Evde bana masaj yapıcak masör arıyorum
nasıl bulabilirim?
nasıl bulabilirim?
Ben levent 15 yildir aroma terapi refleksoloji isvec masaji selilut masajlar i biliyorum manuel terepide biraz bilgm var karsmadki insan masaj istyorsa yaprim beklntileri farklysa ozamn beklntsne gore hareket ederim
ks erkeklerinin yarısı masör ablacım
antalya da oyuruyorum bulutlara çıkmayana bedava. idda edıyorum
Ankarada profesyonel olarak masorluk yapıyorum plates yoga fitness velness cilt bakımı refleksoloji beden dili ilk yardım yaşam koçluğu alternatif tıp temel psikoloji belgelerim mevcuttur 3 masorluk belgem var
Antalyadayım. Gayet düzgün ve işini iyi yapan bir masörüm. Çok güzel ve rahatlatıcı masaj yaparıö memnun kalırsınız garanti ediyorum. Cevabınızı bekliyecem. Teşekkürler...
Cevap
94Cevap
Öyle şeyler yazıyosunuz ki kızlarda mı suç erkeklerdemi suç anlamıyorum. bir bayan ev dediği an erkekler çoşuyor azmaya başlıyor. bir erkek seks dese kızlara bişey oluyor yapmayın ya bu kadar rezil düşmeyin. Bakın benim paraya ihtiyacın var o yüzden ek iş olarak yapmak istiyorum şansım iyi giderse şahsıma özerl bir yer açmak istiyorum bana masör konusunda çevre yapmak için yardım edebilecek bay bayan varsa beklerim.
Olta atıyorum bakalım kim gelecek diyorum desenize siz .
Ben profosyonel masorum yıllarda lüks otellerde çalıştım İstanbul içinde adresinizde hizmet veririm
0538.376.98.18 emir yıldırım özele açık
Güvenle güvene bileceği diplomalı mobilmasör İstanbul işim sadece masaj 14yillik tecrübe masör güven diye arama yapabilirsin internette...
Sapık olmayan biri bulmalısın.Ben kesinlikle yaparım ve özellikle jel kullanırım ben masaj yaparken..özel maskeler de bulursam getiririm..
https://twitter.com/MasseurFerdi
Adaşımdır diye demiyorum özellikle boyun ve sırt bolgelerinde harikalar yaratıyor
0 552 231 40 69 cep teli
İşte geldim buradayım, ben bu işte ustayım... Ayak parmaklarının arasındaki etçiklerden , kulak memene kadar masaj yapabilirim :)))
vajinana ve arkadaki arkadaşa kilit vur önce ondan sonra google emicede çok reklam var :)
selam gizli üye ben Gebze ve İstanbul bölgesinde evlere yaşlı ve genç bayanlar için masaj hizmeti vermekteyim mutluluğun ve rahatlığın tek adresi benim ellerimde hislerimde isterseniz dizinde rahatlamaniza gizlilik içinde yardımcı olabilirim
Merhabalar ben erdem ramkoski masaj terapistiyim klâsik masaj yani İsveç masajı üzerine eğitim aldım belgem var serbest olarak çalışıyorum Sakarya da oturuyorum ilginen olursa yazabilirsiniz numaramı yazayım 05438809723
Selam kendim defalarca masaj yaptırdım çok mutlu oldum niyetim bayanlara masaj yapıp onları da mutlu etmek para teklif edecekler lütfen iletişime gelmesinler ist kişilerin kendi istedikleri yere giderim
Balikesir lokasyonundaysanız yardımcı olabilirim. Full Body Masaj icin 100 TL alıyorum, seans 75 dakika sürmektedir.
Işbilirligime ve şahsıma itimat etmeniz icin oncesinde bir cay&kahve içebiliriz.
Iyi gunler dilerim.
Tüm bayanlara selam sizler harika varlıklar sınız kızlar masör üm yüksek bir binadan aşağı düşergibi ama sonra bulutlara cıkarız evinize misafir olur beraber ucalım A bu arada ben jigolo yum işmi iyi yaparım
sertifikam var öyle kofti masör değilim istersen ulaşabilirsin
yoldan geçene sorsan ücretsiz yapar ama sonrasını sağlama alman lazım :D
Merhaba.
Manisa Turgutlu.
İzmir çevresi
Kız gibi davranıp yanımda ailesini anlatacak ve elinde ağzında oynayacak birini arıyorum.
Bu arada masaj'da yaparım...
profesyonel arıyorsan masör ben burdayım evede gelirim yerimde var
musluk tamircisi, havuz temizleyici, pizzacı var elimde çok temiz.
Tam profesyonel değilim ama iyi yapıyorum. Ücret almadan yaparım aynı şehirdeysek.
Şimdi bak buradaki abazalarin hepsi masor olur:);)
şimdi her ilçede masaj salonları var birini ara çağır gelsin
masaj konusunda yardimci olabilirim... masörüm cunku...
ben seni güzel bir döverim de ocakta yemeğim var işte
Eğitim almış masörüm, bu işi itina ile müşterilerimi rahatlatmak amacıyla profesyonel olarak yaparım. Tel numaram ; 0506 399 27 63
merhaba. ankarada yaşıyorum fizik tedavi uzmanıyım. uzman ellerden masaj istiyorsanız bana bir telefon kadar yakınsınız. 0555 99114 90
Meraba Ben mersinden serhan masaj sertifikam var. masaj yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim tercihim mersin
ben yaklaşık 4 yıldır masörlük yapiyorum ayri zamanda işimde gayet iyiyim ve mutlu olacaginizdan eminim..
profosyonel masaj hizmeti vermekteyiz ama sizin evinizde degil kendi spa güzellik salonumuzda düşünürseniz buyrun
Evde masaj tam benim isim gizlilik vw guven altinda samsun civari
Bu adreste detaylı bilgiler içeriyor bir göz at derim.
masoristanbulanadoluyakasi. wordpress. com
Bu sitede aramana gerek yok herkes sana yardımcı olur zaten 😊
Ben yapabilirim ne dersiniz seritifikam yok ama memnuniyet garantisi veriyorum
Saygı sevgi çerçevesinde evinizde masaj yaparım efem
Merhaba Hanımefendi nasılsınız,
Hangi şehirdesiniz acaba?
Kendimce masaj yaparım övmem kendimi watsap no 05368494407
Selam benim toplam is tecrubem 15 sene di zayiflatma medical relaks masajdari yapiyorum 05343623992
Merhaba size yardımcı olabilirim
Ek iş olarak yapiyorum.
0552400 0625
Mesaj atman yeterli hanım efendi masaj hizmeti veriyorum
Ben muhamed 6 sene tecrübem var bayanlara özel masaj yapabilirim Cep tel:05398983414
Hem masaj hem de terapi hizmetim var.. Psikoterapi + Masaj
Birini tanıyorum! Yabancı uyruklu kendisi! Çok iyi yapıyor masajı! İstersen numarasını verebilirim
Merhabalar bende rşime masör arıyorum istanbuldan
Masörüm tüm ekipmanlarımı kendim getiriyorum. ( masaj yatağı, yaglarım kremlerim havlu vs).
İstanbul da ikamet ediyorum fakat şehir dışınada hizmet veriyorum ilgilenenlere duyurulur
Adresi alabilir miyim ben profosyonel masözüm. Belgerimde mevcutdur. Sizden haber bekliyorum.
Şimdi herkes masör sertifikasını resmini çekip sanal atar birazdan =)
ankaradaysan ben gelebilirim:) fiyatta anlaşırsak:)
Neden evde? Amacın nedır bılader :)
işte bunlar hep seks :)
Normal masaj mı mutlu sonla biten mi?
bana ulaş canım masörüme yönlendireyim seni
Şimdi bekle tüm masörler gelir :as:a:Ds:
senin ihtiyacın varsa bir ömür masörün olurum :)
çok haklısın bunda önüne gelen masör desense
@adinisenkoy0606 😂😂😂👏👏
bardak yapıştır çek :)))
adresi yazman yeterli hepimiz masörüz
ne kadar saçma bir soru bu ya..:(
sadece masajmı yapacak ona göre..
ücreti dolgunsa ben yaparım :D
Farketmiyor
İzmir
Sevgilim var zaten
Tamam tesekkurler
bulsam ben yaptıracam
Izmirden sertifikalı masörüm. Düşünürsen yardımcı olabilirim.
Sopayla yapıyorum ben :)
gizli 100 le girdin yol sisli :D
ucrette anlasırsak neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?