Partneriniz giydiğinde ilişkide daha yükseklere çıkar mısınız yoksa değişen pek de bir şey olmaz mi?

Her erkeğin bence etkiler fantezi gibi mesela kimisi tayt fantezisi sever kimisi jartiyer ama genel olarak seksi iç çamaşırı şart
Zirveden başlar zirveyi aşar 😂
Aynnneeen
Etkiler
Cevap
55Cevap
Çoğu kadın bunlari giymeyi bilmiyor, bedenleri büyuk giydikleri küçük olunca, etraftan taşan etleri gormuyorlar, puffff )))
Giyimden cok o elbisenin kendini nasil hissettigi beni tahrik eder. Disiligini ne kadar yansitirsa o kadar eslik ederim zirvede : )
''Seksi olmak için süslendim, bak jartiyer giydim ehehee'' yapan kadın kadar itici bir şey yok gözümde...
Evin içinde, daracık eski bir tayt giysin. Külodu hafiften belli olsun ve ona baktığımı görmesin.. Ben azarım öyle kendi kendime..
Zaten her zaman libidom yüksek olsada tabiki etkiler. Önce göz doymalı arkadaşım.
Yanlışmıyım?
En yüksek yerlere çıkarır tabikide yok gibi 5 denye külotlu çorap giymiş hatunumla sevişmek
Sen giyermisin gamze
Heyecanı ve arzuyu etkiler, dolayısıyla performansı da tetikler. Kadın fantazi giyimi bilmeli..
Etkiler tabiki, kadınsallığı destekleyen şeyler bunlar.
Cok yükselirim. Cook isterim... ćoook tahrik olurummm 😉😍😎
Heyecan adrenalin tavan yapar heleki bunlarla bir de karşımda dans ederse ufffff işte o zaman bulutların üstüne çıkar otururum
çıplaklığı seviyorum. ilişki başlamadan çamaşırlar tahrik edici ama yaparken tamamen çıplak olmalı.
Performansı etkilemesi mümkün değil sadece isteği arttırır daha çok şehvetlendirir
ilişki sırasın bir dakika dur diyecek, malı çıkaracam, sonra gidip jartiyer falan giyecek öylemi
ben çırılçıplak olmasını isterim
Gereken bölgeleri açık olacak zaten
ben sadece eve geldiğimde onu seksi iç çamaşırları ya da seksi geceliklerle görmek isterim. sonra soyunsun ki tüm vücudunu hissedebileyim. sevişme ağırlıklıyım ben. kıyafet varken en fazla öpüşme oluyor
Marifet kovukta oldaydı hocada ingilizce mektup okurdu demekki marifet kişideymiş
kıyafetlerden cok davranısı ve kadınsılığı önemli
beni çok etkiler çok yükseklere uçarım
Etkiler.
Oyle giyinen denk gelmedi ya
Beni tahrik eden istekli olduğunu hissettirmesi.
Elbette daha şehvetli olur
Performansımı etkilemezde daha şevhetlendirir.
Etkiler ama tanga giymesi yeter bence
Benim hoşuma gitmiyor nedense
Beni azdırır, daha istekli hale getirir.
evet 2x ya da 4x oluyo. d
Severim çok sexsi oluyor
kesinlikle etkiler. ;)
etkiler görsellik önemli
Gorucez bakıcaz nasil etkilediğini
of of of tabi ki etkiler
Tabiki etkiler motor daha çok hızlanır :D
Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap
Neden olmasın ateşe benzin dökmek gibi
Tanga fileli mükemmel
Deyişmezmi ya uçarsın yükseğe
evet etkiliyorlar sanki