Cinsel Yaşam Alırım bir alt dudak mı / üst dudak mı? Gmztnmz Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapılan araştırmalara göre kadınlarda, dudak kenarı ve alt dudak daha çok zevk verirken, erkekler üst dudağı daha çok tahrik edici olarak görüyorlar ve öperken ilk tercihleri oluyormuş..Sizin bir tercihiniz var mı? Ya da direk dalıyormusunuz 😋 Alırım bir alt dudak mı / üst dudak mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Alt dudaktan kastı karıştırmamakta fayda var ama sen iyi niyetle yazmışsın.🙂Her noktası olur. 0 0 Yorumla
Ali1213 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Bilmiyorum valla :D hic alt dudakmi ust dudakmi dusunmedim :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dudağının kenarı 2 1 Yorumla Uye658561 +1 yıl Boynunu öpmek emmek daha güzel Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Dudak kenarı gadasi 0 0 Yorumla
REDHOTLİNE07-4 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Ne bileyim apla gece gece dudak olsun da en alt dudakları da zevkle şeyettiririz yani... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Üst dudak ve Beline tam sarılıp Dudaklarını içine çekmek çok iyi oluyor. 1 0 Yorumla
rroommeeoo Takip Et Master Yaş: 51 +1 yıl Alt dudaktan dsga ćok tshrik olup zevk alıyorummmm 👅💋😎😜 0 0 Yorumla
Mokokkcomolokkoo Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl alt dudağı ısırmak daha güzel oluyo üst dudağı ise emiyorum 0 0 Yorumla
Kingüye Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Üst tahrik ediyor da altı ısırıp emiyorum. Niye böyle oluyor şimdi farkettim bende 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ibrahim. tatlisesin efsane fotografi olmaliydi burda alt iyidir 0 0 Yorumla
Barbarosersoy Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Ben kenarına köşesine bakmıyorum direk yumuluyorum benim tarzım fransız tarzı :) 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. önce alt dudak sonra üst dudak sonra dudakların hepsi 0 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. alt tabiisi, ısırması daha kolay :) 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üst dudak daha etkileyici 1 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ama bu kizkiza opusmeleri beni bitiriyo 0 0 Yorumla
Berbatowww34 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Yok ben kenar dudakcısıyım ne üst ne alt 0 0 Yorumla
_sessiz06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl kesinlikle dudak kenarından başlamak tercihimdir. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Direk dalarim engin sulara 😊 0 0 Yorumla
Volbieks Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben altciyim teyze 0 4 Yorumla Gmztnmz +1 yıl tamam teyzem 😃 Yorumla Volbieks +1 yıl Teyze mesajima yanit vericekmisin artik Yorumla Gmztnmz +1 yıl Hayır tabiiki Yorumla Volbieks +1 yıl Neden teyzeee Yorumla
En İyi Cevaplar