Sevgili hemcinslerim her ne kadar öyle yapmadığını söylese de biz bunun doğru olmadığını biliyoruz. Kendinizi kandırmayı bırakın. Nerdeyse erkeklerin yüzde doksanı bunu yapıyor. Sebebi ise; erkekler rqhatladıkları zaman uykusu gelir kadınların tam aksine. Rahatladığı için partnerini de pek umursamaz oluyor.
Iliskiden sonra vucud da bir rahatlama meydana geldiği için vucud otomatik olarak beyin vasitasiyla uyku moduna geçiyor , bu doğal olan bisey ama bunu sürekli hale getirmek erkekden kaynakli bisey istese yapmaz eger sürekli oluyorsa ters giden biseyler var demektir bunu bulmak gerekiyor ilk once
Ben böyle yapmıyorum da sen bunu nereden biliyorsun yaşamış gibi konuşuyorsun.. sorunun cevabı ise yorgun düşüyorlar o yüzden olabilir. Ama ne olursa olsun ben tek taraflı düşünmem
sarılıp bir bütün olmak daha bir güzel ama sizin koyduğunuz resimde kadın erkeğin sırtını yatıp dönmesine tirp atmıyor ilişkide kadın zirveye ulaşıp rahatlayamamış onu gösteriyor
Allah öyle yaratmış. Doğa gereği. Ne yapçan çaresiz. Asıl Enerji Kaybeden Erkekler. Yorulan erkek. Erkeğin Suyu sizde (kadında) kalıyor. bir kerede sorun Yaratmasanız Ne olur. kadınlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Enerji kaybediyoruz dinlenmeye bizimde hakkımız var :P
En İyi Cevaplar