Partnerini gerçekten mutlu etmek isteyen bir erkek bu hazırlığı yapmalıdır. Normalde herkes aslandır ama ilişkide kadınlar erkekler gibi hemen iki git gel ile doymazlar. Onlar ile uzun ön sevişmeler ve doyurucu bir birliktelik için erkeğin kendini hazırlaması önemli. Aksi durumda ya 1. den sonra pili biter ya da uzatmaya çalışayım derken sertliği işi şansa bırakmak partnerine yapılacak haksızlıktır.
enerji için değil fakat ten kokusu için kivi, muz ve portakal tüketirim. ten kokunla partnerini etkilediğin bir birliktelikte otomatik olarak özgüvenin yükseleceği için enerjinde yerine geliyor.
@kronikdepresif bir saat önceyi şu an sen çıkardın , ben artsın diye yemiyorum zaten yüksek libidom ama hamsi ve fındık yiyince daha da artıyor ertesi gün bayağı tehlikeli birşey oluyorum diyorum
özellkel olan birsey değiil ama planlı oldumu o ortam bneden srouluru yaa mumlar güller jaz müzik yere yumusak post gibi düşün örtüler ve harika tütsüler :) denendi :)) ama şömine karşısı dahada bir süperr
Tatlı grubu işe yarıyor. Fakat beni asıl heyecanlandıran , kokulu meyveler. Şundan mütevellit; Kokulu meyveler , çilek , ananas vs gibi , sperm kalitesini arttırıp , aromatik olmasını sağlıyor-muş :D.. yazılanların yalancısıyım. Bunun seks için önemli olduğunu düşünüyorum.
sana sımdı kucuk bı tavsıye dassssaqqqq gectıgımı dusunem kamagra jel bayanlar ıcın olanından al dikkat et erkekler ıcın olandan alma :) ılıskıye gırmeden 1 saat once dılının altına sıkarak em :) 1 saat sonra karsındakı kısıyı parcalayabılırsın :=))))
Kesinlikle kişisel bakım, duş, yeni kıyafetler akşam yemeği güzel bir muhabbet ve karanlık çökünce romantik müzik dinleyerek yakınlaşma başlamalı heycanlı ve hissederek 😎
Cinsel ilişkiye gircem biraz şundan yiyeyim deyip o an yaptığım bişey yok. Fakat fındık badem bal ve çikolata gün içinde kesin tüketirim. Düz duvara tırmandırması için.
Hmm bence ne yenirse yensin çok yenmemeli... özellikle bir iki saat öncesinde.. madem planlı... bence yenilecekse baklava fındık fıstık meyve salatası kahve çikolata gibi enerji verici şeyler tüketilebilir...
İlişki öncesi değilde günlük kullandığım Kore ginsengi ginko biloba var onları düzenli içiyorum hem günlük hayatta enerjik hemde ilişkide çok faydasını görüyorum
En İyi Cevaplar