Her kadının zevk anlayışı farklıdır. Bazı kadınlar sert seks isterken bazıları ise soft seks tercih ederler. Genel olarak çoğu kadının zevk alacağını düşündüğümüz 6 yoldan bahsettik.
Kadınları bir erkek olarak iyi anlasam da, bir kadının fikirlerini almakta bencemize katkı sağlayacağı için bu bencede bana eşlik eden @TutkununKırmızıTonu'na teşekkür ederim.

Ön sevişme

Harika bir seksin olmazsa olmazı ön sevişmedir. Kadınları sekse hazırlamak ve tamamen zevkin doruklarına çıkarmak için ön sevişmenin uzunluğundan çok yaptığınız eylemler önemlidir. Boş geçen 45 dakika yerine dolu dolu geçen 20 dakikayı tercih etmek mantıklı olandır. Ön sevişme esnasında yumuşak dokunuşlar ve okşamalar ile partnerinizi çıldırtabilirsiniz. Dudaklarınız ile köprücük kemiğinden başlayarak bütün vücudunu gezerek, kadının ıslanmasını ve uyarılması sağlayabilirsiniz.
Boyun bölgesi

Kadın ve erkeğin en hassas olduğu bölgelerden bir tanesidir. Boyun bölgesini emerek ve öperek kadının zevk almasını sağlayabilirsiniz. Şüphesiz, her kadının zevk alacağı bir noktadır. Boyunu öperken arada bir kulağına ilerleyen dakikalarda neler olacağını partnerinize fısıldayarak söyleyebilirsiniz.
Oral seks

Bir elmanın yarısı neyse oral de seks için odur. Ayrılmaz ikililer. Oral seksi yumuşak ve yavaş dil darbeleriyle yapmalısınız. Parmaklarınızla destekleyebilirsiniz. İyice ıslandığına göre o ıslaklığıyla beraber emebilirsiniz. Bazı kadınlar aşırı ıslanıyor bu durumdan rahatsız olan erkek bu aşamayı geçebilir. Partnerinin mutsuzluğundan biz sorumlu değiliz. :)
Bir erkek olarak kadınların zevk alacağını düşündüğüm 3 maddeyi yazdım. Şimdi de kadınları daha iyi anlamak açısından sözü sevgili @TutkununKırmızıTonu'na veriyorum.
Yatakta hakimiyet

Bu konuda herkes ikiye bölünmüş durumda. Çoğu erkekler, kadınının onun hakimiyeti altında durmak isteyeceğini, bundan zevk alacağını düşünüyor. Halbuki durum bundan ibaret değil. Yatakta yönetmeyi seven kadınlar da var. Erkeğinin emirleri ile değil de, yatakta kumandayı kendi elinde tutmak isteyen, yatakta erkeğinin üzerinde haşinlikler denemekten kaçınmayan kadın sayısı oldukça fazla.
Göğüs detayını iyi kullanın.

Kadınların en erojen bölgelerinden biri de göğüsler. Sırf göğüsler dedik diye, vahşice morartmak, ısırmak ve can yakmak bazı kadınların hoşuna gitmeyebilir. Nasıl bir erkek oral de diş değmesinden haz almıyorsa, bir kadın da göğüslerinin diş darbelerinin gazabına uğramak istemez. Öyle ki eğer karşımdaki kişi, göğüslerimi koparırcasına ısırıyorsa, bu sadece profesyonel olmadığını ve bu işlerden hiç anlamadığını düşündürür bana.
Yaklaşım tavrı

Yatakta cinsellikten, hazlardan, tutkulardan en önemli olan bir şey var benim için. Duyguları ile hareket eden, Yengeç kadını olarak, benim istemediğim bir pozisyona beni zorla sokması ya da bugün oral yapmak istemiyorum dememe rağmen ısrar etmesi, bu ilişkiyi sorgulamama sebep olur. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, cinsellikte de anlayış isteriz. Sınırlarımızı aşmayan, yataktaki fikirlerimize saygı duyan erkekler canımız ciğerimiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En İyi Cevaplar