ABD'de kadınlara özel bir internet sitesinin sahibi olan ve cinsellik konusunda uzman olarak sık sık TV'lere çıkan Nadia Bokody herkesi şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu. Bokody zamanında seks oyuncaklarıyla fazla haşır neşir olmaktan 'vajinasının kırıldığını' söyledi.
Orijinal haberi okudum Yine bir kadın 'mağdur' olmuş Doğal olarak feminizm propagandası yapılmış Neymiş efendim utancını gidermek için ona buna snap atıyormuş Diyemiyor ki parası iyiydi diye Pislikten başka bişi değil Sırf para için dildoyu turbo modda çalıştırıp günde en az 6 kez orgazm olursa olacağı bu Mk aç gözlü abazası Erkek egemenliğinin gözünü seveyim
@gorkemc bir kız kesinlikle ayı ile tam olarak boşalamaz zevk alır ama potansiyel olarak olmaz illa el atmak gerekir ayı zevk vermez bence yastık yorgan olabilir ama çok yumuşak olmamalı çok yumuşak şeyler asla kızlara göre değildir her zaman sertlik olmalı
orası öyle ülkede ön yargı var kim söyle yaptım böyle yaptım derse bos geliyor bana burdaki yasım yanlıs 26 ya giricem yılda bir kere birliktelik yasayabiliyrum kapalı bir milletiz cünkü kişisel tercihim evlilik dahi olsa tecrübeli kadın olmalı yoksa olmuyor duvarla sevisiyor gibiyim
@gorkemc sizin nesliniz için öyle evet tecrübeli kadın konusu bence çok yanlış ha öylede böylede nasılsa önceden bişeyler yaşamış olan gelecek bana diyo olabilirsin kafanda ama çok yanlış yollu falansa o tecrübeli kadın mesela
Bugün gündüz penis kıran kızın sorusu vardı. Demek ki kırılabiliyormuş her ikisi de haksızlık etmişim. Size tavsiye fazla mastürbayona ve sekse abanmayın
Nasıl olcak ki neresi kırılır acaba bu sözü deyim olarakmı söyledi hani bizde derler ya işi yaparken elini tam alıştır elini kır şu işi düzgün yap diye acaba onumu demek istedi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana da sanli kemik kırılması gibi geldi başka ne olabilir ki?
En İyi Cevaplar