Kızlar sevgilim benden ayrılmak istediğini benim çok doyumsuz olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini söyledi, sizce bu kötü birşeymi? Kadınlar için iyi birşey değilmi? Ve bunun tedavisi varmıdır
Ne biliyorsun belli etmediğimi pardon? 1 hafta amsterdamda otel kiraladım başbaşa kalalım diye bana söylediği söz neydi tahmin et? Aynı odadamı kalıcaz?
Sen hala sevgilinde ne arıyorsun böyle istekli olduğun için ayrılmayı düşünen bir kadın malın önde gidenidir harbi salakmış benimkinin öyle olması için bir taraflarımı yırtıyorum
Beni şu an tutan Her zaman Bakımlı temiz güzel olması ama diğer yönden her seferinde kendimi dizginlemek zorunda kalıyorum 🙈 tam anlamıyla deşarj olamıyorum napim 🙈🙈
8 yıl çok iyi katlanmışsın benim ayrılmama sebebim sözylediğim gibi çok bakımlı ve güzel olması ama sen 8 yıldır çekiyorsun ve evlenirsen bir ömür isteklerini bastırmak zorunda olucaksın bu çok zor ☹️
Aynen öyle sanki daha önce yapmadık gibi birden 180 derece değişti yok günah yok bilmem ne geçen gün sokakta donduk evine bile götürmedi beni ki eskiden aylarca beraber yaşardık açıkca bana diyorki artık gelme bu eve doğru değil. Böylesi mal olunabilirmi ya
Bu mallığının cezasını senden ayrılınca çekecek ve anlıyacak, senden sonra hayatına biri girince sendeki şefki arzuyu bulamıyacak ve pişman olacak emin ol, yanlış anlama beni üstüme vazife değil ama bu saatten sonra onun kafasında sen bittin gibi, ne yaparsan yap bence eskisi gibi olamıycaksnz ☹️
İyide 8 yıldan sonra nasıl bir mantık olurda günaha bağlarki? ya da kendini bu zevkten nasıl mahrum eder bir insan 🤷♂️ anlam veremiyorum , Hadi benimki fazlasını kaldıramıyor 1 en fazla 2 yeter diyor, sonrasından zevk almıyorum diyor ben bununla bir ömür devam edebilirmiyim diye düşünüyorum ama seninki bundan sonra hepmi günahs bağlıycak anlam veremiyorum
Yok kendine bir söz vermiş nikah kıyana kadar bana dokunmayacakmış. Dedim öncede yaşadık o zaman farklıydı şu anda farklı düşünüyorum durum ciddileşti nasıl yani ondan önce farklı bir gözlemi bakıyordun dedim evet tamam seni çok seviyordum hala seviyorum ama o zamanlar evlenmeyi düşünmüyordum
Senin için dedim ben ya 😂🙈 dini hem dini nikahınızı şimdiye kadar çoktan yaptırabilirdiniz bir sakıncası yokki, hem zaten gerçekten günah falan diosa, resmi nikahtan önce dini nikahınızı yapmalısınız
Ama iite düşünceleri değişti dedin ya ben o yüzden dedim hemende yapabilirsiniz dini nikahınızı :) bence o tempoyu kaybetmeyin, çok güzel bir uyum , bak benim derdime bide seninkinin derdine bak 😂 bulmuş bunuyor, zevkin içine düşmüş kendini kısıtlıyor deli 🤣
Pehhh ben ne diyorum sen ne diosun ama yaaa ☹️ bazen kendimi kaybediyorum kendime geldiğimde t.. vüz ediyorum gibi geliyor karşıdan tepki gelmeyince yarım bırakıyorum sen düşün artık, oyunda neymiş 🤷♂️🙈
İnanmıyorum ya yuh. Birde bana ölü gibi yatıyor deme hep ben çalışıyorum deme oldu olacak bide oralede karşı de yüze boşalmasına karşı de bayılayım şuraya
Bayıl ya bayıl zaten oral idare eder ama boşalma yutma falan yok 🙈 ölü gibi sayılmaz ama o istek yok işde , kısacası ben istemesem onun aklına bile gelmiyor
Maslesef bir çok pozsyndan zevkten mahrum kalıyorum ama napim işde :( az önce dedin ya oral falan, ben saçından turup bastırmasam yapmıyor kesinlikle 🙈
Halbuki onun zamanımı kısıtımı var? Ben araba sürerken dışarda denizde merdiven boşluğunda asansözrde her yerde yap yani ne olurki? Ama karşı taraf almıyor işde zevk napim 😬😬🙈
Olmuştu öyle bir sevgilim geçmişde 😂 beyazıt meydanında binlerce insanın arasında pankartın arkasında yapmışlığımıx var 🙈 ama istek lazım işde sevmek laxım zevk slmsk laxım benim kadar istekli olsa sorun yok zaten 🙈
Onda aşırı kıskançlık vardı ama şimdi bana sorsan valla kıskançlıklarına razıyım derim ams gitti işde bir kere, az öncede dedim y seninki için , kaybetmeden kıymetini anlıyamaz diye 😂
En İyi Cevaplar