gerdek gecesinde eşinizin ( bayan) anal seks yaptığını anladığınızda ne yaparsınız? boşanırım.. aldatırım... bende yaparım...
BOŞANIRIM
ALDATIRIM
EŞİME ANAL SEKS YAPARIM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu anlaman , sıradan bir vatandaş olarak açıkça mümkün değil . Ancak sorunda biraz gerdekte anal fantezisi ile biraz da zor kullanma düşüncesi var gibi ve , kızcağız sütten çıkmış bile olsa bu iddiadan ve sonucundan kurtulabilecek gibi değil .
Ama, kendini bilen bir kız ise gerdekte hiç birşey olmaz ve ertesi gün fiili livata ile tecavüze kalkışma yüzünden boşanma davasının tarafı olabilirsin .Bir de bu yanı var konunun.
Gizlileri bir panik aldı :D gerçekten anlaşılır mı diye merak ediyorlar :D
Eğer sen daha öncden başka kıza anal yaptıysan bir şey demeye hakkın yok.
igrenc...boklu pipi
Cevap
3Cevap
anal yapmıs ve bana söylememiş o zamana kadar anlamıyorum gerdek gecesi anlıyorum enteresan :) ama daha öncesinde söylemeyip yalan söyledigi için ben ayrılırdım güvenimi yitirmiş olurdu cünkü
Anal ne ? Yani açıklayabilecek misnz ben biliyorum ..
kalça g.öt e penis girmesi...senin anlayacağın lanetlenmiş kişiler...helal olan fireun kavimlerindeki gibi... ters ilişki anal...
Bilmiyorum anlaşılır mı diye ama erkek olsam ki anlasam baba kapısına yavrum ..
Anlayamazsın..
neye dayanarak anlasilmaz bir kere bile yapsa anlarsin yeterki biraz bilincli ol
anlaşılır kalça g.tün deliği çok fazla büyür çok rahat anlasılır...yeter ki penis girsin...
Anlaşılmaz... çok fazla yaptıysa anlarsın ancak. 3-5 kerede anlamazsın
Cevaplayan tecrübeli imiş.
KIZLAR delinmek istiyor gerçek bu okadar .
nasıl annlaşılır ki
yok sadece merak ettim
gerçekten yapmadım.
merak etmiyorumda ya mesela bıyolojik olarak yapısı bozuksa. ya da kızlık zarıyla ilgilide aynı şeyi düşünüyorum ya kanamazsa. ozaman direk yafta mı yiyicez
Çok kolay anlaşılıyor merak etmeyin. Heleki biraz fazla yaptıysanız anal bölge vajinadan daha geniş gırıyor hatta daha sevişirken penis kendiliğinden anal yola giriyor.
boşarım direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar