Öncelikle zekası ile dikkatimi çeker, daha sonra boyu kısa olmamalı, şişman olmamalı, balıketli olmamalı, fit ve kıvrımlı olmalı, sesi beni benden almalı, anlayışlı olmalı, becerikli ve çalışkan olmalı, gösteriş budalası değil bulduğunu yakıştıran olmalı, halden anlamalı, olgun, cesur, atik, tetik ve çevik olmalı vs vs uzayıp gidiyor kusaca NT yi tarif ediyorum :))
Kaba olabilirim beni etkileyen kalçaları ve memeleri ve vahşi olması doyumsuzca sevişme arzusu bunu bakışlarıyla his edire bilmesi sonrası bende tabi doyumsuzca sevişmek bizi bekliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiğim kişi olsun yüzü gzuel olsun siki gzuel olsun yakışıklı olsun dudakları gzuel olsun dişleri beyaz temiz olsun tüysüz olsun olsa bile alsin
Aldatmak cinsiyetle alakalı olan bir durum değil. Nefsine hakim olan aldatmaz. Ben her kadın ya da her erkek aldatır diyerek bir dedüksiyon sunamam. Ama araya mesafe girince nedense kadın erkek fark etmiyor senin yaklaşımınla. 🙂
Ar damarı çatlamışsa bir insanda o duygu olmuyor. Benlik sıkıntı yok utanılacak bir şeyi ben yapmadık. Derler ya bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye. İnsan kendi kalitesini eğitiminden, takıldığı insanlardan, hayat görüşünden belli ediyor.
En İyi Cevaplar