Öpüşürken eli başka taraflara kayar mı ya da sevişme, seks düşünür mü evlilik düşündüğü kızla?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBir hesap makinesi al eline ve evlenme masraflarını hesapla önce , hem kız için hem erkek için...
Sonra bir de yaşlarınıza bakın evlenmenin cinsellik dışındaki bir ton iş ve işlevlerine yeterli misiniz yoksa hala ana baba harçlığı ile mi geçiniyorsunuz giyiniyorsunuz onu bir toparla.
Sonuçta olacak olan evlensen de cinsellik ise , erkeklerin çoğunun bunca masraf ve iş yerine kısa yoldan ve bedavadan ulaşmaya çalışanları da olur.
Kısacası , versen bile gider , vermesen de eğer aklındaki et ise.. Kasaba gönder sen onu en iyisi...00 Yorumla
Şeyine bile koyar. Sonuçta bu bir ihtiyaç. Ayrıca kişiyi her yönden tanımak lazım. Mesela flört süresince hiç birlikte olmadılar ve evlilik sonrası kadın veya erkek sevişirken çok kötü ya da bir kusuru var sevişmeye engel olan. Bunu daha önceden bilmek 2 taraf için de faydalı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIş french kisse kadar gelince hersey olabilir dikkat et
311 Yorumla
Soran+1 yılGeldik eli göğsüme gitti çok sinirlendim bir daha yapma dedim
Cevap sahibi+1 yılöpüşmeyeceksin o zaman
Soran+1 yılBir daha yapmaya cesaret edemez zaten
Cevap sahibi+1 yılNapiyosunuz yanyana durup sadece dudaklar mi degiyo ilginx
Soran+1 yılBelimden tutuyor ben de onun boynuna sarılıyorum normal olan bu değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYani haklisin ama onun yaptigi bir an gaza gelmistir hosuna gitmeyen seyleri söylemen en iyisi
Soran+1 yılMesela ısırılmayı sevmiyorum ona da söylüyorum sürekli ısırıyor
Soran+1 yılLaftan anlamaz bir model benimkisi
Soran+1 yılAma bir daha elleme olayını tekrarlarsa ayrılıcam
Cevap sahibi+1 yılBir an önce evlenin 😏😂
Soran+1 yılHahhaha 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılo kişiye göre değişir seven ve adam gibi olan o kıza öyle yaklaşmaz nikahı kıyana kadar sabırla bekler diğer türlü sakat yatar kalkar sonra u dönüşü yapar kızı da arkadaşım gibi bırakır orta da bunu yaşayan bir kaç kişi gördüm çevremden
00 Yorumla tabiki dokunur. dokunmuyorsa sorun olabilir dikkat etmek lazım
026 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim amacım seks değil sadece sevişme falan dedi
Soran+1 yılBak mesela öpüşürken eli göğsüme gitti tuttum çektim bir daha koydu bağırdım sinirden ağladım onun da gözlerinin dolduğunu görünce bir daha yapma dedim sarıldım eskisi gibi olduk
Soran+1 yılAma kötü hissediyorum dokununca sanki kirlenmiş gibi değişik bir duygu
Soran+1 yılŞimdi dokunmasına izin verirsem daha ileri gitmek isteyecek ön sevişme, seks falan filan istemiyorum o yüzden de
- +1 yıl
tamam işte. istemeiğini konuşarak açık şekilde söyle. ama onun istemesinide normal gör. ister yani doğanın kanunu bu. hatta kendi kirleniyor gibi hissettiğin halini sorgula. normal olmayan o.
tavsiyem kendin gayret ederek çöz bu durumu. çünkü kimse böyle şeylerle kirlenmez. kirlenmek bedende değil kafadadır unutma
Soran+1 yılÇok haklısın ama zaten ilişkimizin 2. ayı böyle şeyler için erken değil mi?
- +1 yıl
2 aylıkken öpüyorsa inanma ona seni aldatıyor. Güven sağlamak için
Soran+1 yıl20. Günde öpüşmeye başladık
Soran+1 yılOlasılıkkarareneda adlı arkadaşın dediği doğru mu?
Soran+1 yılÇok haklısınız ama bilmiyorum karşımdaki kişiye tam olarak güvenemiyorum daha sanırım -ki bu normal bence çünkü daha 2 ay oldu
Soran+1 yılBir daha yaparsa ayrılıcam
- +1 yıl
Kişiye göre değişir ama ama geneli kullanmak amaaçlı çalışıyor bu kadar kısa sürede olunca. Birde işler hızlı ilerleyince zamanla insanlar sıkılıyorlar. Gerçekten seven birisi bile sevmez birisine dönüşebiliyor, şöyle düşün. 100 km hızla giden bir arabanın benzini 5 saatte bitiyorsa 200 km hızla gideninki 2.5 saatte biter. Yavaş ilerleyince sevgi benim gördüğüm insanlarda azalmadı. Ama hızlı gidenlerde hep ayrılıkla sonuçlandı.
Soran+1 yılHaklısın, bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor?
- +1 yıl
bana kalırsa ayrıl. Ayrılmak istemiyorsan da mümkün olduğunca bir dahaki seferlere öpüşmemeye özen gösterin. Sizi basit bir kız olarak görmesin.
Soran+1 yılÖpüşmek basitlik mi? İleriye gitmediğimiz sürece sıkıntı yok
- +1 yıl
Öpüşmek bence basitlik değil, ama basitlik olarak görebilen erkeklerle çok karşılaştım. Hatta şöyle ki kısa sürede öpüşen sevgililerden erkek olanlar genel cümlelerinden alıntı olacak ''bu kız eğlenemelik kız benimle yapan herkesle yapar kaaşar değil mi mına koyum'' şeklinde devam ediyor cümleleri.
Soran+1 yılBen de çok duydum da araftayım işte napsam bilmiyorum
- +1 yıl
En güzeli işi sağlama almak.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAsıl Seksi düşünür evlilik payı olan kızla. Yoksa neyini düşüncek?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğine kalkmicakta baskasinami kalkicak ama hemen tanisinca istiyosa tabi amacı sadece cinselkiktir
070 Yorumla
Soran+1 yıl20. Günde öpüşmeye başladık?
Cevap sahibi+1 yılErken ve yanlış
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun surduruceksin bakicaksin dayaniyomu yoksa gidiyomu giriyosa seviyodur senindir zaten
Soran+1 yılSizce amacı başka mı?
Soran+1 yılNeyi uzun uzun sürdüreyim son dediğinizi anlamadım
Cevap sahibi+1 yılEvet amacı baska sevgiliyken bekleticeksin dokumicaksin dokundurmicaksin amacı o degilse zaten bırakmaz seni amacı oysa yapmiyosun diye çekip gider
Soran+1 yılYok bir kere öpüşürken eli göğsüme gitti geçen hafta bağırdım sinirden ağladım falan bir daha yapma dedim o da defalarca özür diledi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir diler oda bir taktiktir sen söylediğimi yap kesin sonuca ulaşırsın merak etme
Cevap sahibi+1 yılCünkü sende biyerden sonra istekli olucaksin kendin isteyince yapicaksin yani herzman isteksiz olmazsin
Soran+1 yılYani şunu mu demek istiyorsunuz "dokundurma, eğer dokunmadan seviyorsa gerçekten seviyordur eğer ayrılırsa niyeti bellidir" ?
Soran+1 yılBen ona dedim ki zamanı gelince ben elini alır kendim götürürüm zaten ama daha erken dedim
Cevap sahibi+1 yılAyneeenn oyle tam ustune bastin deniceksin sabrediceksin oda beklicekmi goruceksin
Soran+1 yılÖpüşürken eli bir daha giderse ayrılmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOnce soyliceksin uyaricaksin normal konusurken elin oraya buraya giderse telafisi olmaz ona göre dikkat et diceksin söyledin ve yine yaptıysa vue tekmeyi bekletme boşuna yaşlar kac
Soran+1 yılBiz daha önce konuştuk bu konuyu sakın öyle bir şey yapma dokunmak gibi falan demiştim 1 ay sonra dokundu umarım bir daha yapmaz
Soran+1 yılBen 17 o 19
Cevap sahibi+1 yılOpusmede ama bence opusuyorsa devamida gelicek diye beklicektir
Soran+1 yılÖpüşmek ileriye gitmedikten sonra normal bence
Cevap sahibi+1 yılAma gidersin iste ıllaki biyerden sonra sende istersin
Soran+1 yılBen kendimden eminim o yüzden olmaz
Cevap sahibi+1 yılO dönemler vardır biliyosun seni zorlayan dönemler oyle biseye denk gelirse sorun olabilir ben soylimde sen nasil istersen oyle yap bizlerde yaşadık yaptık yani yaşlarınızı sordum ama
Soran+1 yılSöyledim yaşı üstte
Soran+1 yılBen 17 o 19 dedim
Cevap sahibi+1 yılSenin icin çok erken ama bunlar gerckten
Soran+1 yılHaklısınız da işte
Cevap sahibi+1 yılIstek olabilir gayet normal ama bunu baska yollarla geçir ilerde temiz olmak dürüst olmak önemli olucak senin icin
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılNe gibi derken neyi sordun tam olarak
Soran+1 yılNe gibi yollarla
Soran+1 yılHa tamam şimdi anladım
Soran+1 yılEğer amacı öyle olsaydı dokundurtmadığımda ayrılırdı
Soran+1 yılBelki de amacı öyle ama ben kendimi avutuyorum bu düşüncelerle
Cevap sahibi+1 yılYani kendini tatmin ederek bu tarz şeylerle hani baskasinin dokunması ya da olması icin erken doğru değil pişman olursun sonra herşey zamanı geldiğinde guzeldir
Cevap sahibi+1 yılErkekler hemen pes etmez bunları öğrenmen gerek istedgine ulaşmak icin türlü türlü yollara yalanlara başvurabilir ogrenmelisin bu yuzden erken diyorum senin icin
Soran+1 yılNe zaman doğru zaman?
Cevap sahibi+1 yılEn azindan 19 falan görmem lazım şu an ne söyleseler inanirsin safca söylese bide tamamen inanirsin
Soran+1 yılAynen ben bir de çok salağım akıllanmam
Cevap sahibi+1 yılIşte yaş itibari ile herşeye kanarsin erkekler icin ki senden büyük çocuk kolay lokmasiniz zaten insan olsa 18 yaşını doldurmamış birine dokunmazda opmezde
Soran+1 yıl18 yaşını doldurmakla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk büyümek saflik la alakası var
Soran+1 yılBen çok aptalım ya herkese kanan akıllanmazın biriyim yaşamak bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYasamakla ne alakası var musade etmiceksin kandirlmaya iyi ozman saf duyguları olan kimse yasamasin saçma yani herkes o bu dönmeden geçiyor ergenlik dönemi sen bunada alınırsın ergen değilim diyede herkes geciyo bu yoldan mantıklı bakamiyosun olaya direk daliyosun
Soran+1 yılOndan bahsetmiyorum sadece bu konuda değil arkadaşlık konusunda her konuda
Soran+1 yılİyi niyetim suistimal ediliyor hep
Soran+1 yılArkadaşlarıma bir söz verdiysem tutuyorum ucunda ne olursa olsun ama onlar veriyorlar sözlerini tutmuyorlar yine de darılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa tamam iste iyi niyetli olmicaksin katı olucaksin hayatta kendinden başkası icin bişey yapmicaksin artik hayat boyle yapicak bişey yok buna göre yasicaksin
Soran+1 yılHaklısın dediklerini yapıcam gözümü açıcam artık
Cevap sahibi+1 yılYa insanlar ağlar ama hepsi timsah gözyaşıdır inanmicaksin dinlemiceksin dinlersen kanarsin o ağlarken sen baska şeyler dusunuceksin ki kanmayasin
Soran+1 yılGeçen sene okuldan bir arkadaşım vardı her küstüğümüzde ağlıyordu barışmam için sonra ne oldu hayatımda yediğim darbelerden birisini de o vurdu kimseye güvenmemeyi her güvenim kırıldığında geçte olsa öğrendim
Cevap sahibi+1 yılOgrenmezsen zaten cok cekersin cok dusersin herzman kendin icin olucak kendimden baskasini dusunmiceksin acimasiz olucaksin
Soran+1 yılÖyle yapıcam bundan sonra kimse haketmiyor hiçbir şeyi
Cevap sahibi+1 yılAynen aferin olucaksin olucaksin da biraz zaman iste birde gaza getirecek birilerini bul yakınında cevrende
Soran+1 yılBenimle samimi olmaya çalışırlar genelde ama ben kendimi hep uzak tutarım mesafe koyarım
Cevap sahibi+1 yılAynen samimiyet iyi bişey değil bu zamanki dönemde özellikle kimseye guvenmicen hiç kimseye en yakinina bile
Soran+1 yılAynen öyle geçte olsa anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılOyle hakkinda hayirlisi olsun varsa sorucan baska gitmeden sor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSorun yok yardımcı olduysak ne alâ soylediklerim aklinda olsun hep hatta o kisidende ayrıl bence ileride daha iyileri dokunmaya kiyamicaklar çıkar karşına
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine yetersin şimdilik düşünme baska şeyleri hata yapman kolay bu zamanda cünkü
Soran+1 yılNeden ayrılayım ki ben onu çok seviyorum
Soran+1 yılBir daha aynı şeyi yapmadığı sürece sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılOzman yapınca ayrilirsin
Soran+1 yılBen de öyle yapmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok sürmez ozman merak etme hazırla sen kendini.
