Tabi ki boşanma sebebi olabilir bu.. Ama olaya şu açıdan da bakmak gerek ; burada erkek bakir mi? Kadınların aslında o zamana kadar bir yalan ile ilişkilerini sürdürmeye çalışmalarının en büyük nedeni erkeklerin %70 nin bakir olmadığı halde kendisinde bakire isteme hakkını görmesidir.. Beni daha en başından istemrz korkusuyla yanlış bir şekilde hareket ediyorlar erkekler sanıyor ki kendileri istediği kişiyle istediği kadar birlikte olabilir ama iş kadına gelince asla tahamül edilebilecek bir konu değil bu. İlla ki o zar denilen şeyi o halledecek ya. İşte bu kadar iğrenç düşünceler içerisindeler bazıları... Kısacası erkek böyle bir olayda bakir değilse çok konuşmasın ama ayrılık sebebi de olabilir zira kadının burada yalan söyleyerek ilişkisini bir yalan üzerinde kurduğu görülüyor. Erkek bakir ise ve bakire olmayan bir kadını istemiyorsa ona bir şey diyemeyiz tabii bu sefer hem yalandan ötürü hem de erkeğin karşı tarafı kendisi gibi istemesi durumundan dolayı ayrılmalıdırlar.
Evet duruma bakılırsa eğer sen cok haklısın elbette, ama erkegin ihtiyacı olarak görülen cinsellik ama sizler bu konuda kendiminixe daha hakimsiniz tabi ki ama yinede bende herşeyi yaşadım biliyorum ama sadece temiz bir aile kızı karakterli dürüst olmalı gerisi önemli değil.
" erkegin ihtiyacı olarak görülen cinsellik ama sizler bu konuda kendinize daha hakimsiniz" bu cümleni malesef ki bahane olarak kabul ediyorum.. Madem bu kadar kendimize hakim oluyoruz o zaman neden cinsellil yaşayan kızlar hala var.. Ve başka bir cümlene değineceğim cinsellik yaşayan kızlar iyi aile eğitimi almış olmuyor mu? Ya da temiz olmuyor mu artık , Kendinizi bu konuda hiç törpüleme niyetinde değilsiniz ve zaten dinimizce de "erkeklerin bu konuda toleransı çok zayıf o yüzden onlara yapma hakkı tanıyoruz gibi bir ifade yer aldığını ben görmedim " Evlilik dışı ilişki her iki taraf içinde günah olan bir şey. Nefsimiz hepimiz için var.. Ve eğer ki sizler bu şekilde bir mazaret ile geliyorsanız kusura bakmayın ama doğru bir bakış açısında olduğunuzu düşünemem.. Bakir / bakirelik konusuna takık olanlar Birazcık insan olmayı denese keşke.. Benim böyle düşünmemin sebebi kısasa kısas olması çünkü biliyorum ki erkeklerin çoğunluğu temizliği bakirelikte sanıyor.
Böyle normal konuları konuşmaktan çekindiğimiz sürece böyle olaylar yaşanmaya devam edecektir. İki insan birbirini tamamen tanımadan beraber bir hayat kurmamalı.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendiğiniz eşiniz, size gerdek gecesi bakire olmadığını söylerse ona karşı tepkiniz boşanmak mı olur, evliliği sürdürmek mi?
En İyi Cevaplar