Ben sadece sebepler üzerine konuşmak istiyorum. Kendisine sorduğumda ben böyleyim diyor.. saçma geldi.. bir erkek neden sizce karısına önsevişme yapmaz ki daha 2 yıldırma evliyiz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapmaz artık senden alacağını almıştır yani çekici gelmiyorsun
kendinde değişiklik yap mesela saç boyat gece Seksi kıyafetler giyin
tanga giyin ruj falan sür. biraz kendini değiştir hep aynı kalma... Bu kez sana yapmak isteyipte yapamadıklarını başka birinde yapmayı hayal eder ve hayallerinin peşine koşar veya koşabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı esimde öyle ön sevişme yapmıyor ve oralda sevmiyor ne yapıyor ne yaptırıyor. sinirler bu erkekler
13 Yorumla- +1 yıl
Aaa niye
Soran+1 yılHaftada kaç kez ilişliye giriyorsunuz? Ve sen bu durumda her istediğinde sevişiyor musun
Cevap sahibi+1 yılDeğişiyor yani haftada bir ya da iki genelde. ben isterim ki sevişmeden olmasın ama pek sevişmiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fazla bir şey söylemeyeceğim bu durum yalnızca iğrenme ve tiksinme huyu olan erkekler için geçerlidir.. Çünkü fantazileri yapmak için iğrenmek ve tiksinmek huyu olmamamsı şarttır.. Bir de kafasına yasak günah kavramı sokulmuş ise..
08 Yorumla
Soran+1 yılYasağı günahı düşünen biri değil. Hadi herşeyden tiksindin.. karınla öpüşmekten saçını sevmekten veya onu elemekten de mi tiksindin...
- +1 yıl
Bende kocamın ısırdığı meyveyi yemem 😁
- +1 yıl
Demek ki sevmiyorum 😉
- +1 yıl
ben yiyememmm
1. kadın çekici değildir ve adam ön sevişmeden zevk almıyordur.
2. erkek odundur tek bildiği işi yapmak kolayına geliyordur.
3. erkek aldatıyordur diyecem ama böyle odun erkekler pek bulamaz.05 Yorumla
Soran+1 yılBen de açıköası çekici olmadığımındüşümemye başlamıştım. Ama neden eğlensin ki beni çekici bulmasa..
Soran+1 yılEvlensin dicektim
Soran+1 yılOldukça yakışıklı biri istese çok daha güzel kadınlarla evlenebilirdi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
92Cevap
+1 yılerken boşaldığı için olabilir ;
erken boşalma sorunu olanların gerçekleştirdiği eylem. ön sevişmenin erkek için zorunluluğu veya olmazsa olmazlığı yoktur. kaldı ki o zaten normal sevişme esnasında ön sevişmeyi de icra edebilir. erkek her daim hazırdır fakat kadın hazır değildir. motorun ilk yağlamayı yapamadan kuru kuru bir müddet çalışması metallerde aşınmaya sebep olacağından araçta zamanla istikrar sorunları olacaktır.
p*rno olabilir;
p*rno filmlereyse bakınız, penetrasyondan önce genelde uzun süren karşılıklı emme, yalama vs. sahnelerini internette dolaşan videolarda görmüyorlar. Asıl kadının canlı tutan heveslendiren kısım ön sevişmedir.
bedava seks diye düşünüyor olabilir ;
İnsanoğlu normalde bencil bir varlıktır. Erkek nasıl olsa elimin altında "mal" diye tanımlıyor olabilir seni.
Sonrada eşim beni niye aldattı her şeyini karşılıyorum deyip duruyor bu andavallar.
