bence ergenlik başladıkatan cinsel ilişki yaşanıp 2 3 yıl geçene kadar azgın olduğu zamandır. kimi 14 yaşında girer 18 yaşında birlikte olur onun azgınlığı çok olmaz. ama adam 40 yaşına gelmiş birlikteliği yok o yeni başlamıştır. anladınız umarım belli bir yaşı yok
Kızları veya orta yaş bayanları da bilmem ama erkeklerdeki isteğin hiç bitmediğini her daim görmekteyim 18 de de 38 dede 58 dede hep bayan arzusu devam ediyor. Cinsel eksikliğin verdiği azgınlık diyebiliri.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merak olarak 17-19 İstek olarak 20-25 Cinsel tecrübe olarak ise 37-42
tabiki ergenlik cagı ben 15 yaşında iken mahellde komşu kızlrıyla iclerinde amcamın kızı bile vardı ama ep onlar ediyorlardı adi gel evcilik oynayalım ben baba oluyordum onlar anne babalar anneler gece neyapar emen soyunuyorlardı şu anda boy 1. 60 ama beraber olduğum kadınlar diyorlarki senden uzun kilolu adamlarda bile bukadar büyük penis yok aslında büyük değil ölctüm 18 cm inanmayan tivitırda (@hayraboluneco) bakabilir
26 ve 27 arasında cidden cinsel anlamda fark olduğunu düşünmen çok ilginç geldi. merak ettim gerçekten neden. ama anlatmak istemiyorsun herhalde. ya da sen de bilmiyorsun neden :D
tüm klasik kezbanlar gibi mantıklı cevap vermeyi bırakıp çemkirmeye başladın aklının cevap vermeye yetmediği yerde dsajkads şaşırmadım. iyi geceler kezo
En İyi Cevaplar