Sandor FERENCZ der ki “İnsanlar sevişmek istiyorlar da nasıl sevişeceklerini bilmiyorlar”
Kadınların ve erkeklerin hepsi deli gibi sevişmek istiyor. Fakat nasıl sevişeceğini bilen sayısı çok az.

Dünya ne kadar erkek hegemonyasında olsa da, yaşınız ilerledikçe erkeklerin kadınlara karşı temel duygusunun korku olduğunu anlamaya başlıyorsunuz.

Bazıları açıkça, bazıları da gizli gizli kadınlardan korkuyorlar. Özgür bir kadın için sönük bir erkek organıyla göz göze gelmekten daha dokunaklı bir şey olabilir mi? Tarihin bütün önemli olayları bu iki simgesel nesneyle karşılaştırınca önemini yitirir. Kadın ve sönük erkek organı.
Aslında burada bir haksızlık var! Bu haksızlık penis adı verilen organın değişik formlara girerek erkeğe verdiği çekicilik değil, kadının her hava koşulunda yararlılığını sürdüren o kadınlık organıdır. Ne fırtına, ne yağmur, ne gecenin karanlığı onu şaşırtabilir. Her zaman oradadır, her zaman hazırdır.
Bundan en az iki bin yıl önce Çinli Taocu hekimler sevişme ve cinsellik konusunda kolay anlaşılır açıklayıcı kitaplar yazmışlardı.
Bu hekimler ne şehvet düşkünü kimselerdi, ne de kendilerini aşırı denetim altında tutan perhizcilerdi. Onlar gerek erkekler için olsun, gerek kadınlar için olsun sevişmeyi beden ve ruh sağlığı ve esenliği için zorunlu bir şey olarak ele alıyorlardı.
Taocu hekimlerin verdikleri tavsiyeleri şu şekilde sıralayabiliriz.
Cinsel içerikli görüntüler..

Penisin boyutu...

Taocular bu durumu şöyle özetliyor;
Kısa küçük ama sert bir kamış, uzun büyük ama yeterince sert olmayan bir kamıştan daha üstün tutulabilir. Bununla birlikte yeterince sertleşmemiş ve güçsüz bir organ ama nazik ve sevecen bir tutum, sert güçlü bir kamış ama kaba ve hoyrat bir tutumdan çok daha fazla yeğlenmelidir. Kuşkusuz en iyisi orta olanıdır. Yani organın hiçbir bakımdan bir aşırılığı olmayanıdır.
Erken boşalma...

-Penisin başını sıkma yöntemi: Bu teknikte boşalacağınızı hissettiğinizde cinsel birleşmeyi bırakıp penisin kafasını 4-5 saniye baş ve işaret parmağı ile sıkmanız gerekiyor. Fakat bunu yaptıktan sonra 30 sn gibi beklemeniz şart, ondan sonra birleşime devam edebilirsiniz.
-Makat ve testis arasındaki bölgeye baskı: İşaret ve ortağa parmağınızla makat ile testis arasındaki bölgeye 4-5 saniye baskı uygulayıp derin nefes alıp vermekle olur. Bunun avantajı ise vajinanın içinden çıkmanız gerekmemesidir. İsterseniz çıkarsınız istemezseniz çıkmazsınız bu size kalmış.
Penis hareketleri...

Bu durumda kadının hareketlerini gözlemlemeniz gerekiyor. Gözlerini kapatıyor, dudağını ısırıyor, dilini dudaklarının arasına alıyor, ayaklarını havaya kaldırıyor, bacakları ile sizi belinizden kilitlemek istiyorsa derin girişleri çoğaltma vakti gelmiştir.
Ağır seks ve zevkin doruk noktası...

Taocular bu durumda şunları tavsiye ediyor;
1-) Düşmanın saflarını bozmaya çalışan bir savaşçı gibi bir sağa, bir sola saldır.
2-) Dereden karşıya geçen at gibi bir aşağı bir yukarı sıçra dur.
3-) Dalgalarla oynaşan martılar gibi bir dal, bir çık.
4-) Derin dalışları gıcıklayıcı sığ dalışlar izlesin. Bazen dipte kalan pirinç kırıntılarını kapmak
için dalış yapan bir kırlangıç kadar hızlı sığ dalışlar yap.
5-) Ağır bir taş denize batarmışçasına düzenli bir biçimde birbirini izleyen derin ve sığ
dalışlar yap.
6-) Yılan kış uykusu için deliğine girermişçesine yavaş yavaş gir.
7-) Ürkmüş bir sıçan deliğine girermişçesine hızla gir.
8-) Şöyle bir süre dur, sonra kaçan tavşanın üzerine atılan kartal gibi atıl.
9-) Rüzgârı karşılayan koca bir yelkenli gibi şöyle bir yüksel sonra iyice gömül.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar