Erkeklerle sadece vücudumun ateşini söndürmek istiyorum erkeklerin kalbi yoktur sadece cinsellik için vardır diyenler kimler?

Erkeklerle sadece vücudumun ateşini söndürmek istiyorum erkeklerin kalbi yoktur sadece cinsellik için vardır diyenler kimler?
evet ben sadece cinsellik istiyorum erkeklerle sevemiyorum boguyor beni duygusallik
bana göre degil erkeklerinde bence bir kalbi var hepsinin amaci cinsellik degil
ben öyleyim agizlarini actilarmiydi ask diye kaciyorum ordan hemen yine seyim icin birsürü askmasali dinlicem diye :)
erkekler ugruna canini verebilcek saclarini agartan pesinden aglayan hastalanan kizlarin kiymetini bilmez peynirleri sever gurur yapan kizlarin onlarin kiymetini bilirler
bence para ve cinsellik herseyi yönetir bu dünyada o yüzden zengin olsun ve cinselligi cok sevsin askmis meskmis bos
erkekler kendini seveni aldatir kendini... para yedirir pesinden kosar
valla onu bunu bilmemde iyi kizlara aciyorum ben erkekler ne gül yollar ne bisey ama verenlere pirlantalar alirlar maddi gücü buysa ne yazikki gercekler bunlar dogruyu söylemek lazim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: