Eşimle müzik/şarkı eşliğinde sevişmeyi seviyoruz. Bence müzik ruhun gıdasıdır :) oldukça güzel etkiliyor, tutkuyu arttırdığını düşünüyorum. Bu şarkıda baya güzel :)
https://youtu.be/86cYacKLw5s
https://youtu.be/86cYacKLw5s
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer özellikle ritmik hareketli kop kop şarkılar çok eğlenceli oluyor. şu tarzda;
illa sevişirken değil sevişme öncesi danslı hareketli şeyler heyecan veriyor.
bunun gibi bildiğiniz parçalar biliyorsanız çok sevinirim. bende dört beş tane vardı artık bayıyor :)
İlginç geldi bana :)
Smoth jazz tarzında müzikler diyroum. bşka da bir sey demiyorum.
Güzel tercih. Zevklisin dostum
@Gallileofigaro sağolasın.
Müziğin temposuna göre hızlanıp yavaşlamak çıldırmak güzel oluyor 2 kez denedim farklı bir tadı vardı hâlâ tadı damağımda. Tavsiye ederim fakat bir uyarı azer bülbül ve ibrahim tatlıses açmayın (dokunmayın çok fenayım, tombul tombul...) :D :D :D
hahaha yok zaten genelde yabancı açıyoruz :D
fena olmaz mesela bu şarkının bende anısı war arabada içinde ormanda yapmıştım ne zaman çalsa o an gelir aklıma
hahaha :D
Bu biraz yavaş kalmıyor mu 😅😅😅
@TayinsizHayat yok la i i follow i follow you dediinde gir çık gir çık yapıodum süper oluyodu hahaha :D
Skrillex ft. Bangarang ikilisinin parçasıyla dene o zaman bir de 😂😂😂
Cevap
273Cevap
Kesinlikle açarım :) müziğin hayatımda çok başka bir yeri var ben de. Her şeyden öte gelir MÜZİK! O halde aklıma gelen bir şarkıyı paylayaşım: XX - Infinity
Müzik sadece çevre ve ortam demek, bir ağacın altı ile bir yatağın üstü gibi. Güzel olan işin aslıdır. Müzik ilerde hatırlamanızı sağlar. Hafıza geliştirme teknikleri gibi bir şey. Siz başka enstrümanlar da kullana bilirsiniz. Yatağa çiçek sermek mesela. Parkta veya bir mağarada olmak gibi. Yani asıl olan sözlerdir. İşin Aslı güzelse süslerseniz daha güzel olur. Bir de yan cebim olayı ben istemiyorum müzik tahrik ediyor numarası yani
Two Feet - Adamlar Yaptığı müzik ile Seks daha erotik hale geliyor.
Ama ben tercihimi genelde PopJazz dan yana kullanıyorum örnek
Give me the night - George Benson
Bizim favorimiz bu ve soft jazz bazen blues a kayan melodiler hoşumuza gidiyo
Aynen zevklerimiz ayni soft giderkwn arakarda bakin nagmelwrde hizkanirim
her şeyi müzikle yapmaya alışmış bir insan olarak bir alışkanlığım, ve insanlarla konuştuğumda müziğe aşık başka insanlarda da aynı şeyi gözlemlediğimi söylemeliyim. özellikle sevişmenin ritmini müziğe göre ayarlarsanız güzel randıman alabilirsiniz. lakin şu var ki karşı taraf belki de haklı olarak "birader buraya bak buraya müzik dinlemeye mi geldik" diyebilir, demiştir. o yüzden abartıp parmaklarla ritm falan tutmak olmuyormuş, bunu da gözlemledim. sshdmha* duyurdu.
muzik acilir tabi ki de
Çok hafif tonda bu müziği açarım
Karşı taraf isterse güzel olabiliyor ama genelde kendi seslerimizi daha çok seviyoruz sanırım 😜
Karsi tarafinda olmak vardi ahhh bee
Hiç denemedim niye mi soyleyim size benim kulaklarım müzik sesi değil onun sesini duymak istiyor.
Onun nefes alışını onun inlemeleri onun zevk sesini o yüzden denemedim denemem de ve birde buraya koyulan elektro müzikler iğrenç
Sade- Love is Found tam olarak partnerimle uyum icinde olmami sagliyor. Ozellikle opusmeden sonra oral e gecince. Off off 💋💋👅👌👌
Oralı senmi yaparken omu yaparken
@Çıtırçıtır ben
Açarım ama bu paylaşmış olduğun Şarkı bana tutkulu gelmedi zevk meselesidir zaten bu işler.
oww tamama ya benden birini daha buldum :D siz de twofeet seviyorsunuz ve aynı şekilde haz alıyorsunuz demek.. şu adamın şarkıları direk sevişmeyi getiriyor aklıma tutkul tutkulu dur bende atam buyuk ihtimalle biliyorsundur ama... sözleri dikkate almayın hakaret ediyor ama...
https://www.youtube.com/watch?v=WkVvG4QTO9Mbir de bu var.. bu en cok bilinen muziklerinden birisi... https://www.youtube.com/watch?v=T7K0pZ9tGi4
Ben seviyorum ama bazı partnerlerimde şunu gördüm kendi inlemesini, seks sırasında tenin birbirine değmesi, sert gidip gelmelerimde o sesi duymayı daha çok istiyorlardı. Benimde favorim bunlar ama 5,6 postamda hafif hareketli müzik eşliği gayet güzel gidiyor.
Yff ruh hastası yapar beni o müzikler
Gerekli değil
Ancak birkaç tane müzik biliyorum ki dinlerken tahrik ediyor
Mesela,?
Erkeğine göre değişir, herkes sevmez ama sesimi bastırsn diye açtığım oluyor
Hayır sevişirken çıkan emme öpme sesleri şaplak sesleri yeter offff
Hayır ya ben kulaklarımda kocamın nefesini duymak isterim
@cansuakan gözüküyor işte.
Otelde sevişiyorken son ses açarım tv den müzik kanalını. Resepsiyondan ikaz telefonu almıyoruz o zaman. Beyfendi sesinizden hol ve yan komşular rahatsız oluyor diye:)
Bu şarkı eşliğinde ve daha nice metal parçalar eşiliğinde...
Bunda var ya ne coşarsınız :)
02:40 özellikle iyi dinle :)
02:46 :)
Muhteşemmiş şarkı
@KââââN_1989 evet 😊
Bu karı bu işi biliyo 🤙
bu koydğun müzik zaten sevişmek içinde. bir de bu seriden after seks var onlarılada takılabilirsiniz.
takılırız :)
Davul zurna çalmadan sevişemiyoruz biz, bazen kendimizi elimizde iç çamaşırları ile halay pozisyonunda buluyoruz ama olsun.
odun erkek çoğunlukta oldugundan müzik açmayı sevmiyorlar. gönül isterdi ama...
evet nasıl açmazsın kız inledikçe bağırdıkça yan daireden değil üst daireden duymuşlardı geçen sene komşu kızıda duvarların çok ince olduğunu söyleyerek çığlıkları ima etmeye çelışıyordu
Allah nasip etse de bir sevişsem halay müziği açıcam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
olur hadı gel dasdasdad
Bu konuda en guzel sarki, Je t'aime moi non plus bence, deneyin 👍
Muzik ayri guzeldir, somine ayri guzeldir, acik havada ayri guzeldir, denizin ortasinda ayri guzeldir.
bide bununla deneyin
Açıyoruz. Sevdiğimden değil. İnlemelerim duyulmasın diye. Bir kere rezil oldum. Bir daha olamam
çok mu ses çıkarıyorsun
@sadakat-mm maalesef
çok mu zevk alıyorsun yoksa acıdan mı? yaş kaç?
@sadakat-mm zevk alıyorum
partnerin çok şanslı yaş kaç ve nerden
@sadakat-mm 18 van
evli misin?
@sadakat-mm bekar
kimle seks yapıyorsun?
@sadakat-mm sevgilimle
şu ana kadar tek partner mi oldu? kaç değişik partnerin oldu
@Emoloji55 ciddi misin
Nasil. rezil. oldun
En güzel müzik sevdiğim kadının sesidir o an kulaklarımda çınlayan..
Turkiye'de ki evlerin mimarisi muzik acilmasini sart kosmustur :p
Müzikli bir ortamda şevke gelirsek kapatmam. Ama sırf sevişeceğiz diye müzik açmak ise onu yapmam. Gerek yok.
aynen. müziği birlikte yaparız
Yorumları okuyan da bilmese kendini başka bir ülkede sanacak özellikle bayanların yorumları sanki seks kraliçesi hepsi 😁😁
Müzik zevkleri aynı birde ten uyumu varsa...
Ver coşkuyu sabahlar olmasın:)))
Hastasıyız dede..
kesinlikle :)
Basın vurduğu anlarda o da sana sağlam vuruyor desene :)
hahahaha :D
Sen isini çok iyi biliyorsun :)))
tabi :)
Özel müzikler seçildiği zaman çok heyecan veriyor müzik kestiğinde dans ders Striptiz harika oluyor
evet
Tavsiye edeceğin müzikler var mı
evet var
Bekliyorum yansın yine bu gecemiz paylaşır işen memnun olurum
Harika ya teşekkürler başka olursa paylaşır mıskn
Evli misin bu arada
evliyim
Yeni evlimisin
evet 3 ay oldu
Tam uçma zamanınız şimdi 😈
evet :)
Yeni müzik tavsiyelerin var mı
Şarkıyı beğendim ilk fırsatta kaydedecegim ama bu önereceğim şarkıyı bence denemelisin 😊😊
Hayır ama sinamada şarkıya denk geldik uyumlu ve hoşş
ben sevmem dikkatimi dağıtır, vurdukça çıkan ses hepsinden güzel.
Her iki taraftanda yüksek sesler çıkacağı için açmak zorunda oluyordum eskiden, şimdi müstakilde yaşıyorum moda göre açıyoruz.
Bence seks sırasında çıkan sesler en güzel müzik zaten o an :D Müziğin o sesleri bastırması hoş olmazdı
Bu şarkıda bırak seks yapılmayı tuvalete gidip scılmaz bile uykum geldi mk çok yavaş 😂
Müzik eşliğinde iyi oluyor. Ritimlerle dahada şehvetlindiriyor 😎
Heavy metal müzikleri tavsiye ediyorum arkadaşlar. 😊😊😊
İlişki yaşamadım daha ama her halde sesizlik daha hoş daha romantik olur
Kesinlikle.
https://www.youtube.com/watch?v=ilJceL5VUIsEvet kahtali micidan damimiza kar yagdi sarkisi off sabaha kadar eksinnn
Sevişirken kendi müziğimizi yapıyoruz zaten ben ritim tutuyorum oda inliyor al sana müzik 😂
Hayır, müzik tercih etmem.
Konuşmalar daha etkilidir. Fısıltı ve şuh sesle konuşmalar.
Muzige gerek yok. yoksa karinin sesini nasil duycam? 😃
Tabi severim bende açarım sürekli müzik tutkuyu artırır
evete cunkı et ete ten tene çarpma seslerın cok çıkıyor bırazda ınleme oluyor tabıkı :) bazen yabancı muzıklerde bas tırmıne gore vuruş zamanını ayarlıyorum rıtmık oluyor :)
bu daha iyi
Muzik eşliğinde sevişmeyi ben seviyorum da sevgilim sevmiyor dikkati dagiliyor sanırım bir de kendisi muzikci olacak :)
İlişki sırasında bağırarak naralar atılıyor zaten müzik motivasyonu düşürür ;)
Sirf ses duyulmasin diye yer musait ise acmam sesler karismali birbirine
Gorusumu begeenne nesini begendin acaba ogrenebilir miyim😂😂
Müzik önerini beğendim. Her zaman olmasa da bazen ben de tercih ediyorum ;)
Müzik hayatımın her yerinde. Sevişirken ise bazen açıyorum.
Bizim eşimiz yok elimizle oynaşirken arabesk dinliyorum
Etrafa ses gitmemesi için bazen açılması gerekiyor 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar