Bu yaşina kadar iyi saklamişsin kendini. bunun için seni alkişliyorum arkadaşim. yalniz bu mast dedigin şey le gercek bir cinsel iliskinin arasinda çok far var. ama belirli bir donem sonra uzmanların dedigine göre tekrar mast yaliyomuşsun. yani hayal aleminde iliski yasiyosun. bence bir tedavi falan ol. gerçek le hayal arasinda çok büyuk fark var. ayni yastayiz ve illaki bende bir zamanlar mast yaptim ama mastin bagimlisi deildim aksine yaptigim her defasinda pismanlik duyardim. İ yi değil bence
07 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girdiğinde pişmanlık duymadın mı?
- +1 yıl
pismanlik gerektirecek hic bir durum yok güzel kardeşim. seks insani genclestirir. mast ile gercek iliski arasinda uçurum fark var. yani senin durumun çok farkli iliskiden tiksinmek saglikli düsünceler değil . yani bu bir nevi bagimlilik. esini mutlu etki oda seni mutlu etsin. o yuzden tedavi yollari ara
Soran+1 yılhayır o açıdan sormadım. manevi açıdan kendini kötü hissetmedin mi? yahu ben napıyorum, zina yapıyorum, Allah katında günahım noldu acaba falan diye...
Soran+1 yılmastta günah ama zinadan iyi. haberlerde gördüğümüz adamlar mast yapmayarak daha mı iyi oldu yani? kız hamile kalıyo, ya da evlilik vaadiyle kandırıp ilişkiye giriyo terkediyo sonra kızda onu polise şikayet ediyo. al başına bela. olmaz deme o adam da bunu başına geleceğini bilmiyordu. halbuki mast yapsa hiç sorun olmayacaktı
- +1 yıl
güzel kardesim beni habwrlerdeki adamlar sunlar buunlar ilgilendirmez. sen bir soruv sordun bende adabimca sana yardimci olmaya calistim. sen hastalik boyutunda bir mast bagimlisisin yazdigin yazida bu acik ara ile ortada bende sana kendi bildigim kadar faydali olmaya calistim. sana git sokakta onun bunun karisina kizina tecavüz et demiyorum. veya mast yaptin gunah iliskiye girdin sevap ta demiyorum. veya birada vaaz vermiyorum. her koyun kendi bacagindan asilir. tecavüz farklı karsilikli anlasip evlenmek veya arkadaş ve ya sevgili olup iliskiye girmek farkli sen olayi çekiyosun cekmek istediğin yere doğru.
Soran+1 yılsenin ne demek istediğini anladım da sen beni anlamadın :) yoldan geçen kıza taciz etmek ayrı birşey onu kastetmedim. mesela sen bir kadınla dost hayatı yaşıyorsun. sonra birieyler oldu ne bileyim anlaşamadın ya da başka sebepten ayrıldın. sonra kadın sırf ondan ayrıldın diye seni ifşa edip karalamak istiyor. gidiyor anlatıyor emniyete beni evlilikle kandırdı beraber oldu gibi, kadınları bilirsin uydurmaları bahaneleri meşhurdur :) her neyse elbet sen aklanacaksın ama aklanana kadar ailene çevrene rezil olacaksın. işte falancının oğlu kadınla birlikte olmuş, o çocuktan uzak durun sapık gibi bir sürü şey. türkiye de yaşıyoruz herkes senin içini bilmez. o yüzden bu tür baş ağrıtıcı şeylere girmedim
+1 yılhayda😅 mast nereye kadar kanka gerçeği var işte çekinme bu kadar akışına bırak
10 Yorumla
+1 yılYahu ne güzel zina günahınna girmemissin. Takma bence zamanla alisirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılilk aylar kardeş kardeş yatarız bu kesin :) sonrasından emin değilim.. ne desem yalan olur
- +1 yıl
Yapinca alışırsın
Tavsiye verebilirim ya da koçluk yaparım istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılbuyur dinliyorum
Soran+1 yılnerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende bakir bir adamla evlenmek isterim ya. ne güzel. aynen bir psikoloğa felan git o seni yönlendirir tiksiniyorum de ilişşkiden anlat durumunu felan filan işte ok?
04 Yorumla
Soran+1 yıltiksindiğim yer o iki bacak arası. yahu oradan çiş geliyor öğğğkk :D ellemem bile iğrenç ya
Cevap sahibi+1 yıleee sendende geliyor o çiş. bende tiksiniyorum.
Soran+1 yılhadi dağılalım o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılgüzeldi bu :)
Oturur çekirdek citlersiniz napacan 😂😂😂 sen önce bir seks in tadını al SONRA konuşuruz
10 Yorumla
+1 yılWvlilok demek seks demek deģildir asla.. seks yapmak zorunda değilsin onunla...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 18 yaşlarında senin gibi düşünüyordum sonra normal gelmeye başladı ama oral konusunda haklısın nasıl yalıyorlar anlamıyorum bencede iğrenç 😂
111 Yorumla
Soran+1 yılevlendin mi
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedim de evlensem yaparım
Soran+1 yılbelki wvlenaem bende yaparım. bir hafta sonra evlenicem ama hala hiç evlilik heyecanı yok. inanamıyorum evleneceğime :) ama bizim klasik türk erkekleri gibi hemen abazan gibi boşalmam. ya da mini etek giydi diye seks yapmak istemem. evleneceğim kadın beni çok ama çok çok tahrik etmesi lazım. çok zor bir dönem bekliyor onu :)
Cevap sahibi+1 yılYaparsın yaparsın güveniyorum sana koçum benim😀 erkeksin sonuçta illa ki tahrik olurusn
Soran+1 yılüniversitede öğrenci evindeyken arkadaşlar eve eskort getirmişti. kadın çırıl çıplak kafalarımız da güzel ve kadına o kafayla bende para verdim tam yapmaya niyetliydim yine yapmadım. sonra içim gitmişti makarna paramı kadına verdiğim için :)
Cevap sahibi+1 yılHahha iyi ki yapmamışsın ama eskortla ilişki mide bulandırıcı ama eşini mahrum bırakma derim sonra farklı şekilde tatmin arayabilir
Soran+1 yılfarklı şekilde tatmin derken?
Cevap sahibi+1 yılBaşka erkek arayışı.. olmaz yapmaz deme insanoğlu sonuçta
Soran+1 yılben de ayrılırım. bu kadar basit. o da gizli saklı yapmaz daha rahat olur
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolaydı ayrılmak
Soran+1 yılhe o beni aldatacak ben de öyle durucam :) insan namusu için yaşar çok şükür cahil bir insan değilim çünkü bu tarz şeylerde genelde cinayetle son bulur. ben giderim mahkemeye veririm. ailesine de gider alın rospunuzu derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu akar yolunu bulur bir bakmışın çocuklar olmuş bile kendini şartlama böyle seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmeyeceksen evlenmeyeceksin kardeş karşı tarafı mağdur edecekseniz evlenmeyin lütfen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Alışırsın zamanla eşinde sana destek olmuş takma kafana sekse alıştın mı mastı bırakırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman topsun sen. Aklınca bizle dalga geciyor çakal...
13 Yorumla
Soran+1 yılananı domalt karşımda bak nasıl kaldırıyorum
Cevap sahibi+1 yılKarın kime domalacak sen tiksiniyorsan
Soran+1 yılçirkinleşiyorsun. top olsam zaten gizli soru olarak sordugum için ben erkeklerden hoşlanıyorum derdim. yani senin yakıştırmanla hiç alakası yok. baskıcı bir ailede büyüdüm. namus olayı bizde önemlidir ama masta alıştım. neyi anlamıyorsun ki. annen annemdir asla annelere lafım yok sadece o lafı top dediğin için söyledim. yine de özür dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Belini kırarsın artık
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 hasss afgahak bir hacı şakir yeter bro 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılO gün birbirinize dokundukca istersin merak etmee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel ışte ilk deneyimin eşin. Doğrusu da bu
15 Yorumla
Soran+1 yılama işte evlendikten sonra da ilişkiye gireceğimi düşünmüyorum :) çünkü düşünürken bile iğreniyorum. bana tiksinç geliyor ilişkiye girmek
Cevap sahibi+1 yılPeki neden evleniyosun
Soran+1 yılevde ses olsun diye. muhabbet falan. evin içinde sessiz sessiz napayım
Cevap sahibi+1 yılNerelisin sen
Soran+1 yılçamlıhemşin rize. ama doğma büyüme İstanbul florya
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Namusunu korudun. Helel sana.
00 Yorumla
+1 yılYaparsın sen hadi koçum korkma.
19 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum aga. bu işin sonu ya ayrılık ya da o da mast yapacak
- +1 yıl
Yuh orayı yalamak için can atanlar var sen penis sokacaksın iğreniyorsun.
Soran+1 yılabi siz de mide yok mu ya? 🤢
- +1 yıl
Ben değil erkekler bu dediğim bana iğrenç gelen sidik değil kadınların akıntısı sidikten tiksinmem pek.
Soran+1 yıltamam konu burda kapansın. göt deliği de yalarsın usta sen 😂
- +1 yıl
Maalesef son dediğini yaparım. Tahrik edici bence.
Anormal olan sensin.
Soran+1 yılaga senin fantezin çok sapıkça 😂
Soran+1 yılprnolarda ağzına işiyorlar birbirlerinin. ilerde onu da denersin 😄
- +1 yıl
Öyle bir fantezim yok da mideye gitmedikten sonra sıkıntı yok. Ateş yükselince beni tutana aşk olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanırsınız kısa sürede
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHastalık değil bu, ihtiyaç. Sen anormalsin diye eşini mahrum bırakma hakkın yok.
Soran+1 yılben anormal miyim? o zaman şu kadınlara cinsel saldırıda bulunanlar adam ya adam. testesteron seviyeleri zirve yapmış erkek onlar yaaa. helal olsun onlara.
Cevap sahibi+1 yılSevişmekle tecavüz etmeyi bir mi tutuyorsun mk?
Soran+1 yılevet. madem bu bir ihtiyaç onlarda ihtiyaçları dolayısıyla saldırıyorlar. belki utangaçlar sevgili olamıyorlar, belki çirkinler kadınlar onları beğenmiyor. en sonunda adamları da şeytan dürtüyo öyle bir yola koyuluyorlar. eee ihtiyaç işte. aynı fakir bir insanın hırsızlığa meyil vermesi gibi
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek üzere olduğun kadına da bunları söyle de tekmeyi bassın sana. Senin gibiler zaten üremeyi haketmiyor mk
Soran+1 yılgzekalısın. ironi yaptım anlamıyorsun. tabiki de onlar anormal ben de anormallik yok. ilişkiye girmemek anormallik değildir.
Soran+1 yılhem ilişkiye girmeyip hem de mast yapmazsan orda anormallik vardır. ben mast yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılÜreme içgüdün yok mk da ne kadar anormal olabilirsin? Aseksüelsen de git kendin gibi birini bul, sağlıklı kadından ne istiyosun
Soran+1 yılüreme içgüdüsü diyor ya harbi eziksin. cahilsin. beni laflarınla ezebildiğini sanıyorsun dimi acıyorum sana. klasik halk ağızıyla konusuyorsun benimle. bana bak boş teneke; senin anlayacağın dilden konusucam. erkeklik öyle karının amcığınıı ziikmekle, seks ile olmaz. erkeklik (evlilikte) kadına sahip çıkmaktır. ev içinde ki tartışmaları dışarıya belli etmemektir. kadınla ilgilenmektir. kadına saygı göstermektir. sana cahilsin dedim ya, içgüdüsel birşeyim olmasaydı mastta yapmazdım. git oku bilgilen öyle karşıma çık. Allah bilir 16/17 yaşındasındır
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden?
020 Yorumla
Soran+1 yılmetinde gayet açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİlşkiye neden girmiyorsn
Soran+1 yılbana iğrenç geliyor. iki bacak arasından bahsediyorum. aklıma oradan çiş yaptıkları geliyor. kokuyordur ne bileyim iğreniyorum işte
Cevap sahibi+1 yılDuştan sonra ilişkiye girerin ya sen nasıl msst yapıyorsun mast yaparken neyi hayal ediyorsun o zaman?
Soran+1 yılmast yaparken birşey hayal etmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılEşine yazık
Soran+1 yılbelli bir yaştan sonra zaten insanlar seks yapmıyor. cinsellik konusu o yüzden benim için önemli değil. zaten ilişkiye girmeyince o da mast yapar.
Cevap sahibi+1 yılOrasını yıkasa yinede iğrenimisin
Soran+1 yıliğrenirim. bu olay psikolojik. temiz güzel ve bakımlı bir kadın evleneceğim kişi zaten. hiç bir kadında bakımsız olmaz. kişisel bakımlarını yapmayan kadın zaten dışardan belli eder kendini. ve utanıyorum bu tarz muhabbetlerden. seninle yüzyüze olup konuşsak kıpkırmızı olurum
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğin kıza soyle seks yapmicanızı yol yakınken vazgeçsin 😂
Soran+1 yılbiliyor durumu. sen benim peşimden koşacaksın diyor. evlendikten sonra fikirlerin değişir diyor. saçma bir iddaaya girdik yani :)
Cevap sahibi+1 yılKız yandı 😂
Soran+1 yılfarzetki evlendin ve kocan sana yatakta sadece sarılıyor. cinselliğe yanaşmıyor. cinsellik konusu açılınca konuyu değiştiriyor. ve onun mast yaptığını biliyorsun. asla seni aldatmaz başka kadınla birlikte olmaz. o kadar uğraşmana rağmen cinselliğe yanaşmazsa fikrin ne olurdu? ve çok seviyorsun eşini o da seni çok seviyor. bu duruma alışır mıydın
Cevap sahibi+1 yılAlışamam aslaa
En buyuk hayallerimden biri zaten ilişkiye girmek o kadar bekliyorum kocamla yapmak için..
Soran+1 yılama kocan yanaşmıyor. onun haricinde bir dediğini iki etmiyor seninle çok ilgileniyor. ayrılır mıydın yoksa aldatır mıydın
Cevap sahibi+1 yılAyrılırdım aldatmam
Soran+1 yılhmm. eğer bu düşüncelere sahip olmasaydım senin gibi eşim olsaydı seni sadece aeka kölem yapardım. cinsel obje olarak görürdüm sadece :)
Cevap sahibi+1 yılSenin kişiliğini cözemedim çok farklı 😂
Soran+1 yılseks yapmıyor diye ayrıldığına göre sekse düşkün bir insansın. evlendikten sonra baktım ki sekse doymuyor artık eşim olarak değil kölem yapardım. acımazdım hiç. canı yanmış mı yanmamış mı umurumda olmazdı. sevgim azalırdı :)
Cevap sahibi+1 yılSeks ve duygu bir arada olabiliyor
+1 yılUtangaç birimisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat