Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an ki hamle için onay alırcasına ya da hazır ol dercesine ateşli bir bakış önemlidir. İlişkinin şiddetini dorukta tutmak adına olması gereken bir hamledir. Ateşli şuh bakışlar cinsel ilişkinin olmazsa olmazıdır
10 Yorumla
+1 yılÇok önemlidir. Ayrıca temasta bulunmamak da. Başlarda mümkün olduğunca göz teması kurulmalı. Ama sonralarda biraz kaçınılmalı. Çünkü o temas tetikleyici olup boşalma evresini öne alabiliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff dedim oofff oral sırasında da ilişki sırasında da çok severim. Göremeyeceğim pozisyonlarda aynadan bakarım hatta
170 Yorumla
+1 yılGöz temasını bilmem ama nefes alıp veriş daha önemli
161 Yorumla- +1 yıl
aynen ben genelde arkasından abanıo bonunda nefesimi hissettiririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
130Cevap
+1 yılGözlerinde aldigi zevki gormelisin senin gözlerindeki zevktede karşındaki kaybolmali...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik sırasında değil hayatın her anında iletişim kurarken göz teması kurmak çok önemlidir. Verilmek istenen duyguyu, düşünceyi daha kolay ve etkili bir biçimde vermeyi sağlar. Ayrıca güzel görünür. Aşağıdan size bakan gözler görmek her zaman tatmin edicidir.
10 Yorumla
+1 yılGöz teması da mühim tabi ama kayan gözler favorim ☺
70 Yorumlagözlerinin içindeki tutkuyu görmezsem kendimi mutlu hissetmem.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli gözlerinde tutku varsa aşkın şehvetine kolay kapılıyor insan...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGöz teması ederek, mercekten içeri girip iç organların yanışını ve sevişmesini izlemek efsane olur :) :)
10 Yorumla
+1 yılOral yaparken gözlerinin içine bakmak aşırı tahrik eder
90 YorumlaHani birşey yaparken o şeyin önemli bir dokusu vardır o doku olmayınca yaptığın şey içine sinmez ya zevk almazsın tatmin etmez onu o yapan o dokudur o olmayınca hiçbir anlamı kalmaz ya işte göz temasıda bu kadar önemli
20 YorumlaSeks kadar onemli benim icin hele oral yapabilirsem onun gozlerine bakmayi isterim zevk almasini gormek aklimi basimdan alir👍🙈
20 YorumlaHer anlamda temas çok önemli. Ara ara göz-göze gelmek de hoştur.
20 Yorumla
+1 yılBaşka zaman i bilmem. ben o anki göz temasına tapiyorum
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Partnerim o anda zevk aliyor ise benim icin harikadir
20 Yorumla
+1 yılHerkes göz teması demiş külliyen yalan.
Sorsan en sevdiğin pozisyon ne herkes dogy der. Nerde göz teması?10 YorumlaDuygusal bağı koparmamak için göz kontaktı şarttır :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Önemseyen var,
Önemseyen var,
Benim için çok önemli,
Gözler asla yalan söylemez,
.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Göz teması rahatsız edici olmadan hatta spontan olarak oluyorsa olmalı. Fazlasına gerek yok.
10 YorumlaGöz teması olmadan ten teması yeterli zevki vermez bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel iliski esnasinda göz temasi benim düsüncem kadin erkeyin penisini yalarken olur ve hoş bir durum olur, kadin yalarken erkeyin gözüne bakar nasil zevk aliyor diye, Baska türlüde göz temasi olur ama yazmakla bitmez böyle seyler
00 Yorumla Ablam en önem verdiğim şeydir göz teması sadece cinsel yaşamda değil normal hayatta da cok kullanirim ve faydasini görürum ela gözlerimin renk dagilimlari cok farklı 2 farkli göz gibi bide kaşlarımin şekliyle insanin akliyla oynarım farkında olmaz
00 Yorumla
+1 yılGöz teması olmazsa verdiğim zevkin yarısını göremem
10 Yorumla
+1 yılO halde bakmak insanı deli eder aşkım
110 YorumlaGözler seksin, şey pardon kalbin aynasıdır 🙃
20 Yorumla
+1 yılĆok önemli. Tsm patlsna anında kasılırken birlikte gözlerimiz tenasta olmslı o an harka 😉😙😘😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılGöz teması olmadan olay başlamaz önce göz göze gelinir o ışığı gözlerinde görürsün sonra o ışık alev alır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok önemli.. zevki ve hazzı tam anlamıyla yaşadığının kanıtı gibidir.
Zira , partnerinin hislerini en güzel gözler anlatır.00 Yorumlabaşlangıcından sonuna kadar önemli göz teması. başka erkeğin gözlerinde, "erkeğinim, ben hükmederim, benimsin" bakışı olacak, sonunda ise, kadının gözünde, "seni teslim alırım" bakışı.
00 YorumlaGöz teması alınan hazzın o anda ve araya hiç bir şey karıştırmadan aktarılan en güzel paylaşım bence...
00 Yorumla
+1 yıliçinde gidip gidip gelirken ikimizde o noktaya bakıp ve birden gözlerime bakması dudaklarima yapışması hoşuma gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılateşli bir bakışma bence güzel olur
150 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin hosuna gider sanırım
160 Yorumla
+1 yılerkekler: görmek izlemek ister.
Kadınlar: gözlerini kapatıp hissetmek ister.10 Yorumla
+1 yılÖzellikle oralda ve içine girerker göz temasına çok önem veriyorum gözündeki parlamayı görmek çok zevk almamı sağılıyo 🤪
00 Yorumla
+1 yılBen cok onemsemiyorum. Goz temasi olur ama oyle bakismak nedir yahu 😀 hele ki erkek ustte olsun yüzünden akan terler sap sap damlasin kizin yuzune gozune gorurum 😀
00 Yorumla
+1 yılKimsenin gözünün içine hiçbir zaman bakamam. Cinsellikle ilgisi yok yani.
00 YorumlaKişiye göre değişken. Boşuna seks ustası gibi yorum atmasın kimse
00 Yorumla
+1 yılÇöldeki bir insan suyu görünce
Ne kadar seviniyosa
Okadar önemli cevap güzelmi00 Yorumla
+1 yılnefes alışda çok önemli... zevk aldığını nefesinden inlemesinden hissediyorsun güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılYüz ifadesinden haz alıyorsun daha da hızlanıyorsun (partner zevk alıyorsa)
00 Yorumlaekstra motive veren bir durumdur kanımca.. olmazsa olmazlardan diyelim..
00 Yorumla
+1 yılOldukça önemli sonuçta kaplan ile ceylan da bir birine göz teması yapıyor
00 Yorumla
+1 yılbence çok önemli çünkü o an herşeyden arınmış bir göz bakıyor size müthiş birşey...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin en etkileyici göz teması oral ve gögüs uçlarına yapılırken olur. Yakın temas ve bakışma.
10 Yorumla
+1 yılEn önemli şey, yoksa kafa başkalarına gidiyor sevişirken shfj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBana sakso çekilirken gözlerime bakılması çok önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok önemli bence. Arzulu ihtiraslı bakışlar çok şey katar
10 YorumlaFazlasıyla önemlidir bence gözler kalbin aynasıdır :)
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum sadece iki de bir karşıma çıkıyor sorun o yüzden yorum yaptım 😂
00 Yorumla
+1 yılçok önemlidir , mümkünse ilk etapta yapılması gerekir sonra göz teması kurmayı tavsiye etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok uzun bakmamak lazım, acaba yanlış bişi mi yaptım diye düşündürür karşı tarafa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben yaparken gozlerime bakmasi hosuma gider. zevki hissi gormek isterim
00 Yorumla
+1 yılOral anında saçlarından tuttuğum zaman gözlerime baksın mutlaka gerisi önemli değil çok da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözler kalbin aynasıdır, ben sürekli gözlerine yüzüne bakarım kızın, o da bana baksın isterim ;)
00 Yorumla
+1 yılcokkk fazla onemllıı opusurken arada yalarken bakıcaksın gozlerıne kıvranmasınıa
00 Yorumla
+1 yılkadını etkilemenin, daha iştahlı olmasının tutkunun tetikçisidir. ki nekadar etkili sen düşün...
00 YorumlaZevkten gozlerin kaymiyorsa hic onunla iliskiye girme
00 YorumlaOpusurken bile gozlerini kapatan kadinlarla gozgoze gelemiyorum ki 😀
00 Yorumlaönemli göz göze bakıp yalamak emek muhteşem bir haz ve tat
10 Yorumlacok önemli iki tarafında onu nekadar istediyini gözlerden anlarsın
00 Yorumla
+1 yılGöz teması hayatın her alanında önemli.
10 Yorumla
+1 yılGöz teması son derece önemlidir bu yüzden göz göze gelinen pozisyonlar en iyisidir
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler