Bilgisi olan ya da deneyen, uygulayan arkadaşlar kendini bir göstersin.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay arkadaş genç dimağlarda umut olanlar da varmış :)
Taocu sevişme sadece boşalmanın kontrolü değil, bir sürü konuda çözüm sunar, en önemlisi boşalmanın kontrolüdür kabul etmek gerek.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada evlilikte cinsel isteksizlikten dolayı oluşan tüm sıkıntıların çözümünü de sunar taocu sevişme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUfkum genisliyecek galiba yine
Neymis o01 Yorumla- +1 yıl
Erkek için boşalmadan da sevişilebileceğini savunan bir yöntem, tabi yapanlara göre bu bir felsefe. Çünkü taoya göre erkek özünü kaybederse ölür. Tabi iki tarafında nasıl zevk alabileceğini de öğretiyor kitapta. Yaş farketmeksizin nasıl ilişkiye girileceği de anlatıyor enteresan bir şekilde. Hatta inik penisle bile girilebilir deniyor. Kitapta ne yazıyorsa ben de onu biliyorum. Merak ettiğimse bunu deneyen var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bilgin ve yorumun nedir bu konuda?
05 Yorumla- +1 yıl
Kitabını okumuştum önceden. Kitabın içeriği iki cinsin tatmini, kadının zevk ve orgazm halindeki tasviri gibi konular var. Spermin erkeğin özü olduğunu ve öz kaybolduğunda erkeğin öldüğünde bahseder. O yüzden ilişkinin boşalmadan da yaşanabileceğini kabul eder. Erkeğin boşalmadan saatlerce nasıl ilişkiye girebileceğiyle ilgili taktikler verir (boşalma kontrolü). Kadını doyuma ulaştırmak için de (karşı cins tatmini).
- +1 yıl
Önceki yazdığım bilgiydi. Yorumlamak gerekirse hayata uygulamak zor. Çünkü kitapta yüksek taocu olabilmek için sürekli antrenman yapmak gerektiğinden bahsetmekte. Yani boşalmayı kontrol altına almak sürekli ve değişik kadınlarla ilişkiye girmek. Bu da akla yatkın olsa da ahlaka yatkın değil. En azından benim ahlakıma. Ancak kadın için söylenenler uygulanabilir. Tabi evlenmeden bunları bilemeyeceğim. Zaman gösterecek.
- +1 yıl
Mastürbasyon tek tip darlık sağladığı için zor görünüyor. Farklı partnerler denmesinin sebebi de o zaten. Çünkü her partnerle bir olmuyor ilişki.
Ilk defa duydum nedir
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun hakkında bir kitap okumuştum ancak çok fazla bir bilgim yok. Genel olarak özetlemek gerekirse spermi erkeğin özü olarak kabul eden ve bu öz bittiğinde erkek ölür görüşüne dayanan, boşalmadan da sevişilebileceğini öğreten bir yöntem. Kitabında yaş farketmeksizin nasıl gidilebileceği yazıyor. Benim de merak ettiğim deneyen var mı diye?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne