Beni seviyor bunu biliyorum ama gece benle konuşurken mast yapması neyin nesi ve bu durumu çok garipsiyorum

sevgilim iyice alışkanlk haline getirdi sesimi duyarak mastürübasyon yapıyor bana sürekli dediği kelime çok özledim seni seviyorum her halde benle seviştiğini hayel ediyor ki o kelimeleri söylüyor nefesi ses tonu gittikçe değişiyo saat gece 1 gibi başlıyoruz konuşmaya bir saat falan normal konuşuyoruz ama sonra mast yapmaya başlıyo ben bunu anlıyorum ama 2.30 3 e doğru boşalıyor galiba sonra hadi kapatalım dio bu nasıl bir şey anlamadım kendimi bir garip hissetmeye başladım beni çok seviyor bunu biliyorum ama bana saygısı mı yok anlamadım gittim acaba yaptığını bildiğimi biliyor mudur yoksa anlamazz mı sanıyor ya bunun sevgi ile alakası var mı bir tuhafıma gidiyo nedense

bu yaşadığım şey ilk kez başıma geliyo onu çok seviyorum o da beni seviyor ama ne biilyim işte bunlar ne anlama geliyo
Beni seviyor bunu biliyorum ama gece benle konuşurken mast yapması neyin nesi ve bu durumu çok garipsiyorum