+1 yıl
Yağmur damlaları cama vururken benim ona vurmam çok hoş olur. Tabiki severim. 😏
10 Yorumla
+1 yılHer cama vuran yagmur tanesi ile güzel bir toprak kokusu eşliğinde sevişmek harika oluyor
80 Yorumla
+1 yılYeter artık koymayın şu gifleri günaha sokuyorsunuz beni ya😂
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Bence bu tarz bir düşüncenin bir şeye bağımlı olduğunu gösterir. Mesela neden yağmur yağarken seks yapmayı seveyim ki? Zaten sevdiğim kadınla bunu yaparken her koşulda severek yapmış olurum
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yagmuru cok severim sevismeyi dr severim. Ikisi carpisinca duble sevgim olur
80 Yorumla
+1 yıl👀
Benim için yağmur yağarken seks ikinci planda
Çünkü yağmur sesinin terapi etkisi seksde bile yok
Gök gürültüsü sağanak yağışlı havada uyuyup bilinçaltı temizliğinin mutluluğu hiçbirleyle değişilmez10 YorumlaSevmem mi ablalarin en güzeli ben karanliklarin adamiyim o kapali havada yagmur damlalari cama değerken hele şimşek varsa bir de ritmi tutturmaya çalışırım çok severim yağmuru bana derler reyNb0yyyy^^ ⚡⚡
10 YorumlaYağmuru çok severim. E birde Seks olursa. Tadından yenmez. Hatun camdan yağmuru izlerken arkasından saracaksın. Neyse kendimi bozmadan gideyim bu konudan.
20 YorumlaCam açık şekilde dışarıdan gelen yağmur sesi, zevke göre açılmış bir müzik ve partnerin inlemesiyle birlikte sanırım nirvanaya ulaşılabilir. Bu üçlü kesinlikle yaşanmalı :)
10 YorumlaYeri zamanı olmaz ama farklılık iyidir. Mesela tavanı sac olan bir dağ evinde. Yağmur takır takır takır ses yaparken değişik ve heyecan verici olabilir
10 Yorumla
+1 yılSu damlalarının ritmine uyum sağlayıp güzel bir orgazmın ardından narin bir bedene sarılıp uyumak kadar güzel bişey yoktur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok severim , hatta bu hususta fantazim bile var..
Çatı katı .. :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCan cananı bulunca (Dışarda, evde, yağmur altında, yıldızların altında, banyoda, film izlerken, vs. ❤️) savaşmayalım, kavga etmeyelim, sevişelim evet, pozitif enerji salalım evrene. 😄
10 Yorumla
+1 yılZaman, mekân veya hava durumu pek etkilemiyor açıkçası. Keyif alma durumu her zaman üst-düzey zaten.
10 YorumlaGökkuşağı altında seviyorum, denk getiremediğim için yapamadım 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılhoca cumaya cağirsa.
12 dakkada 45 erkek gelmez a. qq50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılYağmur yağarken uyumak da çok güzel seks yapmak da eminim güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasin
110 Yorumla
+1 yılAslında eğer partnerin uyumu ( Ten uyumu dahil ) bu sağlanabiliyorsa
havanın etkisi alt sıralarda yer alır, Atmosferin o Büyüsünde Cama bakılacağını pek sanmıyorum :)10 YorumlaHem de cok resmen akilimi okudun ks ye gireyim diyecem yagmur varken seks yapmak ister misin diye snei gordum dedim deemek ki ben tek oylee dusunmemisim benden daha hizlilari varmis:)
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle manzaralı cam kenarlarında müthiş oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSabah akşam sıcak soğuk kar yağmur farketmez🤗
160 YorumlaSeverim 🤗
90 YorumlaHarika oluyor cama yağmur vurunca
mesimlerde sonbahar sa10 Yorumla
+1 yılSüper olur hava haften soğuk olcak ya da dışarda dize kadar kar olcak keyfinden bayılırım heralde birde odun sobası yanıyorsa evde üffff
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel oluyo ama yağmur sakin yağıcak çok şiddetli değil😉
20 YorumlaTombala gif mi bu 😀 yurdum insanina yagmur camur kar kış farkedermki 😀😀
10 YorumlaHatun olsun yağmurda olur banyoda olur denizde yatakta mutfakta seks kadar güzel başka ne olabilir ki
10 YorumlaBurdakiler de hep yapıyor zaten özellikle yorum yapan pembeliler... gülmekten ölecem bir gün burada 😂😂😂
00 YorumlaYağmur yağıyor çok güzel hadi gel sevili patnerim seks yapalım demem ellbette ama o esnada yapmur yapıyor ise hazzı daha yüksek olabilir...
00 Yorumla
+1 yılSomine yancak bir yanda cama vuran yagmur damlalarinin sesi eslik etcek. Muthis ya
10 Yorumla
+1 yılolabılırdı ormanda :d
140 Yorumla
+1 yılBaşkalarının olmadığı her uygun ortamda sevdiğimle seks yapabilirdim lakin bekarım.
10 Yorumla
+1 yılgıf çok güzelll baya etkilendim hatunu bulsak yapalızda:)
00 Yorumla
+1 yılevet , romantik olabilirdi..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks için en güzel havalar yağmur ve karlı olanlar ;)
10 YorumlaHiç tecrübem yok desem yanlış olmaz demi. Yani bilemiyorum ki güzeldir Bence.
00 Yorumla
+1 yılHaydaaaa bu nasıl soru şimdi 😂😂😂😂
O anki psikolojime bağlı😉00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmek daha güzel oluyor.
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHele bir de şöminenin önünde ise daha ne olsun 😌
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok severim ben ama yalnızım... Senin profil foton çok seksi dün gece senin yüzünden fishnet şeyler izledim 🤣😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim. Ekstra ıslaklık sekse değişik bir heyecan katıyor. Ama suyunu da çıkarmamak gerek. Sürekli yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok severim hep yaparım
80 Yorumla
+1 yılYağmurda kütük ıslanırsa yumuşar eğilir olmaz canım😀
00 Yorumla
+1 yılYağmur yağmasa da olur seks yapmadım ama her zaman yapmak isterim. Özellikle duşta
00 Yorumla
+1 yılCok severim. Simdi fırsat olsada yapsak degilmi... 😉😜😎
00 YorumlaHe ya yağmurlu havalar libido mu arttırıyor sorun şu ki partner yok😂😂
00 Yorumla
+1 yılSevmem mi baska turlu arkadan yapisirim partnerime dah a guzel severim
00 Yorumla
+1 yılYagmurda da güzel olur
20 Yorumlasen niye hep böyle azdırıcı sorular soruyorsun. sorma demiyorum sor. ama delirtiyorsun insanı durup durup :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılDün bununla ilgili bir soru sormuştum. Böyle havalarda aşırı seks yapasım geliyo tüm gün müzik dinleyip seks yapasım geliyo engel olamıyorum kendime
00 Yorumla
+1 yılYağmurun altında mi yoksa kapalı alanda mi
11 Yorumla- +1 yıl
Evde
Kim sevmez. Yataktan çıkmadan ard arda.
10 YorumlaYani yagmurun altinda olursa hele ki...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet o yagmur sesleriyle harika olur
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaparken fırtına kopsa haberim olur mu ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Harika olur seks yapmak için.
10 YorumlaSevisme sansim yok su an ama mast bile zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılŞömine başında olacaksın ki tadından yenmesss 🔥🔥
40 YorumlaAlsancak kordonda çimler üzerinde yağmur yağarken çok yaşadım öpüşme sarilma sadece
00 Yorumla
+1 yılHemde nasıl yağmur altında sevişmek soyunmak hunharca seks harika olur hard seks sert seks süper olur sende sever misin benim gibi 👅👅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ne yağmur vaaaar ne de sevgili :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevişmek güzelde yağmurda seks yapmak zor olur hiç denemedim :D
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar