Seks bağımlısı bir kadının cinsel sağlığının tehlike altında olduğunu ve genel olarak endişeli ve depresif bir ruh halinde olduğunu söyleyen Kate, "İlk akla gelen seks sever, vamp bir kadın olduğum yönünde ama bunun yerine günlük yaşamda çok büyük bir olumsuz etkilerini yaşayan bir insanım. Ben cinsel yoldan gelen rahatlama halinin bir bağımlısıyım. Bu rahatlamayı hissetmediğimde çok büyük sorunlar yaşıyorum. Bu rahatlama olmadan çalışamıyorum, yemek yapamıyorum hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Yıllardır bu sorunlarla başa çıkmak için durmadan seks yaptım" diyor.

SEKS BAĞIMLISI BİR ERKEKLE TANIŞTI
İnternetten tanıştığı 40 yaşındaki John'un da seks bağımlısı olduğunu öğrenen Kate'in hayatı ve bağımlılığı farklı bir yöne girdi. John ile ilişkisi onu cinsel yönden tatmin ediyordu ancak duygusal olarak ikisi de daha normal bir hayat arayışındaydılar. Çift olarak terapiye başladılar.
İkisi de hala seks bağımlısı ancak dürtülerini kontrol etmek konusunda çok yol almış durumdalar. Günde en fazla 2 kez seks yapmaya başlayan Kate ve John, aile ilişkilerini de düzene koymayı başardı. Çocuklarıyla ve aile bireyleriyle daha sağlıklı ilişkiler geliştirebilir hale geldiler. Kate yaşadığı değişimi şöyle anlatıyor:
"İkimizin de fiziksel ilişkiye ihtiyacımız var ve o rahatlama hissine ihtiyacımız var. Bu bizim için gerçek bir duygusal tatmin elde etmenin tek yolu."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer