2 gün önce kavga ettik. Normalde hizmetini yapan biriyim. İşe gitmeden önce kahvaltısını hazırlar, güzelce giydirir öpücüklere boğar öyle gönderirdim. Huzurlu çıkardı evden yani. Ama iki gün önce bana tartışma esnasında tokat attı ve tartakladı. O günün akşamında özür dileyip af diledi. Dün akşam da eve güllerle geldi. Ama onu asla affedemiyorum. Bana ettiği küfürleri de attığı o tokadı da unutamıyorum.2 gündür ne kahvaltısını hazırlıyorum ne de kalkıp uğurluyorum. İşten geldiğinde de yemek falan hazırlamıyorum. Yüzüne bile bakmıyorum. Yatakları da ayırmıştım ama gelip yalvardı bari yatakta uyu diye. Yatağa geldiğimde ona dokunmamak için ciddi bir çaba sergiliyorum. Aklıma zerre cinsellik gelmiyo. Sizce o da öyle midir? Ben onu kızgınlıktan hiçbir şekilde arzulamıyorum. O da öyle midir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartışma konunuz neydi tam olarak?
bir hafta önce biz de büyük bir tartışma yaşadık. Tutup sarstı vurmadi ama hırpalandım doğal olarak o erkek ve guclu cunku. Bana vurmamak için duvarlara vurdu bu bile hoş değildi. 2 gün tavrımı koydum. İt gibi yalvardı. Sende kendimi gordum diyebilirim biz de 3 aydir evliyiz. Severek evlendik. Hala seni çok seviyorum dediginde , bence öyle değil diyip iğneliyorum. Morali bozuluyor. Simdiden tavrimizi koymazsak kendilerini kral zannedecekler. Iyi yapıyorsun.33 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Kavganın akşamında yanıma gelip defalarca pişman olduğunu söyledi. Sana bunu unutturmak için gerekirse ayaklarını yıkar suyunu içerim dedi. Ayağımdaki çorabı çıkarıp ayağımı öptü ve defalarca af diledi tekrar tekrar. Dün akşam da çiçekle gelip tekrar özür diledi. Boynuna atlayacağımı sanıyodu. Ben de çiçeği alıp hiç bakmadan kenara koyduö zahmet etmişsin diyip odama geri döndüm.
Cevap sahibi+1 yılIyi yapiyorsun. Icindeki kırgınlık geçene kadar devam et. Emin ol daha kiymetli filan değiller. Çünkü onlar bizi öyle görmüyor. Sadece kendini düşünceksin bu devirde.
- 7 ay
Siz neden evlendiniz o zaman aq düşmanın değil ya aq
En İyi Cevaplar
+1 yılBende tartisdigim zaman 1 hafta falan konusmuyorum burnunda getiriyorum 😂😂 esim bana asla tokat atyp dovmedi sadace tartisdigimizda cok cekdiriyorum tokat atarsa ne olur hic bilmiyorum 🤔 senin esin tokat atmis asla kolay kolay af etme kolay af edersen tekrar yapar oyuzden aklindan cikmasin tokat atdygynda ona neler cekdirdigin 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Tartışma her evlilikte olur fakat işin içine tokat Vs şiddet girmesi başka bir durum. Eşin yanlış yapmış sözlü tartışma ile kalıp ileri gitmemesi gerekirdi.
Öyle durumlarda aklıma benim cinsellik gelmez. Olayın şiddeti ile kızgın isem düşünmem fakat birkaç günden fazla sürerse elbette bir erkek olarak Penis hareketlenmeye başlar12 Yorumla
Soran+1 yılkudursun umrumda bile değil
+1 yılya bir kere dayak başlamış bilinç atında bunun devam edeceğini biliyorsun aklın istemiyo ama mecbursun.. o yüzden istemiyorsun.. artık o ilişki iflah olmaz sebep bu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna bir kere cesaret eden hep yapar gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ulas bana huhkukcuyum hemde evli konusalum bu konuyu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
Açık ve net söyleyim seninde eşinin de cinsellik düşüneceğini sanmıyorum Ne yani erkeksek ruhsuz varlıklarmıyız! Eşinin si anki tek derdi kalbini yeniden kazanmak, evet büyük aptallık etmiş seni kırmış incitmiş hayallerini yıkmış ama aranızda ki yaşanmışlıkların hatrına onu affet ve al karşına konuş bir daha tekrarlarsa dönüşü yok de, eminim ki senin onu sevdiğin kadar o da seni seviyor böyle olumsuz gelişen olayları kimse istemez ancak demek ki yaşanacağı varmış fazlasıyla yaptığı hatanın farkına varıp senden özür de dilemiş Bu akşam güzel bir masa hazırla ve yemekten önce al karşına konuş yaşadığımız dünyada doğru insanlar zor bulunuyor yaptığı yanlış yüzünden bir kalemde üstünü çizme emin ol sende üzülüyorsun onu öperek koklayarak uğurlayamadığın için evet kırgınsın sonuna kadar haklısın ama 2 gün geçmiş üzerinden 3. Gün barışın bence haddim olmayan şeyler yazdıysam özür dilerim saygılar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek tarafı öyle olmuyor malesef. yaptığından pişman ve seni seviyor. sevdiği için de istiyordur. ama senin tepkini ve isteksizliğini de anlayışla karşılamalı. bence 2-3 hafta sana dokunmasına izin verme. evliyim bilirim böyle durumları. tartaklamak, tokat affedilcek konular değil. millet bulmuş da bunuyor
014 Yorumla
Soran+1 yılve üstelik daha 2 aylık evliyiz. Severek evlendik. Bana işten her geldiğinde aşkla bakan öpmelere koklamalara doyamayan adam o gün o sinirle seni karı diyen alan muratın aklını s. ksnler dedi. Düşünebiliyo musun? Bunu hakedecek hiçbir şey yapmadım üstelik
Cevap sahibi+1 yıl2 ay mıııı? 2 ayda insan nasıl bu hale gelebilir? onlar nasıl sözler öyle? bir erkek nasıl bu kadar hızlı karakter değiştirmeyi kendi onuruna yakıştırabiliyor? aklım almıyor cidden. peki onu hakedecek bir şey yapmamışsındır ama senin fark etmediğin şeyler olabilir mi? evlendikten sonra sık sık görüştüğü erkek arkadaşlarıyla artık görüşemiyor olmak mesela?
Soran+1 yılHayır hayır asla. Sadece eve eskisi kadar geç gelme şansı yok ama onu kendisi belirledi ve istedi zaten. Görüşüyo arkadaşlarıyla da sık sık. Öyle bir sıkıntısı yok. Sadece iş meseleleri yüzünden gergin geliyo eve bazen.
Cevap sahibi+1 yılmesela 2 gün önceki kavga nasıl oldu. tansiyon nasıl arttı evin içinde? bir anda patlamamıştır?
Soran+1 yılKavga sabahının bir gün önceki gecesinde bir arkadaşımın kına gecesi olduğunu ve erkek olmayacağını kadın kadına eğlenileceğini söyledim. Bir konsept belirlenmiş herkes kırmızı giyicekmiş. Ben de mini bir kırmızı elbise giyiceğimi söyledim. Kıyamet koptu. Sen evli barklı kadınsın artık bu işleri bırak. Adam akıllı bir kıyafet seç vs. Ne alaka yaşım 25 ve kadın kadına evlenilecek bir ortamda ne sakıncası olabilir dedim. Üzerimde pardesüm olur gerekirse sen götürür sen alırsın dedim. Bu meseleyi biraz daha uzatırsan kötü olur dedi. Ben sustum ama bir türlü ne mantıkla böyle bişe istediğini kestiremiyodum. Yeni evliyiz ki evlenmeden önce de şıkır şıkır giyinen biriydim. Böyle ortamlarda hevesimi gidereyim istedim. Erkeklerin olduğu bir ortamda zaten mini bir elbiseyle göz önünde olmayı ben de istemem. Ertesi gün sabahında gayet şirin bir tavırla o elbiseyi giyicem dedim. Birden bağırmaya başladı ben o.. pu almadım aklını başına topla. Bu ithamı üzerine çok sinirlendim ve üzerine gittim.
Soran+1 yılKullandığı kelimeye kızıp karşılık verince sinirlenip ağza alınmayacak laflar etmeye başladı. Küfürler hakaretler havada uçuşuyo. En son aşağılıkça bir küfür edince dayanamayıp ayakkabı çekiceğini ona fırlattım ama o ana kadar saçımdan tutup suratıma ettiği laflar ve boynuma yapışıp ettiği tehditler de var. Ben sadece o küfürden sonra dayanamayıp o şeyi fırlattım ona defol diyerek. Sonra birden geri döndü gözümün içine baka baka sert bir tokat attı. O şokla yatak odasına gidip giyinip aniden evden çıkıp gittim
Cevap sahibi+1 yılyuhh. o nasıl kelime yaa. mini giyince hemen orspu mu oluyomuşsun. evlenmeden önce niye demiyordu bunları peki? yok yaa. cidden bu tip erkeklerde karakter bozukluğu oluyor. bu adam bir de senin ilkin dimi?
Soran+1 yılOndan önce 2 kişiyle sevgili olmuştum.
Cevap sahibi+1 yılyok cinsel ilişki olarak demek istedim
Cevap sahibi+1 yıldaha önce ilişkin olduysa onu içinde gizledi de mini etek patlama noktası mı oldu acaba
Soran+1 yılDiğerleriyle de ufak tefek yakınlaşmalarım oldu ama cinsel ilişki olmadı tabi ki
Cevap sahibi+1 yılaslında ne yaşayıp yaşamadığın tabii ki kendinedir ama ben burda adamı anlamaya çalışıyorum ama sonuçta sana sonuna kadar hak veriyorum. o yakınlaşmaları anlatmamışsındır sonuçta eşine hiç. dimi?
Soran+1 yılhayır tabi ki
Cevap sahibi+1 yılcinsellikten tamamen mi soğudun yoksa ondan mı soğudun? boşanma olacak gibi sanki bunun sonu
+1 yılBoşan diyenlere uyma. Özlersiniz ve ilk seksiniz güzel olur. Sana güzel mutluluk diliyorum. Eşler arasında bazen olur öyle. Kavga olmalı ki güzellikler özlemler ortaya çıkmalı önemli olan işi uzatmamak ve bir taraf engin olmalı evlilik ancak öyle yürür.
00 Yorumlabir süre süründür, sonra affet ama konuş onunla. bir daha yaparsa aileleri kat
20 YorumlaBence iyi ediyosun kadına el kaldıran erkek cezalandırılmal. Ne demek tokat atmak ya ne hakla? Affedilecek bişey değil böyle devam et burnu sürtsün
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Çiçekle gelince boynuna atlayacağımı sandı ama o kadar kolay olmadığını idrak edene kadar tavrımı koruyacağım
Soran+1 yılKesinlikle öyle yapıcam. Sağ ol kardeşim
soğumuşsun işte artık, zamanla belki düzelse bile bu yaşattıklarını unutturmaz.. insan ne kadar tartışsa sorun da olsa eşine neden tokat atarki?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 ayda beni kendinden ancak bu kadar soğutabilirdi. Üstelik ettiği iğrenç küfürler de cabası. Ne o üzerime yürüdüğü anı unutabiliyorum ne de o iğrenç cümlelerini. Sevgim de saygım da ciddi manada azaldı
- +1 yıl
Kaç senelik evlisiniz?
Böyle bir durum kolayda unutulmaz haklısın; çok şeyi koparıp almış senden. şimdi eskisi gibi olmanı hiç beklemesin. İnsan ne kadar sinirlenir tartışsa bile karşısındaki kadınsa ve üstelikte eşiyse kendine hakim olmalı, bir erkekle sokaktan geçen biriyle tartışmıyorsun.. Kaldı ki fizik gücü olarak bile orantısız.. Yapılan bile zamanla hadi neyse dersin ama söylenen sözler çok daha zor ve ağır gelir..
Soran+1 yılAynen öyle. Düşüncelerimi o kadar güzel özetledin ki. Daha 2 aylık evliyiz ve ben bu unutamayacağımı bildiğim durum yüzünden boşanmayı düşünür hale geldim. Üstelik flört ederken bana ben bu yaşıma kadar kimseyle kavga etmedim derdi. Hani bir erkekle kavgası olmadığını söylerdi. Etmeme huyu olduğundan değil gücünün yetememesindenmiş sanırım. Gücü bir kadına üstelik 2 aylık eşine yetebildi. Söylerkem utanıyorum.
- +1 yıl
:( daha 2 aylık evlilikte bu hale gelmek?
ister istemez merak ediyorum yani konu neydiki anlattığın gibi birisi olduğunu iddaa eden bir adam bukadar sinir krizi geçirip gözü dönebilir? Yinede her ne olursa olsun tartışılır yüksek ses olur sinirler gerilir ama kontrolden çıkmamak gerek dünyanın sonu değilki? aşırı sinirlenirsin çık bir dolaş hava al.. Baktınki kadının aşırı sinirli iki taraftan birisi sakin kalmalı, ozaman zaten sen ona o sana hadii birbirinizi dövün hiç mantıklı birşeymi?
Erkeklerle bile tartışma içine girmemiş birisinden böyle bir şey yaşamak seni ne halde bırakmıştır yaşadığından beri tahmin edebiliyorum.. Aklında bu durum varken cinsellik gelmemesi gayet doğal yaklaşması bile seni iter soğursun, cinsellik ve eşin akla gelince istekli bile olsan o yaşananlar aklına gelir uzun süre :(
Soran+1 yılAynen öyle. Bu arada sebebini yukarda bir yorumun altında açıkladım. Uzun olduğu için tekrar yazamıyorum
- +1 yıl
Okudum evet dahada şokk oldum.. Sen kadın kadına gittiğini ve sen götür sen al dediği halde bu kıskançlık neden.. En güzel yaşların daha genç ve güzelken böyle ortamlarda giymeyip ne zaman giyeceksin ki.. ?
özel zamanlar bunlar ve üstelik ortamda erkek yok, kadınlardan damı kıskanıyor seni anlamadım... Sarfettiği kelimeleri ve davranışlarını bukadar sinirlenmesini inan anlamak mümkün değil, hani bak sinirlenmese düzgün bir dille rica etse belki yine giymez farklı bir şey denerdin ama böyle bir çıkış yapması birden bire çoook gereksizmiş.. Bundan sonrası için sende biçok şey kopmuşken umarım yinede düzeltebilirsiniz.. 2 aylık evlilik daha çok yeni..
Soran+1 yılBen onun için heveslerimden vazgeçtim. Kıyafetlerimi değiştirdim sadece böyle ortamlarda giyerek hevesimi gidereyim istedim. Bunda ne kötülük olabilir? Beni o kadar boğuyo ki. Bütün heveslerimi, kadınlığımı, gençliğimi öldürmeye başladı.
- +1 yıl
Zor ve sıkıntılı bir süreç, senin içinde kopanları tamir etmesi için çok çaba harcayıp unutturması gerek.. 2 aylık evlilikte bunları yaşayan bir kadın olarak şimdi bana bunları yaşatan adamla bir ömür nasıl geçer ya da nekadar mutlu bir evlilik beni bekliyor diyerek sorgularsın..
Gelecekle ilgili emin olamadığın ve cevaplarını alamadığın düşüncelerinde seni huzursuz edecek sürekli, yanına yaklaşmasını istememen ve cinsel olarak arzulamıyor olman çok normal ve öyle kolayca düzelmeyecek gibi duruyor..
Soran+1 yılBilmiyorum. Kafam allak bullak. Kapana sıkışmış gibiyim
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ayda ne tokadı ne şiddeti ya, insan sevdiği kadına nasıl kıyabilir aklım almıyor. Sen süründür gerçekten, bakalım neler olacak. Basit bir şey yapmadığını anlasın denyo
20 YorumlaO sana kızgın değil ki aklına cinsellik gelmesin o kendisini affettirmek istiyorum o yüzden sırnaşir. Ama erkek kızgın olursa cinsellikte boyut atlar söyleyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılboyut atlar derken ne demek istedin
Yalvardı diyorsun.. Çiçek diyosun.. :D
Herşey tamam, haksız olabilir ama affet bence.. Olur böyle şeyler03 Yorumla
Soran+1 yılBu basit bir kavganın sonucu değil. Ettiği küfür ve hakaretler yenir yutulur cinsten değil. Üzerime yürüyüp saçımı çekip acımadan yüzüme attığı o tokadı her anımsadığımda tekrar tekrar yaşıyorum o anı.2 aylık evlilikte olabilicek şeyler değil. Ona olan sevgimi sorgular hale geldim. bir özürle bir çiçekle geçmiyo
Soran+1 yılBelki bu evlilik bu sebeple bitmeyecek ama bende bıraktığı izlerin benzerini ona da yaşatıcam
Erkekler zoru sever ve kadin küsken daha çok ister erkek onu. Emin ol kuduruyordur. Bu arada ismin Yusra mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır Ezgi
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzuluypsun! Arzulamasan sormazdın. Oğlum biz erkekler tazmanya canavrı gibiyizdir sizin dalağınızın ne ürettiğini ne tükettiğini biliriz. Kocan fazla iyi davrnaıyo sana... De ona başkasını bulsun ortada karı çok birisi küstümü diğerinin hakkı başlar...
06 Yorumla
Soran+1 yılO senin gibi çöplükten beslenen mahluklar için geçerli. Arayana kokmuş kaşar çok ama bizim gibilerden yok. O bunu bilmese evlenmezdi keza. Herkesi kendiniz gibi kişiliksiz zannetmeyin
Cevap sahibi+1 yılSende etain orospuda et... Senin üstüne boşalsakta. Sabunla gider laylaylom üstüne boşalsakta... Bryinsiz yaratıklar sizi ;)
Soran+1 yılİşte senin gibi ucuz beyinler bundan öteye düşünemez. bir kadın diyince aklına etten ötesi gelmeyen lavuklar sizi
Soran+1 yıl@Otobot canımı sıktığını nerden çıkardın? Boş beynine yükleme yapıyorum sevabına.
+1 yılErkekler cinselligin herseyi kapatacagini dusunuyor buyuk cogunlukta o oyle degildir yani 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. küfür ve tokat çok çok ağır olmuş insanlığa yakışmayan bir davranış ama normal şartlarda hafif tartışmaların ardından yaşanan cinsellik saha sert ve nedense arzulu oluyor
01 YorumlaSeks her sorunu çözer bir defa yapsanız barışırsınız
Biz tartıştığımızda dayanamıyorum07 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki ben değil ona dokunmak suratına bile bakamıyorum. Eve gelmesini bile istemiyorum. Ama o ne düşünüyo bilemem tabi
Soran+1 yılAşırı istekli değil yani yorgunken yapmak istemez mesela. Ama genelde 2 günde 1 oluyodu hemen hemen.
Soran+1 yılHergün mü yapıcaktık. Uzmanlar haftada en az 2 normal diyo. biz haftada 3-4 kere yapıyoruz. Bence gayet normal. Biraz da özlemek lazım
Ben çocukken bizimkiler öyle istekleri bastıramayıp barışırlardı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle biri değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hatta daha çok gelir. Tutku özlem ki tuhaf ama biraz da nefretle Ona dokunmak sahip olmak gönlüne ruhuna ve vücuduna dokunmak çok iyi geliyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma tokat atması affedilemez.
+1 yılSanmam ama fazla uzatmayacağıni bildiği için atak yapmıyor
00 Yorumlatokat şiddet araya girdiyse affedilir durum değl
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok o öyle değildir, Erkekler cinsel ilişkiye girmeden sizin kadar uzun süre dayanamaz...
08 Yorumla
Soran+1 yılohh beter olsun
Cevap sahibi+1 yılBu bir ızdırap ama onun için ve senin işinde günah , sen kapalı bir bayan mısın?
Soran+1 yılOnu o tokadı atıp o iğrenç küfürleri etmeden önce düşünücekti. Sonuçları beni ilgilendirmiyo. Benim onu istememem günah da onun bana yaptıkları helal mi? kapalı değilim açığım
Cevap sahibi+1 yılKaç aylık evlisiniz
Soran+1 yıl2 ay
Cevap sahibi+1 yılÇok yeni , yaşlarınız kaç
Soran+1 yılben 25 o 28
Cevap sahibi+1 yılNeden kavga ettiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de ona benzer bir durum var kizginim bir haftadir icimden gelmio hic birsey gelio o ama ben istemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsizdeki neden neydi
Cevap sahibi+1 yılUzun hikaye ya memnun etmek zor evlilik yildonumuz vardi yok onu niye yaomadin yok bunu niye yaomadin derken kavga buyudu bir haftadir sogukluk var ozur dileyip gelio ama yapamıyorum canim istemio cok istekliyim ama yapamiom
Soran+1 yılNe kadar süredir küssünüz
Cevap sahibi+1 yılBir hafta oldu tam iste
Hayat hikâyenin anlatmama gerek yoktu
04 Yorumla
Soran+1 yılSen oku diye anlatmadım.
Soran+1 yılok bye
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanluş yapıyorsun hatasını anlamış özür dilemiş sonuçta
00 YorumlaHaketmiş... 😡
30 YorumlaKarı kocanın kavgası yatakta bıter her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılben yatakta ona değmemek için baya çaba gösteriyorum çünkü onu hiçbir şekilde istemiyorum
O oyle deildir arzuluyodur seni.
00 Yorumla
+1 yılDemekki artık zevk almıyor heyecan kat olaya
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka be? Soruyu bile anlamadan konuşmayın bari.
Bende aynı durum var isterseniz konuşabiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi karısını döven adamcıklardansınız?
Erkekler bu gibi durumlarda daha istekli olurlar
00 YorumlaAnında köklerim içine beni rahatlatır
02 Yorumla
Soran+1 yılYanında o.. pu yok nikahlı karısı var. Saygısızca bir hamlede bulunamaz
+1 yılGelmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normaldir gelmemesi
00 Yorumla
+1 yılFazla uzatma bu işi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanin gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir evlisin
Soran+1 yıl2 ay
Cevap sahibi+1 yılOzelde konuşalım mi?
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gelir
00 YorumlaMuhtemelen
00 Yorumla
+1 yılGelmez
00 Yorumla
+1 yılverirsen buzlar erir
06 Yorumla
Soran+1 yılsen ver o zaman
- +1 yıl
ben sorun yasamiyorum
Soran+1 yılverince düzeliyosa buyur sen ver görelim
- +1 yıl
benim ki 19 cm buyuk gelir
Soran+1 yılO zaman çevir g. tüne sok. Sen de kurtul biz de. Allahın şuursuz malı
- +1 yıl
ben malsam sende malaksin
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşinizle küsken ya da birbirinize kızgınken aklınıza cinsellik gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler