öyle kıyafet yırtmak isteyen partneri bulursam öper başıma koyarım öyle partnerler çok vahşi ve doyumsuz olurlar çok seks yaparlar eve iç çamaşır depolarım hergün yırtsın sorun olmaz :)
Sevgililer birbirlerinin üstünü başını yırtarakkkk ve aadeta elbiselerini parçalayarak NE YAPMAK NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR? Üst baş parçalamak doğru değildir, bu gidiş hayırlı değildir! bu sevişme soft değildiiirr, gittiği yön dee yön değildir. Seksi jartiyerlerle ve tangalarla sevişmek varken üstbaş yırtmak acaba hangi şer odaklarını rahatsız etmektedir? Bu gidişat hayra alamet değildiiir.
Üst başlarını yırtarak sevişmeyi seks sanan ahmakların iddiaları, tüm çevrelerin dikkatini çekmekte ve ülkücü gençliğin manevi ve milli bilincinde büyük şüpheler uyandırmaktadır. adı geçen Sevişmelerde çiftlerin yatay durması akla paralel iddialarını da getirmektedir. bu gaflettir, hıyanetttiiir, yol yakınken geri dönmelidir. Ülkücü gençlik eğer ki bu fantazilerden rahatsız olursa herkes kaçacak delik arayacaktır.
Geldiğimiz bu günkü noktada; durum çok ciddidir, tehdit çok açıktır, tehlike çok yakındır. Bu konu Türkiye için hafife alınamayacak bir milli güvenlik ve beka sorunudur. hükümetin bu amaçla kararlılıkla atacağı adımların ve alacağı tedbirlerin sonuna kadar yanında ve arkasında duracağımızı bu vesileyle bir kere daha şimdiden ilan etmek istiyorum.😂😂😂
Nerden buldun bu soruyu,😊 bir anda o anın heyecanı sardı, 😊içimi sızlarsın akşam akşam, o şekilde ateşli ve arzulu bir ilişkide değil akletim gömleğimi, baksırımı bile yırta bilir 😉 Oy oy oy sabahlar olmasın😘🌹😘
Valla ben yirttirmam ben hiçbir şeyi mi :) benim sahip olduğum herşey kıymetli değerlidir benim için bütün kiyafetlerim ona feda olsun o ayrı bir konu ama istemem tercihim degil
İşte dünyanın en muhteşem sevişme başlangıcı.. Çünkü bu içerideki ateşin dışarıya bir volkanın kraterinden püsküren lavlar gibi dağılmasıdır.. O zaman seks seks olur tam anlamı ile..
dolapta fazlaası varsa neden olmasın. altı üstü bir kıyafeti ona çok mu görecemm... Yırtsınnnn fedaaaa olsunnn onaaaa... Bende onu yırtarımm... Ne heyecanlı olur ama :D
En İyi Cevaplar