Evlilik cinsel hayatı olumsuz mu etkiliyor? Yoksa tam aksi mı? Kadınlar eşlerini ihmal ediyor mu çocuktan sonra
Cevabın nedir?
+1 yılBu konuyla ilgili daha önce yine bir yazı yazmıştım çocuk olmayıncaya kadar eşlerin günlük gecelik ve hafta sonu programları çok yoğun olabiliyor fakat hamilelik döneminden sonraki dönemde kadının eve ve çocuğa ayıracağı zaman ve tüm bu zamanlardan sonraki oluşan yorgunluk maalesef kadının cinsel hayatını etkiliyor yani çocuğunuz olmazsa ilk 4-5 sene çok güzel dönemler geçiriyorsunuz oda her iki kişinin cinsel arzuları birbirini tamamlıyorsa ondan sonra evlilikte Cinsel hayat diye bir şey kalmıyor bu bir çok erkeğin ortak kararıdır.
00 Yorumla
Bitmese bile bitmeye yakın oluyor. Çünkü gündüz zaten çocuklar uyanık seks yok. İşten yorgun argın geliyorsun çocuklar yemek yedi çocuklar oynadı çocuklar yattı uyudu derken bırak penisi kolunu kaldıracak gücün kalmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ne kadar bencil. Kadın çocuğunu düşünüyor ağlıyor onunla ilgilenmek zorunda kalıyor etrafında pervane oluyor uykusuz kalıyor. Ama o çocuğu yapanlardan biri olan baba kadinilgini unutuyor benle ilgilenmiyor djye kilo aldi bakimsızlasti vajinasi genisledi karni sarkti bidı didi trip atiyor aldatıyor. Yazıklar olsun hayatının merkezine uçkurunu koyan o erkek musveddelerine. Bu yüzden işte analarin hakkı ödenmez.
51 Yorumla- +1 yıl
Herkes bir degil ama ya bir evlâdım yok ama olsa cinselliğe ayiracagim vaktı ona ayırabilirim 10 kez büyümüyor her anına şahit olmak isterim he karım isterse bebek uyuyorsa o zaman cinsellik yaşarım ama o istemezse zorla yapacak ya da buna kızacak değilim ama bir konuda gerçek ki kadınlar doğumdan sonra kendini bırakıyor malesef çok büyük bir hata bence bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
Evlilik öncesi ilişkiyi çok hoş görmeyen kişiler partnerinin yaklaşsada bir noktada isteksizlik olabilir ve tam olarak tadını alamadan bu ilişkiyi yaşarlar ama evlendikten sonra dibine kadar yaşarlar. Diğer yandan bunu hiç sorun etmeyen kişiler gayet rahat bir şekilde hiç umursamaz zevkini yaşarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kadınlığını unutur sadece anne olur bir müddet. erkek ilgi göremez evde geri plana düşer. bu yüzden bir müddet disaridakilere sulanır. kadın tekrar kadın olduğunu hatirlatincaya kadar bu durum böyledir. sonra duzeleri
00 Yorumla
+1 yılZor bir dönem başlıyor ve çoğu kadın kah yorgunluktan, kah çocuğa olan bağlılıktan kocalarını erteliyor ve ondan sonra işler kötüye gitmeye başlıyor.
00 Yorumlaallahım nazarlardan saklasın sizi çok güzelmişsiniz yanlış anlamayın güzel bir insan görünce iltifat etmeden duramıyorum
00 Yorumla
+1 yılcocuktan sonra kadinlarin organi genisliyir ufak capli operasyonla daraltilabilir. ama cocuk gene yapilicaksa acele etmemek lazim. ilgi alakanin cogunu cocuguna verir anneler. bu yuzdende cogu zaman esini ihmal ederler
00 Yorumlamaalesef çoçuk sayısı arttıkca cinsellikde azlıyor inanın
00 YorumlaTutku dolu birbirine bakan iki göz varsa asla cinsellik bitmez çocuktan sonra kadın kocasını ihmal edebilir ona ne söylesem boş
00 Yorumla
+1 yılBitecegini sanmiyorum ama belli bir sure durulacagini dusunuyorum
00 YorumlaÇocuk olduktan sonra erkekler ikinci plana atılıyor kadınlar tarafından. yanı çocuk oldu mu aşk da cinsellik de bitiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. her bişi olabilir. kimisi war ewlilik ve çocukdan sonra bacı kardeş takılıyo kimisi war full wuruşa dewam edio :D
00 Yorumla
+1 yıltam aksi oldugunu düşünüyorum evlilliğin bir diger adı da düzen kurmaktır. eger bu düzeni cinselliktede kurabilirseniz mutlu bir birliktelik yasamaya bir adım daha atmış olursunuz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye göre değişiyor. Ama cinselliğe düşkün kadınlar çocuğu eşlerine devam edip başkalarıyla sekse devam ediyorlar. Kadına göre yani.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenince birbirini ihmal etmek için çocuğa gerek yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana katılmamak elde değil. ilk defa böyle soru gördüm ve balıklama daldım. bizimki bitme noktasında çocuktan sonra. eski güzel heyecanlar yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle öldürüyor.
Azgın insanı bile cinsellikten soğutuyor isteksiz kadın.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuktan sonra %10000000000000000000000000000 bitiyor
10 Yorumla Hayır evlilikte bştmez. Ama genelde çocuk sonrası işler sarpa sarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bıtsın o kısılerın kendı ısteklerı ıle alakalı :) sence bıtse hala bu kadar aldatma olurmu? :)
00 YorumlaBitmemeli iki tarafta bitmemesi için çaba göstermeli
00 Yorumla
+1 yılBitmez niye bitsin çocuk uyuyunca devam gene büyüyünce. De ayni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef ister istemez ama bir süre sonra düzeliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline ne amerikan saksosu çekiyorsun kim bilir sen
13 Yorumla- +1 yıl
Kıskandın mı
Cevap sahibi+1 yılEvet canım kıskandım:((
- +1 yıl
Amerikan saksosu iyi oluyor 🙈
Bitmez, bitiren olgular insanların düşünceleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ediyor cocuga farkli bir bagkilik oluşuyor ve esler ihmal oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBitmiyor azalmıyor çoğalmıyor
00 Yorumla Evet bizimbapucumuz dama atılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBitmez ama oldukça azalır, çocuk etken evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalakası yok bu kişiyle alakalı
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen siz bekarsınız galiba
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır hayır
- +1 yıl
Hmm haftada 5 yapıosunuz o zaman
+1 yılHayır etmemeliler çocuğun yeri ayrıdır
00 Yorumlabitmese de oldukça azalıyor
00 YorumlaEtmemeli. 30lu yaslar daha tutkulu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılihmal ediyor bizzat biliyorum
00 Yorumla
+1 yılbüyük oranda azalıyor :D özellikle ilk 1 sene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlıklı insanların cinsel hayatı bitmez
00 Yorumla
+1 yılBence bu kişiden kişiye değişiyor
00 YorumlaBizimkiler hala devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabi şak diye bitiyor
00 YorumlaBitmiyor ama eski rahatlik kalmiyor
00 Yorumlabıtmez her zaman mercımeği fırına vermeye devam
00 YorumlaEVET evet azalıyor seks hayatı bitiyor
00 Yorumla
+1 yılyok canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Azalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbitmiyor da