Külotlu çoraptan bahsediyorum. Birbirlerini yalayıp yuttuktan sonra erkek, çorabı çıkarmak yerine eteğin altından kafasını sokup eliyle veya dişleriyle yalayacagi bölgeyi yirtip öyle yalasa bu kadinlari tahrik mi eder yoksa çorabı komple çıkarmamız mı gerekir?
Kadınlar, ön sevişme esnasında çoraplarının yırtılmasından zevk alır mı?
Gerek yok bence bu türden hareketlere. Güzelce hızlı bir şekilde çıkarın, kıyafetler sağlam kalsın. Bakarsınız seks sonrası yeniden giymeniz icap eder falan.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yırtılması daha iyi oluyor kilotlu corap alinir zevk esnasinda kimsenin onu dusunecegini sanmiyorum.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ozel bir koleksiyon mu neymis. Ozel bir gece olsun diye o ozel corabini giymis. Ben de kafami bastirip yalatinca corap yalamak guzel olmuyor diye cektim yirttim. Once tokadi basti sonra da testislerime tekme atti. Alirim yenisini dedim ama bulamazsin diyip sevismeyi birakip giyindi. O yuzden en sevdigim sey olan corap yirtmaktan cok korkuyorum o aciyi bir daha yasatan olursa diye.
Yani oyle normalde beraber oldugum biri degildi. Ama keske bu geceye ozel giyindim bu corap cok degerli diye uyarsaydi. Kizmasina hak veriyorum hatta tokat atmasi da normal ama daha o tekmeyi niye atiyosun zaten istesem de devam edemezdim o tekmeden sonra halim kalmadi yapacak.
Rica ederim. Sorularin her zaman aydinlatici, fikir verici ve beyin yorucu oluyor. Sitenin kategori uzmanini sorumda gormekten memnun oldum. En iyi gorusum simdiden belli, gunaydinlar beyaz orkide :)
Iste bu ya sonunda iki saat cikartmak yerine yirtmayi seven cikti. Disleriyle sadece gerektigi kadar yani kucuk bir yirtik acip isini ordan gormek daha haz verici bence. Zaten bacaklarda corap olmasi, seksilige bir de gizem kattigi icin erkege ekstra zevk verir ama kadinin hissini sen benden daha iyi bilirsin.
O da olabulir evet. Yirtmak zaten bir zevk eylemidir. Corap zaten ucuz bir sey oldugu icin her sevisme gunu giyilir de yirtilabilir de. Ustunde gecelik varsa onu da yirtinca zaten vahset baslar 😂
195 kisiyi takip etmissin güzel kardeşim herif burasi kiz dusurme yeri degil. Hangi kiza salca oldum cevap veren bak bakiyim? Sitenin kuralina ayak uydurmayacaksan kaybol git. Soru sorulur ve cevap verilir o kadar. 3. kisi olarak kimseyi rahatsiz edemezsin. Daha fazla uzatma s. git hadi
Ne amaçla soru sorduğun belli bok kafa bari ahlak bekçiliği yapma.. sitenin kuralına göre erkeklere kapat yorumu o zman. Madem kapatmiyorsun sorduğun soruya herkes yorum yapar bunu da sindireceksin. İster yorum yaparım ister asilirim kiza sanane kiz rahatsizsa o soylesin
Ulan kendi gorusunu yap diye actim, kizlarin goruslerine salca ol diye degil. Ne cok uzattin ya surda bir sey konusuyoruz icine ettin. Konu kapandi hadi uza.
Rahatligi baska tabi ama kadin corapliysa corap cikarmakla ugrasip ambiyansi bozmaktansa gerekli yerleri yirtip corapla devam etmek kadini rahatsiz mi eder? Corap incecik bir sey zaten. Aldiginiz hazzi etkilemez ki bacaginizda olmasi.