Tutkulu ve güzel bir seks herkesin hayali, hayal olan bu seksin başlangıcı da haliyle önemli. Gelin de adım adım öğrenelim. :*
Güzel kokular sürün, duş al, deodorant kullan.

Normal hayatta bile bir koku ile iki cinste nirvanalara çıkabiliyor. Seks yapmadan önce burnumuza güzel kokular gelmesi, bizi yatakta panter yapmaz mı?
Yatakta panter gibi olalım dedik ama, yeri geldiği zaman bir kedi gibi miyavlayalım.

Erkeğimizin gömleğini sakince çıkartalım, kadınımızın sütyenini yavaşça çıkartalım. Panter olan yüzümüzü seksin başında göstermeyelim. ;)
O yatakta birkaç saatlik seks değil, şehvet konuşsun, ihtiras konuşsun, tutku konuşsun, aşk konuşsun.

Her yerine ilmek ilmek dokunalım. Bir daha dokunmayacakmış gibi istekle, ipek böceğiymiş gibi narince dokunalım. Islak ve yumuşakça öpelim, dünyanın en kırılgan varlığıymış gibi gözümüzden sakınarak dokunalım.
Şeker mi şeker bir tadın var, sebebimi ve sonucumu unutturan.

Islak ve yumuşak bir oralden başka ne güzel gelebilir o an? Dişlerimizi değdirmeden yapacağımız o muhteşem başlangıç ateşli seksin en büyük sebebi olabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar