Mast yapıp rahatlasam da gene yapasım geliyor onu yapana kadar aklımdan çıkaramıyorum 18 yasındayım aşırı istekli doyumsuz bir insanım sizce napmalıyım ballar?
Günde 4-5 mast yapıp cinselliği aklımdan çıkaramıyorum anormal mi?
4 ve üzeri ileride cinsel ilişki yaşamaya başladığında cinsel ilişkiden zevk almamana ve başka cinsel sorunlara neden olabilir.. mast yaparken daha uzun ve daha yoğun orgazmlar yaşayarak azaltmaya çalışmalısın.
p*rno yerine ya hikaye okuyarak ya da hayal gücünü kullanarak yap. p*rno gibi şeyler bagimlilik yapip mastürbasyon bagimliligina a yol açabiliyor. Uc gunde bire indir ve bu sekillerde yap. Bunun dışında bu istegin enerjisini başka şeylere aktar.
bunun adına aşırı seks istegi yani hiperseksüalite deniyor evli değilsen ve bekarsan sorun yok buldugunu yatır ama evli isen ve eşin istemiyorsa. SIÇTIN canım . eger evleneceksen seks seven bir kadın ile evlen sana tavsiye hayatın tadi çıkar öbür türlü eziyet.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sana direk ben lazımım aynı ben bugün 4 oldu birazdan 5 e gideceğim seni varya iki deliği birleştiirp severim havada karada suda