Cinsel Yaşam En çok hangi saatte seks istenir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben en çok saat 7:30da sabah erektesi olduğumdan ve akşam 10 civarı çok istiyorum. Peki ya sizin en çok seks istediğiniz saatler hangileri. Kadınların da erkekler kadar sabah oluyor mu isteği yoksa gün bitimi tüm işler bittiğinde kafa rahatken mi? En çok hangi saatte seks istenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zevk01 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Hiç bir kadın sabah erkenden sexsi yapmaz uykucu olurlar birde azar isitirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim sabahları oglenlerî akşamları çok ister😅😅😂😂😂saati yokki 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne bileyim en çok olanı seçin demek istedim 😂😂😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En cok oglenleri😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Öğlen iş güç aklıma gelmiyor ki 😂😂 ama sabah uyandığımda var ya dimdik öyle bir istiyorum ki 😋 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabah bir değişik oluyor nedense... 😊 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabah çok güzel kesinlikle:) demir gibi uyanıyorsun ama yanında biri yoksa sıkıntı 😂😂 Yorumla
Ahmet1273 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ben evli oldam gece saat 11 12 arası başlarım yatak odasında loş ışıkta sabah 5 6 ya kadar 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değişiyor ama genelde sabahları.. 0 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Is durumuna değişir ama gece saatleri guzel 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Saatim yok 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar