Kızlar Victorias Secret Dubai de var Türkiye'de var mı bilemem ama çok manyak mayhoş çiçeksi bir kokusu var :-D Vajina parfümü kullanan oldu mu?

bu tarz kozmetik ürünlerinin çoğu ne yazık ki alkol ve paraben içeriyor, ayrıca hassas bölgedeki ph dengesini bozduğu içinde mantar vs. effeksiyon kapma ihtimaliniz yok yüksek, genital bölgeler için alkolsüz, özel ph dengeli mendil kullanılması taraftarıyım, eczanelerde 1-2 tl'ye bulunuyor.
yok artık :D turkiyede millet mini eteği bırak eteğe alısamadı:D bunu sureni naparlar bilmiyorum :D
sjsjj :D
billet o kokuyu almadan neler yapıyor gormuyormusunuz televizyonlarda. birde oyle afrodizyak koku surulurseyi tahmin bile etmekj istemiyorum :D
Merak ettim ilk kez görüyorum. Bulunca alıcamm 😍😍😍
Sen alma güzel kokuyordur zaten :)))
Cevap
28Cevap
Vajinanın en güzel kokusu doğal kokusudur. parfüm şartlanmadır. temiz olduktan sonra vajinanın her tarafı yenir ve koklanır.
Şu an merak ettim ya. Cahillik mı denir buna ilk defa duydum 😂
Görmedim duymadım bilmiyorum..
Biriniz alsın gelsin tanıştırsın
Türkiye'de her halt var artık, vardır muhtemelen aynısı olmasa da biraz değişiği.
Vajınanın kendı has kokusu zaten güzel 💥💥🙂parfume gerek yok bence
boyle salak sacma seyler kullanmayın cıldınıze zarar verır
Vajina dediğin çikolata kokmalı
Sür ve yala mmmmmmm
o nasil bisiymiş ama sonuçta doģal degil herkesde farklı sonuclar yarata bilir
Eski kız arkadaşım kullanıyordu, süper bir şey. Oral yapmaya doyamazdım...
Bunu türkiye de insanların çoğunun almaya ekonomisi yetmez kim bilir kaç paradir
Kendi dogal kokusu guzel ama bazilarina gerekiyor gercekten gecen oral yapacaktim bacaklarinin arasina sokunca kafami zehirlenip bayilmisim kokudan uyandim istek filan kalmamis hala burnumda kokusu
Açıp mı dolaşıyorlarmış
Sağlıklı bulsaydım alırdım ama bulmuyorum :)
naturel kokusu daha güzel a. gibi
vajinanın doğal kokusunu daha çok seviyorum
sen kullanmissin anlasilan koklamak isterdim :)
Kokuşmuş kızlar bunu kullanmalı
Gerek yok vajinayı dil adığı zaman zevki bozar
Erkeği etkiliyormu kokusu
Maşallah onunda mı parfümü varmış😳
olsada koklasak nasılmış görmek lazım :d
Böyle seyler sakıncalı
Havalar sıcak kullansanız iyi olur
oha ilkkez duydum ama zararldir bence
ben hep erkek parfümü kullanırım bunu kullanmam
Vajina kokusu nasıl oluyor güzel mi baya :)
Nerede bulabilirim?
İlk defa duydum 😂
cok gereksiz
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar