Bakire kızların vajina girişi kapalı mı oluyor?

Evlendiğiniz kız sizinle nişanlı ve sevgiliyken hiç cinsel ilişkiye girmemişse sadece öpüşme dışında bir yakınlaşmanız olmuş. Size bile konu açıldığında sevgilim olmadı daha evvel dedi diyelim. Evlendiğiniz gece bekareti kanamaması gibi bir durum olur mu? Ya da şöyle diyeyim bir p*rno izledim şu kızlık bozma p*rnosu orada kadının vajina deliği kapalıydı. Bir çeşit küçük bezelye tanesi gibi bir et parçası vardı. Ben o kadar ağda yaparım kendime ayna karşısında falan hiç görmedim öyle bir şey ya ben cinsel ilişkiye de girmedim hiç oral seks de yaptırmadım. 24 yaşındayım ergen falan da demeyin ama ne bileyim merak ettim. Ben hiç o tarz bir şey görmedim kendim de sanki ya böyle bir şey mümkün olabilir mi? Özele mözele çağırmayın beni art niyetle sormuyorum. Merakımdan soruyorum. Özelden takip falan atmayacağım burada yazamam özele gel diyecek olanlar yazmasın. Kadınların yorumuna musallat olanların yorumunu sileceğim. İsterse kadınların yorumlarını da silerim. Sadece merak ettiğim için sordum. Çünkü benim vajina girişim delik kısmı kapalı değil sanki. Doktora gideceğim de sskya gidebilirim onlar da büyük bir ciddi bir hastalıkla sorunla gitmediğim için hiç umursamıyorlar. Aslında bir bekaret muayenesi yaptırmak istiyorum ama işte imkan sıkıntısı çekiyorum. Ben mast. da yapıyorum. Elim aşağı gitmedi diye hatırlıyorum. 18 yaşından beri yapıyorum. ama son birkaç aydır tazyikli suyla deniyorum. Bekareti bozmuş mudur bu? Ya da ağda yaparken temiz olsun diye derine girdiğim olur ağda yaparken gitmiş olabilir mi? Farkındayım sıkıldınız bu sorulardan ama düzgünce cevaplayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizin görüşüne teşekkür ederim.
Bakire kızların vajina girişi kapalı mı oluyor?