Soran+1 yılNe kadar süre?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama bir ay sürmez bence
Soran+1 yıl😔😔
Cevap sahibi+1 yılSen güvenme devam et bakalim nolcak ins gitmez omur boyu ama imkansiz
Soran+1 yılNeden imkansız olsun ki
Cevap sahibi+1 yılCünkü bir zamanda oyle insanlar çok nadir ve 20 günde öpüşme olmuş hatta eli baska yerlerede gitmiş yani sen inanirmiisn devam edeceğine etmicegine
+1 yılInsan s.. tigini sevmez , sevdiğini s... mez derler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek sonucta sevdigi kıza karsı illaki hisleri olacak yakinlaşmak isteyecek. Ama ona zarar verecek derecede yakinlaşmaz bence
10 Yorumla
+1 yılBunu bilemezsşn her insan farklı sever her insan farklıdır bir tabu altında toplamayın insanları artık yeter. Harbiden aklınızdan şüphe eder oldum
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır lakin millet artık bunu önemsemiyor evlenmeden ilişkiye giriyorlar sonra çoğu kişi ayrılıyor ve bir çok kişi onar pişman oluyor ama iş işten geçmiştir artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok dusunurmu hic,,
Direk kizi rahibe kendinide rahip olarak hayal eder...
Erkek ve kadindan bahsediosun dogarken bunnla yaratiliosun tabiki seks dusunceek ellic3k dokuncak komiksinz ya.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk için salgılanan hormonlar seks için de salgılanır yani birisi olmazsa diğeri de olmaz. bunu düşünmek yanlış olarak algılanmasın doğal bir şey
00 Yorumla
+1 yılçok salakça bir soru , eğer düşünmüyorsa evlenince ne yapacaksınz , fotosentezmi?
00 Yorumla
+1 yılNiye dokunmasın? İnsan sevdiğini arzular onu düşünür hayal eder dokunmak ister.
00 YorumlaYapar seven erkek dokunur opmek ister hatta sevismek bu normal. bjrsey
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim de amacım seks değil sevişme dedi
Düşünür. öpüşürken el kayar sağa sola tabi. İnsan evlediği kişiyi şaaa yapar zaten😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıldüşünür tabiki, erkek düşünmese de bacak arasındaki yılan düşünür.
00 Yorumla Şartlara göre değişebilir veya kişilerin düşüncelerine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlencekse evlenince dokunur zaten sizde böyle kandırılırsınız anca
00 Yorumla
+1 yılkaymakla kalmaz ten tene çırılçıplak heryerini öpmek dokunmak görmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmaz
Dokunursa kötülük yaptığını düşünür
SEVEN erkekten bahsediyorum hepsinden değil00 Yorumla
+1 yıldüşünür tabi, kayar da :)
istediği bir insanla evlenmek her zaman iyidir.00 YorumlaErkege bagli ama erkeklerden beklenir yaparlar
20 YorumlaNasıl bir ortamda yetiştiğine bağlı.
00 Yorumlane olursa olsun düşünmemeli
00 Yorumla
+1 yılsahsen öpşmekten ileriye gitmem
00 YorumlaDokunur. Dokunması da lazım
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden lazım?
Soran+1 yılHaklısın da sevgilimle bu konuyu konuştuk amacım seks değil sadece sevişme dedi?
Soran+1 yılBen evlenmeden ikisini de istemiyorum ya
Soran+1 yılYa aslında bakireliğe önem vermemden falan kaynaklanmıyor bu sevdiğim insanla her şeyi yaşayıp sıkılmaktan korkuyorum
Soran+1 yılHayır tabi ki de işin evliliğe kadar gitmesini istiyorum o şeyi evliliğe saklamak istiyorum
Soran+1 yılŞimdiden her şeyi yaşarsak o zaman ne heyecanı kalır
Soran+1 yılOnun evleneceğim kişi olacağı ne malum? Geleceği göremiyoruz sonuçta
Soran+1 yılKabul etmezse beni?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence yansıtmamalı ve kendine sahip olmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşürken elim her yere kayar. Duramam yani 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. dokunan war dokunmayan var ne bilek biz
00 Yorumla
+1 yılÖpüştüğün o an erkek değil şeytan oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeralde düşünür en ateşlisini düşünür
00 Yorumla
+1 yıldüşünür tabi, yoksa erkek olmaz ki
00 Yorumlakızın fiziği güzelse tabi seks arzular
00 Yorumla
+1 yılBence her şeye karşı kız kendini korumalı
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kişiden kişiye değişen bir durum erkek sonuçta farklı bir düşünceye kapılabilir
+1 yılinsan insanı s. iker mi gibi bişey olmuş bu
00 Yorumla
+1 yılDokunmaz ama şimdikiler öyle degil
00 Yorumla
+1 yılDusunur napsin tursunumu kurcak
00 YorumlaDüşünebilir evet
20 Yorumla
+1 yılYok, kardeş kardeş oturmak için evlilik düşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Folyoya sarar buzluğa atar
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılNeden düşünmesin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimle düşünsün elin or. usp. uları ile mi düşünsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ona dokunur asıl
10 Yorumla
+1 yılçok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaDusunmez
10 Yorumla
+1 yılKime dokunacak başka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dokunmadan duramaz
00 YorumlaKaynamasi gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. dokunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılEvett
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünürde , yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyinsizse düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye dokunmasın ki?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler