19 yaşındaym defa . Erkek arkadaşım ilk sevgilim. Öpüşmeyi bilmiyorum ve bunu komplex haline getirdim sanırım.4-5 kez öptü beni ben çok karşılık veremedim. Acemi olduğum için yanlış hoş olmayan saçma birşey yapmaktan korkuyorum. Çok kasıyorum kendimi video izledim çok ama pek işe yaramadı. Nasıl öpüşülür. Dudaklarımı nasıl kullanmalıyım ? Onun dudaklarını dilini nasıl eme bilirim? Doğru dürüst cevap verenlere +1 şimdiden teşekkür ederim ks üyeleri
Cevabın nedir?
1:en önemlisi dislere dikkat edeceksin.
2:dil darbeleri ön planda olmali.
3:alt dudagi agzinin icine alip iki dudagin arasinda emebilirsin.
4:partnerin dilini sana uazttiginda dilini vakum gibi icine cek ama abartma.
5:öpüsme aninda diller karsilikli dans etmeli
6:ve ve ve ve :):)):nickimim üstünde en iyi cevap secenegi var.221 Yorumla
Soran+1 yılDişlerimiz çarpıyo benim yüzümdn bunu nasıl yapmaya bilirim nerde hata yapıyorum
Soran+1 yılBen dudaklarımı çok iyi kullanamıyorum haraketsiz kalıyo nedn böyle oluyo olabilir
Soran+1 yılYeteneksizim bu konularda sanırım :-) :-) 4-5 kez denedim hala birşey bilmiyorum hiç öpüşmemiş gibiyim :-)
Soran+1 yılArık sevgilim öpmüyo dudaktan boynumu göğüslerimi öpüyo ve sürtünüyo sadece. Bu yüzden öpmüyo dudaktan
Soran+1 yılRahat değilim ona karşi açık açık konuşamıyorum. Öpüşmeden olması garip değil mi
Soran+1 yılBunu nasıl söyleyebilirim ona
Soran+1 yılRahatsız olduğumu nasıl ifade edebilirim
Soran+1 yılSoğuk davranıyorum ama bu onu tepki olarak görmüyo benim sevişmeyi bilmediğimi düşünüyo pasifkaldığımı ddüşünüyo
Soran+1 yılCinseliik yasamiyoruz sürtünmekten nekadar zevk alabilirki sadece sürtünmek için benimle olmak istemez
Soran+1 yılOlabilir lütfen kendimi beğenmş bir kız olarak düsünme ona göre güzel bir kızım ve arada beraber sabahlıyoruz arabada ama cinsellik yaşamıyoruz sürtünme sadece . Budan olabiir mi
Soran+1 yılDoğru olabiir onunla konuşacağım bu konuyu
En İyi Cevaplar
Amator kız olarak kalmanı tavsıye ederım.. herseyın profesyonellıgıne ozenmemek gerek.. senın sevgılın opusmeyı ıyı bıldıgını dusunursun bır gun bırı gelır senıoper ayakların yerden kesılır. ne kadar mukemmelmıs dersın öpüşmenın cesıtlılıgı war onemlı olan sarımsak yememek :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun sadece senle ilgisi yok karşındaki partnerinde bilmeli ve seni yönlendirmeli.. öncelikle alt dudağını iyi yakalamayı bilmelisin daha sonra elini teninde gezdirirken dilini onun ağzının içinde doğru göndereceksin o da alıp emecek dilini ve dudaklarını... iyi öpüşmekmi istiyorsun
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun için sordum zaten. Sevgilim iyi öpüşüyo ben karşılık veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılkarşılık zamanla vereceksin... ortam güvenlimi olmuyor sizin
Soran+1 yılGayet güvenli.
Cevap sahibi+1 yılsakin ol ve kendini aşka bırak sadece aklında tutkuların olsun.. aslında öpüşmeyi bilmemen çok güzel sayılabilir
Soran+1 yılYok ya çocuk öpüyo öpüşmek istiyo bende istiyorum ama benim yüzümden güzel öpüşemiyoruz :-)
Cevap sahibi+1 yılbir sene sonra öpüşerek bile bir erkeği orgazm edebileceksin merak etme :))) french kiss izlednmi hiç
Soran+1 yılEvet izlidim hepsini ama o an yapamıyorum dudaklarımı kullanamıyorum. Emerken dişlerimide kullanasım geliyo :-) :-) :-)
Cevap sahibi+1 yılısırma adamı:)) sakin ol. boynunda dişlerini kullanırsın ama dudaklarını özgür bırak dilini kullan... aniden olsun istiyorsun bence sen herşeyi
Soran+1 yılHayır istemsiz oluyo dudaklarımı kullanmayı bilmiyorum ondan heralde
Cevap sahibi+1 yılevet.. orgazm oluyorusun öpüşürken
öpüşmeyi bilmemek gibi bir durum nasıl anlamadım. Ben ilkokul 1 ve 2 de öpüşen hatta cinsel iliskiye girmeye çalışan çocuklar gördüm. Televizyonlarda bunların görsel olarak uygulamları var. Her kanalda aç aşk filmlerinde her yerde bunlar çıkınca sen gözlerini mi kapatıyorsun?
00 Yorumlahatun bunun kitabı yokki ;) bak kendini o anın büyüsünde bulutların üstünde hissetceksin zaten... bırak.. istediğin gibi öp.. işte öpüşme odur... bunun kuralı yok.. zamanla mükemmelleşir o ayrı... ama sen içinden geldiği gibi davran ;))
10 Yorumla
+1 yılilk olacağı için yapamassam hoşlanmassa diye düşünme .dudaklarını ayırmadan yapmak zorunda değilsin .bir süre sonra o ana göre uzun süre dudaklarını ayırmadan öpebilirsin .dudaklarını sık sık ayırarak içten öpebilirsim .mesela içine çeker gibi .öp .
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendiini kasma. O an akışına bırak bir kaç saniye sonra istemsizce uyum sağlamaya başlıcaksın. dilini de kullan ama abartmadan. Üst dudağını hafifçe em. Yarım saniye kadar ırak tekrar öp. Kaarşılıklı olarak gelişecek bişey bu. Eğer erkek arkadaşın öpüşmeyi gerçekten biliyorsa acemiliği o yüzden hissediyo olabilirsin. çok problem etme kafana takma rahat ol pratik yapa yapa öğrenebileceğin bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun ilki olman hoşuna gider bunu sorun haline getirmekten daha çok zevk almaya bak. Zamanla da tecrübe kazanacaksındır zaten
226 Yorumla
Soran+1 yılArtık güzel öpüşüp zevk almak istiyorum. Sıktım yani birşey bilmiyorum hala yazık çocuğa duvarla öpüşse daha iyi ya:-) :-) :-) :-)
Cevap sahibi+1 yılsanmam öyle olacağını öpüşürken ufak dokunuslar ile karşılık verebilrsin ya da gögüslerine elletebilirsin
Soran+1 yılOnu yapıyo aslında bana bir oere şişme kadınla öpüşsem aynı şey olurdu dedi. Ondan sonra komplex gibi oldu kendimi kötü hissettim eksik kız gibi değilmişim gibi ondan böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılEğer kendini eksik hissetmeni sağladı ise onunla olan ilişkini kes. Çünkü sen bir obje değilsn öpüşmek anlayışlı olmaktır hissetmektir. Her öpüştüğünde korkarsan ve aklına o dediği gelirse istesende zevk alamazsın.
Soran+1 yılAyrılmıştım sonra o özür diledi barıstık ama o dediğini unutamıyorum öpüşmek komplex haline geldi. Kendimden nefret ediyorum bazen çok eksik bir kızım bnce
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama o öküzlük etmiş sadece gitsin şişme mankeni becersin cok biliorsa kullandırma kendini öpüşrken rahat değilsen bırak onu doğru kişiyi bekle
Soran+1 yılHiç rahat degilim aslında öpüşmeyi bilmediğimi ve bana öğretmesi isterdim bunu söyleyebilirim ama o dediğinden sonra rahat değilim . Ama onu seviyorum da oda hatasının olduğunu anladı. Artık dudaktan öpmüyo boynumu göğüslerimi öpüyo ve sadece sürtünüyo. Dudaktan öpüşmeden olması garip değılmi
Cevap sahibi+1 yılO sadece kendini tatmin ediyor ozaman. Sana öpüşmeyi göstereceği yerde kendi zevkini düşünüyor boyundan ve gögüsden öpmesi. Yanlış yoldasın öyle davrandıkca sana sen kendini suçlu hissedeceksin
Soran+1 yılEliyle bana mast yapması benimde zevk alammı istemesi olarak algılanabilirmmi
Cevap sahibi+1 yılboşalabilyior musn peki o sana mast yaparken?
Soran+1 yılHayır canım çok acıyor tam olarak zevk aldığım yerleri yapmıyo klitorise dokunmuyo makat ve vajina dudakları buda sedce tahriş ediyo
Cevap sahibi+1 yılİşte tahriş öpüşmediğinden kaynaklanıyor ön sevişme uzun olmalı ki vajinan bir sıvı salgılasın. Erkek arkadaşın işini bilmiyor ve inanır mısn senden daha acemice şu anlattıkların. Çıplak olarak mı sevişiyorsunuz tam olarak bilgi verebilrsen ona göre cevap yazayım
Soran+1 yılBen çıplak oluyorum o üstünü çıkarmıyo. Arabada sevişiyoruz. Daha önce cinsel ilşkisi olmuş bunu kesin yapmıştır yani eminim
Cevap sahibi+1 yılKompleksinin asıl nedeni bu işte zaten acemisin üstüne arabada sevişiyorsunuz rahat değilsino yüzden acemice hareketlerin. Evde sevişirsen daha cok zevk alırsın ve sana oral yapmasını iste
Soran+1 yılSöylemek istemiyorum. Söyleyemem zaten. Sevişrken pasif kalıyorum bilmiyorumda zaten o aktif oluyo ben karşılık veremeyince senn anca öyle dur diyo
Cevap sahibi+1 yılBenim sana nacizane tavsiyem ondan ayrıl. O sana göre birisi değil o kendini düşünen bencilin teki. Sen bir or. değilsin ki işi bilesin. İşi bilmemen olman daha güzel daha saf daha temiz olman. Kendini değerli hissettiğin birinde daha cok istekli olacaksın cünkü sevişmek konusnda isteksizsin aslında isteksiz olmanın nedeni korkuların komplekslerin dogal olarak haklısın. Hiç mast yapar mısn ?
Soran+1 yılYapıyorum ama boşalamıyorum bakireyim sadece zevk alıyorum. Aslında sevışme filmlerini ve p*rnoizlemeyi seviyorum . Sevişmek iistiyorum ama o an öyle pasif oluyorum .
Cevap sahibi+1 yılIslanma oluyor mu peki yaparken ?kaç günde bir yapıyosun
Soran+1 yılEvet ıslanıyorum bir ara günde 4 kez yapıyordum ama şimdi 2 günde 1
Cevap sahibi+1 yılHımm bende cok p*rno izlerim ama boşalmak için izlemem ve izlediğim her tür de değil ya webcam ya da masör videoları hoşuma gider. Sperm gelmesi değilde o anki zevk suyunun penisimden akması hosuma gider ve her gün yapıyorum alışkanlık olmuş
Soran+1 yılÇok pasifim ve acemiyim yani biri beni sevmiyosa sadece bu kadarlık zevk için kalmaz yanımda alt tarafı sürtünme
Cevap sahibi+1 yılO yetiyordur ona emin ol. Onun yanında hiç mi ıslanmıyorsun peki
Soran+1 yılHayır sadece canım acıyor çok tahriş oluyo
Cevap sahibi+1 yılSen zevk almıyorsan neden izin veriyorsun peki? İstersen mesaj atabilrsin buradna yazmak yerine
Soran+1 yılTamam ekliyorum
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Biraz da kontrol meselesi.. İlk o değil de sen yaklaşıp öpmeye başlarsan kontrol sende olur. Dilini illa kullanman gerekmiyor. İçinden geldiği gibi yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmek üzere iki beden birbirine yaklaşmış ve dudaklar arasındaki mesafeler azalmışken, hafif nefes seslerinin duyulur olması ve sıcak bir nefesin karşı tarafa ulaşması, öpüşme anını daha da heyecanlı hale getirecektir. Karşılıklı olarak nefes senkronizasyonunu sağlamak da önemli.
00 Yorumlakımse anasının karnında ogrenmiyo deneyimle olur .. dilini kullanmasanda olur simdilik o operken karsılık ver .zamanla olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle cıkan cocuga sabır gerci istedigini alana kadar dayanmak zorunda
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla:-) ama ilk kez oluyo yani.
Cevap sahibi+1 yılrahat bırak yavrucum kendini kasma :)
Cevap sahibi+1 yılmosfet ne demek istedigimi anlamadan atlamasan iyi edersin yegen hadi işine bak sen
Soran+1 yılGüzel öpüşüp zevk almak varken ben buna engel oluyorum . Bende rahatsızım çözüm bulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılalırsın rahat ol içgüdüsel olarak davran yavrucuk
yapman gereken gözlerini hafif açıp onun dudaklarına doğru gitmek ve ilk önce dilini ısırmadan emmeyi başarmalısın..
00 Yorumlakendini olayın akısına bırak.tavsiyeyle fikirle olmaz bu.deneyimle gelir.sen takılma istiosan gelir arkası.Öpüşmeni tavsiye etmem bak.sürekli dahasını istersiniz.
00 Yorumlasaçma gelebilir ama kız arkadaşınla deneyebilir ya da en azından bikaç taktik alabilirsin, sadece bir öneri.
00 Yorumla
+1 yılGozlerini kapat ve adamin dudak hareketlerine uyum sagla. Tabi o opusmeyi biliyosa...
00 Yorumla
+1 yılkonuşmalarının çoğunu okudum. benim kız arkadaşımla aynı derdim var sen de istersen konuşabiliriz. eklersen konuşmak bana da iyi gelecektir
00 Yorumlagerçekten sevip seviliyorsan en güzel şekilde öpüşürsün buna emin ol...yeterki içinden geldiği gibi davran...
00 Yorumla
+1 yılhafifce emmeye çalış.dişler çarpışmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılOff o dişlerim çok çarpışıyo:-) :-) çok utanıyorum neyi yanlış yaptığım için öyle oluyo
- +1 yıl
ne diyim sana şimdi uygulamalı gösterirdim ama sende yoksunki yanımda. :)
bu tür seyler tecrübeyle öğrenilir
12 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 kez denedik bir yol katettiğim yok. Kaçıncı denemede olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit bakkaldan balon al içine su doldur onunla talim yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini kasacak bisey yokki dogal ol yeter
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum komplex yaptım ve kurtulmak istiyorum 4 5 kez öptü hiç birşey yapamadım bu gidişle öğrenemeyecek gibiyim:-)
Cevap sahibi+1 yılhic kndini bu tarz seylere kafani yorma zamanla ogrenirsin diyorum bn
Soran+1 yılZamanla olur tabikide ben komplex yaptığım için bu zaman uzayacak gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bu çocuğu terk et, ezdiriyorsun kendini.
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılçocuk, senin özgüvenini yıkmış ve kullanıyor zevki için. nedeni mi var?
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşasak sana hak verirdim ama biz sürtünüyoruz oral bile yapmıyoruz . Sadece sürtünmek için benimle birlikte olması saçma ne kadar zevk alabilir ki
Cevap sahibi+1 yılsen sanıyor musun ki seni düşündüğü için içine girmiyor? hayır. başınaa kalmandan korkuyor. emin ol sürtünmeden çok zevk alınır.
Soran+1 yılAnal ilişki istemişti ama ben kabul etmedim oda ısrar etmedi zaten . Sonra özürde diledi. Ama ben sevişirken çok pasifim acemiyimde bu haldede benimle beraber olmak istermi.
Cevap sahibi+1 yılözür dilemesi seni elinden kaçırmak istemeyişinden. o boşalıyor mu sevişirken?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsonra napıyor peki? yalandan kısa bir sarılma, sonra da banyo?
Soran+1 yılSarılıyo çok öpüyo göğüslerimle oynuyo arabada sevişiyoruz banyoyu evde yapıyordur
Cevap sahibi+1 yılhep sevişiyoruz. duygusal napıyor?
Soran+1 yılNedemek istediğini anlamadım tam olrak ne gibi örnek mesela ?
Cevap sahibi+1 yılbi mesaj atsana mesajla konuşalım.
bu soruyu neden cinsellikte sordun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kategoride sorduğumda kaldırmıslardı
+1 yılsenin birsey yapmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yıldile dikkat et bence ;)
00 Yorumla
+1 yılbunu anlatamam gel öpüşelim öğreteyim.
00 Yorumla
+1 yılem onu eeemmmm :D
00 Yorumla
+1 yılye onu ye :D
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!