Bu yorumları okuyan da herkesi makine sanır. Ne enerji varmış arkadaş... Hiç bu durumdan rahatsız olurum diyen yok. Özellikle erkekler boşuna atmasın. Başta iyi gelir. Ama bir süre sonra sıkılmaya başlar insan. Zorlamayla yapılan hiç bir iş zevk vermez. Hiç bir erkeğin libidosu kadına yetişemez. Sonra dersiniz "çeşme mi lan bu? Aç-kapa-aç-kapa" Benden söylemesi...
Böyle bir durumda tek bir şeyden korkarım: Uykusuzluk...
Bunun dışında korkmam kolay uyum sağlarım, yansın geceler...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maşallah herkesin pek hoşuna gidiyor devamli libido tavan olan erkek Açıkçası fazla kuduruk adamla hiç bir kadın ya pa maz. Yahu adam doymak bilmeyecek basta iyi hoş olur sabah akşam sevisirsin ama sonra bünye kaldırmaz
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni doyurabilecek erkek daha dünyaya gelmedi. Ama olur da karşıma çıkarsa evlenmeyi düşünmüyorum ama nikah masasına götürürüm.
Duruma göre değişir, tabi ki libidosu tavan yapmış biri benim de hoşuma gider. Zaten yükselmemesi garip. Tek sıkıntı tek taraflı olması. O nedenle iki tarafında yüksek olması gerekir. Gif güzelmiş :)
aşırı yüksek libido korkutmaz ama herşeyinde aşırısı zarar öyle bir durum varsa dengeli hale gelmesi için elimdeen geleni yaparım kısa bir süre sonra iner bişeyciği kalmaz :S belkide bayılabilir duruma göre
Cok hosuma gider hcbse yokken beni sexe davet etmesi ya da ise giderken tam kapidan cikicakken agzina almasi ne bilim eve geldgmde beni ic camasirsiz karsilamasi :)
Kızlara bakıyorm dengim okur sıkıntı olmaz tarzında yazmışlar ulan iki günde bir sevişmek için buluşmak istediğinde yaa oşkomm borozdo cofoda bono zomon oyor hop boylo olmoz ko
En İyi Cevaplar