Bu gün parka götürdüm kız arkadaşımı arkada terk edilmiş boş bir fabrika vardı oraya çektim ilk buluşmamızdı biraz heyecanlıydı kız neyse öpüştük falan boynunu gögüslerini öptüm sonra elimi aşağıya indirdim kiloduna soktum sırılsıklam olmuştu bu normal birşey mi eski sevgililerimde hiç bu kadar olmamıştı ve böyle bir kadın aldatır mı sizce?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu böyle düşüneceksen neden o kızla bu kadar ileri gidiyorsun. Bende bu erkekleri anlamıyorum. Hem sevdikleriyle bir şeyler yaşamak isterler hem yaşayınca da acaba başkasıyla da yaşamış mı derler.
24 Yorumla- +1 yıl
Kendiliğinden gelişti herşey ben öpüşürüz diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılBir daha yapma bence o fikre sahipsen
- +1 yıl
Hafif meşrep bir kız ben sadece açıkcası hani tek seferlik bişey olarak düşündüm ama hoşuma gitti
- +1 yıl
Aramızda bir aşk yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka aldatması ya? Gayet normal hormonları sağlıklı bir şekilde çalışıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya daha önceki ilişkilerimde de yaşadım bunları ilk defa bu kadar ıslanan birini gördüm ve açıkcası azgın olduğu için baskasıyla olmasından korkuyorum
Fazla istekli ve tahrik oldukları zaman oluyor. Farklı zamanlarda eşimle olduğumda görüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
daha önce böyle bişey görmedim ben kızın teni sımsıcaktı böyle ya nasıl diyeyim ki bir elektriklenme olur ya hacı aynen öyle oldu :D bende kötü oldum kız degil sadece
+1 yılHer kız ya da kadın böyle bir temas ve oynaşmada ıslanır. Bu normel olandır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sana karşı hisleri olduğu için çok fazla etkilenmiş olabilir ya da ilk kez bir şey yaşadığı için bu kadar etkilenmiş olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Bakire değildi hayır
- +1 yıl
Bana karsı duyguları yogun ama zaten öperken sarılırken hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman o yüzdendir yani ben de sevdiğim kişiyle ufacık bile bir şey yaşasam etkilenirim öyle düşün
+1 yılson sorunu görünce beyin amcklaması yaşadım
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil lez değilse tabi kız
09 Yorumla- +1 yıl
Lez olsa benle işi ne :D
Cevap sahibi+1 yılAy ben yanlış anladım kızların birbiriyle yiyişirken ıslanması normalmi sordun sandım detayıda okumadım
- +1 yıl
Haha evet virgul koymayi unutmusum pardon :D
Cevap sahibi+1 yılSoruya cevap verirsek eğer aldatmaz aksine kız hiç yapmadığı belli ilk dokunuşlardan hemen etkilenmiş bence bu durum hoşuna gitmeli
- +1 yıl
Hayır daha önce ilişki yaşamış birkaç kere
Cevap sahibi+1 yılHaa ozmn dikkat et kardeşim yani bu kız yollu
- +1 yıl
Ya aslında aramızda aşk yok ama bende etkilendim açıkcası cinsel olarak ve başkası benım olana dokunsun istemem ne olursa olsun hoşlanıyoruz birbirimizden ama nasıl diyeyim çok ciddi bili ilişkimiz olmamasına ramen koyar yani insana
Cevap sahibi+1 yılTabi koyar yani ama sen dikkat et bari fazla bağlama g*te duran kavara değil kız
- +1 yıl
Haha haklısın valla da bu devirde çoğu kız ve erkek güvenilmez olmuş sadık değil kimse birbirine ama sorsan namustan bahseder hepsi askasdkasdk
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal
10 Yorumla Çok etkilenmişse yoğun duygularla normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026