Geçenlerde kapı komşumla ilgili soru sormuştum her akşam evime geliyordu rahatsız olmaya başlamıştım hatta bu yüzden eve gelmemeyi bile düşünmüştüm. Sonra kadının yaklaşımlarından dolayı yemeğe çıktık, kaynaştık dün akşam bana geldi. Hadi film izleyelim dedi konusu ne dedim izleyince anlarsın dedi tamam öyleyse dedim gülümseyerek :) filmin adı '' Mavi En Sıcak Renktir '' neyse izlemeye başlar başlamaz anladım zaten, bu eşcinsel konulu filmmi diye sordum. Evet dedi bişi demedim izlemeye devam ettik. Bu arada yan yana oturuyoruz elimizde bira çitoz falan var bana bişiler sölemeye başladı hııı dedim seni çok beğeniyorum dedi bu filmi sana teklif ediyormuşum gibi algıla dedi ne teklifi dedim seninle aşk yaşamak istiyorum deyince bişi diyemedim kabul ettim sandı öpüşmeye başladık. Bende cinsiyetsiz olduğum için kadın/erkek ayrımı yapmayan biriyim buna bisek. diyebilirsiniz birde uzun zamandır kimseyle ilişki yaşamadığım için bu anı bekliyormuşum gibi kadının dudaklarına yapıştım yatağa geçtik. Ben bakireyim dedi elini so-kmayacak şekilde istediğini yapabilirsin dedi. Bende ne yapcamı bilmiyorum zaten ama akışına bırakalım dedim. Sertce elimle okşamaya çalıştım zevkten kudurdu sırtımı mahvetti tırnağını geçirdi canımı acıtıyorsun dedim elimde değil dedi göğsümün üstünü morarttı hep canımı yaktı yani ilişki esnasında böyle şeyler normal mi yani yoksa vahşi mi ya da baska ismi var bunun böyle olanlara ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. canım şimdi bu uzun zaman olmayınca insanı kudurtsbiliyor birde böylesine bir ambulansta aciklayivermis tepki pozitif herşey pozitif dilediğini yaşamış ve yaşatmış normladir 😉
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boşalan çıksın hahahaha :D
28 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Hikayem gerçek ama gülünce troll anlaşılıyor ne tuhaf :))
- +1 yıl
Evet çok azmıştı ama artık alıştık birbirimize :)
- +1 yıl
Hahahah. Özelden soruyolar Harun abi senmisin diye kimisi trolmü bu falan komik bir durum ortaya çıktı anlıcan 😂😂 Tepkilerden dolayı bende şühpeye düştüm yaşadıklarım hayal olabilir mi diye 😂😂
+1 yılNasilbir işsizlik hayalgücüdür bu tedavi oll bence
01 Yorumla- +1 yıl
Tedavi et şekerim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
Hatunu delirttim diyorsun sonra beni parçaladı diyorsun. parçalayın işte birbirinizi daha ne. Sen mutlu o mutlu mis gibi.
00 Yorumladuygusuz Cevriye profilinden yola çıkarak söylüyorum ilk profilini gördüğümde mantıklı sorular sorasın diye umut etmiştim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kısaca lezbiyensiniz.
Gerçi ayrım yapmıyorum demenize bakarsak biseksüel durumu da mevcut.00 Yorumla Kadın epey azmış dostum ateşini söndüren sen olduğun için de faturayı sana kesmiş boşver idare et
00 Yorumlavahşi biri uzak dur.. hastanelik olursun, her tarafin yara bere gezeesin, acıdan duramazsin gün boyu
00 Yorumlalez olabilir
hoşuna gitmiyorsa başından savmak için, ben grup seviyorum, iri penisli erkek arkadaşım var, davet edelimmi de
zaten lez ise birdaha seni rahatsız etmez selam bile vermez00 YorumlaSen gerçekten trolmu yapıyorsun fakemisin yoksa gerçekten bayanmısın anlamış değilim
00 Yorumlaşu soruyu ben sorsam kaldırırlar harun abi sorunca adminlerin de hoşuna gidiyo
02 Yorumla- +1 yıl
soru da zoruna giden nedir cinsel konulu bir paylaşım hakaret yok küfür yok :)
sana bir erkek lazım. yoksa bu hikayeleri çoğaltırsın :D
00 Yorumlatv dizilerine senoryo yazarsin sen
01 Yorumla- +1 yıl
Cok komik yorumlar yapiyosunuz 😀
+1 yılhayal dünyan cok geniş
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :D
+1 yılAllah bilir, biz bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılNeler dönmüş Serhat ya
00 Yorumla
+1 yılUlan heyecanlı yalanmış helal olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılçılgın bir gece geçirdiniz desene :)
00 Yorumla
+1 yılSeni kurtarmaya geleyim..
00 Yorumla
+1 yılİkinize de erkek lazım
00 Yorumla
+1 yılZor bulunur böylesi😉
00 Yorumla
+1 yıl:) sadist
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin ya. rrağa ihtiyacın var. sadece ya. rrağa
13 Yorumla- +1 yıl
Seni korkak gizli üye seni ihtiyacım olan şeyi bulmak zor değil merak etme ;)
Cevap sahibi+1 yılpenis ya da z. ikten bahsetmiyorum. sen anlamadım ya. rrak bu her erkekte olmaz.
- +1 yıl
Benim penis yok ama olsaydı fena olmazdı :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye
00 Yorumla Neresi birasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaKadın resmen açmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert seviyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi