Ve nasıl olsa hamileyim diyip güne boyoz la pogacayla başlayan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Karinizin hamileyken fizigine cok dikkat ettigini gorseniz tepkiniz ne olurdu?
Bide yanında hamile eşi olmasına rağmen başka kadınlara bakan adamlar var 🤔
Hamilelik kadınlara ekstra bir çekicilik katar mı, hamile eşiniz ile ilişkiye girer misiniz yoksa 9 ay bekler misiniz ?
Vallahi benim annem 32 yıllık hemşire hem de kadın doğum hastanesinde çalıştı hiç böyle bir şey görmedim defalarca da yanında kaldım Hatta gözümün önünde kadın doğum yaptı asansörün içinde dans gibi işiyorlar başka bir şey olmuyor Şimdi de aynı hastanede Abim çalışıyor
Yani o çekiciliği bizim Türk kadınları için söyleyemezsin bizim Türk kadınları bir çocuk doğuruyor orayı burayı dağıtıyor bugün Avrupalı kadına bakıyorsun kadın bir hamile kalıyor manken gibi Bizimkiler malak gibi oluyor o yüzden çok da çekiciliklerini görmedim yani ayrıca hamileyken de ilişkiye girilebiliyor belli dönemden sonra Doktorlar izin vermiyor
Görürüz ki işte hastaneye gidiyorlar Bir de ben sana şunu söyleyeyim mi insanları çok eziyet ediyorlar Ya tamam çocuk sahibi olacaklar hasta yakınlarını neredeyse çalışanlar dövecek Hasta mı Niye doğum yapmadı diye sanki yukarı çıkıp Biz Doğum yaptırıyoruz Ayrıca ben sana bir şey söyleyeyim mi önlerine geleni yiyorlar aşeriyorum diye sporu Yok bir şey yok doğumdan sonra da hiçbir şey yok Ee ondan sonra da alıyor giriyor Bence o çekicilik bizim Türk kadınlar için değil bir tane manken görmüştüm çocuk doğuran kadın da bir tanemi bozulma olmaz ünlü mankenler falan bir sıkıntı olmuyor bunlar zaten sporlarını falan yapıyor da bizim normal Türk kadınları maşallahları var kamyona dönüyorlar
Sadece hamile kalmak açısından değil ki beni yanlış anlama bizim Türk kadınları yatakta yaratıcı değil anca yatıyorlar boş boş inliyorlar Kusura bakma ama
katıyor 9 ay bklemem ama 9ayda ilişkiye girmem yani :D zarar görücek aydan sonra doktor tavsiyesiyle işte tabi ufak tefek sevişmeler olur bide ilişkiye girmesekte tamamen
Hamile kadınlar çekicidir.. harika görünür fizikleri.. :) sevgilim de beni daha fazla tahrik ediyordu o sırada.. ondan baskasını gözüm görmüyordu.. ve göğüsleri vs inanılmazdı :D
Bir çok kadına hamilelik yakışır ayrı bir güzellik verir çünkü annelik başlangıcı Hamilelikte belli bir aya kadar cinseli ilişkiye girilen biliniyor hamileliği zarar verecek durum yoksa
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hamilelik kadınlara ekstra bir çekicilik katar mı, hamile eşiniz ile ilişkiye girer misiniz yoksa 9 ay bekler misiniz ?
En İyi Cevaplar