eğer anlatırsan sana hiç bir zaman güvenmez ve evliliğiniz uzun süreli olmaz bence sen doktora görün popo kaslarında gevşeme varmı? altına kaçırıyormusun? bunlar yoksa zamanla düzelir anlamaz birde kocana arkadan vermez yani
14 Yorumla
Soran+1 yılgevşeme baya var ama alta kaçırma falan yok
Soran+1 yılnasıl bir hareket oradaki kası geliştirir ki 🤔
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, tecrübesi varsa anlayacaktır. Tepkisinin hoş olacağını düşünmüyorum. Dürüst olmayı denesen belki bir şansın olur.
024 Yorumla
Soran+1 yıldürüst bir insan değilim olsam zaten bu hale düşmezdim
Cevap sahibi+1 yılO zaman büyük güne hazır ol. Kötü olacak.
Soran+1 yılne olacak
Cevap sahibi+1 yılŞahsen benim başıma öyle birşey gelse, bir de ben sokardım. Sonra git kiminle olduysan onun koynuna der yaka paça anne evine bırakırdım.
Soran+1 yılevli değilmisin sen belki seninde başına geldi aynı durum
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim. Birlikte olduğum kızla 6 senedir liseden beri beraberiz. İlkiyim her konuda.
Soran+1 yılsen onunla anal yapıyormusun?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bekaretle ilgili bir durum değil. Keyif aldığımız, zevk aldığımız için yapıyorum. Ve yaptığımız da belli oluyor yani.
Soran+1 yılbir aksilik çıkarda evlenemezseniz oda benimle aynı duruma düşecek
Cevap sahibi+1 yılO halde umrumda olmayacak kendisi. Ki kabak tadı vermeye başladı yavaş yavaş. Sen neden yaptın peki? Karşındaki insanı tatmin etmek için mi yoksa kendinde zevk aldın mı? Bu arada son ilişkinin ardından ne kadar zaman geçti?
Soran+1 yılBende zevk alıyorum o yüzden yaptım. neden kabak tadı verdi ki? Kız arkadaşın mı istiyo sen mi
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla birlikte olduk. İnsan değişiklik arıyor. Heyecan arıyor. Sende de olmuyormuydu?
Soran+1 yıloluyordu ben zaten tek kişiyle birlikte olmadım
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki en son ilişkini ne zaman yaşadın? Özlüyor musun? Şimdiki muhafazakarmış.
Soran+1 yılen son 2 ay önce yaşadım. özlüyorum çok hemde. vibratör kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar çok ve ne sıklıkla? Farklı heyecanlar peşinde koşup aldatmayı düşündün mü hiç?
Soran+1 yıl2 ay öncesine kadar genelde haftada 3-4 gece yapıyodum 6 senedir
Cevap sahibi+1 yılOo sen baya baya libidosu tavan yapan arkadaşlarımızdansın. Açık konuşacağım, tipim fena değil. Yatakta da iddialıyım. Aldatman için uğraşırsam aldatır mısın?
Soran+1 yılhakkını vererek yapıyomusn
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi oldukça iddialıyım. Fiziğim, boyum, boyu, tarzım ve karşımdakini de tatmin etme isteğim iyidir.
Cevap sahibi+1 yılÖhöm öhöm. 😀
Soran+1 yılnee 😂
Cevap sahibi+1 yılYoldan çıkartma niyetindeyim seni. 😀 İkimizde bazı şeylerin özlemini yaşıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılGördüm ki 10 kişiyle birlikte olmak istiyormuşsun. O on kişinin veremediğini nefessiz tek başıma veririm. 😀 Ertesi güne yürüyebilir misin tahriş olmaktan bilmiyorum. 😀
+1 yılanlar diyenler sicinca deliğjiniz aynimi kaliyor? ne mallar varya ne anliycak yavrum. ya ilerde isterse falan aciyi gbi ay uy yap tamam
21 Yorumla- +1 yıl
Hehehheeh
+1 yılDefalarca yaşayanla hiç yaşamayan bir olmadığı için anlar eğer kör cahil değilse
55 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Bilmiyorum ki onun bir ameliyatı falan var mı
Soran+1 yılbakire değil miyim ben öyle diyorlar 😟
- +1 yıl
Göt ten Bakire değilsin
Aslında Hiç değilsin Göt ten vereceğine Önden versen Ben olsam Seni Affederdim
Göt ten yapan Yüce Allah'ın Rahmetinden kovuluyor
Bunu bildiğim için hiç bir kadınla arkadan yapmadım hep bakireler denk geldi ama ben yapmadım
Sen neden yaptın bunu bilmiyormuydun?
- +1 yıl
Seni yargılamıyorum yanlış anlama bakire kalıcam diye kendini ne hale sokmuşsun öyle kolay kolay anlaşılmaz anlaşılır diyenlere bakma ama genç yaşta dışkı tutamağa ve bağırsak rahatsızlığı yaşarsan bu konuda bilgisi varsa şüphelene bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yıladamın evlendiği kıza bak. garibim haberide yok. anlarda seni sıktır eder inşallah
62 Yorumla- +1 yıl
Çok acı bir durum lan
- +1 yıl
@Benjamin_Amca işte abi Ahlak. valla bak zinadan uzak durcaksın ki böylelerini Allah karşına çıkarmasın ceza olarak. Allah korusun ya düşünsene yolda gidiyosun ve eski yattığın adam karşıdan geliyor ama sen bilmiyorsun ve adam diyor ki vay be eski yattığım kadın ve kocası. kocasıda malmış diye.
Senin gibi birisi neden takıyor bu sorunun cevabını? Sanki anlasa seni terk etse üzüleceksin. Boşversene. Aşağıdaki yorumları okudum hala aldatma ve yiyişme derdindesin. Biraz onurun varsa o çocuğu terk edersin zaten. Çünkü ona yazık.
31 Yorumla
+1 yılOnu anlamaz ama beyinsiz olduğunu kesin anlayacak 😂
31 Yorumla
Soran+1 yılneden beyinsiz olduğumu düşünüyorsun
+1 yılLan arkadaş kendinize ve evleneceğiniz adama bunu niye yaparsını ya. Sırf şu yüzden evlilikten soğudum ya soruya bak ya! Açık açık söylese kabul edicemde saklamak nedir ya.
10 YorumlaBakire arıyorum diyen mavililer bu soruyu görün ve hanımefendinin kocası yerine kendinizi koyun :) Saygılar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnden yapmadigin icin bakire mi saniyosun hala kendini? Bakire degilsin ki
Mesele önden veya arkadan yapmak degil
O isi yaptin mi is bitti
Bakire degilsin20 Yorumlaİnşallah senin gibi bir sahtekarı karısı olarak kabul etmez
20 Yorumla
+1 yılAnlarsa seni zora sokar anlasın ya , aldığı zevklerin acısını da yaşamalı insan bu hayatta, mutlaka bir şekilde 😄😄
00 Yorumla
+1 yılZarına bir şey olmasın diye anal yapmışsın ama domalıp yapmadığın müddetçe olmaz ama erkek mutlaka doggy pozisyonunda isteyecektir. O zaman görünür belli olur bir şeyler😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen kendini bakire mi sanıyorsun? :D Sen bekaretini kaybetmiş biri senin yanında bakire kalır. :D
10 YorumlaAnlamaz ama sen gerdek gecesinde çok profesyonel miş gibi davranıp adamı şaşırtma yinede
00 Yorumla
+1 yılİlk anal yaptığını anı aklına getir o anın rolünü yap bence :)
00 YorumlaNet bir şey aöyliyim bir kere abal yaparsanız yüzde yüz ablar saf değilse
00 Yorumla
+1 yılgençler yeni evlenecek adaylar kendini bir yoklasın denk filan gelebilir aman ha! :D
02 Yorumla
Soran+1 yılgelirse ne olur
- +1 yıl
onlar anladı beni sen boş ver :D
+1 yılkişiye bağlı. ama bence anal ilişki yapıp bakire kalmanın amacı adamı kandırmak zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlar inş. def eder seni bide bakireyim diye kandıracaksın herifi allah sizin gibileri uzak etsin bizden...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanamdan zevk aliyor musun? sevgilimi buna nasil alıştırabilirim?
025 Yorumla
Soran+1 yılanandan baban zevk alır ben nasıl alıyım
Cevap sahibi+1 yılanal olacakti lan sozluk oyle yazmış 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılkiz cidden kızlar zevk aliyor mi bundan ek kaydırıcı vb ne kullanıyim?
Soran+1 yılben çıldırıyorum. Extra kaygan kondom al birde su bazlı kayganlaştırıcı sprey al. Hem kendine hem kız arkadaşına sık. Akıllı bir kızsa söyle sıkmasın arkayı bu dediklerimi yaparsanız mutlu olursunuz. Birde kız arkadaşının edişesi canının yanması, bu endişesini gider rahatlat.
Cevap sahibi+1 yılya kızlar cok on yargılı bu konuda mk kime söylesem hayir diyo senin ilkini nasil başardı kendin mi istedin ne yapmam lazım ikna icin
Soran+1 yıldaha önce hiç birlikte oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılbir bakire vardi cok istedim hep olmaz dedi sonra bir gün orakla beni 3 kez boşalttı dinlendik lan cok istedin yap hadi dedi eğildi lan 3 kez boşalmış penis gte girer mi mk kıyamam sana gel bosver dedim bana bir kez daha aşık oldu😂😂
Soran+1 yılbak narin kızlara denk gelmişsin. Bazı kızlar canının yanmasını ister. Kendine böyle bir kız bul
Cevap sahibi+1 yılmk öğrencilik bitti nerden bulayım simdi esc ler bile vermiyor... bulup ayarlamak olum 2000 önerdim ok diyen yok
Soran+1 yılnerde yaşıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yıldetay ozelde konusalim mi reklam olmayalım link atsam gelir misin
Soran+1 yılNeyse İstanbula gel burada başörtülü kızlar bile anal veriyor burada rahat bulursun
Cevap sahibi+1 yılya özelde konusalim mi gizliden çıkıyım takip et geri gizleniyim ist uyar takibe gelcen mi
Soran+1 yılboşver
Cevap sahibi+1 yılya hem danışacağım seyler var hadi inat etme bir güzellik yap
Cevap sahibi+1 yıl2 ye çeyizi düzersin lan hem jübile yaparsin mk fena mi😂
Soran+1 yıljübilemi grup yapmak istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılkiz bulurum sen iste erkek kadin hepsini ama benim anahtar sende sen bana yardım et bende sana
Soran+1 yılkaç erkek bulabilirsin
Cevap sahibi+1 yılsağla temiz güvenilir 3 kişi bu şartlara takılmadan 10 kişi
Soran+1 yıloff 10 kişi bulabilirmisin gerçekten
Cevap sahibi+1 yılerkekten bol ne var mı hadi takip at be yaa
Soran+1 yıl10 erkek ayrı ayrı değil ama bir odada 10 a 1
Cevap sahibi+1 yılarkadas cok aynen zaten 10 a 1 olmadan ne anlamı var ama bu defa senin gt kesin anlaşılır 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin erkek seninle anal seksi hemen denemek isterse ve tecrübesi varsa anlar fakat anal seksi anlaması zor bir durum fizik durumun ve kalça şeklin önemli.
00 YorumlaSana değilde seninle evlenicek adama açıyorum ben ya yazık hiç bir şeyden haberi yok
20 Yorumlaeger kocanda defalarca biriyle anal yaptiysa havada karada anlar...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıluzun sure sktırmessen kendını toplar kocanda anlamaz ama sen bakıre olmadıgını bılıyorsun bu durum senı rahatsız etmıyorsa sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılg*tun boru gibi açılmıştır anlar tabiiki bir bakışta
00 Yorumla
+1 yılOnu bosver anlamaz ama vicdanina soz gecirebilecekmisin
00 YorumlaKalın ve büyük alet yemediysen anlamaz. Rahat ol. Ama ara sıra kocanada çaktır arkadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değilsin ki neyin kafasını yaşıyorsun
52 Yorumla
Soran+1 yılkızlık zarım duruyor
+1 yılbakire değilsin ki ne alaka
18 Yorumla
Soran+1 yılruhum bakire değil bedenim bakire
- +1 yıl
bedeninde değil
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
neresi olduğu fark etmez yaşamışsın işte
Soran+1 yılhmm değişik bir bakış açısı ama tıbba aykırı
- +1 yıl
bekaret zarlı kısım dan ibaret değil ikiside belli olur
Soran+1 yılnasıl yani anlatırmısın biraz detaylı
- +1 yıl
burası uygun değil
Tecrubeli biri ise anlar...
06 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli değil
Soran+1 yılbendede
Soran+1 yılbencede
Egerki işi biliyorsa anlar
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işi biliyorsa
Soran+1 yılyok yaşamadı muhafazakar birisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım anlar
100 Yorumla
+1 yılnasıl bir kafa bu anlamak mümkün değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılumarım anlar öyle söyleyeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin gibi birini bulursun umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da s. ker sonra bırakır :D
00 YorumlaEvet kontrol edeerim zaten hemn girer çok ypmsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Anlaya bilir delikte siyahlik var mı genisleme
00 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım anlamaz
- +1 yıl
Evlenince anal yapmassınız
Soran+1 yılkesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli biriyse mutlaka anlar
022 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli değil ama uyanık
Cevap sahibi+1 yılEğerki domal dogy yapmak istiyorum derse ozaman sıkıntı olur popo deliğin kapkara ve dümdüz olmuştur senin garip gelir sorar
Soran+1 yılyoo bembeyaz ama baya genişledi
Cevap sahibi+1 yılGenişleme illaki vardır birde az veya hiç anal yapmamış popo deliğinde büzük dediğimiz tırtıllı bir bölge var deliğin etrafında sende orası dümdüz olmuştur o büzüşüklük kalmamıştır
Soran+1 yılevet sen nereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılTecrübe güzelim tecrübe 😊 benim gibi birine denk gelirsen işin zor
Cevap sahibi+1 yılOlurda anlarsa sana sorarsa burası niye böyle diye kurtuluş yolunu söyliyim istersen
Soran+1 yılsen nasıl birisin ki
Soran+1 yılsöyle
Cevap sahibi+1 yılBen nasıl biriyim mi ne alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılHemoroid ameliyatı oldum dersin utandığım içinde kimseye sölemedim dersin 😉
Soran+1 yılne alaka mı?
“benim gibi birine denk gelirsen işin zor” dedin ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl fikir sence
Soran+1 yılgüzelmiş cevabı bulmuş oldum sayende rahatladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılHe anal ilişki yaşadığını anlar anlamında dedim ya
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yılyirmi iki
Cevap sahibi+1 yılEşin olcak kişi senden anal isterse yaparmısınız
Soran+1 yılyapmam artık napalım
Cevap sahibi+1 yılİyi olur bahanende hazır ameliyatlıyım aşkım dersin 😊
Soran+1 yıl😂😂 aynen
Cevap sahibi+1 yılPopo kasların zayıflamıştır şimdi senin egzersiz yap
anlamaz.
00 Yorumla
+1 yılAnlar
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayacak
- +1 yıl
Parmagini sokar bakar ki icerisi yayla gibi olmus azicik da bilgiliyse zor olmaz
Soran+1 yılmuhafazakar dindar birisi böyle birşey yapacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun evleneceğin adamla hiç mi ilişki yaşamadın anlamadımı şimdiye kadar 😒
+1 yılAnlamaz devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac defa anal oldu?
07 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayrı kişiyle defalarca saymadım
Cevap sahibi+1 yılDeligin yapisi degistiyse anlar. Genislemisse yani
Soran+1 yılbaya genişledi
Cevap sahibi+1 yılAnlar. Hele mesela dese ki anal yapak sen de tamam desen yaparken arkadan, kesin anlar. Yas kac bu arada
Soran+1 yılyirmiiki
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar fazla yaptin ki? Keske yapmasaydin senin adina uzuldum
Soran+1 yılcanım istedi yaptım hâlâ istiyo
Genişlemişse anlar
00 Yorumla
+1 yılanlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yaparsa anlar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026