Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sitede bu aralar o kadar fazla erkeklerin bekaret hakkındaki düşüncelerini merak eden soru gördüm ki iki çift laf etmeden geçemeyeceğim. sevgili hemcinslerim bekaret sizin kendi görüşünüzle alakalı bir şeydir. kendi cinsel tercihiniz, kendi yaşamınız, kendi aile yapınız bunu belirler. kaldı ki bekaret kadın için neyse erkek için de odur ama hiçbir erkekten kızların bu konuda ne düşündüğü hakkınnda merak göremiyoruz. Canım ülkemin güzel kızlarının böyle sorulardaki alt metninin 'bakirelikten kurtulmak istiyorum, cinsel hayatım olun istiyorum ama evde kalır mıyım?' olduğunu düşünüyorum maalesef ki...
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yazı olmuş👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkekte bile önemser cok kiskanirim derdim. Hayat bana paylasmayi ögretti. Büyük lokma ye büyük konusma. Hos büyük konustugumu hatirlamamda büyük de düsünmemek gerekirmis kendi icinde de olsa.
40 Yorumla
+1 yılerkeklerde bu konuda çok dengesizlik gördüm, özellikle benim için önemi yok, hangi yüzyılda yaşıyoruz, ilkel erkek düşüncesi diyen 2-3 sene ya da 3-5 sene sonra ayrılınca ilk kullandıkları zaten şöyleydi böyleydi lafı çok duydum. Bu belki de karşı tarafı mundar etmek içindir buna rağmen ilk kullanılan argüman.
10 Yorumla
evlenecek erkeklerin tümü bakire arıyor ama eline geçen her fırsatta kızları becermek istiyor...
olay bu.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılYa bakireliği bir erkek seviyorsa sorun etmemeli bazıları bakire kızı bozuyor sonra evlenmek için bakire istiyor yokya
30 YorumlaUmursamayan cok ve bazi erkekler artik boyle kizlari gordukce Yasin yaninda kuruyuda yakiyorlar yanlis dusuncelerle yaklasiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı tarafı kişilik hayat biçimi hayat arkadaşı olarak detaylı özellik arayan kültürlü kesim bakirelige bakmaz. Seks yemek ev isi olarak kadını hayatına işçi olarak alan kesim bekareti onemser.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi kesimdensin
- +1 yıl
Böyle düşünen zihniyetler şu an hep evde kaldı Avrupa ülkesinde yaşamıyorsunuz uyanın artık bekaret kavramı bizim için kadının güvenilirliğini, sadakatı, namusunu temsil eder onun bunun altında yatan birinden eş hayat arkadaşı dost olmaz hep bir yerlerden patlak verir sorun çıkar sağlıklı ömür olmaz anlayın şunu artık
anlaşıp sevgi ve saygı olduktan sonra gerisinin ne önemi var
10 Yorumla
+1 yılBakirelik mi o da ne demek? Bu devirde veren verene
10 Yorumla
+1 yılevlenip boşanmadan önce bekarete önem verirdim, ama şimdi o kadar değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben bakirim ve bakire birini bekliyorum yani ve hala önemli bekaret
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Millet hergün tecavüz ediyor hükümet alıştılar heralde bakire aramamaya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki çok önemli ben bakirim bakire birini isterim benim tercihim
30 Yorumla
+1 yılTamamen Batılılaşma ve dini alamamadan kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeveslenme devam ediyor önemi 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha tüh ya
+1 yılBu devirde takan yok artık keyfine bak
10 Yorumla50 yıl dünyanin var olacağına inaniyonmu sen.
00 Yorumlaönemseyende var önemsemeyen de
10 YorumlaEvet onemlidir her zaman
10 Yorumla
+1 yılBakire kız olmayınca önem kalmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim için hiçbir zaman önemi yoktu
20 Yorumla
+1 yılGavattlar için önemsiz bizim için önemli
20 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemsiz her zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu için kalmadı.
10 Yorumlaönemli
00 Yorumla
+1 yılBenim icin onemli
10 Yorumlasen bakiremisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kalmadi
10 Yorumla
+1 yılBen önemsiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen ne alemdesin
00 Yorumla