... Soruyu soran kız ben evlencegim kızın yüzüne bakabilmek istiyorum onun için hic bir kızla hic bir şey yaşamadım .. evlilik benim için önemli bir kuruluş neden evlencegim kızı bekarken bile aldatayım ki ... cinsellik bastırıyor diye o kızın bu kızın koynuna girmek akıl işi degil ... ama şu devirde yüzüne bakılcak bir kızın var olduğunu düşünmüyorum ne yazıkki
Bu yük bayağı bayağı ağır bir yük. Toplum kabullenebilir ama bu yüke girmek yürek ister. Ama öncelikle dürüst olmalı. Evlenmiş boşanmışsa baş tacı amaaaaa ortada fol yok yumurta yok üstelik bakir ya da bakire değilse o biraz zor. Ayrıca eklemekte de fayda var erkeğin bekareti vicdanındadır. Vicdanı çip olmuş erkek kalkıp abeyy bana ordan sıfır km de diyorsa işte o zaman olmaz.
Ben ne bakir nede bakire olduguna bakarim (tabi benim icin bakire olan) sadece yataktaki durumu degil vermedigi kaldiysa benim icin bakire degildir. Yani ruhu ooo.. pu ise gerek yok bakir veya bakirelige
ya yanlış anlama da bakir erkeklerin çoğu kendi istedikleri için değillerki. bir türlü işi pişiremediklerinden öyleler önünde bir kız domalıverse dakika düşünmeden paçaları düşer.
En İyi Cevaplar