Hakkın olanı iste vermese bir daha iste :)00 YorumlaAslında bunun çok nedeni var dilersen dertleşmek istersen dinlerim seni mesela sevmiyor olablr mesela sadece kötü düşünmemn için yapıyor bir zorunlulk olablr daha detaylı konşmak istiyorm yorumda olmaz özel konular senn içinde doğru olmaz diye düşündüğümden
00 Yorumla
+1 yılsenden önce bir deneyimi olmamıştırda ondan. yatağa girmeden önce sevişmeye başla. yatağı geçiktirebildiğin kadar geçiktir. zamanla onunda hoşuan gidecektir. ben çoğu zmaan ön sevişmede boşalıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGelir gelmez yatağa sırt üstü uzanıyor. Biraz bekliyor (sebebini bilmiyorım) sonra yan tarafa bana doğru dönüyor öpmeye başlıyor... önsevişmeyi zorla yapıyor malesef
1-yüz kusursuz olmalıdır
Sivilce akne leke ve fail diye tabir edilen bölgelerde kıl olması göğüslerin sıkı olamaması ilişki ssnasında üzerinizde kalacak fantezi kıyafetler giymemeniz ana neden ve unsurlardır00 YorumlaMaalesef azgın ve istekli o kadar erkek arasından böyle erkeklerde çıkabiliyor. Normalde ben de dahil hemen hemen her erkek eşimle sevişip srks yapabilmek için deli oluyorum. Seninkinin böyle yapması sadece bencillik ve srksten anlamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken bosalma sorunu var esinde. erken bosalma sorunun böyle bir yonude vardir. erken bosalma sorunu onsevisme yapilmasini engeller. cunku onsevisme yaparken bosalir gider erkek. boyle oluncada esas iliskide erekte olamaz. eşinin erke bosalma sorunu icin doktora gitmesi lazim tedavi icin. erken bosalma sorunum var demekten kactigi için ben boyleyim diyip kurtulmaya calisiyor. ama tabi onsevisme olmayinca ya da yeterli duzeyde olmayinca kadin yeterince zevk alamaz.
00 Yorumlaher ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik türk erkeği ne bekliyorsun kadın ruhundan yabancı erkekler anlıyor zaten yorumlardan da türk erkeğinin bir b’ktan anlamadığını görüyorsunuz
51 Yorumla- +1 yıl
neden genelleme yapıyosun ki sevgilim bir keresinde videoya aldı sevişmemizi daha sonra izledim ve baktım ki
sitelere düşse amatör klasmanında olmaz.
şu zamana dek sadece bir kez sevişmeden ilişkiye girdim o da çok ani bir şekilde oldu.
herkes bir değil
Şöyle bir düşününce hoş geliyor kulağa on sevişme. Acaba neden yapmazlar anlamıyorum. Afedersiniz şimdi cinsellik için. Birbirini yiyor millet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için evlenmiş tam bir odun. Sende muhtemelen parası için evlendin. Size değer vermeyen erkekle ne diye evlenirsiniz ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikimiz de normal gelirli insanlarız ve severek evlendik. Ama son zamanlarda ciddi tartışmalarımız var
- +1 yıl
Tartışmanız olabilir her evlilikte olur. Ama adam seninle doğru düzgün sevişmemiş bile. Seven insan nasıl sevişmez. Duygusuz sekste dahi sevişilir saatlerce. Yazık bir çok şeyden mahrum kalmışsın. Oral dahi yapmıyordur sana
Soran+1 yılEvet bir elin parmaklarını geçmez sayı olarak.. Arzu eksikliği var bana karşı, bu da beğenmediğindendir diye düşünüyorum..
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. İstersen dertleşebiliriz
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. öküz olduğu için, klasik türk erkeği olduğu için, fantezi kavramı olmadığı için, dar kalıplı olduğu için, kadını sekste arac olarak gördüğü için,
00 YorumlaOn sevisme Yoksa iliskiniz Bence tek Onun istedigi taraftandir
11 Yorumla- +1 yıl
En doğru tespit
+1 yılKimisi direk sonuca gitmek ister.. Belki bilmediğinden sen yap ön sevişmeyi
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor olamaz.36 yaşında ve benden önce çok hovardaydı
- +1 yıl
Hovardaysa geçmez o.. Tatmin olmaz tek eşle.. Tadını almış bir kere..
Soran+1 yılHayır aldatma yok.. sıkı takip altında :)
- +1 yıl
:) takip işe yaramaz :)
- +1 yıl
Profesyonel dir artık o.. :)
Soran+1 yılTakip ediyorum bir şekilde sen düşün artık :)
- +1 yıl
:)) sen istediğin kadar telefonuna casus program indir :) onun başka telefonuda vardır :)
Soran+1 yılTelefonla değil birebir takip ediliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılarkasında bir bit yeniği vardır illaki insan karısıyla doya doya sevişir normalde bu vazife olarak rutine bağlamış olayı galiba
05 Yorumla
Soran+1 yılBelki de. Zaten benden önce hovarda olmasına rağmen benimle sevişmek istemşyo.. sevişse bile hemen yoruluyor.. Ona kalsa o uzansın ben ona oral seks yapayım
- +1 yıl
Tamam işte seni arzulamıyor dışarıda artık nasıl sevjle sevişiyorsa sana karşı vazife olarak yapıyor bence
Soran+1 yılTakip ettiriyorum kimseyle görüştüğü ettiği yok adamın..
Soran+1 yılbir de insan neden arzulamadığıyla ilgilensin
- +1 yıl
Belki seni huylandırmamak için olabilir şüphe duyma diye yapar
+1 yılEsinin numarasini verde bir arayip sorayim ben sana solerim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yapıyor muydu? Yapmıyorsa yapmasını beklemek zor.
Yapmıyorsa sen nasıl ıslanıyorsun? O da enteresan.00 Yorumla
+1 yıladam sonuç odaklı skip atıyor. windows gibi mübarek
00 Yorumlasevmiyor demek ki onsevisme direk olaya dalmayi seviyor :D
00 Yorumla
+1 yılsanırım vücudu nu beğenmiyor bence en büyük ihtimal bu
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaöan neden evlensin ki
- +1 yıl
bu öyle bişi ki ilk zamanlar göze hoş geliyor olabilir bence kesinlikle bununla ilgili diye düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. içinde bitirmiş seni. işini halledip uykusuna bakıyor demek. sende kendine yeni bir mutluluk objesi bul
00 Yorumla
+1 yılKadın ruhundan anlamayan erkek modeli iste
91 Yorumla- +1 yıl
o sadece kadın ruhu degıl erkelerınde cok hosuna gıder on sevışme kadınlar ıcın degıl sadece
+1 yılbence kendınde ara agız kokusu veya ter kokusu erkegı tıksındırır neden bu deyılse kusura bakma esın hayvan gıbı sok cıkart bıttı olmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılDuş almadan ve diş fırçalamayan asla sevişmem eşimle
- +1 yıl
ozaman eşiniz gercekten o işin sadece gir cıktan ibaret sanıyor
Soran+1 yılYa göğüslerim çok ufak... ondan olabilir mi
- +1 yıl
sanmam senın onu tetıklemen lazım opmen oksaman yanı bır nebze sen erkek o kadın gıbı belkı anlar hatasını
Soran+1 yılÖpüşürken penisini elliyorum öyle Erekte oluyor zaten..
- +1 yıl
o ellemıyormu senı aslında encok erkegın ellemesı gereklı bence
+1 yılkendisini düşündüğü için olabilir.. iğrendiği için olabilir..
00 YorumlaHoşlanmadığım kadın ile yapmam. Ama bazı erkek odundır direkt bitmesini ister
00 Yorumlaİlgisiz seninle ilgilenmiyor beni aldat karıcıgım dercesine bir hareket
00 Yorumla
+1 yılAdam evli ne uğraşacak işini görür döner k*çını yatar... evlilik demek seks demek değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunu onunla konuşman lazım direk vuruşa başlanmaz ki :D önce emmek yalamak okşamak lazım :D
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler sevmezler ön sevişmeyi... Tarzları böyledir.
00 Yorumlakamıl ıste sok cıkarcı baska bısı degıl kadın onemsemeyen kekokun tekıdır o
00 YorumlaÖn sevişmeden zevk almıyodur dikkati dagıldıgı içinde makıne iniyodur
00 YorumlaKendi de ön sevişmeyi bilmiyordur/ bencildir sadece kendi tatminini düşünüyordur
00 Yorumlaİnsan gerçekten istediği insani zevkten uçurmak ister ve onsevisme yapar
00 YorumlaBeğenmiyor, ya da itici bir durum sözkonusu, veya bilmiyordur.😊
00 YorumlaEvlenmeden önce onun yatakta düz biri olduğunu anlayamadın demek ki
00 Yorumla
+1 yılön sevişme her zaman olmalı kadının her yerini öpmen gerekir abartısız heryeri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadina ön sevisme yaparken onun aldigi hazzi gordugumde daha cok etkileniyorum salak bu erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuc olarak o kendısı rahatlıyor senle ılgısız dımı ?:S
00 YorumlaSevmiyor olabilir veya senin vücudunu beğenmiyor ön sevişme uzadıkça erken orgazm olmasından korkuyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılkendi rahatlığını düşünüyor sadece
sen ilişikde boşalıp rahatlayabiliyormsuun00 Yorumla
+1 yılYa vajidanindan tiksindi koku var ondan yapmıyor dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin zevksiz ve bencil sevişmeyi bilmiyor seks sadece onun boşalıp rahatlamaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz kütükmüş demek ki..
sadece kendini düşünen bir kütük...00 Yorumla
+1 yıloncekikle cinsel egitimsizlik sonrasi okuzluk bencillik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılodun olduğu için insan karısını mutlu etmek istemez mi ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu bittiye getiriyosa bunalmış sıkılmıştır
herşey olsun bitsin diyordur
heralde.00 Yorumla
+1 yılVücudunu beğenmiyor olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz ama
- +1 yıl
Evli olman bir şey değiştirmez ki bir erkek eşinin vücuduna hayran olduğu zaman onunla ilgilenmek ister vücuduyla tahrik olur ve ön sevişmeyi elinden geldiğince uzun tutar ön sevişmeyi kısa tutması vücudunu beğenmemesinden dolayı olabilir tabii ki benimki bir tahmin böyle bir şey olabilir mi vücudunu beğenmiyor olabilir mi tenin ona rahatsızlık veriyor olabilir mi vücut temizliğine ne ölçüde dikkat ettiğinde önemli
Soran+1 yılHaklısın asla vücudumla tahrik olmaz.. ancak penisiyle oynayınca tahrik oluyor :(
- +1 yıl
Ya bir de hemen bunu benim dediğim gibi yorma ben sadece bir fikir beyan ettim ama burada erkekler ben eşimle şöyle birlikte olurum ben sevgilimle şöyle ön sevişme yaparım diye ne kadar yazarlarsa yazsınlar amma bela king genel manada bir çok kadının yaşadığı sıkıntı problem bu erkekler ön sevişme yapmayı çok sevmezler özellikle Türk erkekleri bundan dolayı da kadın ilişkiden arzu ettiği zevki genelde alamaz ve erkek kısa zaman içersinde orgazma ulaşmasına rağmen kadınlar kolay kolay orgazım olamaz yani bizim Türk erkeğinin ilişki noktasında eğitimsizliğinden kaynaklanan bir durum bu bir de yani evlendikten sonra
- +1 yıl
Erkek birazda bencil ise sadece kendisini tatmin etmek için ilişkiye giriyor ama karşı tarafı tatmin etmeyi hiç düşünmüyor bir süre sonrada kadın istediği hazzı yaşamadığı için ilişkiden uzaklaşıyor ondan sonra buraya gelipte yok eşim ben ne ilişki yaşamak istemiyor işim ben de geç giden kaçıyor diye burada yakınıyorlar bir zaman sonra da başka maceralar aramaya başlıyorlar ama eğer o macera arayışlarında başka bir kadını bulurlarsa da onlarla saatlerce ön sevişme yaparken evdeki eşleri ile evdeki eşlerine bu hazzı çok görüyorlar aslında mesele bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirekt olaya balıklama dalıyor işte daha ne istiyorsun. Önemli olan erkeğin zevk alması sen kölesin. Seks kölesi
00 Yorumla
+1 yılOn sevişme yapmayan erkek iyidir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :)
+1 yılMuhtemelen sevgi problemi var ya da öküzünteki
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydi
- +1 yıl
Hep böyle olması önemli değil herkese mi böyleymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılolurmu ya öyle emmeden yalamadan ballarını dillerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Öpüşme yoksa sevgide yoktur net
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce konuşacaktın...
00 YorumlaOkşa beni
Kokla beni
Ye beni demiyon mu 😃😁00 YorumlaBir mahoo ile evlenmiş sin.
00 YorumlaBencil ve sadece kendini düşündüğü için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmesiz seks mi olur. Yazık çok yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görünüşünü beğenmiyor muhtemelen :D
00 Yorumla
+1 yılvucudunu begenmiyorsa olabilir baska neden tanımam
00 YorumlaSen yapıyomusun oral ve organ oluyomusun
09 Yorumla
Soran+1 yılOral yapıyorım
Soran+1 yılYani.. hep oral seviyor sekstense
Soran+1 yılGenelde erken boşalıyor... penisi bazen sönüyor. Penisi öyle çok büyük değil . Ne alaka
Soran+1 yılEşiminki kalın zaten. Canım acıyor
Acılı seviyor demek ki
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim neden önsevişme yapmıyor? Bir erkek neden karısına önsevişme yapmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler