Bakire olduğum için mast yaparak klitoral orgazm yaşıyorum. Ancak orgazm olduğum an devam edemiyorum çok hassaslaşıyor. Devam etmeli miyim sizce? Var mı devam eden nasıl bir duygu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kızlarda çok hasssas olduğuna şahit oldum, kızı s*kerken orgazm olmaya başladığında ben hala git gel yapıyorum deli gibi içinde, kız önce ayyy ahh yapmaaa demişti ben tabi devam ediyorum pompalamaya kız tekmeleyip üstünden atmıştı beni, spnra da yaa orgazm olunca orası çok acıyor hassas oluyor dayanamıyorum demişti ;) erkeklerde de penisin başı boşaldıktan sonra çok hassas olur huylandırır dokununca felan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgilimde öyle oral yapıp ağzıma bosaltiyorum devam edin ve dur diyor ben Devam etmek istiyorum ama o biraktiryor
Cevap sahibi+1 yılevet aynen, özellikle oral yaparken çok daha hassas oluyor s*kimin başı, çok huylandırıyor boşalırken ve boşaldıktan sonra dokunulması emilmesi rahatsız ediyor çekiyorum kendimi geri bnde ;)
gerek var mı bu kadar kurcalamaya bırak zirvede sonra devam edersin 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi yapayım
+1 yılKimse edemez gözüm... zirvede bırak... aradan bir yarım saat sonra yine devam eden...
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılDeli nasıl devam ediceksinki biraz zaman geçmesi lazım sonra tekrar mast yapabilesin vücüdunun birçok yeri gıdıklanır devam edemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDevam etmek istiyorum zevkten
Tam finalde duruyorsun sende çoğu gibi, aşırı hassasiyette durmak yerine gaza bas :=)
02 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olduktan sonra bırakıyorum
- +1 yıl
Aslında tam orgazm yaşamıyorsun o andan sonra devam ettirmen gerekir. Bırakma peşpeşe bile defalarca boşalabilirsin ama ne kadar istekli olduğuna göre değişir.. Genelde vajinal orgazmda kadınlarda erkek spermine benzeyen koyu ve beyaz zevk suyu geliyor.. Klitoral orgazmda bile yaşanabilir aşırı istekli ve dolu olunca..
Devam etmen senin partnerine bağlı orgazm olduktan sonra seni yeniden yalayarak öperek sulandırıp hazır hale getirmeli ki acı çekmemesin
00 YorumlaBen niye Oral yapıcak kız Bulamadım 😑 Bir Denk gelmedi ya
00 Yorumla
+1 yılBence etmelisin daha da deli olursun o zevke hatta ilişkiye girerken kesin dene içine girsin o sıra da sakin itme
00 Yorumla
+1 yılO orda Kalsın Knka 🤣👍
Nefes Alın Verin Gine Devam edersiniz 🙈🤣🤣00 Yorumla
+1 yılmecbur degilsin bir kere olsan yeterlifir bence bekle dinlen en az 30 dakika dinlenmen lazim yine baslaman icin
00 Yorumlahemen devam etmen gerke mıyor biraz dinlenip devam edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha az etki yapacak şeyler dene elini değil de yastığı mesela
00 YorumlaIstw burda tecrube konusur devam edersen daha cok zevk alirsib
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa bir ara vermen lazım, yoksa zevk acıya dönüşür. Orgazmı öğrenmen sevindirici, kutlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma sonra pişmanım diye ağlama
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden pişman olayım
+1 yılBen devam ediyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal devam etme
10 Yorumlabiraz bekle ondan sonra başla
00 Yorumlaara vererek devam et canım
00 YorumlaKnslmmmi nokurr cok fenaymmm
00 YorumlaBakire olduğun için doğaldır
00 Yorumla