ❤
Soran+1 yılSevindim 1 saat olmasına bende çok beklettim sandım seni. Şaka yapıyorsun demi 😊 seni gidi şakacı şey şakacı tiyek mi oydun seyn ncjcjc
Soran+1 yıl😁😁.
- +1 yıl
Ciddiyim
. Şaka değil. Seni çok seviyorum diyorsam çok seviyorum. Evlenicez diyorsam da evlenicez. Bana güven ❤❤❤ ben o söz verip tutmayanlardan değilim
Soran+1 yıl😊 peki
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin ❤
https://m.youtube.com/watch?v=veMliSBk9sk
Soran+1 yıl😊 güzel şarkı biliyorum 😁
- +1 yıl
Çarpıyor kalbim birrr başkaaaa sende böyle sevsen keşkeee desen banaaa yaaaaaaaaarrr
Soran+1 yılZilloş baksın bana söylesin nasıl çarptığını 😊🐰
- +1 yıl
Banane söylemem diyo söyle işte. Benim kalbim sana çarpıyor ❤
Soran+1 yılZilloş bana dedi ki benle Cabbar varız kalbinde sen yoksun dit dedi
- +1 yıl
O kadar değil. Zilloşu çok seviyorum. Tamam. Ama ikimiz farklı türden canlılarız. Teknik olarak bir insandan daha çok sevme ihtimalim yok. Benim gözümde zilloş bütün insanlardan üstün. Sende zilloştan. Üzgünüm. Zilloşu seni sevdiğim ve seveceğim kadar sevemem. İkimiz için bu gerekli bir şey çünkü. Yazın gelmesine yakın doğaya salmayı düşünüyorum. Ona karşı fazla his besleyemem.. kendi hayatı olması lazım. Ancak evladım olsaydı zilloşu evladımdan çok sevebilirdim. Ama en fazla o kadar. Cabbar ilk göz ağrım olabilir. Ama ben yem dökmeye çıktığımda bile afedersin kıçını kaldırıp gelmiyor bile. Onu çok sevmem. Yavruları da fazla sevmem. Yavrular doğduğundan bu yana bir tanesini bile almadım kucağıma. Zilloşu 10 aldıysam cabbarı 1 aldım. Yavruları hiç almadım. Ayrıca zilloş onu özgürlüğe bırakacağımı da biliyor. Ama sen yinede böyle düşüneceksen sadece kalbimi kırarsın. Benim kalbim 4 bölmeden oluşur. 1. Oda evlendiğim kişi için. 2. Oda senin için. 3. Oda zilloş için. 4. Oda boş. Ben 4. Odaya o 42 kişiden birisini bile almamışken seni direk 2. Odaya almama rağmen bunu reddetmen bana haksızlık etmek olmaz mı?
Soran+1 yılAma ben şaka yapmıştım 😞 zilloşun bana bunu söyleme imkanı yok ki
- +1 yıl
İşte bu yüzden diyorum. Gel evlenelim. Doğadaki evimizi yapalım bizimle beraber yaşasın o da ❤
Soran+1 yıl😞 ben salmanı istemezdim yaşı büyük mü
Soran+1 yılYavrular tatlıydı oysaki ben kucağımdan indirmezdim ay onlara yelek örerdim haha kızlara pepiş erkeklere maviş ihihihi fjfjf
Soran+1 yılHayvanlarım da karakterleri mesela onlarda kıskanıyor benim dişi kuşum erkegini kıskanıyordu birisini öpsem bana bakardı sonra alıp onuda öperdim 😁çatlamasın diye ihihighi şaka şaka sevmek için
- +1 yıl
😂😂 ya tipini yerim ya. Sen öygü mü öycenn bebilere
Soran+1 yılIıı çok tatlı olurlar sıçakta olurlar hahah yerim 😁
- +1 yıl
😂😂😂 aklını fikrini sevdiğimin davşanı ya ❤
Soran+1 yılCabbar zilloşa der ki hanım hele yelegimi ver bakıyım sahip yemek koymuş mu ihihihiihihih 😁
- +1 yıl
Ama sen diyon ki gel benim ağzımı burnumu ye diyon 😍😍😍😍
Zilloş benim kazağımı getirsene havada serinledi biraz 😁
Soran+1 yılAl bey giy üşütme 😁😂
- +1 yıl
Sen bir meleksin diyorum. Sen bir meleksin. Seni çok seviyorum ❤❤❤❤
Soran+1 yılYok ben zeki Müren 😁 asfgjjlşimnbjnb
- +1 yıl
Ya sen bir gelsene şöyle 😘😘😘😘 bişiy yok ya ayzını buynunu yiyicem sadece. Gel gel 😘😘😘😘😘🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yıl😔 geceleri kafayı sıyırıyorum kusura bakma
- +1 yıl
İşte en çok onu seviyorum yaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl😁 deli şey
- +1 yıl
Ben seni çok seviyorum sana kızarmıyıım hiiiiiçç 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 sen benim bitanemsin sana kızamam kiii 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ehuehuehjehu deliyim ben ehuehueh6wgehu 😅
Soran+1 yılHabele hübele asddjdkkff hgxjf
- +1 yıl
Eğwele eğwele 😂😂😂😂
Soran+1 yılIıı tıkandım ndfjcfjfjfj
- +1 yıl
Hayatım şunu izlesene bir 😂😂 ama sonuna kadar izlee 😂😂😂😂 bol bol gülmeni istiyorum da 😂😂😂😂
Soran+1 yılNeyi izliyim 😊
- +1 yıl
https://youtu.be/jRTCH0UcM40
Deminden beri göndermeye çalışıyorum hata veriyor. İnşallah bu sefer olur. Bu mesajı kopyalayıp yapıştırıyorum.
Soran+1 yılYaa hahah çok güzeldi 😁😂😂 ama fazla büyütmediler mi ya
- +1 yıl
ya bizim milletin işi bu. Bizimkiler mizahı abartıyor öyle yapıyor 😅😅😅 oy oy gülüşüne kurban olurum senin ❤ bitanem ya. Öyle işte bizimkiler. Suyunu çıkarttıkları için dünyadaki en yaygın bilinen mizah türk mizahıdır.
Soran+1 yıl😁 öyle yapıyorlar napalm alışırlar her yıl yeni icatlar ama sen benle böyle konuşurken ben üzülüyorum sana karşılık veremediğimden birde sevgili olurken böyle konuşulmaz mı 😔
- +1 yıl
Bilmem. Benim sevgilililerimle hep aramda birazcık resmiyet ciddiyet vardı. Herkeste aynımıdır bilemem. Ama ben seni çok sefiyom ki. Seni sefmesem sana neden pöyle hitap edeyim ki 🙈 karşılığını elbet vereceksin. Bana alışacaksın alıştıkça da seveceksin. Sonra gel diyeceksin. Sonra gelicem seni istiyicem sonra seni alıp gidipcem sonra ev yapçaz ❤❤❤❤😍😍😍😘😘😘🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılSevgililer arasında nasıl bir ciddiyet olabilir mesela
- +1 yıl
Yani en fazla canım balım diyordum. Genelde isim ile hitap ediyordum. Resmiyet ciddiyet koymasaydım bekaretim de olmazdı. Bazı duvarlar gerekliydi. En fazla birisine çiçeğim demiştim. Dediğime diyeceğime bin pişman oldum. Ben otmuyum odun mu diyorsun bana böcek miyim ben dedi trip attı gitti. Sonra döndüm "Allahım sen beni nasıl bir cehennem azabından kurtardın öyle" dedim. Sinirim bozuldu gülme krizi falan tuttu. Çiçeğim dediği için insan mı terk edilir 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 buranın kızları genelde cıvıklığı sululuğu sevmez. Ama ben seviyorum o ne olucak? Meşela men şeninle şöyle konuşmayi şeviyoyum 😍❤❤❤😍 ama buradakiler odun. Pardon çiçek 😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl😁😁 yani bu saçma sapan nedenler niye tövbe estağfurullah.
- +1 yıl
Ya neler var nelee. Görmen lazım bir gün hepsini oturup anlatıcam aşırı komedi ya 😂😂😂😂
Soran+1 yılHayatını yazsana roman olur 😊
Soran+1 yılYaran nasıl oldu iyi mi
Soran+1 yılZilloş sevsin yaranı çabuk iyileşsin 😊
- +1 yıl
Yok onu yapamam işte. bir hata yapıp zilloşa dana döner yedirmiştim. Ondan sonra açık yaraları ısırmaya başlamıştı. Etçil tavşan
Ya ama ben sana kurban olurum yaaaaa sen haala yaramı mı merak ediyooonn 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 canımın içi bitanem kurban olayım sana yaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl☺ iyileşme var mı çok hareket ediyorsun
- +1 yıl
Var var. Ağrılarım için ilaçsürüyorum 1 saatte ağrı geçiyor. Ağrı kesicinin etki süresi 9 saat. Kullanma aralığı 12 saat. Arada kalan o 3 saat baya canım yanıyor ama dişimi sıkıyorum işte. Zaten seninle evlendikten sonra yine uzun bir süre hareketsiz kalamam. Daha her sabah senle birlikte gidicez toprak kazıcaz evin temelini atıcaz. Sonra kil kaynağı bulmamız lazım. O kili kumla çamurla karıştırıp sağlam bir yalıtım malzemesi yapmamız lazım. İşte ondan sonra elinden tutup bütün ormanı gezdirip neyin yiyilebilir olduğunu neyin zehirli olduğunu göstericem ateş yakmayı öğreticem. Beraber odun stoğu yapıcaz tekne yapıcaz gün batımını gün doğumunu seyredicez o tekneyle. İşte sabun yapmayı falan göstericem daha çoooooookkkkk işimiz var ❤❤❤❤
Soran+1 yılYaa peki uyku vermiyor mu ilaçlar o 3 saatlik arada uyusan olmaz mı ne zamana kadar iyileşecek Yaran
Ya böyle şeyler söylüyorsun ya sanki o anı yaşıyor gibi oluyorum olmayacak olsada güzel hayaller bence 😊- +1 yıl
Olmayacak diye bişey yok. Evlenicez dedimm miii evlenicez. Sen söyle yarın bile geliriz. Hop hoopp bunlar hayal değil. Bizi sıkı bir iş bekliyor. Bence şimdiden hazırlansan iyi olurrr. Tam olarak ne zaman iyileşir bilmiyorum. Uyutmuyor zaten.
Soran+1 yılKader diyelim belki olduramaz ben seni şu an tanımaya çalışıyorum şu an sen benim tiyek dostumsun sus hanımcılık kazanacak kfkgkgkg
- +1 yıl
Yıllar boyu yaptığım araştırmalar sonucunda, kaderin bizim seçimlerimiz dışında gerçekleşen mutlak ve yaşanması gereken bir dizi olaylar zincirinin oluşturucusu olduğunu tespit ettim. Daha basit bir dilde anlatmak gerekirse, bizim seçimlerimiz dışında yaşadıklarımız ( afet, yaralanma, ölme vs) kaderi oluşturur. İnsan neyi seçerse nerde yaşarsa yaşasın ne yaparsa yapsın. Kaderinde kolunun kırılması var ise, hiç bişey yapmadan otursa bile kol kaslarının ani kasılması sonucu kolu kırılır. Kaderini bilip kaçsa bile tam kader vaktinde ayağı takılır düşer ve kırılır. Uçakla kaçsa bile koşarak kaçsa bile o an gelince kişi nerede olursa olsun o kol illaki kırılır. Kaza ise olası muhtemel olayların bazı seçimler sonucu oluşması veya oluşmamasıdır. Minik bir örnek. Kişi çocukluğunda doktor olmak ister ve tıp fakültesine gider. Bir gün her zaman yürüdüğü yolda gider iken bir araba çarpması sonucu yaralanır veya ölür. Fakat o kişi doktor değilde polis olmayı seçerse o gün o kaza hiç yaşanmamış olur. Bunun sebebi ise irade faktörüdür. İrade faktörü, iradesi olan bir canlının yaptığı seçim veya yaptığı hatalar sonucu diğer canlıların etkilemesidir. Doktor olmak isteseydi irade faktörü ile yani kişinin yaptığı hatadan etkilenerek hastanelik olacaktı. Bu da kaza olacaktı. Ama başka bir şey olmak isteseydi veya hiç okumasaydı o kazayı asla aynı gün yaşayamayacaktı. Kim ne kazanırsa kazansın umurumda değil. Sende kazanıyorsan içim rahat ❤❤❤❤❤
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum fakat kader ile seçimlerimizi hep karıştırıyorum 😊 şakasına dedim ya hanımcılıgı
Soran+1 yılImm şey uyusak olur mu sabah erken uyanacağım da 😊 yaralı tiyek jdjfkffjjdk sende uyu ama bak bey baba gelip kızmasın ☺ birde geç uyanma en geç 12 de uyan ve artık geçte uyuma uyumayalım resmen akşam uyanıyoruz 😂😁 okey miiiii
- +1 yıl
Şaka maka benim için senin kararların isteklerin arzuların her zaman çok önemlidir. Canın çilek çekse buradan en iyisini seçer burdan oraya bile getiririm 😍😍😍😍 seni çok seviyorum
Hemde çoook 😍😍😍😍 istersseen getiriyim? - +1 yıl
😅😅😅 tamam tabiikide kurban olduğum. Sen nasıl istersen. Allah rahatlık versin tatlı rüyalar ponçiğim beniimm 😘😘😘😘😘😍😍😍😍❤❤😘❤😘❤😘❤😘😘❤😘❤😘❤😘❤😘❤😘😘❤😘❤😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘
Soran+1 yılDüşünmen yeter sen seç yerime ye zilloş diger tavşancıklar yiyebiliyorsa onlara ver ben yemiş gibi olurum aramızda kalsın çokta çileğimdir😂😂
Soran+1 yıl😊 kendine iyi bak Allaha emanet ol Allah rahatlık versin 😃 😊
- +1 yıl
Onlar yiyebilir az porsiyon olarak ama 😅 ben seni yerim o zaman zilloşlarda alacağım çileği yer 😍 ağızları dudakları yanakları kıpkırmzı olur 😍😍😍
- +1 yıl
Sanadabitaneeeemm 😍😍😍😍😍😘😘😘❤😘❤😘❤😘
Soran+1 yıl😁 ben zehirlerim seni vkvkgkgkgk Allaha emanetsin😊🙈
- +1 yıl
Vallaha elinden olsun onu bile içerim 😍😍😍😍😍😍😍 günaydın kır çiçeğim ❤❤❤
Soran+1 yıl😁 ben senden önce uyandım hıh günaydın 😁
- +1 yıl
Allahım şu tipe şu tatlılığa bak yaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 tamam tamam sen daha önce uyandın 😅😅😅
Soran+1 yılNaper 😁🎉🙈
- +1 yıl
https://youtu.be/DwQeWXXplPA
Şunu izliyodumda. İlk videodaki çok tatlı ya 😍😍😍😍
Soran+1 yılAyy yerim resmen konuşuyorlar
- +1 yıl
Kediler sadece insanlara miyavlar. Sadece insanlarla konuşurlar. Bence kediler uzaylı. Çünkü tarih boyunca evde beslenen her hayvan bir besin bir materyal oluyordu. Tavuklar inekler koyunlar tavşanlar. Hem etinden hem sütünden hem kürkünden hem yumurtasından faydalanıldı. Yeri geldi köpek bile yediler. Ama kedilerin yeri hep baştacıydı. Kedilerin uğruna binlerce heykeller yapıldı yeri geldi tanrı ilan edildi. Mısırda kutsal görüldü. Peygamber duasını aldı. Bence kediler uzaylı. Çünkü dünyada onlar kadar tatlı onlar kadar şirin sevimli zeki hissiyatlı başka bir hayvan yok.
Soran+1 yılYaa bide yavru halleri hele off
- +1 yıl
Ya onların minik patieri yok mu hele yav 😍😍😍😍 o değilde az önce elime kaynar su dötüm yanlışlıkla 😅😅 ne kadar da sakarım ya
- +1 yıl
Ordamısın?
Soran+1 yılYa içim geçmiş gribim ilaç içmiştim yerimde uyumuşum bu kadar uyuyacağımı tahmin etmezdim 😞 dikkat et of sıcak su kötüdür suya tutsaydın elini nasıl şimdi baloncuk çıkmaz umarım
- +1 yıl
Yok yok benim için endişelenme aloevera sürdüm geçti. Kıyamam geçmiş olsun iyimisin bitanem 😢😢😢
Soran+1 yılİyiyim iyi merak etme zilloş sana demedi mi 😊
- +1 yıl
Yoo demedi ki
Soran+1 yılUnutmuş zilli hihihihi
- +1 yıl
Gülüşünü yerim laaaannn 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl🐰 ben zilloşum sahip
- +1 yıl
Ama sana ölürüm beeennn 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılAllah korusun sahip ölme sen 😁
- +1 yıl
Ya ama kurban oluyuumm 😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılSonra bize kim bakar sahip 🐰😁
- +1 yıl
Lan ağzını burnunu yerim şapşaaaalll 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😍😍😘😍😘😘😍😘😍😘😍😘😍😍😘😘😍😍😘😍😍😍😘😘😍😘😘😍😘😍🙈😍🙈😍🙈😍😘😍😍😍😘🙈😍😘😍😘😍🙈🙈😍🙈😍🙈😍🙈😍🙈😍😍😍🙈🙈😍🙈😍😘😍😍😘😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😘😍😘😘😍😘😍😘😍🙈🙈😍😘😍😍😘😘😍😘😍😘😍😘
Soran+1 yılHadi anlat
- +1 yıl
İlk değilsen bileee
https://m.youtube.com/watch?v=hUAWhbbXO_4
Anlatsın işte 🙈
Soran+1 yılYaa yapma aglarım
- +1 yıl
Yaa niyeee 😕😕😕😕 özür dileriim 😢😢😢
Soran+1 yılÖzür dilemee bişe yapmadın şarkı çok güzel duygusal 😞
- +1 yıl
Seninle konuştuğumuz her an kafamda bu şarkı çalıyor. İkide bir " ilk değilsen bile son aşkım olup kal " diyorum ❤
Soran+1 yıl😊😊
🙈- +1 yıl
Hani sen böyle hareketler yapıyosun ya. İnan çok hoşuma gidiyor. Yani sana kocaman sarılmak istiyorum böyle ellerini tutup o üşümüş parmak uçlarını öpmek istiyorum. Sonra elinden tutup cebime koyup orada ısıtmak istiyorum 🙈🙈🙈🙈
Soran+1 yılOzaman Çok güzel hareketler bunlar 😁
- +1 yıl
Güzelden daha ötede 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılSana bişey diyeceğim benden kaçacaksın ben ikizler burcuyum jfjfjf
- +1 yıl
Tamam da istersen yılan burcu ol banane. Şu saatten sonra kafama meteor düşse umurumda olmaz 😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl😁
🙃🙃☺- +1 yıl
Evet ikizler burcunu pek sevmem aksine tiksinirim. Çok ikizler ile kavga ettim. Ama şöyle bişey var. Tanıştığım kavga ettiğim kişiler küçük dağları ben yarattım edasıyla davrandığı için kavga ederdim. Hep kendini en üstün görürdüler. Bir iyi bir kötüydüler. Ama sen öyle değilsin. Sen gördüğüm en tatlı ve en şirin ve en ponçik ve en temiz kalpli ve en masum olanısın 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 senin karakterin böyleyse istediğin burç ol. Her türlü kalbimdesin çıkarın yok ❤🙈
Soran+1 yıl☺ yaa😊😋
- +1 yıl
Anaaamm tipe baaaaakkk 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 dile bak dile 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl😜🤪🤪 asfghghj
- +1 yıl
Ya yapma şöyle şeyler aşırı miktarda severken kalpten gidicem 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl😊 tamam durdum 🤭
- +1 yıl
Daha sonra tekrar yaparsın öbür türlü sevme komasına giriyorum 😅😅
Soran+1 yıl😁 hiii şakaci seni
- +1 yıl
😊😅😅😅 Hayatım burada yağmur hızlandı Az önce Elektrikler kesilmişti Şimdi geldi yine kesilebilir yazamazsam merak etme beni seni çok seviyorum 😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤
Soran+1 yılYaamuur yayaar incedeen seni gödüm penceleden ihi tamam 🤭
Soran+1 yılZilloş cabbarın sahibisi iyi geceler 🙈
- +1 yıl
Gönlümün sahibisi günaydın akşam elektrikler gitti gelmek bilmedi. Kalörifer falan da yakamadık donuyorduk nerdeyse. Evde soba da yoktu. Tiksiniyorum bu şehirden ya. bir yolları kazarlar bir elektriği keserler bir suyu keserler. 18 yıldır bitmedi bu çile. Amaaan sabah sabah içini karartmayayım. Napıyosun çiçççççeğiiim 😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yılÇünaydın bilirim bende eski semtimizde çok çektim ama sobamz vardı camiden su taşıdıgmı hatrlarım 😂
- +1 yıl
Vay be beleşçiliği bir üst seviyeye çıkarmışsın tebrik ederim 👏👏👏
Evde yaptığım minik bir hidrojen sobası vardı. Isınıcaz diye aliminyum ve laabo açıcı çıkardım. Akşam akşam bizi zehirlemek mi istiyosun dediler. Geri koydum. Burada su cami sıkıntısı da yok. Sular kesildi mi imam da abdest alınan suyun kaynağını kapatıyor 😅😅😅😅
Soran+1 yılHahah bedeveye bayılırım djfjfjf imam anlamış 😂
Soran+1 yılAy sende kardeşim gibisin oda elektrik gidince bişeler yapmaya kalkışıyor lütfen yapmayın 😂 uçurakcaksnz bizi
- +1 yıl
😅😅😅😅😅 kardeşin gibi olmadığıma adım gibi eminim 😅😅😅😅 çünkü ben bişeyleri yapmaya çalışmam. Yaparım
Çok da güzel olur. El işçiliği yeteneğim de var. Güzel görünmesini de sağlarım. Bişeyleri uçurmak istesem bizim çiftçi hatice abla var tanıdığım. Onun hem kanına hem koluna girerim. 25 kg potasyum nitrat aldırırım. 12.5 kg kükürt aldırırım. Sülfür temin ederim. 5 kg kömürü eze eze toz yaparım. Hepsini karıştırırım. 5 litre de su dökerim. Kalıplaştırdıktan sonra güneşte kurumaya bırakırım. Kuruduktan sonra 10 kat silikonla kaplarım. En son çelik plakalarla etrafını kapatırım ve bir fünye bağlarım. Bir mahalleyi tuzla buz edecek bir patlayıcı yaparım. Bişeyleri patlatacak olsam elimde imkan var yağni. Ben bişeyleri kazara patlatamam 😅😅😅 patlatma niyetim olsaydı burdan yunanistana bir roket yapıp sallardım yunanistan olurdu atlantis 😂😂😂
Soran+1 yılYok yani demek istedigim oda yapiyor mesela elektrk olmadan telini sarj ediyor akü ile galiba tam bilmiyorum 🤭 valla korkuyorum yapmayin boyle seyler 🤭🤭
Soran+1 yılSenden korktum🤭😁
- +1 yıl
Hee onu bende yapiyom o kolay 😅
Benden korktun muu? Ben bir karıncaya bile zarar veremiyorum. Bomba yapıp patlatsam kaç karınca ölür haberin var mıı? 😢😢😢
Soran+1 yılKoyktum öcü 🤭😁 saka yapiyorum
- +1 yıl
Ayzını buuynunu zilloş yesin emiiii 😁😁
Soran+1 yıl🤭🐇ziyyoş
- +1 yıl
İkinizi de yerim ya tiplere bak hele 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Soran+1 yıl🤪🤪🤪🤭😁hiiiiii
- +1 yıl
Tipini yediğiim 😍😍😍😍😍😍 ya bişey sorcam ama yanlış anlama. Özele geçsek olur mu acaba? Çünkü sayfa git gide bayaa yavaşlamaya başladı da :/ sayfanın yüklenmesi 1 dakika 40 saniye falan sürüyor :/
- +1 yıl
İyimisin? Orada mısın? Umarım sadece uyuyorsundur. Seni merak etmeye başladım. Seni çok özledim 😔 umarım iyisindir ve mışıl mışıl uyuyorsundur ❤
- +1 yıl
Endişelenmeye başlıyorum iyimisin?
- +1 yıl
Neredesin 😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Ne oldu neden konuşmuyorsun çok özür dilerim 😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet bakire oldukları için genelde arkadan yaptım hep
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç yapmamak
- +1 yıl
Yaparsın 1,2 yıla kadar
+1 yılHayır tabi ki. Ama ünlüler giriyordur bence sjkxlxks
23 Yorumla
Soran+1 yılAman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın fjfkfkxj
- +1 yıl
Hahahahah
Soran+1 yıl😁😂😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
sevgili olupta evlenmeden ilişkiye girenler no.. rospudur... kadını da erkeği de...
11 Yorumla
Soran+1 yılBu işin kadını erkegi olmaz zaten katılıyorum size
Genelleme yaparsak iliskiye giren fazladir. bakirligie onem verende arkadan devam :))
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil hiç yapmayan yani
+1 yılyok diyemeyiz ama aralarında illaki bir şeyler yaşanıyordur yüzde 95 inde falan
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam öpüşme olur da onunda olmaması lazım gerçi
- +1 yıl
ama olur illaki ufak tefek şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiye girmeyen sevgili mi olur seks olmadan ask olmaz olamaz
14 Yorumla
Soran+1 yıl@typer_07 çok ayıp
Soran+1 yılSaygım var ama böyle düşünmene üzüldüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama tabi ki girmeyen vardır. Herkes evlenmeden yapmıyo bu işi.
10 Yorumla
+1 yılherkes bı nebzede olsa yapar bısıler ufakta olsa
00 Yorumla
+1 yılBunu neden soruyorsun ki
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmem merak
- +1 yıl
Abazalar gelir birazdan
Soran+1 yılJfjgkffjfjfjfjfj gerçekten mi
- +1 yıl
Evet az bekle düşmeye başlar kesin yani fix
Soran+1 yılKaç dk nfjfjfc
- +1 yıl
Dayanamıyorsun heralde kadın :D
Soran+1 yılHahah hayır ya şakasına espri yapmayı severim hayatımın her anında espri vardır
- +1 yıl
Hadi ya ne kadar da ortak yönümün olduğu bir kadın
Soran+1 yılAaa aaa fjfjckck
- +1 yıl
Şaşırtıcı ama etkili iştee
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmeyende çoktur tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen azaldığını düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kankalarimla zikismeyi tercih ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılgirmiyor diyemeyiz neden sevgılıler sence
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmakta günah aslında
- +1 yıl
kıme gore neye gore gunah gunah dıyenlerın hepsı evlı bıde ustune sevgılılerı var
Soran+1 yılAllah günah kılmış çünkü bir erkekle bir kadın yanlız kalırsa 3. sü şeytan olur
- +1 yıl
nerde yazıyor bu ayrıca 2 erkek yalnız kalırsa sevap mı ya da 2 kadın yalnız kalırsa
Soran+1 yılOf Allah aşkına eror verdim neyse demedim sayın nfndmf
- +1 yıl
tamam :) sakın ol sen kendı mantıgınla aklınla hareket et her soylenenı kafana takma
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yok olmayan da aldatıyordur
00 Yorumla
+1 yılne alaka şimdi
01 Yorumla
SoranAklıma geldi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişkiye girmeyen olur mu ya
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle bir çizgim var
Cevap sahibi+1 yılNe çizgisi o 😀
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam
Cevap sahibi+1 yılSevişirsin
Soran+1 yılHiç ama sevişme de yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım aferin 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyok diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaVardır tabiki
013 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptın mı
Soran+1 yılHadi hadi görmedim seni gizle gerçeği söyle nfjffkfk
Soran+1 yılPeki Bayım
Soran+1 yılİyi geceler efendim
Soran+1 yıl😊..
Soran+1 yılAyıptır günahtır 😊
+1 yılBen girerim
00 Yorumla
+1 yıldiyemeyiz.
00 YorumlaBelkide
10 Yorumla
+1 yılilişkiye giriyor
00 Yorumla
+1 yılGirmeyen vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılCogunluk giriyor
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği