Kapı komşum öğretmen kadın vahşi mi çıktı?

Geçenlerde kapı komşumla ilgili soru sormuştum her akşam evime geliyordu rahatsız olmaya başlamıştım hatta bu yüzden eve gelmemeyi bile düşünmüştüm. Sonra kadının yaklaşımlarından dolayı yemeğe çıktık, kaynaştık dün akşam bana geldi. Hadi film izleyelim dedi konusu ne dedim izleyince anlarsın dedi tamam öyleyse dedim gülümseyerek :) filmin adı '' Mavi En Sıcak Renktir '' neyse izlemeye başlar başlamaz anladım zaten, bu eşcinsel konulu filmmi diye sordum. Evet dedi bişi demedim izlemeye devam ettik. Bu arada yan yana oturuyoruz elimizde bira çitoz falan var bana bişiler sölemeye başladı hııı dedim seni çok beğeniyorum dedi bu filmi sana teklif ediyormuşum gibi algıla dedi ne teklifi dedim seninle aşk yaşamak istiyorum deyince bişi diyemedim kabul ettim sandı öpüşmeye başladık. Bende cinsiyetsiz olduğum için kadın/erkek ayrımı yapmayan biriyim buna bisek. diyebilirsiniz birde uzun zamandır kimseyle ilişki yaşamadığım için bu anı bekliyormuşum gibi kadının dudaklarına yapıştım yatağa geçtik. Ben bakireyim dedi elini so-kmayacak şekilde istediğini yapabilirsin dedi. Bende ne yapcamı bilmiyorum zaten ama akışına bırakalım dedim. Sertce elimle okşamaya çalıştım zevkten kudurdu sırtımı mahvetti tırnağını geçirdi canımı acıtıyorsun dedim elimde değil dedi göğsümün üstünü morarttı hep canımı yaktı yani ilişki esnasında böyle şeyler normal mi yani yoksa vahşi mi ya da baska ismi var bunun böyle olanlara ne diyorsunuz?
Kapı komşum öğretmen kadın vahşi mi çıktı?