Erkek seks yaptığı kadını, '' senin işin bitti kullanılmazsın artık çekil kenara'' olarak düşünüyor. Toplum kadın evlenmiş boşanmış olsa yani aslında seksi yapmasının' 'yasal dayanağı (sözde)' ' olsa dahi hoş görmüyor. Yataktan kalkan kadın mutsuz ve üzgün oluyor. Hiç seks yapmayan kadın da kafasında hep bu düşünceler olduğu için yapacak olsa bile çekiniyor. Sonra ne mi oluyor? Kadın yatakta iyi değil aldatmakta haklıyım oluyor.
Şimdi şuranın altına mutlaka o... Kaşar vb yorumlar alırım. O yüzden baştan söyleyeyim ilişki yaşamadım toplumun ' tek taraflı namus' kriterine uygun birinin yorumu bunlar.
Teşekkürler ❤️❤️
Hayır yani diyelim birine çok aşık oldun önceden ilişkiye girdiğini öğrendin diyelim kiskanmazmiydin? Ne biliyim şahsi olarak kötü hissederdim kız veya erkek olsam da benim görüşüm bu
Teşekkürler ❤️❤️
Bu görüşlere gerçekten katılıyorum. Kadını her alanda kısıtladığımız yetmiyor, bir de bu alanda bütün zihnini kuşatıyoruz. Erkek daha küçük yaştan etrafına bakabilir, hatta en dindar çevrelerden bile ergenliğe giren erkeklerin genelevlere vs. gittiğini görüyoruz, ve bu insanlar namaz kılıyor, ya da evlenecek sözde 'düzgün' yemek pişirnesini bilen temiz kadınlar arıyorlar. Böyle bir toplumda kadınlar tabi ki seksten nefret eder.
Ya gerçekten çok güzel yorum teşekkürler biride yazmış senin istediğin şey belli filan abi bende buna yanlış diyorum ama yapılıyor buda gerçek ve erkek kadın ayrımına sonuna kadar karşıyım işte bunda
Bu iş çok basit bir mesele değil maalesef, ben 8 senedir Avrupa'da yaşıyorum o yüzden bazı şeyleri daha net görebilme imkanı buldum. Daha küçük yaşta her şey başlıyor. Kızlar pembe yemek takımı oyuncaklarıyla birbirlerine çay doldurmaca oynarken, erkekler ellerinde tabancalar, kamyonlarla sağdan sola koşuyor. Sonra, kız çocukları daha küçük yaşlarda çevrelerinden kadının günlük hayatta hangi rollerde olduğunu ailelerinden yakın çevrelerinden görüyorlar, ve tabi erkeklerinde. En basiti kıyafetlerde bile kızlar için ' Princess' vs gibi pembe kıyafetler üretilirken erkek çocuklarına ' BELIEVE IN YOURSELF, DREAM BIG' vs. bunları görüyorsun. Kadın en ufak bir dekolte giydiğinde sanki özür dilerek söylüyorum fahişeymiş gibi bakılıyor. Böyle bir toplumda işe eğitimden başlamak lazım, ama hangi eğitimden ve kiminle? Gerçekten çok zor...
Çok teşekkürler
O kadar haklısın ki, daha geçen arkadaşlarla aynı tartışmayı yaptık. Şahsen savunduğum görüş şu; eğer bir erkek ilişki yaşadığında ona or. spu denmiyorsa, kıza da denmeyecek abi. Eğer kıza deniyorsa ( ki denmemesi gerekiyor) aynı şekilde erkeğe de denilmeli.
Umarım toplum olarak şu kıt düşünceden çıktığımız günleri görürüz 🙏🙏
Teşekkürler görüş için ❤️
Cevap
20Cevap
Aptallık toplum ne demek ya genellemeye bakarmısınız ve Ortadoğu'nun toplumu deyip Avrupa yı yüceltme girişimleri kadınların gözünde saygı kazandığını sanmak kadınlar açılsa tacize uğrasa okadar açık giyinmeseydi der bide insanlar ne yapsa suçlu açılsa suçlu kapansa suçlu belki birinde Allah korkusu vardır sadece eşi için yaşıyordur diğeride Allah'ın vereceği cezaları kabullenmiştir zevkine yaşıyordur insanların birbirlerini doğruya yardımlaşmaya itmesi gerekirken yaptığına bak ne kim sana vermedi poyraz söylede bilelim bu toplumu sekse itmeye çalışan ajanlardan farkın yok seks seks batsın seksiniz
Ya özetle erkeğin yapma hakkı varsa bu normal bişi ise kadına da öyle olmalı eşitlik
Herkes yapabilir özgürdür bu konuda.. ama ben kendimi bu konuda bastırabilmiş bir insanım sevdiğim için yaşar onun için ölürüm gerisi beni ilgilendirmez kızlarımızda baskı var evet hangi baba ister kızı evlenmeden böyle bişey yaşasın akşama kadar ter döküp kızını görmek için akşamı iple çekip biran önce yanında olmak istemesi hiç bir baba istemez bir kız babasının herşeyidir sevgiliden de öte birşeydir. Bu öyle birşeydir ki bu bağı hiçbir din açıklayamaz.
Konuyu çok dağıtıyorsun shsjsjdj baba her ikisine de istemesin erkek de kızda evlilik öncesi öyle şeyler olmasın yanlış iğrenç bişi aynen herkes yapabilir işte öyle diyorum. Bu bana yanlış diğerine normal bişidir ama cinsiyete bağlamasınlar bunu
İşte aynı şey bir erkek evlat annesinin herşeyidir " " dggdfggggfduiyyguuu
Okey görüşün için teşekkür
Rica ederim herkes istediğini yapmakta özgürdür bir insan birşeyi istiyorsa engel tanımaz hayattan tat almayı bilen ve bilmeyen insanlar olarak ben bilmeyen gruba dahilim kardeşimin bana sen yaşamayı bilmiyorsun dediği gibi..
Bunu cinsellik için diyor isen hayatının mk onların haram doğru diyil. Diğer şeyler için aynen yaşamayı tad almayı bilmek gerek
Ben cinsel arzu isteklerinden uzağım bunun için kimse kapımı çalmasın benim kapım gönlü aşkla dolu sevgiyle yaşayacak olana açık
İşte demek istediğim bu
Eig kaptım oley ve 🤭
Hahahaha
Bu sitede ucbes kisi denk geldi dahanonce.. cinsellikle ilgili bayanlra mesaj atanlarin aksine yazmis ben sana duygusal sole yaklasiem bole yaklasrm benim icin demis cinsellik ikinci planda sole bole ask swvgi vsvs.. cocuga hakettigi sahtekarligi yuzune vurdum zoruna gitmis ozelden yazio sonra cevabini alamadan engellio yemio erkek degil cunku...
Kisacasi bayan arkadaslar sizle beraber butun dunya degisti degisiyor.
Bu sorunlarin tek sebebi yok yuz sebebi var birazinda bayanlarin kendi icinde.. bir bayan bir iliskide sevdigi adami daha ilk operken beni kullaniomu die dusunebiliyor kendi kararlarindan emin degil.. ayni sartlar erkk icinde gecerli erkegin parasi konumu ve sirf vakit gecirmek icijmn kullanilan dolj erkek var.
Herkes ne istiosa yasasin yasioda...
Ayrica bu poyrazda arkdsn dedigi gibi kendi kndine buyuk laflar etmis acaba bikac kiz mesaj atarmi diye komik.. cocukca..
Teşekkürler
Bence bunu tartışmak yerine toplumda artan zina sayısını tartışmak lazım neden erkekler kadınlar evlenmeden birlikte oluyor bunu konuşalım madem müslüman bir ülkeyiz neden islamiyete göre yaşamıyoruz bunu konuşalım bırakın o istiyormuş ama yapamıyor muş toplum karşı çıkıyormuş tabiki karşı çıkıcam toplum karşı çıkmasın da millet sokak ortasında birbirini mi yapsın ya
Metnin dışına niye çıkıyonuz hepiniz ya haklısın öyle de şimdiki durum bu özetle erkeğin bunu yapması normal ise kadına da normal olmalı eşitlik. Ayrıca dediğin şeyi geçti bizim millet ne yazık ki Müslümanız ama yaparız her taraf pislik sokak ortasında yiyişenler filan iğrenç ya. Elbette bende demiyorum bu normal bişi yapın diye yanlış
Ben erkek kadın ayırmıyorum bizdeki sıkıntı bu zaten erkek yapar herif olur kadın yapar o... pu olur bu zihniyet yalnis zaten erkek de yapmayacak kadında ilk önce kendimizi düzelteceğiz hatayı kendimizde arayacağız ben yaparım ama kadın yapamaz yok o zaman sen yaparsan o kadın da yapar
Öncelikle teşekkür beni anladığın için.
Bence de öyle işte yanlış her iki tarafa da yanlış.
Aynen öyle çok iğrenç bir zamanda doğdum allh kahretmesin sjsjjdjjd
Hayır ama yapanlar düşünsün diyemiyorum ben abi gözümün önünde kuzenimi biriyle oynaşırken görüyorum ailesi çok katı bilmiyor onu ayrıca bunedir ya nasıl bir toplum olduk ben herkesin yerine utanıyorum galiba
Aynen öyle teşekkürler görüşün için
Bu paylaşımları yapan kişisi kendi bilinçaltını yansıtmış bana göre... Ben birçok erkeğin bir kadına onu kirletmek için yaklaşacağını sanmıyorum. Bence din algısı ve toplum yapısı etkili burada... Türk kızında bir erkekle sevişip ölene kadar başkasıyla yatmama hevesi var ama Batılı kızlarda bunlar yok mesela ve sanırım onlar daha mutlu...
Her meyvenin tadına bakılmalı hesabı ehehe sjsjsjd
o meyve siz misiniz anlamadım :O
Fark etmez shdjsjfksjd ama batılı kızlar imansız biz inançlı bir milletiz onla bunla olmak yerine tabiki tek kişiyi isteriz midesiz değiliz
mesele bu işte... erkeklerle alakalı değil tamamen kendinizle alakalı :)
Yazıya katılmıyorum. Erkek için bir ihtiyaç ve toplumumuzdaki kadınlar bunu biliyor erkeğe bir ödül gibi görüyor sevişmeyi. Haketmesi gerektiğini düşünüyor. Eğer haketmediğini düşünürse kendini kirletilmiş gibi görüyor.
Erkeğe ihtiyaç kadına değil demek hmm.
Ya biriniz de yazının anlatmak istediği şeyi anlayın of.
Ben sadece eklediğin görselleri okuyup ona cevap yazdım soruyu okumadım bile.
Kadına da ihtiyaç evet ama neden kadın bunu ihtiyaç olarak görmüyor, gideyim de bir iki erkek düşüreyim yatayım onla demiyor, Çünkü bir şekilde sosyal nedenlerle bastırması gerekiyor bunu
Çok iğrenç bir durum
Uzaktan yakından hiç alakası yok tamamen ezbere ve popülerlik adına tribünlere oynamak için yazılmış bir yorum...
Kadınların cinsellikteki sorunları tamamen kişiseldir.
Görüş için sağol
Erkekte milli değil erkeğin oro. su oluyor aslında sadece milli demeleri ordan. Ben yargılamam kim ne yaparsa yapsın ama dini olarak bende yapma diye uyarırım tanıdığım kişiyse.
Katılıyorum
Kadın erkek ahlaklı olmalı bana göre de size de iyi akşamlar
Öyledir aynen ne kadar desen de yine kendi hayatıdır
Bende uyarıyorum arkadaşımı işe yaradığını düşünüyorum ayrıca biraz
Kız mı erkek mi? Erkekse bence o konuyu pek açma kızsa tabiki konuş uyar ise yarar hiç değilse konuşmadı vs düzelir yaninda birşey demez. Tabiki git gişe soğur ve bıkar bırakır az umut bile olsa mutlaka konuş anlat.
Yanlış anlama erkekse konuşma derken özel konu ya ayıp olur yakın bir arkadaşın olursa de o anlatsın vs mutlaka düzelir ya herkes hata yapar bu hatayı bırakmak ve bir daha yapmamak lazım. Şahsen ben bile uyacaktım 1 defa son anda vazgeçtim benim kafamı arkadaş karıştırdı ben olsam arkadaşıma oyle demem o karıştırdı ama gitmedim şükür ki 😊
Erkeklerle cinsel muhabbete girmem zaten reelde anca kankalarım haklısın
Aynen öyle. Benim kardeşim ablam dediğim kız var mesela o bile bir defa sorunu varmış anlatayım dedi anlatma dedim sonuçta ablam olarakta kardeşim olarakta görsem iki ayrı cins haram diye dedim sonra baktım helal lan adamsın sen diye sarıldı ne oldu diyorum böyle düşünmen mutlu etti zaten öyle birşey yoktu diyor 😂🤣 aynen arkadaşların hep zor oldukları anda yardım et hiç konuşacak kimsesi vs yoksa üstü kapalı anlat gerçek arkadaş ce dost olduğuna inandığın kişiyse ama 😊
Bilmiyorum ben karşı cinsle pek konuşmam herkes kendi hem cinsi ile konuşabilir
ben aynı düşünmüyorum. erkeklerden cok kadınlar buna daha cok önem veriyor. kadınların arkadasında kasar yollu gibi yakıstırmalarıda yine kadınlar yapıyor.
*Hepsi diyil
Ayrıca ben katılıyorum teşekkürler görüş için
kesinlike hepsi değil ama , kadınlar kadınlar , erkeklerden daha fazla zarar veriyor.
eger kadınlar biribirine sahip çıksa erkekler bu kadar rahat olamazlarda
Sorum bu diyil aslında ama neyse aynn kadının en büyük düşmanı kadınlardır galiba
aslında söyle bir kadın kendi yapmayınca korkunca baska bir kadın yapınca ona daha cok bileniyor. :) erkekleri gaza getirende kadınlar oluyor
Hahahaha hemcinslerimi iyi bilirim
kadınları düzeltirsek bence hepsi düzelecek
Tüm suçu onlara yüklenmeyelim bence
erkekleri isteseler parmaklarında oynatırlar
şimdi konusturma beni ;)
evde annenle babanı görmüyormusun
Görüyorum da sizde az değilsiniz
hı hı , arada var bazı hin erkekler ama cogu saf :D
Haklısın tamamen gerçi bu görüş pek kalmadı, 30 yaşlarında evlenecek kimseler artık bakirelik vs. aramıyor.
Evlenip boşanmış biri neyse de diğer türlü olan herkese kötü gözle bakarım ben arıyorum
2-3 sene geçen sevgililik evresinde cinsellik yaşamayan çok nadirdir. Sadece evlenip boşanmışta töleranslı olma bence.
Sevgililik nedir ya on senede beş kişiyle yatmak demek o zaman bu oda saçma bişi. Hayır evlenmeden kendisine hakim olamayan biriyle işim olmaz
peki
sen rahatca yasamak istiyosun anladim git yasa ama yanlis.
Ne alaka ya
o zaman niye kendini yoruyon toplum seni engelliyosa takma toplumu toplum kim?
Çok haklısın kadınlarımız poşet değildir kullanılıp atılsın
Aynen öyle eşitlik adalet
Kadınların hem özgür hem de çokeşli olduğu gerçeğini kabul etmemiz lazım
Çok eşli olduğu gerçeği nedir?
Yani kadınlar çokeşlidir. Farklı erkekler isterler öyle zevk alırlar
Bunu cinsiyete bağlamayın bence
Erkeğin de var çokeşlileri. Sadece kadın odaklı düşünüp söyledim. Kadınlar çünkü genel olarak üstün ırktır, çokeşli yaşayabilirler.
Hmm çok teşekkürler görüşünüz için
Rica ederim. Sizi takip ettim kabul ederseniz
eşcinsel biri olarak bu konuyu aşmasını beklerim toplumun
Aynen ben eşcinsellik yanlış desem bile onlara sonsuz saygım var diledikleri gibi normalce yaşasınlar kötü gözle bakılmasın
Aynen kadınlar da özgür olmalı bu baskıdan kurtulmalı
Teşekkürler ❤️
Ben karşıyım yinede kendi açımdan
Neye karşısın
Aynen öyle teşekkürler görüşün için
:D :D Natsu seksten anlamaz hahahhahaha
Yalancı natsu tamam inandım ssjdsjsdf
:D :D Doğru evlendiğim zaman gerdeğe girmeyeceğim çünkü iğrenç !!! :D
Bugün de komik natsu olasın geldi galiba aynen öyle ahsjsjdkkskkdş
:D Zaten ben havalıyım biliyorsun hahahahaha Evlendiğim zaman odadanın bir penceresini açık bırakayacağım çünkü orası benim kaçış yerim olacak xd
Sonra da yere çakıl aferin sjsjskdks
:D :D Direktatlamayacağım be yavaş yavaş incem
Onuncu kattan ev alırsan nah inersin shsjsjd
:D :D Kurtulurum ben piskopatım :D daha önce yapmadım değil xd
Örümcek adam değilsen boşver uğraşmasın eşin bide hastane filan sjsjs
:D :D Kapıdan kaçmak lazım o zaman dur bir asker ya da polis ya da suikastçı birisiyleevlendiysem sevimli natsucuk nasıl kaçsın değil mi :D ama kaçarım
Hahahaha sevimli natsu sjsjsjd ruh hastası mısın ya dur evinde yat uyu illa aksiyon olcak ssjsjjdf
:D :D Tabi ki aksiyon olacak :D beni kovalamalı !!!
Yobazlık ve abazanlık
Önyargı aşılması gerek
Aynen öyle herkesin hemde
Dini ve cinsel tabular
Bu bilindik birseydi zaten
Bilinmesi sorunu çözmüyor
İstediğini yaşa.. elalem ne der diye yaşarsan mutsuz ölürsün
Yerin dibine batsın bu dinciler...
Düşünceye saygı
Eyw
saymakla bitmez
Doğru düşünce