Hayatın içinden normal bir soru bu.
Şehvet aşka dahil midir yoksa aşk varsa yok mu olur?
Hayatın içinden normal bir soru bu.

aşk apayrı bir şey cinsellik apayrı.. cinsellik hayvani bir dürtü üremek için yapılan içgüdüsel bir davranış yemek gibi uyumak gibi.. aşk öyle değil.. insanda var olan bir şey değil.. sonradan insanı bulan bir şey.. aşk ta cinsellik şehver arzu bu gibi şeyle yok.. aşk daha masum duyguların yaşandığı bir kavram
Şehvet göze hoş gelene duyduğun istektir. İllaki aşk istemez şehvet. Ama merhamet ve sevgi öyle değildir
Sevmediğin birine merhamet edemezsin
Bence aşk ile dostluk duyguları karıştırılıyor hep ondan sonra işte insan sevdiğine zarar vermez falan bunlar saçma laflar. Cinselliği zarar verme olarak tanımlayan cahil bir nesil var.. Merhamet, sevgi, aşk kavramları cinselliğin ya da şehvet duygusunun hiç bir yerinde yok alakasız konulardır bunlar.
Bu bana bir hikayeyi hatırlattı
Cahil köyü bir adam evlenmiş tabi karısını çok seviyor o kadar çok seviyormuş ki...
Neyse kadın hamile Vs doğumda sancıdan bağırıyor
Adam gurban olduğum çok acı çekiyor içim sızlıyor diye feryat ederken bir ara diyor ki ben sana kıyamadım acımasın diye o işi yapmadım şimdi nasıl dayanıyorsun bu sancıya diyo
Kadın odadan şöyle sesleniyor
Heygidi herif sana çok dedim acımaz diye ama dinletemedim zaten muhtarın oğlu acıtmadı bugüne gadar ama 9 ay sonra acıyacağını demediydi 😁😁😁
Yani yemezsen yerler 😂
İnsan herşeyi sevdiğiyle yaşamak ister, başkasını düşünemez. Ne yüreği ne de midesi kaldırır. Kimi şehvetini belli eder, kimi ise bunu bastırır.
Teşekkürler
Cevap
24Cevap
hayır bence bir bütün hepsi uzaktan aşk yakından meşk olur o ayrı ama şehvetle kucaklarsın onu aşkla sarnalar sevgiyle yoğurursun bazen bu hormonaldir çünkü
Seven sevdiğine kıyamaz diye bir şey yoktur insan sevdiğine daha şehvetli yaklaşır. Birliktelikte şehvetli sevişme çok önemlidir.
Kapali kizlar sehvet mehvet dusunmez. Gozunu tavana dik icinden 1-2-3-4-5 say ve helalliğin zaten bitti gittiii. Çok namaz çok kuran 5 saniye s.. ex kararı.
Aslında bu durum tam tersi de olabiliyor.
Tanıdığım bir Kadın çarşaflı ve elinden gelse kocasını işe göndermeyecek kadar şehvetli yan komşu ve millet bunların Mart kedileri gibi ciyaklamasından usandı 😂😂😂
@SecretMusicClip ters ilişki dinimiz de büyük günah. Yani dininiz de büyük günah.
Orasını bilemem de adam Sufi
Ters ilişki yapmaz herhalde
Gerçi banane
Cinselliği bu kadar saçma salak anlayışlarla mındar eden başka bir millet daha yok bizden başka.
Aşkta şehvet olmasaydı masa sandalye çiçek böcek demez aşık olurduk
Ask=sehvet :)) asik oldugun insandan bebek istersin degil mi 😊
Kim sokuyor bu insanların aklına "seven insan sevdiğini mikmeye kıyamaz" saçmalığını anlamıyorum ki.
Askm varsa hersey ortadan kalkar merhamettir iliski hersey askitor
Aşkin bir parcasidir.
şehvet yoksa aşk yoktur. sevgi+şehvet=tutku=aşk
Dahildir zincir felan şart
Bu konu karışık içiçe girift uzun konu
Şehvet, aşk da varsa inanılmaz derecede güzeldir
şehvet aşksız da oluyor
Aşk varsa şehvet de vardır
Aşk varsa hepsi vardır😉
Şehvetten aşk doğmaz aşktan şehvet doğar
Birbirini tamamlıyor heralde
Değildir.