mesela benimde yatak arkadaşlıgı yapmak isteyeceğim kadınlarda yaş aralıgım 28-45 arasıdır hadi diyelim monica belluci gibileride baz alırsak 50 diyelim yani genel olarak sevişmek istediğim kadınlar 20 yaşında ikende bu yaş aralıgındaydı şu an 36 yaşındayım yine bu yaş aralıgın da özetle orta güzellikte ama 35 40 lı yaşlarda bir bayanı 20 25 yaşında çok güzel bir kıza tereddütsüz tercih ederim okadar yani (neden böyle bende bilmiyorum) böyle olmama ragmen 50 yaşın üstünde çok çok extrem bir fiziğe sahip olmadıkları sürece bir kadını arzulamam ve sevişmek istemem.. yaş 70 iş bitmemiş olarak görüntü olabilir ama önemli olan kıyafetleri çıkınca nasıl..
Hepimiz dış görünüşü önemseriz.. o ufak kesim de önemser aslında.. ama o ufak kesimin dış görünüş beğenisi. ya da aklındaki neyse bunu o kadında bulabilir.
illa şöyle olsun böyle olsun diyecek kadar önemsemesen de.. ( yani tip konusunda kriterin olmasa da ) yinede en azından makul denilecek bir tip olsun istersin. :) haricinde sapiosexualim diyen bir insan da bu kadarını önemser.
Çok yaşlı, tamam kendinden 30yas küçük kadınlardan daha bakımlı daha doğal olabilir ama bu onu beğeneceğimiz anlamına gelmez, 30lu 40li yaşlardaki kadınların hızına yetişemez.
kadın ne kadar bakımlı olursa olsun bellı yastan sonra genc bı erkek zor yanı erkek ıllakı yapar ama lıseden cıkıp gelmıs kız uflese daha fazla etkıler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annem ergenlerin dikkatini çektiğine gore olabilir diyorum
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annen yaşlı değildir bence. Orta yaştan değil daha yaşlı olanlardan bahsediyorum brn
hayir örnek sadece, 23 yasinda dinamik bir genc, 69 yasinda burusmus, sarkmis, genislemis kadindan ne zevk alacak, girince zaten vajinaya girdigini dahi anlamaz. O yaslarda bende olsa, kendi yasitlarim kadinlar benle ilgilenecek, bu kadinda 69 yasinda göre dinc duruyor, bakimli duruyor, ona göre iyi yani
Ahahsjfkflfş erkekler vampir sanki 😂 Eşiyle arasında 10 veya daha fazla yaş farkı olan erkek aldatılmaya mahkum. Biri 50 yaşında dedeyken diğeri 40 yaşında olgun ve çekici bir kadın olacak hala. Haliyle daha genç erkeklere yönelecek.
You know nothing jon snow. Bütün gün börek yemekten 100 kilo olan köylü karılar yüzünden kadınlar erkeklerden erken çöküyor sanıyorsun ama öyle bir şey yok, kendine bakan bir kadınla evlenirsen boynuzlanman kaçınılmaz.
En İyi Cevaplar